Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: re-kla-ma !
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Stron: 1, 2, 3, 4
_RikkimarU_
coś tam o reklamach było ale chyba tak konkretnie o tym to chyba nie...a mianowicie podajcie swoje ulubione reklamy...i co w takiego w tych relamach jest że wam sie podobaja...mi w narazie najbardziej podoba sie zwiatun superkinów na tvn-ie "zapyatajcie tomiego li dżonsa...sialala:D)
Obsolete
Kawa zbozowa Inka

Kuchnia. Rodzina siedzi przy stole. Po lewej tata zsynem po lewej mama z corka.
Zblizenie
Usmiechy
"Kawa, Inka zbozowa"
Koniec
Pavlus
Reklama Lays`ow, w ktorej ludzie wypie****ja sie na sliskiej podlodze. biggrin.gif
Jakuza
Reklamy Toyoty Yaris ( w kościele i w łóżku )

a także reklama Monaru - ( cool , super inne keksty przewijające się przez reklame )
Yohko
w Polsce reklamy to irytujacy przerywnik filmow, do tego zadna z nich nie osiaga wyrafinowania i fachowosci tych z zachodu.
fagg
fajne sa reklamy mlodziezowe...kiedys frugo teraz? hmmm po 3 min myslenia nic nie wymislilem..kiedys reklamy byly po to by pujsc do lazienki zalatwic potrzeby lzejsze...teraz reklamy szczegolnie w polsacie i tvn wystarczaja na 3 razy ...
fajna jest reklama zly dotyk...moim zdaniem mistrzostwo...
B4rb
Brytyjskie reklamy miażdżą:> A co do polskich produkcji - Żubr występuje w puszczy;]
Pavlus
Dokladnie, pamietam reklame jakiegos zagranicznego piwa. Stoi mala zielona butelka na stole, nagle wylania sie zgrabna kobieca reka i zaczyna masowac butelke w wiadomy sposob, butelka zwieksza swe rozmiary icon_twisted.gif , od denka coraz mocniej widac uchodzace babelki, jest ich coraz wiecej i wiecej az w koncu kobieta odsuwa reke i wszystko wraca do stanu poczatkowego. smile.gif
MANIEK
Brytyjskie reklamy miażdżą:> A co do polskich produkcji - Żubr występuje w puszczy;]

Hehe, zgadzam się co do obydwu kwestii... Żubry rox, muuuu... :wink:

I całkiem niezła była reklama Mountain Dew [to z kozą ;].
_RikkimarU_

no fajna tyle że to był muflon :wink: [/b]
ds
reklama mentosow jak owce jada na kosiarce, reklamy media markt, redbulla...
JJJ
reklamy "mountain diue" :> czy jak sie to tam pisze
ogolnie reklamy za occeanu(czytaj USA,tam to sa reklamy biggrin.gif)
Albo reklamy z filmow murzynskich...How High..reklama czarnego jedzenia..."jezeli jestes glodny a nadotadek czarny musisz zjesc chub cos tam" buehhehe
Jakuza
A kto widział reklamy firmy BMW co trwają około 10 minut - klimatyczne z fabułą , wyreżyserowane przez znanych reżyserów jak np. Guy Ritchie ( ofkoz z Madonną w roli głównej :wink: ) i kierowca w każdej reklamie ten sam niestety nazwiska nie pamiętam sad.gif .
MANIEK

no fajna tyle że to był muflon :wink: [/b]

No to mówię przecież smile.gif .

No i oczywiście mentos - the fresh maker hyh.gif.
Elmer
reklama Soul Calibura rządzi cool.gif
MANIEK
Nie kojażę jakoś tej reklamy...
2razyjot
coś tam o reklamach było ale chyba tak konkretnie o tym to chyba nie...a mianowicie podajcie swoje ulubione reklamy...i co w takiego w tych relamach jest że wam sie podobaja...mi w narazie najbardziej podoba sie zwiatun superkinów na tvn-ie \"zapyatajcie tomiego li dżonsa...sialala:D)

Tylko jedna reklama roxxx - "Budwaiser" ... "WHAAAAA-TSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP"? laugh.gif
Anonymous
99,9% reklam to najzwyczajniejszy w świecie syf. Wymiotować mi sie chce, gdy widzę poraz 1000000 to samo, jak Ania czy inny Stefan wyprał swój sweter w Perwolu czy innym ścierwie...

A ten 0,1% reklam to oczywiście "Żubr występuje w puszczy..." biggrin.gif
Prawie wszystkie reklamy zza granicy (te, co były z "Zakazanych reklamach"), i jedna reklama puszczana w TV daaaawno temu:
cała rodzina siedziała w samochodzie, w nocy na jakimś pustkowiu. Klimat jak z horroru, mgła, cisza, żadnych świateł... Stoją na jakimś skrzyżowaniu i ciągle świeci się czerwone. Stoją... klimat się zagęszcza. W końcu facet rusza i jak tylko przejeżdża skrzyżowanie, z krzaków wyskakuje... policjant biggrin.gif - majstersztyk jeśli chodzi o reklamę biggrin.gif

P.S. Widzieliście reklamę "Dutchtone" z Leslie Nielsenem? biggrin.gif

HYHY
Ölschmitz
tak jak wuja, waazzzaaa uuueeelllleeeee ;p

kiedys podobala mi sie reklama jka misie od pepsi tancza, potem ktos mowil, nie pokazujcie im macareny wink.gif
pamietam, ze jak bylem pecetowcem to wrazenie zrobila na mnie reklama Gran Turismo 3 na Polsacie Sport, myslalem ze to nie gra ;p
jak w telewizji sa reklamy to z reguly wlaczam na AV gdzie czeka na mnie jakas gra... ;p
Deks
Najbardziej mnie rozbła reklama Danona Vitalinei jak kbieta które weszła właśnie po schodach wyciąga ze swojej małej damskiej torebki 2 LITOWĄ butelkę wody- spoko wszystkie tak robią. Albo wszystkie też noszą 'za pazuchą' jakieś perwolle czy cuś jak w reklamie jakiegoś płynu. ;p

A tak btw to podobała mi się reklama Plusa, sławetna reklama Peugeota "Gerappa" ;p i kilka innych których sobie aktualnie nie przypominam... :wink:
Mendrek
Urzekla mnie ostatnio reklama Popa: Eee, to tani numer jest! smile.gif
A co do zagranicznych, potrafia dobic smiechem. Nie wiem czy
gdzies to indziej w kinach bylo, ale przed "Piraci z Karaibow",
byla reklama chyba jakis spodni, gdzie facet wchodzil do obory
z krowami i wsadzal im reke... pod ogon smile.gif Kazda krowa wydawala
inny odglos, po czym po chwili facet zaczal w ten sposob tworzyc
muzyke Bethovena. Myslalem ze poleje ze smiechu biggrin.gif
Ceglash
Reklamka Playstation 2 z tym sępem rządzi icon_twisted.gif
Krupier
fajne sa reklamy mlodziezowe...kiedys frugo teraz? hmmm po 3 min myslenia nic nie wymislilem..kiedys reklamy byly po to by pujsc do lazienki zalatwic potrzeby lzejsze...teraz reklamy szczegolnie w polsacie i tvn wystarczaja na 3 razy ...

A kojarzysz tą ze śmieciami? To jest mistrzostwo imo, ale fakt zły dotyk też dobrze spełnia swoją rolę.
Prócz tego Peugeot 206 r0x0r ;]]] Frugo tez daje rade ;] A raczej dawało bo już ni ma ;/
Co jeszcze hmm no Żubr niezły, ale piwo samo w sobie ssie ;]
A no i jeszcze OMO z dwoma aktywnymi składnikami ;];]
MANIEK
Urzekla mnie ostatnio reklama Popa: Eee, to tani numer jest! smile.gif
A co do zagranicznych, potrafia dobic smiechem. Nie wiem czy
gdzies to indziej w kinach bylo, ale przed \"Piraci z Karaibow\",
byla reklama chyba jakis spodni, gdzie facet wchodzil do obory
z krowami i wsadzal im reke... pod ogon smile.gif Kazda krowa wydawala
inny odglos, po czym po chwili facet zaczal w ten sposob tworzyc
muzyke Bethovena. Myslalem ze poleje ze smiechu biggrin.gif

Nooo, to to jest (pipi)ista sprawa ;];];].

Niektore reklamy Reds'a są calkiem znośne :wink: [szkoda tylko, że trunek jest o wiele gorszy niż reklama tongue.gif]
River
Najlepsza jest Dosia. " 90% pań w Polsce nie widzi różnicy "
Nozomi
nie oglądam telewizji wink.gif
klimas

No ...reklama frugo jest fajna - moj znajomy to ten typ w czerwonej koszuli icon_twisted.gif
YETI
mi w narazie najbardziej podoba sie zwiatun superkinów na tvn-ie \"zapyatajcie tomiego li dżonsa...sialala:D)

Popieram ta reklama rządzi smile.gif
Może reklama Eye Toy smile.gif, no i gdy PS2 miało swoja premiere w Europie( ta reklama z kaczka)
--------------------
Albo CAŁA POLSKA KUPUJE W BIEDRONCE
laugh.gif
kotlet_schabowy
Niektóre reklamy Reds'a są spoko oraz reklama z krowami. Aha i jeszcze reklama gum wiśniowych - ta z Japończykiem smile.gif
Jakuza
No i jeszcze reklama z serii - " a świstak siedzi i zawija te sreberka..."
szczurek
żubry RoXX icon_twisted.gif icon_twisted.gif
-=Burthess=-
żubry RoXX icon_twisted.gif icon_twisted.gif

Podzielam twoje zdanie - żubr wystepuje w puszczy biggrin.gif
simian raticus
Narkotyki-najlepszy sposób na zmarnowanie życia...już zara się zleje jak o tym pomyślałem!!!hehe!
CRASH_
reklama Nike z Basketball zaje*ste tricki tam trzaskaja, nawet sobie sciągłem tą reklame.
Cegla
reklama Nike z Basketball zaje*ste tricki tam trzaskaja, nawet sobie sciągłem tą reklame.

z tej samej serii tylko ze z deskorolka, zubry tez sa wporzo

dla mnie przegiecie bylo z kolesiem ktory jest nie widomy i jedzie z drugim samochodem (nie pamietam jakim). brak dobrego smaku
Krupier

dla mnie przegiecie bylo z kolesiem ktory jest nie widomy i jedzie z drugim samochodem (nie pamietam jakim). brak dobrego smaku

Renault Megane? "To combi?" ;]] IMO niezłe ;]
Megus
budweisser wassup - obojetnie ktora (to chyab reklamy , nie ?)
Cegla

Renault Megane? \"To combi?\" ;]] IMO niezłe ;]

gorzej jak oglada to niewidomy... - no tak niewidomy nie ma jak tego obejzec :? reklama jest wedlug mnie przegieciem
PEsEq
ja tam najlepszą reklame jaką widziałem.. to.. no i nie wiem jak to wytłumaczyć... KOLEŚ z BANIKI z jakimś "BYKIEM"... nie pamiętam z kim... i na końcu powiedział... "WOLE BEZ" :>
GDR
jedna z bardziej śmiesznych reklam jest do napoju HOOP, no to HOOP ... do bagażnika icon_twisted.gif
JJJ
przypomnialy mi sie 2 reklamy,nike'a jak sie bawia w ganianego i na parkecie boiska szukaja miejsca do siedzenia (zaklepywany?)
BTW: ma ktos moze te 2 reklamy na kompie? i moglby mi je przeslac?
Diabeu
icon_twisted.gif reklamy POWERADE z agentem z matrixa, ale polewałem - coś zayebistego icon_twisted.gif
Marlon
Owce z reklamy mentosow sa zayebiste, na drugim miejscu zubry.
PEsEq
icon_twisted.gif reklamy POWERADE z agentem z matrixa, ale polewałem - coś zayebistego icon_twisted.gif

Ahahahahahaha!!!! masakra!! Najlepszy był smith.. jaki głos:>
Moni
Mi najbardziej podoba sie reklama narkotyków...swietnie to wszystko jest przedstawione i w ogóle ta reklama podoba mi się najbardziej icon_twisted.gif .
2razyjot
coś tam o reklamach było ale chyba tak konkretnie o tym to chyba nie...a mianowicie podajcie swoje ulubione reklamy...i co w takiego w tych relamach jest że wam sie podobaja...mi w narazie najbardziej podoba sie zwiatun superkinów na tvn-ie \"zapyatajcie tomiego li dżonsa...sialala:D)

Tylko jedna reklama roxxx - \"Budwaiser\" ... \"WHAAAAA-TSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP\"? laugh.gif

To chyba chore cytowac siebie ale ... ludziki - skad mozna sciagnac ta kultowa reklame? Tylko czekac az zaczne gadac do siebie!

Wujek idz spac!!!! icon_chainsaw.gif

Sam jestes!!!! icon_fuck.gif Eeee??? :mrgreen:
Kubaa__
.Mi się podobają najbardziej reklamy Nike, Pepsi i Lays'ów.
Zwsiastun do filmów w superkinie też (pipi) icon_twisted.gif
Burzasty
reklama peugeota

http://rozrywka.krakow.pl/download/download.php?id=21
szczurek
Reklama piwa RoXX:
-Czego nauczyłeś się na ziemi?
-Waazzzzaaaapppp!!!
-What's up?
I wszystkie ufoki: wwwwwaaaaazzzzzzzuuuuuuuuppppppp
mężczyzna- stary, nie jesteśmy sami
ROTFL ;p reklama wymiata dajcie jakiegoś linka skąd mozna to ściągnąć ;p
_RikkimarU_
http://www.tvn.pl/pliki/zwiastun/sk.mpg

Zobaczcie jak walczą twardzi faceci, z których żaden karku nie zgina, to gra o życie nie zabawa dla dzieci...zapraszamy do superkina

Broń w rękach zbirów, zdradzone sekrety, na świadka ktoś czyha z mauzerem, lecz nie z takich opresji wychodzą kobiety pod ramie ze szwarcenegerem

Czy noż krwawy zawsze wskazuje mordercę, czy zemsta jak wściekły pies kąsa, czy oficer ma prawo kierować się sercem...zapytajcie tomiego li dzonasa

W Normandii alianci spadają wprost z nieba, lecz jeden z nich wpadł w łapy wroga...z odsieczą kumplowi wyrusz gdzie trzeba Toma henksa dzielna załoga

Terroryści zajęli się samolotem wszelki opór mija się z celem, pomóc może odwaga do spółki z polotem...stiven sigal z Kertem raselem...ZAPRASZAMY DO SUPERKINA J L K J

karaoke kurde
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.