ok, fajnie by bylo zrobic "revive" tematowi.
a wiec- rozpoczolem 2 dni temu, wlasnie uderzylem w 3lv. na Mainie zamierzam byc Knight'em (wlansnie, moglby ktos jakas charakterystyke postaci zrobic, lub linka dac do owego materialu?). gram na serwie Inferia - poniewaz cale inne forum z sesjami RPG na ktorym sie udzielam jest na nim wiec, wole do "ziomalstwa" dojsc. poza tym nie wiedzialem ze ekipa forum PE gra gdziestam indziej.
u mnie z Tibia bylo nastepujaco- w zamierzchlych czasach - kiedy to jeszcze mieszkalem w Polandii - sciagnalem owa gre, zobaczylem grafe, nie zaczailem kompletnie "o co chodzi, jakpy?" i po dwoch minutach odinstalowalem
teraz po tym jak kolejego MMORPG w ktorego pocinalem zhack'owano (Dark Eden) postanowilem uderzyc jeszcze raz, tymbardziej ze na wspomnianym wczesniej forum ktos o tym wspomnial. po kilku latach, od pierwszego odpalenia, dojrzalem zmadrzalem i w ogole chlop cud malina- zaczalem grac w Tibie- i jest swietnie!
wow, ile nowych ludzi, nie ma lagow (choc ostatnio jakies problemy z derwem chyba sa) nie zdobywa sie leveli takszybciutko (no dobra, moze ja jestem wolny po prostu

) i takie klimaty ogolnie odchodza ze glowa mala- caly patent z "sieczka" na dalszy plankiedy to sobie tylko wedrujemy i gadamy, masa jak dla mnie.
a "starzy wyjadacze" jeszcze graja ?
moze jakies porady krotkie rzucicie? (np. nie stawiaj roweru przy odowce itp )
pozdrawiam,
Adam First