UWAGA! Jestes niezarejestrowanym uzytkownikiem. Zaloguj sie lub kliknij tutaj i zarejestruj się!

IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Important Announcement: Dla tych którzy jeszcze nie dotarli do tego miejsca. Pojawiła się ankieta dotycząca PSX Extreme. Znajdziesz ją TUTAJ. Jeśli możesz poświęć chwilę i wypełnij ją. Z góry dzieki.

Forumowy skrótnik: Słownik PWN | Zmiany w Battle | Sklep Extreme | Poradnik Extreme #12 | PSX Extreme #137

> Dobra rada

Zanim coś napiszesz, koniecznie przeczytaj regulamin! Regulamin znajdziesz TUTAJ Nieprzestrzeganie regulaminu może być źródłem wielu Twoich kłopotów!!

9 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> czy posiadanie Gamecube`a ma sens?
Greg
post 1 11 2004, 12:34
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2 004

exclusivow jest malo, w dodatku te ktore sa traca ten status (VJ, ToS, RE4), gry multiplatformowe sa DUZO drozsze niz te same gry na PS2... w dodatku nie wychodza najlepsze multiplatformy (GTA Vice City, Burnout3, PES4)... zastanawiam sie czy nadal trzymac tostera i chyba stwierdzam ze to po prostu nie ma sensu...
Go to the top of the page

+Quote Post
Ins
post 1 11 2004, 12:36
Post #2

Nr użytkownika: 5 029
GG: 1397722
GamerTag: Insiak PL
PSNetwork ID.: Ins_PL

ja mimo wszystko bede trzymal swojego GCka , dla Metroida i Zeldy,zreszta i tak kolekcionuje konsolki wiec sprawa jasna

+Quote Post
Cube
post 1 11 2004, 13:11
Post #3

Nr użytkownika: 3 594

Na GC dalej będzie dużo fajnych tytułów! A "tasiemce" od Nintendo są spoko!

+Quote Post
Splender
post 1 11 2004, 14:03
Post #4

Nr użytkownika: 1 811

Hmm w tej chwili musze przyznac ze konsolke trzymam tylko dla nowej Zeldy... innej konsoli nie kupuje tylko z tego wzgledu ze musze swoj czas poswiecac w zdecydowanie wiekszej mierze nauce a nie graniu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...postanowilem 'przerabiac; tylko exclusivy i gry najlepsze, a ze tych ostatnio coraz mniej wiec i czasu na nauke mam wiecej...zreszta mnie granie powoli przestaje bawic, ale to juz inna historia...dobra, nie marudze juz (IMG:style_emoticons/default/arrow.gif)

+Quote Post
Czopek
post 1 11 2004, 17:01
Post #5

Nr użytkownika: 3 579

Chyba na tym samym temacie opiera się "Czy warto kupić Gc?" :roll:

+Quote Post
Kocmax
post 2 11 2004, 09:44
Post #6

Nr użytkownika: 5 180
GG: 2005815

NGC Jest fajną maszynką a że gry na Ngc są nie fajne to twoja sprawa ale gier przybwa np.Resident Evil 4,Nowa Zelda,Metroid Prime 2,Kiler 7
Fifa 2005,NFSU 2,THUG 2 -No to jak te gry są wedlug ciebie do bani to sam pomysl czy zrobil bys lepszą.

+Quote Post
OsciBosci
post 2 11 2004, 13:58
Post #7

Nr użytkownika: 2 321

NGC Jest fajną maszynką a że gry na Ngc są nie fajne to twoja sprawa ale gier przybwa np.Resident Evil 4,Nowa Zelda,Metroid Prime 2,Kiler 7
Fifa 2005,NFSU 2,THUG 2 -No to jak te gry są wedlug ciebie do bani to sam pomysl czy zrobil bys lepszą.

wspaniale przyklady gier podales, pominales tylko ze polowa z tych gier jest multi i predzej gracz sciagnie ja sobie na PS2 albo ixa anizeli kupi oryginał na gacka

+Quote Post
szczurek
post 2 11 2004, 14:04
Post #8

Page 06 (26 Frames)

Grupa: GSR
Nr użytkownika: 1 744
Tlen: szczurek_sn
My Blog

warto chociazby dla gier 1st party....ALE jak wiadomo z tego sie nie wyzyje wiec najlepszym wyjsciem jest posiadanie Xbox/Ps2 + GC, wtedy masz idealna kombinacje. Sam zastanawiam sie nad sprzedaza GC, kupieniem Xboxa a po swietach znowu zakupic toster :}

+Quote Post
blancio
post 2 11 2004, 14:38
Post #9

Nr użytkownika: 6 597
GG: 2129461
Tlen: blancio

Ja co prawda nie zamierzam sprzedawac mojego Gacusia (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) ale powaznie mysle nad kupnem PStwo/Xbox + jakiejs fajnej gierki na neta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) glownie dla neta chcialbym ktoras z tych konsol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Tokar
post 2 11 2004, 20:50
Post #10

<OHNOES!>

Grupa: Senior Member
Nr użytkownika: 3 234
GG: gje gje
GamerTag: nope
Tlen: O2
PSNetwork ID.: not yet

W obecnej chwili jeszcze ma => MP2 i nowa Zelda,ale potem,to już będzie chyba tylko sens kolekcjonerski ;]

+Quote Post
Balbiś
post 3 11 2004, 08:29
Post #11

Nr użytkownika: 976

Chyba ze ktos posiada Animal Crossing, grę która "nigdy" się nie kończy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
YETI
post 3 11 2004, 09:14
Post #12

1wszy fanboy forum PE

Nr użytkownika: 271
GG: 6301876
GamerTag: YETI PL

Ja konsolke trzymam tylko i wyłącznie dla RE4 i nowej Zeldy.

+Quote Post
nWo
post 3 11 2004, 10:20
Post #13

Nr użytkownika: 25
GG: 4005500
My Blog

[b]Ja chcialem kupic NGC dla RE 0 RE: Remake i RE 4 oraz nowego Twin Snakes. Teraz jednak RE 4 bedzie na ps2 to wsumie mi nie przeszkadza.

Za ta konsolka przemawia niska cena. A przeciw malo rajcownych tytułów. Niestety jak ktos sie napali tak jak ja to nie ma przebacz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
ogqozo
post 3 11 2004, 14:52
Post #14

Nasz człowiek w NBA

Nr użytkownika: 4 897
GG: 9067453

Czy wam kurna odbija? Ja nie mam wątpliwości że GaCek jest lepszy od innych konsol. Mało gier, ale za to najlepszych. Jeśli żresz hamburgery i oglądasz MTV, śmiało graj w Burnouta i inne ambitne gry. Jeśli uważasz, że gry powinny być dziedziną sztuki, masz do wyboru tylko gry od N.

+Quote Post
Green Goblin
post 3 11 2004, 15:12
Post #15

Nr użytkownika: 5 993

Czy wam kurna odbija? Ja nie mam wątpliwości że GaCek jest lepszy od innych konsol. Mało gier, ale za to najlepszych. Jeśli żresz hamburgery i oglądasz MTV, śmiało graj w Burnouta i inne ambitne gry. Jeśli uważasz, że gry powinny być dziedziną sztuki, masz do wyboru tylko gry od N.

ROTFL (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jaki fanboj ja nie moge..pewnie bys sie posikał gdyby Burnout 3 byl na GCN...czlowieku Gamecube zdycha i każdy to widzi..a Twoje gadki ze GCN to najlepsza konsola są poprostu komedią (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pedałkowaty Marian to dzieło sztuki (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hahaha
w czym GCN jest lepszy od PS2 i Xbox'a hahaha moze w liczbie exlusivów haha...czlowieku nie przesadzaj bo poprostu zaraz pękne ze smiechu..kolejny zaslepiony fanatyk ktory robi dobrą mine to złej gry (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
crasher100
post 3 11 2004, 15:38
Post #16

Nr użytkownika: 6 902

Ja kupiłem ja głównie z powodu ceny :wink: A przy okazji jest dosyć dużo ciekawych gierek prz których spędza się długie godziny. Przyłady?? Zelda:WW,Soul calibur 2, Harvest Moon:AWF, THUG 2, Donkey Konga,Nfs:U 1 i 2....no dobra nie chce mi się dalej wymieniać (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kolejna plus dla GC to sprawa z piratami. Sam po sobie wiem, że zazwyczaj jak kupujesz albo pozyczasz piraty to co najmniej z 5. Odpalasz pierwszego ....e lipa....drugiego....no w sumie niezłe ale i tak zarzucasz następnego itd.
A tutaj możesz pograć sobie dłużej, bo nie znam osoby która by kupiła oryginała za powiedzmy 150zł i po 10 minutach rzuciła go w kąt.

+Quote Post
A.Z.BEST
post 3 11 2004, 16:03
Post #17

The Narcomantic

Nr użytkownika: 2 315
GamerTag: AZBESTOS pl

Nazywasz zaletą to, że kupiłeś grę gniota za 150zł i nie możesz jej spokojnie olać, bo kosztowała kupę szmalu?

Spoko, jak gra jest dobra, to nie ma miejsca na olewanie jej, więc nie fikaj ;P.

No niestety Big N przegrało. Ale z drugiej strony to dobrze. Sega i Nintendo będą robić najlepsze gry i nie będę musiał się zastanawiać czy wybrać PS3/4 czy X2/3 czy N256. Maks. 2 konsole a gier full i o to chodzi. O ile jeszcze posiadanie GCN nabiera już powoli wartości sentymentalnej, o tyle kupno jej w tym momencie dla gier, to trochę lipa. Kilka gier na krzyż czeka GCN. Świetnych- to fakt, ale na pewno więcej świetnych i jeszcze wiele bardzo dobrych ukaże się na X i PS2.

+Quote Post
crasher100
post 3 11 2004, 16:25
Post #18

Nr użytkownika: 6 902

Hmmm od tego żeby nie kupować gniotów są czasopisma na ten temat(psx extreme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). W końcu po to są, żeby zapoznać czytelnika ze swoją opinią na temat gry i ew.ustrzec przed kupnem, bo nie jest warta swojej ceny. A co do gier to fakt, lawiny ich nie ma, ale zanim ja nadrobie zaległości w graniu to wejdzie jeszcze pare watrych uwagi tytułów :wink:
Poza tym nie jest tego az tak mało. No i nie każdego stać na to żeby kupić np.7 oryginałow miesięcznie.

+Quote Post
_Rikkamaru_
post 3 11 2004, 17:25
Post #19

Nr użytkownika: 6 818

Jeżeli gra się niewiele (i ma sie kase na gry) to GCN jest idealnym rozwiązaniem. A jeżeli gra się więcej to lepiej wybrać inne konsole (PS2:), jednak najlepszym rozwiązaniem jest posiadanie 2 konsol np. PS2 + GCN. Ja zazwyczaj gram sobie na PS2 podczas gdy gamecube leży