Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: (")- TIBIA -(")
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4
Bad Santa
No teraz padniecie jak wam coś powiem wink.gif kumpel z klasy uważa Finala VII za najgorszy syf dlatego, że UWAGA: "Gra się kończy i nie można już nic robić a Tibia jest super bo jest nieskończona" smile.gif dodam, że koleś jest już nieźle uzależniony od tego goowna.
Dark Serge
No niektórzy ludzie mają różne priorytety smile.gif Jak lubi niech gra - nie ważne czy tobie, nam czy mi sie to podoba - stąd denerwuje mnie czasem jak niektórzy oceniają grających w Tibie (nie o tobie mowa Santa smile.gif ).
Fajnie móc rozwijac swoją postac i fajnie że są tacy których to kręci. O ! A kojarzysz Harvest Moon ? daj mu w to pograć - to coprawda nie do końca RPG ale ta gra tez się nie kończy smile.gif
estel
Nie wiem jak mozna grac w Tibie skoro jest tyle fajniejszych MMO na rynku ;]
Bad Santa
Ja mu poleciłem Tetrisa XD (w sumie mozesz grać ile chcesz i się nie kończy smile.gif )
estel
Polec mu taka gierke jak "zycie", moze slyszal. Mozna trafic na fajne questy i czasem wziac sobie towarzyszke z ladna grafika i trafic do fajnej lokacji... W ogole jest fajnie!
Bad Santa
To nie będzie takie łatwe. Jego nie interesuje nic poza monitorem i grą "pixele biją pixele". Ale spróbować nie zaszkodzi smile.gif
el-shabazz
tibia to bardzo ubogi RPG. Sama rozgrywka jest dość nurząca, a panująca moda na cheatowianie czy macrowanie skutecznie odpycha od tej pozycji. Gra jest darmowa to prawda, ale kto potrafi wymienić jednego dobrego gracza z darmowym kontem? Smiech mnie bierze jak ktos pisze, że grał 4 dni czy choćby 3 miesiące i mu sie nie spodobała. Prawdziwa gra zaczyna sie około 60-70 lvl, ( choć niektórzy pewnie powiedzą, że nie mam racji) którego 'wbicie' zajmuje pare ładnych tygodni/miesięcy(nie biore pod uwage ludzi uzależnionych od tego shitu którzy potrafia zrobic to w o wiele krótszym czasie). reasumując: tibia to shit
roxas
Hmm... jak by tu powiedzieć gra to grafiki dobrej nie ma, a o dźwiękach już nie wspominając, fabuły wciągającej też nie ma więc co przyciąga fanów to ja nie wiem.
Bad Santa
Przyciąga ich pewnie to, ze jest tam smok. A jak wiadomo smoka zabić trzeba happy.gif
dureń
Ja zaczołem w to grać 2 tygodnie temu. Pograłem wyszedłem z rooku, 10lvl i w końcu mnie pk zabil i straciłem lvl. Pomyslałem to nic, grałem do czasu aż mnie Hunter ubił. Wtedy wykasowałem Tibie postać dałem koledze i więcej kompowych gier nietkne. Konsole rulez.
Dragoov
Heh taki CRAP ze szkoda słów. Taką grafe to mozna sobie w paincie namalowac ;/ Moja ocena to 2/10, te 2 ze na troche tam wciagnie. PACC to strata pieniedzy, bo lepiej juz kupic sobie abonament do WoWa. Zreszta WoW a tibia to tak jakby GoW (Gears of War, God of War to bez znaczenia) a Buzz!
Zabawa w dżungli
teddy
Dokładnie. Tibii zawdzięczam tylko to, że zainteresowałem się od niej grami MMORPG. Przesiadka na WoW była tylko kwestią czasu.

Strata czasu i pieniędzy, gra tylko dla sfrustrowanych gimnazjalistów co potrafią się pozabijać dla SCA czy innego SOV-a.
Damian312
Oj gralo sie kiedys...dopuki jakis ko.ndon mnie nie zaj.ebal.Najwiecej gralem w poprzednie wakacje,codziennie do 2-3 nad ranem.W koncu jakis typ mnie ubil polecialy k-legs,v-shield i laska na tibie.Tak mi sie przynajmniej wydawalo huh.gif ,potem tworzylem kolejne postacie,i w koncu ktos mnie haknol lol pomyslalem teraz to juz bez kitu pie.rdole tibie ja tu gram dnie i noce a tu jakas menda przyjdzie waldnie pare sd,albo haknie jak sie wbijesz na jakas stronke i wszystkie nie przespane noce ida sie je.bac.Noi nie gralem dosyc sporo ale i tak logowalem sie zeby pod dp noobem postac i pogadac nie moglem sie od tego uwolnic.Wkoncu koledzy znalezli jakis OTS Shiva.Noi sie zaczelo od nowa:/.tam jak padlem to przynjamniej nie bylo szkoda bo lvl raz dwa sie odrobilo noi wbilem 211lvl knight i jakis dzieciak kupil za 5 dyszek hahaha.gif Musialem sprzedac,pomyslalem sobie ze taki OTS jest bez sensu,wystarczy ze GM-owi odeche sie prowadzic ten OTS I i caly trud znow na marne,a i w szkole musialem oceny podciagnac.Noi wykasowalem tibie z dysku jakes 2 miechy temu i wogole mnie do niej nie ciagnie,tzreba na forum wejsc,a to w PESa przyciac,hajs trzeba na PS3 odkladac a nie jakes pacc i inne duperele.Moi koledzy nadal graja ja se z nich jaja robie z tego powodu,ale i tak grajai nie ma co sie oszukiwac ze tibia nie uzaleznia bo uzaleznia.Only konsole hyh.gif
Yasio da rial madafaka
Obserwowalem wielu mlodych ludzi, ktorzy staczali sie przez Tibie niczym przez heroine. Tracili normalnych (nie grajacych 8h dziennie w Tibie) kolegow, wydawali ogromne pieniadze na ta gre, wagary spedzali w domu lub w kafejce przy Tibii. Dobrym podsumowaniem calej sytuacji jest rap o Tibii. "Gdy mam czas to gram, a czas caly czas mam", moze ktos slyszal, jak znajde to wrzuce.
SzC
Tiny
To...jest....chore...
co za chory człowiek wpadł na taki "wypasiony" pomysł stworzenia piosenki i Tibii...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.