Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najbardziej zeschizowane filmy jakie widziales
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Marlon
Jakie s± najbardziej kontrowersyjne, zeschizowane i chore filmy jakie widzieli¶cie? Ja wymieniłbym tu:
- Irreversible (Nieodwracalne) - swietny film, gleboki, dramatyczny i naprawde chory.
- BloodSucking Freaks - ciezkie zwyrodnienie (Troma icon_twisted.gif )
2razyjot
Jakie s± najbardziej kontrowersyjne, zeschizowane i chore filmy jakie widzieli¶cie? Ja wymieniłbym tu:
- Irreversible (Nieodwracalne) - swietny film, gleboki, dramatyczny i naprawde chory.
- BloodSucking Freaks - ciezkie zwyrodnienie (Troma icon_twisted.gif )

- "Hellraiser V: Inferno" - akcja z panienkami w korytarzu roxx;

- "House on the haunted hill" - schizy w korytarzach ("Silent Hill"!!);

- "Texas Chainsaw Massacre" - dla niektorych smieszny, dla mnie miazdzacy ciezarem opowiedzianej historii + zakonczenie;

- "IT!" - cholerny clown i specyfika filmow na podstawie ksiazek "Kinga", IMO klimat-miazga!!

Wiecej nie pamietam w tej chwili ... :wink:
Diabeu
icon_twisted.gif Session9, Mechaniczna Pomarańcza icon_twisted.gif
Hejas
Najbardziej zeschizowane??? Cała seria Monty Pythona ofkoz icon_twisted.gif
Obsolete
The Lost Highway
JJJ
"the Thing" za klimat nie pewnosci
"ukryty wymiar" tam mialem schiza maxymalnego
"darkness" j.w.
2razyjot
The Lost Highway

To jest niezly temat na osobny topic, ja tam do dzisiaj probuje skumac o co chodzilo ... :wink:
Xymek
tja
Ukryty Wymiar - pamietam jak ogladalem to z kumplem na bani...kurde potem spac sie kladlismy przy zapalonym swietle i wlaczonym radiu...
:roll:
ds
lost highway, bad taste(najbardziej głupi:D), niepamietam...
Liquid(c)
Monthy Python za angielski humor
Ölschmitz
Mechaniczna Pomarańcza - S. Kubricka
Jakuza
Nieodwracalne , Requaim dla snu i Teletubbisie tongue.gif
ghost.
Mechaniczna Pomarańcza, Trainspotting, Reqiem for a Dream
Elmer
"Odyseja kosmiczna 2001" - zwlaszcza koncowka icon_twisted.gif
"Ring"(jap. ver.) - 8O
Sojer
eddy laugh.gif
Bryla
Bezapelacyjnie the best jest 1000korpusów najbardziej spaczony horror jaki dany było mi widzieć!!!
mashter
Lost Highway jest konkretnie zamotany i nie za bardzo normalny
ale takze debiut Roba Zombi przemawia do mnie pod znakiem maksymalnego po(pipi)ens,twa...
Bo np. Pi i Reqiuem to juz calkowicie inny rodzaj "schizy".
ds
ano, house of 1000 corpses byl niczego sobie:)
JJJ
mnie tam 1000korpuwow nie urzekl,no moze oprcz koncowki,reszta to dla mnie byla lipa.
Przypomnial mi sie 1 film- Adwokat Diabla icon_twisted.gif
Geloo
Lost Highway i Hause of 1000 Corpses.
klimas
Twin Peaks: Ogni piekielny krocz ze mna
Pi
Requiem dla snu
Anonymous
Pulp Fiction - pomieszanie z czasem tongue.gif
Blair Witch Project I - fypasik klimat
Ring 1 i 2 - tylko wersja japońska
Monty Pythony wszystkie biggrin.gif
Życie ma sens biggrin.gif
Martwica Mózgu - większej masakry z kosiar± nie widziałem tongue.gif

HYHY 8O
ds
Being John Malkovich:>
Marlon
A wlasnie, zapomnialem o takich filmach jak:
Requiem For a Dream - najlepsza byla muzyka i klimat upadku ludzkiej godnosci...
Blair Witch Project I - genialny film, dwojeczke tez mozna tu wymienic od biedy, wkoncu troche zeschizowana byla.
Omen z patologicznym i demonicznym Damienem tez moze byc.
JJJ
tutaj widze jak przewija sie blair witch project...w sumie uwazam ten film za bardzo udany,ale....tylko koncowke uwazam za bardzo SCHIZUJACA hyh.gif...ta...widzialem gdzies niedaleko mnie w lesie taki budynek...tzn podobny,w zyciu bym tam nie poszedl,czy to w dzien czy to w nocy laugh.gif
Picool
The Ring każdy. Siedem też daje rade momentami- Końcówka rzadzi!!!
Marlon
tutaj widze jak przewija sie blair witch project...w sumie uwazam ten film za bardzo udany,ale....tylko koncowke uwazam za bardzo SCHIZUJACA hyh.gif...ta...widzialem gdzies niedaleko mnie w lesie taki budynek...tzn podobny,w zyciu bym tam nie poszedl,czy to w dzien czy to w nocy  laugh.gif

Wlasnie koncowke pamietam najlepiej i ze wzgledu na nia wymienilem tu ten film... Jest mocna.

The Ring każdy. Siedem też daje rade momentami- Końcówka rzadzi!!!

Taa... The Ring w obydwu wersjach mi sie podobal (minimalnie na kozysc amerykanskiej) A w siedem rzadzil przejedzony grubas - mocne uderzenie na poczatek.
JJJ
mnie tam bardziej "uzekla" (pipi) ktora zostala zajechana na smierc w doslownym tego slowa znaczeniu...
MANIEK
Ludzie gdzie znaleĽć większo¶ć z tych filmów?? biggrin.gif . Kilka widziałem, ale kuna chyba każdy lubi takie filmy więc pytam happy.gif.

A co do mojej top listy to:
Ring [heh, czy to dziwne??]
Blair Witch Project...
Omen jest całkiem niezły[ale nie żeby żadna specjalna schiza...]

Oraz widziałem niedawno [na wakacje] jaki¶ film [nie pamiętam tytułu sad.gifsad.gifsad.gif ], ale był nieĽle zeschizowany. Nie pamietam dokładnie o co tam chodziło bo ot schiza z rodzaju, 'o co chodzi jakby?' Ale... Jednej rodzinie utopiła się córka, a mieli oni jechać do Wenecji[Ojeciec był fotogarfemi malarzem]. Niby mieli nie jechać, ale i tak pojechali i tam spotakli takie diwe staruszki - jedna niewidooma a druga była z ni± [chyba siostry]. Ta niewidoma niby miała wizje i ponoć widziała ¶mierć ich córeczki [tej co się utopiła]. Matka tej córeczki tak się nakręcała i wieżyła, we wszystko co jej babcie mówiły. W tym samym czasie w Wenecji grasował jaki¶ moredrca, który morodował kobiety itd. Mógłbym tak opisywać, ale ciężko to idzie gdyż i film był ciężki. Kurde, no po prostu nie zapamietałem tytułu, ani żedno katora/reżysera/roku produkcji/imiona - nic. Ale film był nieĽle zeschizowany... Ba, poeim nawet PO(pipi)ANY...
GDR
całkiem niezła rzeĽnia to braindead
Nozomi
Hotel Paradiso 8O
Jakuza
Ludzie gdzie znaleĽć większo¶ć z tych filmów??  biggrin.gif . Kilka widziałem, ale kuna chyba każdy lubi takie filmy więc pytam happy.gif.

A co do mojej top listy to:
Ring [heh, czy to dziwne??]
Blair Witch Project...
Omen jest całkiem niezły[ale nie żeby żadna specjalna schiza...]

Oraz widziałem niedawno [na wakacje] jaki¶ film [nie pamiętam tytułu sad.gifsad.gifsad.gif ], ale był nieĽle zeschizowany. Nie pamietam dokładnie o co tam chodziło bo ot schiza z rodzaju, 'o co chodzi jakby?' Ale... Jednej rodzinie utopiła się córka, a mieli oni jechać do Wenecji[Ojeciec był fotogarfemi malarzem]. Niby mieli nie jechać, ale i tak pojechali i tam spotakli takie diwe staruszki - jedna niewidooma a druga była z ni± [chyba siostry]. Ta niewidoma niby miała wizje i ponoć widziała ¶mierć ich córeczki [tej co się utopiła]. Matka tej córeczki tak się nakręcała i wieżyła, we wszystko co jej babcie mówiły. W tym samym czasie w Wenecji grasował jaki¶ moredrca, który morodował kobiety itd. Mógłbym tak opisywać, ale ciężko to idzie gdyż i film był ciężki. Kurde, no po prostu nie zapamietałem tytułu, ani żedno katora/reżysera/roku produkcji/imiona - nic. Ale film był nieĽle zeschizowany... Ba, poeim nawet (pipipi)...

Polecam programy p2p ( kazaa , DC++, IMesh )
Hastla
Ukryty Wymiar,Trainspoting-wysmienite na fazke.
Ludzie?O czym jest "Mechaniczna Pomarancza"?
klimas
Wczoraj ogladalem "Nocna straz" z Noltem...film ma w sobie spory dreszczyk nie powiem...szczegolnie kostnica i czerwona lampka icon_twisted.gif
Sojer
zdaje mi sie ze spokojnie moge tu wpisac Kill Billa za ilosc wylanej krwi na ekran laugh.gif
Marlon
Wczoraj ogladalem \"Nocna straz\" z Noltem...film ma w sobie spory dreszczyk nie powiem...szczegolnie kostnica i czerwona lampka icon_twisted.gif

Kurcze, chyba to kiedys ogladalem... Chodzilo o jakies morderstwa i chyba ktos grasowal w kostnicy, zabawial sie ze zwlokami itp... Jesli to ten film to musze przyznac, ze jest mocny. Chcialbym go jeszcze raz obejrzec (juz go prawie nie pamietam).
Ölschmitz
tak to chyba ten, tez widzialem... mocny ;p
Greg
Pulp Fiction oczywiscie - rozmowki, hasla, sytuacje, po prostu wszystko
Diabeu
Oraz widziałem niedawno [na wakacje] jaki¶ film [nie pamiętam tytułu sad.gifsad.gifsad.gif ], ale był nieĽle zeschizowany. Nie pamietam dokładnie o co tam chodziło bo ot schiza z rodzaju, 'o co chodzi jakby?' Ale... Jednej rodzinie utopiła się córka, a mieli oni jechać do Wenecji[Ojeciec był fotogarfemi malarzem]. Niby mieli nie jechać, ale i tak pojechali i tam spotakli takie diwe staruszki - jedna niewidooma a druga była z ni± [chyba siostry]. Ta niewidoma niby miała wizje i ponoć widziała ¶mierć ich córeczki [tej co się utopiła]. Matka tej córeczki tak się nakręcała i wieżyła, we wszystko co jej babcie mówiły. W tym samym czasie w Wenecji grasował jaki¶ moredrca, który morodował kobiety itd. Mógłbym tak opisywać, ale ciężko to idzie gdyż i film był ciężki. Kurde, no po prostu nie zapamietałem tytułu, ani żedno katora/reżysera/roku produkcji/imiona - nic. Ale film był nieĽle zeschizowany... Ba, poeim nawet (pipipi)...

icon_twisted.gif widziałem, gra tam Donald Sutherland - jush ta scena z t± ¶lep± babci± było pojechana icon_twisted.gif
2razyjot
Wczoraj ogladalem \"Nocna straz\" z Noltem...film ma w sobie spory dreszczyk nie powiem...szczegolnie kostnica i czerwona lampka icon_twisted.gif

Poczatek niezly, jak mu straznik opowiadal o alarmie i dal mu "bejsbola" to juz cos zaczelo sie kiepscic ... Pozniej juz rezyser zapomnial budowac klimat ... :?

Oprocz kilku akcji film IMO przecietny.

BTW: nie gral tam aby Ewan MacGregor? :wink:
Mendrek
1. Fightclub (czemu nikt na to nie glosowal?)
2. Mechaniczna Pomarancza (ta o tym chlopku co ze zbira za pomoca
narkotykow zostal "pozytywnie" zresocjalizowany- tak podaj lape smile.gif ).
3. 12 malp- w sumie... nadal go chyba nie rozumie smile.gif
2razyjot
Ja sciagam wlasnie "texas chainsaw massacre" (2003) - moze cos z tego bedzie? Zajaweczka jest cool ... :wink:
klimas
[quote=\"wujaszek_JJ\"][quote]Wczoraj ogladalem \"Nocna straz\" z Noltem...film ma w sobie spory dreszczyk nie powiem...szczegolnie kostnica i czerwona lampka icon_twisted.gif[/quote]

Poczatek niezly, jak mu straznik opowiadal o alarmie i dal mu "bejsbola" to juz cos zaczelo sie kiepscic ... Pozniej juz rezyser zapomnial budowac klimat ... :?

Oprocz kilku akcji film IMO przecietny.

BTW: nie gral tam aby Ewan MacGregor? :wink:[/quote

no gral, gral...
ps najlepsze momenty w tym filmie byly podczas gdy siedzial sam w tej kostnicy ten typ :wink:
YETI
Session9
The Ring
Jakim
MEMENTO- o co tam kurna chodziło???
Jakim
MEMENTO- o co tam kurna chodziło???
Megus
Memento
The Ring
MTL
Schizowe filmy? Hmm w tym momencie nasuwaj± mi sie tylko te - "The Game" z M. Douglasem, "In the Mouth of Madness", "Hellriser V" (zwlaszcza koncowka i snieg w szpitalu psychiatrycznym) i "The Shining" Kubricka. Mam padake w bani, jak sie cos odswiezy napisze wiecej...

ps. gdzie do qyrfy nedzy mozna dostac "Session9"? hyh.gif
Burzasty
Martwica mózgu i Straszny film!
JJJ
mnie tam scary movie jakos nie zeschizowal biggrin.gif..no chyba ze motym..."wytryskowy" i glos glownej bohaterki tam biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.