_RikkimarU_
26 10 2003, 21:58
coś tam o reklamach było ale chyba tak konkretnie o tym to chyba nie...a mianowicie podajcie swoje ulubione reklamy...i co w takiego w tych relamach jest że wam sie podobaja...mi w narazie najbardziej podoba sie zwiatun superkinów na tvn-ie "zapyatajcie tomiego li dżonsa...sialala:D)
Obsolete
26 10 2003, 22:00
Kawa zbozowa Inka
Kuchnia. Rodzina siedzi przy stole. Po lewej tata zsynem po lewej mama z corka.
Zblizenie
Usmiechy
"Kawa, Inka zbozowa"
Koniec
Reklama Lays`ow, w ktorej ludzie wypie****ja sie na sliskiej podlodze.
Reklamy Toyoty Yaris ( w kościele i w łóżku )
a także reklama Monaru - ( cool , super inne keksty przewijające się przez reklame )
w Polsce reklamy to irytujacy przerywnik filmow, do tego zadna z nich nie osiaga wyrafinowania i fachowosci tych z zachodu.
fajne sa reklamy mlodziezowe...kiedys frugo teraz? hmmm po 3 min myslenia nic nie wymislilem..kiedys reklamy byly po to by pujsc do lazienki zalatwic potrzeby lzejsze...teraz reklamy szczegolnie w polsacie i tvn wystarczaja na 3 razy ...
fajna jest reklama zly dotyk...moim zdaniem mistrzostwo...
Brytyjskie reklamy miażdżą:> A co do polskich produkcji - Żubr występuje w puszczy;]
Dokladnie, pamietam reklame jakiegos zagranicznego piwa. Stoi mala zielona butelka na stole, nagle wylania sie zgrabna kobieca reka i zaczyna masowac butelke w wiadomy sposob, butelka zwieksza swe rozmiary

, od denka coraz mocniej widac uchodzace babelki, jest ich coraz wiecej i wiecej az w koncu kobieta odsuwa reke i wszystko wraca do stanu poczatkowego.
Brytyjskie reklamy miażdżą:> A co do polskich produkcji - Żubr występuje w puszczy;]
Hehe, zgadzam się co do obydwu kwestii... Żubry rox, muuuu... :wink:
I całkiem niezła była reklama Mountain Dew [to z kozą ;].
_RikkimarU_
26 10 2003, 22:33
no fajna tyle że to był muflon :wink: [/b]
reklama mentosow jak owce jada na kosiarce, reklamy media markt, redbulla...
reklamy "mountain diue" :> czy jak sie to tam pisze
ogolnie reklamy za occeanu(czytaj USA,tam to sa reklamy

)
Albo reklamy z filmow murzynskich...How High..reklama czarnego jedzenia..."jezeli jestes glodny a nadotadek czarny musisz zjesc chub cos tam" buehhehe
A kto widział reklamy firmy BMW co trwają około 10 minut - klimatyczne z fabułą , wyreżyserowane przez znanych reżyserów jak np. Guy Ritchie ( ofkoz z Madonną w roli głównej :wink: ) i kierowca w każdej reklamie ten sam niestety nazwiska nie pamiętam

.
no fajna tyle że to był muflon :wink: [/b]
No to mówię przecież

.
No i oczywiście mentos - the fresh maker

.
reklama Soul Calibura rządzi
Nie kojażę jakoś tej reklamy...
2razyjot
27 10 2003, 07:33
coś tam o reklamach było ale chyba tak konkretnie o tym to chyba nie...a mianowicie podajcie swoje ulubione reklamy...i co w takiego w tych relamach jest że wam sie podobaja...mi w narazie najbardziej podoba sie zwiatun superkinów na tvn-ie \"zapyatajcie tomiego li dżonsa...sialala:D)
Tylko jedna reklama roxxx - "Budwaiser" ... "WHAAAAA-TSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP"?
Anonymous
27 10 2003, 07:45
99,9% reklam to najzwyczajniejszy w świecie syf. Wymiotować mi sie chce, gdy widzę poraz 1000000 to samo, jak Ania czy inny Stefan wyprał swój sweter w Perwolu czy innym ścierwie...
A ten 0,1% reklam to oczywiście "Żubr występuje w puszczy..."
Prawie wszystkie reklamy zza granicy (te, co były z "Zakazanych reklamach"), i jedna reklama puszczana w TV daaaawno temu:
cała rodzina siedziała w samochodzie, w nocy na jakimś pustkowiu. Klimat jak z horroru, mgła, cisza, żadnych świateł... Stoją na jakimś skrzyżowaniu i ciągle świeci się czerwone. Stoją... klimat się zagęszcza. W końcu facet rusza i jak tylko przejeżdża skrzyżowanie, z krzaków wyskakuje... policjant

- majstersztyk jeśli chodzi o reklamę
P.S. Widzieliście reklamę "Dutchtone" z Leslie Nielsenem?
HYHY
Ölschmitz
27 10 2003, 07:46
tak jak wuja, waazzzaaa uuueeelllleeeee ;p
kiedys podobala mi sie reklama jka misie od pepsi tancza, potem ktos mowil, nie pokazujcie im macareny
pamietam, ze jak bylem pecetowcem to wrazenie zrobila na mnie reklama Gran Turismo 3 na Polsacie Sport, myslalem ze to nie gra ;p
jak w telewizji sa reklamy to z reguly wlaczam na AV gdzie czeka na mnie jakas gra... ;p
Najbardziej mnie rozbła reklama Danona Vitalinei jak kbieta które weszła właśnie po schodach wyciąga ze swojej małej damskiej torebki 2 LITOWĄ butelkę wody- spoko wszystkie tak robią. Albo wszystkie też noszą 'za pazuchą' jakieś perwolle czy cuś jak w reklamie jakiegoś płynu. ;p
A tak btw to podobała mi się reklama Plusa, sławetna reklama Peugeota "Gerappa" ;p i kilka innych których sobie aktualnie nie przypominam... :wink:
Mendrek
27 10 2003, 11:22
Urzekla mnie ostatnio reklama Popa: Eee, to tani numer jest!
A co do zagranicznych, potrafia dobic smiechem. Nie wiem czy
gdzies to indziej w kinach bylo, ale przed "Piraci z Karaibow",
byla reklama chyba jakis spodni, gdzie facet wchodzil do obory
z krowami i wsadzal im reke... pod ogon

Kazda krowa wydawala
inny odglos, po czym po chwili facet zaczal w ten sposob tworzyc
muzyke Bethovena. Myslalem ze poleje ze smiechu
Ceglash
27 10 2003, 11:44
Reklamka Playstation 2 z tym sępem rządzi
Krupier
27 10 2003, 12:05
fajne sa reklamy mlodziezowe...kiedys frugo teraz? hmmm po 3 min myslenia nic nie wymislilem..kiedys reklamy byly po to by pujsc do lazienki zalatwic potrzeby lzejsze...teraz reklamy szczegolnie w polsacie i tvn wystarczaja na 3 razy ...
A kojarzysz tą ze śmieciami? To jest mistrzostwo imo, ale fakt zły dotyk też dobrze spełnia swoją rolę.
Prócz tego Peugeot 206 r0x0r ;]]] Frugo tez daje rade ;] A raczej dawało bo już ni ma ;/
Co jeszcze hmm no Żubr niezły, ale piwo samo w sobie ssie ;]
A no i jeszcze OMO z dwoma aktywnymi składnikami ;];]
Urzekla mnie ostatnio reklama Popa: Eee, to tani numer jest!
A co do zagranicznych, potrafia dobic smiechem. Nie wiem czy
gdzies to indziej w kinach bylo, ale przed \"Piraci z Karaibow\",
byla reklama chyba jakis spodni, gdzie facet wchodzil do obory
z krowami i wsadzal im reke... pod ogon

Kazda krowa wydawala
inny odglos, po czym po chwili facet zaczal w ten sposob tworzyc
muzyke Bethovena. Myslalem ze poleje ze smiechu

Nooo, to to jest (pipi)ista sprawa ;];];].
Niektore reklamy Reds'a są calkiem znośne :wink: [szkoda tylko, że trunek jest o wiele gorszy niż reklama

]
Najlepsza jest Dosia. " 90% pań w Polsce nie widzi różnicy "
nie oglądam telewizji
No ...reklama frugo jest fajna - moj znajomy to ten typ w czerwonej koszuli
mi w narazie najbardziej podoba sie zwiatun superkinów na tvn-ie \"zapyatajcie tomiego li dżonsa...sialala:D)
Popieram ta reklama rządzi
Może reklama Eye Toy

, no i gdy PS2 miało swoja premiere w Europie( ta reklama z kaczka)
--------------------
Albo CAŁA POLSKA KUPUJE W BIEDRONCE
kotlet_schabowy
27 10 2003, 22:28
Niektóre reklamy Reds'a są spoko oraz reklama z krowami. Aha i jeszcze reklama gum wiśniowych - ta z Japończykiem
No i jeszcze reklama z serii - " a świstak siedzi i zawija te sreberka..."
szczurek
27 10 2003, 22:54
żubry RoXX
-=Burthess=-
27 10 2003, 23:04
żubry RoXX

Podzielam twoje zdanie - żubr wystepuje w puszczy
simian raticus
29 10 2003, 14:58
Narkotyki-najlepszy sposób na zmarnowanie życia...już zara się zleje jak o tym pomyślałem!!!hehe!
reklama Nike z Basketball zaje*ste tricki tam trzaskaja, nawet sobie sciągłem tą reklame.
reklama Nike z Basketball zaje*ste tricki tam trzaskaja, nawet sobie sciągłem tą reklame.
z tej samej serii tylko ze z deskorolka, zubry tez sa wporzo
dla mnie przegiecie bylo z kolesiem ktory jest nie widomy i jedzie z drugim samochodem (nie pamietam jakim). brak dobrego smaku
Krupier
29 10 2003, 21:55
dla mnie przegiecie bylo z kolesiem ktory jest nie widomy i jedzie z drugim samochodem (nie pamietam jakim). brak dobrego smaku
Renault Megane? "To combi?" ;]] IMO niezłe ;]
budweisser wassup - obojetnie ktora (to chyab reklamy , nie ?)
Renault Megane? \"To combi?\" ;]] IMO niezłe ;]
gorzej jak oglada to niewidomy... - no tak niewidomy nie ma jak tego obejzec :? reklama jest wedlug mnie przegieciem
ja tam najlepszą reklame jaką widziałem.. to.. no i nie wiem jak to wytłumaczyć... KOLEŚ z BANIKI z jakimś "BYKIEM"... nie pamiętam z kim... i na końcu powiedział... "WOLE BEZ" :>
jedna z bardziej śmiesznych reklam jest do napoju HOOP, no to HOOP ... do bagażnika
przypomnialy mi sie 2 reklamy,nike'a jak sie bawia w ganianego i na parkecie boiska szukaja miejsca do siedzenia (zaklepywany?)
BTW: ma ktos moze te 2 reklamy na kompie? i moglby mi je przeslac?

reklamy POWERADE z agentem z matrixa, ale polewałem - coś zayebistego
Owce z reklamy mentosow sa zayebiste, na drugim miejscu zubry.

reklamy POWERADE z agentem z matrixa, ale polewałem - coś zayebistego

Ahahahahahaha!!!! masakra!! Najlepszy był smith.. jaki głos:>
Mi najbardziej podoba sie reklama narkotyków...swietnie to wszystko jest przedstawione i w ogóle ta reklama podoba mi się najbardziej

.
2razyjot
2 11 2003, 21:56
coś tam o reklamach było ale chyba tak konkretnie o tym to chyba nie...a mianowicie podajcie swoje ulubione reklamy...i co w takiego w tych relamach jest że wam sie podobaja...mi w narazie najbardziej podoba sie zwiatun superkinów na tvn-ie \"zapyatajcie tomiego li dżonsa...sialala:D)
Tylko jedna reklama roxxx - \"Budwaiser\" ... \"WHAAAAA-TSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP\"?

To chyba chore cytowac siebie ale ... ludziki - skad mozna sciagnac ta kultowa reklame? Tylko czekac az zaczne gadac do siebie!
Wujek idz spac!!!!
Sam jestes!!!!

Eeee??? :mrgreen:
.Mi się podobają najbardziej reklamy Nike, Pepsi i Lays'ów.
Zwsiastun do filmów w superkinie też (pipi)
Burzasty
3 11 2003, 17:05
szczurek
5 11 2003, 14:28
Reklama piwa RoXX:
-Czego nauczyłeś się na ziemi?
-Waazzzzaaaapppp!!!
-What's up?
I wszystkie ufoki: wwwwwaaaaazzzzzzzuuuuuuuuppppppp
mężczyzna- stary, nie jesteśmy sami
ROTFL ;p reklama wymiata dajcie jakiegoś linka skąd mozna to ściągnąć ;p
_RikkimarU_
5 11 2003, 14:34
http://www.tvn.pl/pliki/zwiastun/sk.mpg
Zobaczcie jak walczą twardzi faceci, z których żaden karku nie zgina, to gra o życie nie zabawa dla dzieci...zapraszamy do superkina
Broń w rękach zbirów, zdradzone sekrety, na świadka ktoś czyha z mauzerem, lecz nie z takich opresji wychodzą kobiety pod ramie ze szwarcenegerem
Czy noż krwawy zawsze wskazuje mordercę, czy zemsta jak wściekły pies kąsa, czy oficer ma prawo kierować się sercem...zapytajcie tomiego li dzonasa
W Normandii alianci spadają wprost z nieba, lecz jeden z nich wpadł w łapy wroga...z odsieczą kumplowi wyrusz gdzie trzeba Toma henksa dzielna załoga
Terroryści zajęli się samolotem wszelki opór mija się z celem, pomóc może odwaga do spółki z polotem...stiven sigal z Kertem raselem...ZAPRASZAMY DO SUPERKINA J L K J
karaoke kurde
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.