| Important Announcement: Dla tych którzy jeszcze nie dotarli do tego miejsca. Pojawiła się ankieta dotycząca PSX Extreme. Znajdziesz ją TUTAJ. Jeśli możesz poświęć chwilę i wypełnij ją. Z góry dzieki. |
| Forumowy skrótnik: Słownik PWN | Zmiany w Battle | Sklep Extreme | Poradnik Extreme #12 | PSX Extreme #137 |
Zanim coś napiszesz, koniecznie przeczytaj regulamin! Regulamin znajdziesz TUTAJ Nieprzestrzeganie regulaminu może być źródłem wielu Twoich kłopotów!!
![]()
|
8 02 2003, 11:51
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 5 02 2003 Nr użytkownika: 1 777 |
nie wiem po co pisze ten temat , zapewne z nudów . i tak pewnie pójdzie do zamknięcia ; jakie sa wasze ulubione horrorki i według was jaki jest najbardziej straszny i psychodeliczny w historii kina? (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) FRIDAY THE 13TH PART (1-4) RULES , TEXAS CHAINSAW MASSACRE ..... dla mnie te filmy sa najbardziej masakryczne , ..... (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
8 02 2003, 13:23
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 31 12 2002 Skąd: Oxford, mate... Nr użytkownika: 1 569 GG: 5372957 |
hehe...jako fan zombiaków i w ogóle wszystkiego, co umarło, a wciąż chodzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) za najlepsze horrory uważam serię o żywych trupach Romera, jak tez " Atak na posterunek ( jakiśtam...zapomniałem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) "
A najbardzie powalona jest " Martwica mózgu " ...po oglądnięciu tego ...filmu...( hm... ) miałem trudności z przełknięciem choćby niewielkiej ilości jedzenia ( wszystko " stawało " w przełyku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ........no i tyle dobrego... |
|
|
|
| Gen. Stanisław Maczek |
8 02 2003, 13:30
|
|
Goście |
Poranek,Noc i Powrót zywych trupów. Zoooombie rządzą.
A poza tym Psychoza Hitchcock'a . Czy jest cos bardziej klasycznego?Nie ma! |
|
|
|
8 02 2003, 13:35
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 31 12 2002 Skąd: Oxford, mate... Nr użytkownika: 1 569 GG: 5372957 |
QUOTE A poza tym Psychoza Hitchcock'a . Czy jest cos bardziej klasycznego?Nie ma! no...frankenstein jest troche "bardziej " klasyczny...nie mówiąc już o Nosferatu-wampir....a wogóle to Boris Karloff rula ! |
|
|
|
| MTL |
8 02 2003, 14:29
|
|
Goście |
Hehe byl niby taki temat, ale w tym chodzi o najbardziej psychodeliczny i masakryczny horror wiec można powiedzieć ze rożni się od poprzedniego... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Jak zalozyciel topicu ... jestem maniakiem seryjnych morderców... na pierwszym miejscu stawiam serie Halloween (zwlaszcza 1,2,6) ... dalej "Friday 13 th" (...czwarta cześci to niezapomniane wrazenia (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) ) "Texas chainsaw massacre" to film dla ludzi, którzy lubia się znęcac nad niewinnymi istotami ;} ... czyli jednym slowem film tez jest zayebisty! Polecam wszystkie wyzej wymienione ... a i jeszcze seria Hellraiser'a daje rade, ale nie jest juz on tak przyjemna jak pozostale ... |
|
|
|
8 02 2003, 15:22
|
|
![]() Apocalypshit ![]() Grupa: FME Dołączył: 31 12 2002 Nr użytkownika: 1 565 My Blog |
1.Cradle of Fear
2.Martwica Mózgu 3.Dentysta 1,2,3 4.Laboratorium Diabła(najobrzydliwsze sceny jakie dane mi bylo obejrzec). |
|
|
|
| MTL |
8 02 2003, 15:49
|
|
Goście |
QUOTE 4.Laboratorium Diabła(najobrzydliwsze sceny jakie dane mi bylo obejrzec). Ten film to żenada ... ale fakt faktem, że sceny z wypatroszeniem byly fajne (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) QUOTE 1.Cradle of Fear Hmm ... chodzi o ten film z udzialem ludzi z Cradle of Flith ? To ten horror'ek juz sie ukazał!? o_O ? ... bo ja niedawno trailer widzialem ... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
|
8 02 2003, 16:32
|
|
![]() ![]() Grupa: FME Dołączył: 21 02 2002 Nr użytkownika: 8 GG: 1429337 |
Cradle of fear jest kretynski,tani,pelen zalosnych efektow specjalnych,majacy zero napiecia a o tzw. grze aktorskiej mozna co najwyzej pomarzyc-lubie ogladac takie filmy ;) choc do Martwicy to mu daleko...No i ta muza techno O_o A odnosnie tematu najlepszym ever horrorem jest The Thing.Strach,paranoja i gore to to,co mlotki lubia najbardziej :>
|
|
|
|
| Zonk |
8 02 2003, 16:36
|
|
Goście |
ukazal sie ukazal, u mnie w szkole koles jeden ma i zamierzam pozyczyc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
8 02 2003, 16:45
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Dołączył: 23 02 2002 Nr użytkownika: 53 |
QUOTE 4.Laboratorium Diabła(najobrzydliwsze sceny jakie dane mi bylo obejrzec). Bardzo słaby film ... Nic ciekawego, sceny nie robią na mnie żadnego wrażenia ... Nie polecam :!: |
|
|
|
8 02 2003, 16:54
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 1 08 2002 Nr użytkownika: 928 |
1.Noc żywych trupów(ta najstarsza wersja)
2.Piątek 13-stego(seria) 3.Hallowen 1,2(genialny film) 4.Martwica mózgu 5.Napad na 13-sty posterunek 6.OMEN 1 |
|
|
|
| nobody |
9 02 2003, 20:47
|
|
Goście |
QUOTE A najbardzie powalona jest \" Martwica mózgu \" ...po oglądnięciu tego ...filmu...( hm... ) miałem trudności z przełknięciem choćby niewielkiej ilości jedzenia ( wszystko \" stawało \" w przełyku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
........no i tyle dobrego... Hehe "Martwica Mózgu" to raczej nie horror tylko komedia w pięknym stylu, chociaż to jest najbardziej flaczny i obrzydliwy film jaki widziałem i do tego jest śmieszny nawet bardzo, czy może być cos lepszego?? A Horror taki co by trzymał w napięciu to niewątpliwie The Ring (krąg) ale tylko ten japoński, bo jak amerykańce chcieli zremejkować to im straszliwe ścierwo wyszło moim zdaniem, ale Ring to naprawde mocne uderzenie (zalecam oglądać w nocy, wtedy jest świetny klimat) |
|
|
|
9 02 2003, 21:17
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Dołączył: 21 02 2002 Skąd: a z dupy a skąd Nr użytkownika: 16 |
jak mialem ok 9 lat ogladalem w TV na (chyba) polsacie horror, nazwy jzu nie pamietam. Bylo cos tam o takim malym krasnoludzie (taka poczwara), ktory szuka swoich zlotych monet. Te monety znalazla pewna grupka osob i zaczynaja szalec sprzedajac je i wydajac kase. No i ten krasnolud zaczyna ich zabijac itp. :wink: Jedna rzecza ktora moze go zabic to czterolista koniczynka. Po ogladnieciu tego filmu balem sie az bodajze do 15 roku zycia :wink: . Jezeli ktos skojazyl ten film, wdzieczny bym byl gdyby podla mi nazwe, chcetnie bym se go teraz ogladnal.
Acha jeszce ciekawym filmem jest "Doktor Hihot" :wink: |
|
|
|
9 02 2003, 21:27
|
|
![]() Grupa: Zg(Red.) Dołączył: 17 01 2003 Skąd: PSX Extreme Nr użytkownika: 1 667 GG: 4095210 GamerTag: MrSawyer PL PSNetwork ID.: sawyer_pl My Blog |
Ja tam nieoglądam ani nie gram w HORRORY!!!... Wole nie, potem mam koszmary (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) .
Ale polecam: MILCZENIE OWIEC, DYNIO-GŁOWY, HANIBALL i RESIDENT EVIL. 8O |
|
|
|
9 02 2003, 21:30
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 20 03 2002 Skąd: Tarnów Nr użytkownika: 215 |
Barakuda : Doktor Chihot RULA !! Hehe...to byl filmek, ale mi sie jezcze podobal film : "Koszmar z ul. Wiązów" i taki pol horror : "House on the hounted hill"
|
|
|
|
9 02 2003, 21:34
|
|
![]() The Hunters Inc. Grupa: Admini Dołączył: 25 02 2002 Skąd: Chaos Nr użytkownika: 68 |
japonski The Ring (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
9 02 2003, 21:41
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 20 03 2002 Skąd: Tarnów Nr użytkownika: 215 |
yohko...ogladalem i mowie ze ten ring to szit !!!!! Wogole sie nie balem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja czekam na ekranizacje silent hilla !
|
|
|
|
9 02 2003, 22:08
|
|
![]() Apocalypshit ![]() Grupa: FME Dołączył: 31 12 2002 Nr użytkownika: 1 565 My Blog |
QUOTE Cradle of fear jest kretynski,tani,pelen zalosnych efektow specjalnych,majacy zero napiecia a o tzw. grze aktorskiej mozna co najwyzej pomarzyc-lubie ogladac takie filmy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) choc do Martwicy to mu daleko...No i ta muza techno O_o A odnosnie tematu najlepszym ever horrorem jest The Thing.Strach,paranoja i gore to to,co mlotki lubia najbardziej :> No tak tu trzeba robic osobne kategorie: Horrory straszne i horrory "straszne"(kretynski klimat i czarny humor). |
|
|
|
9 02 2003, 22:39
|
|
![]() The Hunters Inc. Grupa: Admini Dołączył: 25 02 2002 Skąd: Chaos Nr użytkownika: 68 |
QUOTE yohko...ogladalem i mowie ze ten ring to szit !!!!! Wogole sie nie balem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja czekam na ekranizacje silent hilla ! powiedz lepiej, ze DLA CIEBIE to jest shit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
10 02 2003, 07:56
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 27 08 2002 Skąd: Anfejm Łorsoł Nr użytkownika: 1 038 |
Koszmar z ul. wiazow ofkors...
|
|
|
|
59 Stron ![]() |