| Important Announcement: Dla tych którzy jeszcze nie dotarli do tego miejsca. Pojawiła się ankieta dotycząca PSX Extreme. Znajdziesz ją TUTAJ. Jeśli możesz poświęć chwilę i wypełnij ją. Z góry dzieki. |
| Forumowy skrótnik: Słownik PWN | Zmiany w Battle | Sklep Extreme | Poradnik Extreme #12 | PSX Extreme #137 |
Zanim coś napiszesz, koniecznie przeczytaj regulamin! Regulamin znajdziesz TUTAJ Nieprzestrzeganie regulaminu może być źródłem wielu Twoich kłopotów!!
![]()
|
1 11 2004, 13:31
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 21 08 2003 Skąd: ||Jelenia Góra|| Nr użytkownika: 2 767 GG: zapytaj GamerTag: SiKor PL |
]http://www.capcom.co.jp/ir/english/news/pd...e/e041101.html]
No to najbardziej oczekiwana gra na GCN wyląduje na PS2 za rok (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Takie oświadczenie wydał CAPCOM (patrz link) (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) Cieszymy się?? (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) |
|
|
|
1 11 2004, 13:38
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 1 08 2002 Nr użytkownika: 928 |
Muahahahahahha wiedzialem ze Capcom sie zlamie (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif) Wspaniala informacja, ide otworzyc szampana (IMG:style_emoticons/default/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
1 11 2004, 13:44
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Dołączył: 16 05 2004 Skąd: CountrySide Nr użytkownika: 4 770 |
Cieszę sie. Ale nie kupię RE4. Obejrzałem trailery, ale nic ciekawego.
Wolę SH. |
|
|
|
1 11 2004, 13:46
|
|
![]() Administrator Grupa: Admini Dołączył: 20 09 2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 2 965 GG: 4719862 GamerTag: Ryo PL PSNetwork ID.: Ryo_PL |
co za data takiej informacji..hehe
oki więc na mase szkoda mi posiadaczy GCN, którzy wierzyli ze będzie to jeden z najmocniejszych exlusivów na kostke i znacznie podniesie jej sprzedaż..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szkoda szkoda, mimo ze fanem GCN nie jestem to ubolewam nad tym ze GCN stracił tak koorewsko mocnego exlusive'a(dla mnie seria RE to komedia - ale ogolnie patrząc był to mocny exlusive)... i teraz wielki FUCK dla Nintendo, że są takimi ciotami i nie potrafią dla siebie zatrzymać tak mcnych gier..sami kopią sobie grób..na samych grac 1st party nie dadzą sobie rady..nie wiem jak Wy ale ja widze chyba początek końca Nintendo jako producenta konsol stacjonarnych...;/ |
|
|
|
1 11 2004, 13:50
|
|
![]() Grupa: Zg(Red.) Dołączył: 17 01 2003 Skąd: PSX Extreme Nr użytkownika: 1 667 GG: 4095210 GamerTag: MrSawyer PL PSNetwork ID.: sawyer_pl My Blog |
Jest juz taki temat...
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?p...p=512212#512212 |
|
|
|
1 11 2004, 13:55
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 13 12 2003 Nr użytkownika: 3 488 |
Ryo-San ale GC będzie miało rok wcześniej RE4 niż PS2 wiec ci co chcieli kupić GC dla RE4 to i tak kupią
|
|
|
|
1 11 2004, 14:00
|
|
![]() Administrator Grupa: Admini Dołączył: 20 09 2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 2 965 GG: 4719862 GamerTag: Ryo PL PSNetwork ID.: Ryo_PL |
kupic kupią ale ludzie ktorzy posiadają PS2 nie będą specjalnie kupowac GCN dla tej gry(a uwierz mi ze jesli chodzi o cywilizowany swiat osób takich było by naprawde dużo)..no i jak by nie patrzec juz nikt na RE4 nie będzie patrzył przez pryzmat "o fuck jednak GCN ma szczecie ze ma tak mocnego exslusive'a)..szkoda...
pozatym mi chodzi mario o sprzedaz konsol GCN ludziom ktorzy jej nie posiadają..a konsole w wiekszosci kupuje sie dla exlusivów..a tak po co mi GCN jak moge kupic PS2, ktora tez dostanie RE4(fakt będzie gorszy to logiczne) i ogolnie ma duzo wiecej do zaoferowania niz GCN, ktory ma trzy exlusivy na krzyż..;/ Sojer ten temat co podałes nie jest na temat RE4..to były poprostu gdybania czy RE będzie na konsoli Sony. |
|
|
|
1 11 2004, 14:16
|
|
![]() 1wszy fanboy forum PE Grupa: Użytkownicy Dołączył: 4 04 2002 Skąd: Bełchatów, miasto lidera :) Nr użytkownika: 271 GG: 6301876 GamerTag: YETI PL |
Ja jestem tylko ciekaw jak konsola Sony poradzi sobie z tym tytułem.
Mam takie same zdanie jak Ryo, wielka szkoda. Oczywiscie kupie wersje na konsole Nintendo (nie wytrzymam az roku) |
|
|
|
1 11 2004, 14:19
|
|
![]() Starszy Gracz Grupa: Senior Member Dołączył: 11 07 2004 Skąd: Another World Nr użytkownika: 5 329 |
Dla mnie to świetna wiadomość! Czekam jeszcze na remake'i i będę szczęśliwy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A co do RE4 na PS2 to on raczej taki ładny na tej platformie nie będzie. Jakoś nie wierzę w płynność animacji i taką jakość tekstur... ... |
|
|
|
1 11 2004, 14:23
|
|
wiecie co do grafy na PS2 to wlasnie zobie zdałem sprawe ze Capcom będzie miał AŻ 8 miesięcy na dopracowanie tej gry na PS2 plus oczywiscie bedzie zapewne masa bonusów ktorych nie bedzie na GCN..dlatego nie będzie tak źle..IMO roznice będą ale zapewne będą one niewielkie...
|
|
|
|
1 11 2004, 14:45
|
|
![]() The Wicker Man Grupa: Użytkownicy Dołączył: 7 07 2004 Skąd: Miasto tanich win Nr użytkownika: 5 291 GG: 1054658 GamerTag: Coming Soon Tlen: stach0226 My Blog |
Mimo ,że mówią żem ,,fanboy sony,,( (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dla tych wszystkich)to szkoda mi posiadaczy samego GC.Mieli by bardzo mocnego exslusive'a(nawet na poziomie PeEsowego MGS3),a tak lipa.Naprawde mi ich szkoda ,bo Nintendo zrobiło wszystkich tych biedaków w ch.ja.
Sam miałem ochote na GC tylko i wyłącznie dla RE4 ,a tak kupno kostki wydaje mi się bezsensowne. Mimo wszystko cieszy mnie fakt ,że RE4 wyląduje na PS2(oczywiście jako posiadacz tej maszyny) PS.Ryo ma racje.Capcom ma ,aż 8 miesięcy na konwersje i napewno im to wyjdzie(wkońcu mają doświadczenie z PS2) ide to uczcić paroma piwami. |
|
|
|
1 11 2004, 14:46
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 22 07 2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 5 477 GG: 4052230 GamerTag: yAr3K PSNetwork ID.: patr1ota |
o LOL GCN LOL wiecie co teraz robia posiadacze GC płaczą !!! i to gorzkimi łzami qaż mi ich szkoda koniec z "bo na PS2 niema RE" woja droga bylo by wspaniale jak ujrzalbym RE4 na Xbox
|
|
|
|
1 11 2004, 14:56
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Dołączył: 12 04 2003 Skąd: Ciemna Strona Warszawy Nr użytkownika: 2 109 |
QUOTE (nawet na poziomie PeEsowego MGS3) Akurat tutaj sytuacja wyglada troche inaczej, bo wiadomo ze MGS3 w takiej, lub innej formie wkoncu ukaze sie na Xboxie i PC. Chlopaki z Konami jush nas do tego przyzwyczaili. Chociaz osobisicie nie widzialem zeby gdzies bylo napisane, ze RE4 bedzie exclusive'm na GCN, to mysle ze jednak szlag by mnie trafil gdybym z musla o tej grze kupil kostke...
|
|
|
|
1 11 2004, 15:12
|
|
![]() Grupa: www.XTCradio.com Dołączył: 19 06 2004 Skąd: Tomaszów Lubelski - wieś zabita techami Nr użytkownika: 5 095 |
Świetna wiadomość. Capcom mógłby jeszcze postarać się o konwersję REmake i RE0. Nareszcie skończył się dylemat czy jako następną konsolę kupić Gacka czy Xboxa.
|
|
|
|
1 11 2004, 15:17
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 22 07 2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 5 477 GG: 4052230 GamerTag: yAr3K PSNetwork ID.: patr1ota |
QUOTE Świetna wiadomość. Capcom mógłby jeszcze postarać się o konwersję REmake i RE0. Nareszcie skończył się dylemat czy jako następną konsolę kupić Gacka czy Xboxa. Hehehehe dylemat w tej kwesti mi juz dawno sie skonczyl przecie bylo wiadome ze RE4 niebedzie exclusivem dla GCN , CAPOCM zarobil by zamalo kaski a teraz i PS2 go dostanie czyli ich konto uzupelni sie o kilka dodatkowych zer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
1 11 2004, 15:45
|
|
![]() Grupa: Senior Member Dołączył: 2 03 2003 Nr użytkownika: 1 891 GG: 5396984 |
RE4 na PS2 -coś wspaniałego.Najlepszy news konsolowy od długiego czasu.Jestem po prostu zajarany maksymalnie.No i >>już<< za rok.Bedzie się ciągnąć ,ale ja i tak będę czekał jak pies na michę.
O poziom grafy sie nie obawiam.Niech trzyma średni PS2-owy poziom-i będzie dobrze.Bo znając Capcom,nie liczyłbym na jakieś dopasienie w tej kwestii.Gracze i tak rzucą się na ten tytuł.A poza tym,skoro jest wersja na PS2 to może i na Xboksa coś powstanie?A wtedy nie ma co się bać o pogorszenie grafy,a ja zaczynam bic pokłony! |
|
|
|
1 11 2004, 15:47
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Dołączył: 10 12 2002 Skąd: W-wa Nr użytkownika: 1 446 |
eee tam mnie by chyba szlak trafil jakbym mial czekac rok na RE4 hehe jasneeeeeee kostke mozna za 300zetka kupic to troche wiecej niz jeden orginal na ps2 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) wiec jak ktos ma czekac rok to wielkie buahaha;) rok...a kostka taka tania....za rok to pewno Gacek juz wogle bedzie dostepny za jakies smiszne pieniadze....wiec jakbym mial wybierac czy czekac hehe to chyba nie ma o czym wogle dyskutowac (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
A za rok i tak fajnie bedzie drugi raz zabrac sie za RE4 z roznymi bonusami itp ale czekac? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) WIELKIM NEWSEM TO BY BYLO GDYBY RE4 WYSZEDL ROWNO Z GCN a tak..... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Za rok to ja juz bede zyc nastepna generacja konsol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) a RE4 pewno sie ladnie zestarzeje (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
1 11 2004, 16:23
|
|
![]() Grupa: Użytkownicy Dołączył: 9 10 2002 Skąd: THE THIRD PLACE Nr użytkownika: 1 196 GG: 5324987 |
całkiem możliwe że tez RE1 RE0 z NGC ukaża sie na PS2. pozatym myślę że jeszcze wiele tytułów pojawi sie wprzyszłym roku na ps2 które miały nie wyjsc wogule na ps2 (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
| < |