Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: (")- TIBIA -(")
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4
Dzoshu
No i gud ... Pavlus sie chce wprosic do gildii ... a ja znowu 34 - 2 deady w tym tygodniu biggrin.gif
Kikumonchi
TIBIA-rzekomo najlepszy sieciowy RPG.Doprawdy?Grafike pomijamy[sterujemy trojkatem i kreseczkami],pozostaja inni gracze[z calego swiata smile.gif ,ktorzy moga bez zadnych konsekwencji zabic Cie.Co gorsza ,na nizszych "lewelach" dodatkowo z twych zwlok moze wypasc ciezko zarobiony sprzet... icon_evil.gif Enjoy!
Pavlus
No i gud ... Pavlus sie chce wprosic do gildii ... a ja znowu 34 - 2 deady w tym tygodniu biggrin.gif

Nigdzie sie nie wpraszam, hunted ! icon_twisted.gif
Kaczor
TIBIA-rzekomo najlepszy sieciowy RPG.Doprawdy?Grafike pomijamy[sterujemy trojkatem i kreseczkami],pozostaja inni gracze[z calego swiata smile.gif ,ktorzy moga bez zadnych konsekwencji zabic Cie.Co gorsza ,na nizszych \"lewelach\" dodatkowo z twych zwlok moze wypasc ciezko zarobiony sprzet... icon_evil.gif Enjoy!

Buahahahaha ale dales popis, no (pipi) padne zaraz.jestes kwintesencja slowa Noob, bo gadasz o rzeczach, na ktorych sie nie znasz z maniera wszechwiedzacego medrca:DDDDDD
Grafika ma swoj styl, jak na 2d jest klimatyczna i oddaje dobrze charakter gry.
Co do zabijania to dla frejerow sa swiaty non pvp to raz.
Dwa jesli masz nizszy level to i tak nei stac cie na nic drogiego, jesli nawet to sprzet moze wypasc z kazdego neizaleznie od levelu(chyba ze masz AOLa), a jesli masz red skulla to wypada wszystko.
trzy, nie da sie zabijac bezkranie niewinnych postaci(bez skulli) bo samemu sie dostanie skula ewentualnie bana.
gadasz jak jeden z tych wiecznych -20 leveli, dla ktorych tibia jest po prostu zbyt trudna zeby cos w niej zrobic i stac ich tylko na narzekanie.
Idz zagraj w bierki lepiej;p
diabel
ja gram w tibie od 1,5 roku fajna gra ale nie raz sie nudzi iszybko wcziagano ic ze uboga grafika ale fajnaznam w niej tyle polakuw ze lusasa dla przykladu taki serwer nowa tam som sami polacy i my tam zadzimy tak nie dawno bo az kilka miesiecy temu pogonilim szweduw ze az sie kuzylo to po prostu jest fajna gra radze sprubujcie biggrin.gif
Kaczor
O_O
Dzoshu
nc ... do tych 2 panow ... ze ci moze stuff wypasc ... omg ... jaki ciec ... laugh.gif
Pavlus
ja gram w tibie od 1,5 roku fajna gra ale nie raz sie nudzi iszybko wcziagano ic ze uboga grafika ale fajnaznam w niej tyle polakuw ze lusasa dla przykladu taki serwer nowa tam som sami polacy i my tam zadzimy tak nie dawno bo az kilka miesiecy temu pogonilim szweduw ze az sie kuzylo to po prostu jest fajna gra radze sprubujcie biggrin.gif

Mam nadzieje ze temu panu tylko klawiatura sie psuje 8O
Kaczor

Mam nadzieje ze temu panu tylko klawiatura sie psuje 8O

Ja nie jestem takim optymista...
Dzoshu
Ty dres ... jak to wkoncu bedziesz znowu grac czy sprzedajesz chara bo mnie dziwne ploty dobiegly tongue.gif
Kaczor
Ty dres ... jak to wkoncu bedziesz znowu grac czy sprzedajesz chara bo mnie dziwne ploty dobiegly tongue.gif

Bede, ale spokojniej.Tej moze chcesz troche wody swieconej, bo Cie ciagle jakies mumie zabijaja xD
Dzoshu
NIe wystarczy jakis HLv Bloker ;P Zrobiles tego questa ? tongue.gif
Kaczor
NIe wystarczy jakis HLv Bloker ;P Zrobiles tego questa ? tongue.gif

Tobie to chyba na wet na cave raty jest potrzebny bloker xD Dead za deadem widze:>
Dzoshu
Kicki hyh.gif
Kaczor
Kicki hyh.gif

Jeszcze tydzien i bedzie 65, zobacz co znaczy prawdziwy pg:>
LegionPolski
Hehe. Widze że tu Kaczor wymiata tongue.gif Kurde, 65 lev, masz akurat połowe maxymalnego (no -1) smile.gif Ja jestem noobem (dopiero 6 level), ale gram od 2 dni, lecz nie będę Wam pier***ił jak jakiś Kikumonchi czy inny Diabeł. To jakieś ciecie co się dla nich tylko grafa liczy a grę osoądzają po 1 podejściu (już mam 2 lev!!!! Rządzę! Ale gra jest do d**y! tongue.gif ), powiem tylko, że gra jest (pipi)ista, co wszyscy wiedzą smile.gif
Anamoli
Ostatnio dużo słyszałem na temat tej gry, a nuż przytnę? :>
Adam First
ok, fajnie by bylo zrobic "revive" tematowi.
a wiec- rozpoczolem 2 dni temu, wlasnie uderzylem w 3lv. na Mainie zamierzam byc Knight'em (wlansnie, moglby ktos jakas charakterystyke postaci zrobic, lub linka dac do owego materialu?). gram na serwie Inferia - poniewaz cale inne forum z sesjami RPG na ktorym sie udzielam jest na nim wiec, wole do "ziomalstwa" dojsc. poza tym nie wiedzialem ze ekipa forum PE gra gdziestam indziej.
u mnie z Tibia bylo nastepujaco- w zamierzchlych czasach - kiedy to jeszcze mieszkalem w Polandii - sciagnalem owa gre, zobaczylem grafe, nie zaczailem kompletnie "o co chodzi, jakpy?" i po dwoch minutach odinstalowalem cool.gif
teraz po tym jak kolejego MMORPG w ktorego pocinalem zhack'owano (Dark Eden) postanowilem uderzyc jeszcze raz, tymbardziej ze na wspomnianym wczesniej forum ktos o tym wspomnial. po kilku latach, od pierwszego odpalenia, dojrzalem zmadrzalem i w ogole chlop cud malina- zaczalem grac w Tibie- i jest swietnie!
wow, ile nowych ludzi, nie ma lagow (choc ostatnio jakies problemy z derwem chyba sa) nie zdobywa sie leveli takszybciutko (no dobra, moze ja jestem wolny po prostu tongue.gif ) i takie klimaty ogolnie odchodza ze glowa mala- caly patent z "sieczka" na dalszy plankiedy to sobie tylko wedrujemy i gadamy, masa jak dla mnie.
a "starzy wyjadacze" jeszcze graja ?
moze jakies porady krotkie rzucicie? (np. nie stawiaj roweru przy odowce itp )
pozdrawiam,
Adam First
Ashley
Ja grałem w Tibie ponad 2 lata kończąc przygodę na 102 lvl jako master sorc.Powiem wam szczerze że gra jest zaje.bista,ale się wkońcu znudzi (jak każda gra).Wydałem ponad 200 zł na PACCi i żałuje straconych pieniędzy bo nie wątpliwie były to pjeniądze stracone no i stracone 2 lata młodości (grałem codziennie miedzy 4 a 12h).Ta gra wciąga okrutnie a co za tym idzie słabe oceny w szkole ,staroce przyjażnie ,dziewczyna.U mnie tak było i musiałem to nadrabiać.Odradzam wszystkim granie w tibie ,ale jeśli ktoś bardzo chce to: www.tibia.pl
CichyGrzmot
Nie chce sie czepiać, ale to jest chyba forum konsolowe... icon_evil.gif
szczurek
  Kącik RPG
Długo oczekiwane miejsce spotkań wszystkich wielbicieli gier RPG(konsolowe, pecetowe, papierowe) stoi przed wami otworem. Zapraszamy!
Kaczor

Od zwracania uwagi sa tutaj inni, szownistom i podzegaczom serdecznie dziekujemy.
LegionPolski

ojej i co my teraz zrobimy? no straszne że ktoś odważył założyć się temat nietraktujący się o konsolach! na stos z nim nie? no i oczywiście nie zważajmy na to że ten temat jest w dziale o GRACH RPG (jeszcze raz dla niekumatych[Bobek included...] - GRACH RPG NIE tylko na konsole!). mam nadzieje że moje tłumaczenie nie poszło na marne i teraz rozróżniasz napis "GRY RPG" od "GRY RPG NA KONSOLE!"... co z tego że to forum konsolowe?? więc temat "Ciekawe strony WWW" też powinien zostać zlikwidowany, bo przecież tam nie ma prawie nic o konsolach! :? :? :? sorry ale jak widze takich wytykaczy uwag i prowokatorów to powstrzymać się nie moge od wytłumaczenia im kilku rzeczy.
LegionPolski

ojej i co my teraz zrobimy? no straszne że ktoś odważył założyć się temat nietraktujący się o konsolach! na stos z nim nie? no i oczywiście nie zważajmy na to że ten temat jest w dziale o GRACH RPG (jeszcze raz dla niekumatych[Bobek included...] - GRACH RPG NIE tylko na konsole!). mam nadzieje że moje tłumaczenie nie poszło na marne i teraz rozróżniasz napis "GRY RPG" od "GRY RPG NA KONSOLE!"... co z tego że to forum konsolowe?? więc temat "Ciekawe strony WWW" też powinien zostać zlikwidowany, bo przecież tam nie ma prawie nic o konsolach! :? :? :? sorry ale jak widze takich wytykaczy uwag i prowokatorów to powstrzymać się nie moge od wytłumaczenia im kilku rzeczy.
dante2003
Tibia sux.... I nie mówię tego po 5 minutach grania. Gra jest brzydka, nudna, posiada niepotrzebne utrudnienia(handel), beznadziejne walki i dużo noobów.
LegionPolski
Tibia sux.... I nie mówię tego po 5 minutach grania. Gra jest brzydka, nudna, posiada niepotrzebne utrudnienia(handel), beznadziejne walki i dużo noobów.

dobra, jak Ci sie nie podoba to se graj w W.O.W. smile.gif! Tylko lolku, Ty chyba nawet z Rooka nie wyszłeś, skoro mówisz że "dużo noobów"! (a znajdź mi inną grę gdzie nie ma dużo noobów O_o)
dante2003

dobra, jak Ci sie nie podoba to se graj w W.O.W. smile.gif! Tylko lolku, Ty chyba nawet z Rooka nie wyszłeś, skoro mówisz że \"dużo noobów\"! (a znajdź mi inną grę gdzie nie ma dużo noobów O_o)

Chyba na forum mogę wyrazić swoją opinię. Osobiście nie grałem zbyt długo ale przez wiele godzin widziałem jak grał mój kuzyn. Uważam że granie w taakie (pipi) to strata czasu. Jest dużo lepszych, darmowych MMORPGów. A za WoW nie zamierzam płacić.
Adam First
no i mamy przyczyne. wszyscy ktorzy za moimi plecami sie polewali ze mnie z gram w jakas SNESowa gierke, dopuki sami nie zaczeli - LOL
tak to sie zdarza - tylko nie bijcie Dantego...
dante2003
Sam w to grałem ale stwierdziłem że jest beznadziejne. Jak widać zacełem i czym prędzej skończyłem.
LegionPolski
Sam w to grałem ale stwierdziłem że jest beznadziejne. Jak widać zacełem i czym prędzej skończyłem.

bo nawet nie wyszles z Rooka! a opinie "gra jest do (pipi) i ma głupią grafikę, nie gram w to (pipi)!!!" są własnie opiniami takich ludzi tongue.gif dobra, nie czepiam sie, mowie Ci tylko ze niewiesz co tracisz wink.gif
dante2003

bo nawet nie wyszles z Rooka! a opinie \"gra jest do (pipi) i ma głupią grafikę, nie gram w to (pipi)!!!\" są własnie opiniami takich ludzi tongue.gif dobra, nie czepiam sie, mowie Ci tylko ze niewiesz co tracisz wink.gif

Wiem co tracę(czyli nic).Nie mówię że gra jest do (pipi) bo jest brzydka tylko dlatego że jest nudna. W RPGu walki muszą być ciekawe, a w Tibii są beznadziejne (stoisz na przesiwko potwora i pojawia się nad nim lub nad tobą czerwona plama). Już na NESie walki w grach wyglądały ciekawiej. Gra jest wykonana niestarannie, interface jest mało intuicyjny, obsługa trudna (sprzedawanie przez pisanie sell i nazwa przedmiotu- toż to przedpotopowe rozwiązanie), styl grafiki jest maxymalnie odpychający (świat gry wygląda jakby był stworzony w RPG Maker na szybko). Rozumiem że jak się zaczęło grać w MMORPGa to trudno przerwać, ale nie powiesz mi że ta gra może wciągnąć kogoś kto ma PS2 oraz grał w Ragnaroka.
Ashley
Jak można być taką ciotą jak ty??? Nie pojmuję tego (nie chciałem cie obrażać ,ale twoje wypowiedzi na temat gry o której NIC nie wiesz są żenujące ).Ktoś dobrze powiedział, że nie opóściłeś nawet rooka. Skoro pisanie sprawia ci trudność, bo nie znasz wogóle angjelskiego to nieznaczy,że musisz to krytykować. Ja grałem na ps2 3 lata i jakoś Tibia mi się (pipi) podoba,a jej grafika dodaje jej tylko uroku i NIE SAMOWITEGO KLIMATU, który ta gra posiada. Najlepjej nie pisz już żadnych postów na ten temat bo jesteś żałosny ,a mi nie chce się porawiać cię cały czas (stoisz obok przeciwnika i tylko pojawiają się cyferki BUAHAHAAHAHAHA i ty twierdzisz,że grałeś w tą grę).Poprostu szkoda słów.
dante2003
Jak można być taką ciotą jak ty??? Nie pojmuję tego (nie chciałem cie obrażać ,ale twoje wypowiedzi na temat gry o której NIC nie wiesz są żenujące ).Ktoś dobrze powiedział, że nie opóściłeś nawet rooka. Skoro pisanie sprawia ci trudność, bo nie znasz wogóle angjelskiego to nieznaczy,że musisz to krytykować. Ja grałem na ps2 3 lata i jakoś Tibia mi się (pipipi) podoba,a jej grafika dodaje jej tylko uroku i NIE SAMOWITEGO KLIMATU, który ta gra posiada. Najlepjej nie pisz już żadnych postów na ten temat bo jesteś żałosny ,a mi nie chce się porawiać cię cały czas (stoisz obok przeciwnika i tylko pojawiają się cyferki BUAHAHAAHAHAHA i ty twierdzisz,że grałeś w tą grę).Poprostu szkoda słów.

Jasne że nie wiem skoro nie grałem w Tibię latami. Nie lubię tracić czasu. Angielski znam na poziomie zaawansowanym, ale nie chce mi się pisać np. sell magic sword zamiast kliknąć na sprzedaj jak w innych grach. Brzydka, niestaranna grafika nie dodaje klimatu. Ty masz mnie poprawiać? Chociażbyś raczył przeczytać co napisałem

stoisz na przeciwko potwora i pojawia się nad nim lub nad tobą czerwona plama

a nie cyferki, które akurat mi nie przeszkadzają. LOL z ciebie że marnujesz czas na tak gównianą grę.

Aha, niesamowity pisze się razem.
Kaczor
Jak można być taką ciotą jak ty??? Nie pojmuję tego (nie chciałem cie obrażać ,ale twoje wypowiedzi na temat gry o której NIC nie wiesz są żenujące ).Ktoś dobrze powiedział, że nie opóściłeś nawet rooka. Skoro pisanie sprawia ci trudność, bo nie znasz wogóle angjelskiego to nieznaczy,że musisz to krytykować. Ja grałem na ps2 3 lata i jakoś Tibia mi się (pipipi) podoba,a jej grafika dodaje jej tylko uroku i NIE SAMOWITEGO KLIMATU, który ta gra posiada. Najlepjej nie pisz już żadnych postów na ten temat bo jesteś żałosny ,a mi nie chce się porawiać cię cały czas (stoisz obok przeciwnika i tylko pojawiają się cyferki BUAHAHAAHAHAHA i ty twierdzisz,że grałeś w tą grę).Poprostu szkoda słów.

Jasne że nie wiem skoro nie grałem w Tibię latami. Nie lubię tracić czasu. Angielski znam na poziomie zaawansowanym, ale nie chce mi się pisać np. sell magic sword zamiast kliknąć na sprzedaj jak w innych grach. Brzydka, niestaranna grafika nie dodaje klimatu. Ty masz mnie poprawiać? Chociażbyś raczył przeczytać co napisałem

stoisz na przeciwko potwora i pojawia się nad nim lub nad tobą czerwona plama

a nie cyferki, które akurat mi nie przeszkadzają. LOL z ciebie że marnujesz czas na tak gównianą grę.

Aha, niesamowity pisze się razem.

Grafika nie jest niestaranna, wrecz przeciwnie,tyle, ze jest 2D. Co do wad to Tibai ma bardzo dobrze rozwiazane pvp i jest cholernie trudna i wymagajaca gra.Ma tez wady i dlatego przestalem w nia grac, ale na pewno nie mozna powiedziec, ze jest nudna, a na pewno nie przed 70 levelem.Wada jest raczej to, ze uzaleznia no i straty po smierci sa okrutne, poza tym z racji tego, ze mozna grac za darmo pelno tam psujacych klimat gowniarzy.No i system skulli ssie, ale to juz dla bardziej wtajemniczonych.BTW sprzedam paladyna na 67 levelu z dobrym wyposazeniem, ktos jest chetny?
dante2003
Nie chce mi się grać w grę, w której muszę uzyskać kilkadziesiąt poziomów aby się wciągnąć. Ja rozumiem, że jak ktoś zaczął grać z kumplami w podstawówce to mu się spodobało (z kumplami zawsze raźniej) i potam grał długo bo już coś tam osiągnął. Ale ja pograłem z godzinkę, stwierdziłem że nudne i ma wady wymienione wyżej. Potem tylko wkurzałem się na kuzyna który grał non stop w to jak byłem u niego i blokował mi kompa (właśnie taki gówniarz psujący klimat).
hideoshi
moje 3 grosze...
ja gralem w tibie przez jakies 2 miesiace i na poczatku mi sie nawet podobala, ale pozniej zamiast grac i levelowac postac wolalem pogadac z kumplami z innych panstw hehe coz... ja osobiscie wole jednak Ragnaroka od tibii (gram zadko, ale ogolnie lepsze wrazenie sprawia). that's all my friendsssss glum, glum
Kaczor
Nie chce mi się grać w grę, w której muszę uzyskać kilkadziesiąt poziomów aby się wciągnąć. Ja rozumiem, że jak ktoś zaczął grać z kumplami w podstawówce to mu się spodobało (z kumplami zawsze raźniej) i potam grał długo bo już coś tam osiągnął. Ale ja pograłem z godzinkę, stwierdziłem że nudne i ma wady wymienione wyżej. Potem tylko wkurzałem się na kuzyna który grał non stop w to jak byłem u niego i blokował mi kompa (właśnie taki gówniarz psujący klimat).

Ja zaczalem grac po tym jak skonczylem studia, i w sumie mam w (pipi)e Twoja argumentacje, bo jestes jak koles ktory widzi jablka na drzewie i zastanawia sie nad tym jaka ta szarlotka z tych jablek musi byc niedobra , no i jak dlugo sie trzeba meczyc zeby ja zrobic.
dante2003
W Army Meny ludzie też grają. Crapy Midasa też ktoś kupuje.
Poczytajcie komentarze:
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/setView...tRView/comments
Sprawdziłem opinie graczy na pierwszej stronie o mmorpegach jaka mi przyszła na myśl i widzę że wielu myśli o Tibii to co ja.
Kaczor
Poczytajcie komentarze:
Sprawdziłem opinie graczy na pierwszej stronie o mmorpegach jaka mi przyszła na myśl i widzę że wielu myśli o Tibii to co ja.

Ale oni graja a Ty sciemniasz, btw zobacz ile jest serwerow w Tibii i ilu ludzi w to gra.Nie podoba Ci sie ok Twoj problem, ale jesli probujesz udowodnic , ze gra jest slaba nie rozumiejac jej istoty to cos tu jest chyba nie tak.
dante2003
Poczytajcie komentarze:

Ale oni graja a Ty sciemniasz, btw zobacz ile jest serwerow w Tibii i ilu ludzi w to gra.Nie podoba Ci sie ok Twoj problem, ale jesli probujesz udowodnic , ze gra jest slaba nie rozumiejac jej istoty to cos tu jest chyba nie tak.

Grałeś w "chity" od Midasa? Raczej nie, ale wiesz że są słabe. Nie trzeba grać żeby to wiedzieć. W Tibię grałem trochę i to mi wystarczyło do wyrobienia sobie opinii. A komentarze które przeczytałem na www.mmorpg.com utwierdzają mnie w przekonaniu że mam rację.
Kaczor
Poczytajcie komentarze:

Grałeś w \"chity\" od Midasa? Raczej nie, ale wiesz że są słabe. Nie trzeba grać żeby to wiedzieć. W Tibię grałem trochę i to mi wystarczyło do wyrobienia sobie opinii. A komentarze które przeczytałem na www.mmorpg.com utwierdzają mnie w przekonaniu że mam rację.

Poczytaj tez Koscielne broszury mowiace, ze seks przedmalzenski jest zly.Na pewno maja racje:D
Kaczor
Poczytajcie komentarze:

Grałeś w \"chity\" od Midasa? Raczej nie, ale wiesz że są słabe. Nie trzeba grać żeby to wiedzieć. W Tibię grałem trochę i to mi wystarczyło do wyrobienia sobie opinii. A komentarze które przeczytałem na www.mmorpg.com utwierdzają mnie w przekonaniu że mam rację.

Poczytaj tez Koscielne broszury mowiace, ze seks przedmalzenski jest zly.Na pewno ich autorzy maja racje:D
Ashley
Patrząc na waszą rozmowę powiem tak:
Kaczor--->trzymaj się ziom, jestem z tobą smile.gif
Dante2003--->(pipi) w dupe (pipi)any (pipi) kutasie s(pipi)ony. Jedyna argumętacja, która weszła by ci do głowy to (pipi)nąć ci w pysk tak żebyś nie wstał przez 3 dni z gleby.
dante2003
Patrząc na waszą rozmowę powiem tak:
Kaczor--->trzymaj się ziom, jestem z tobą smile.gif
Dante2003--->(pipi) w dupe (pipipi) (pipipi) kutasie (pipi). Jedyna argumętacja, która weszła by ci do głowy to (pipipi) ci w pysk tak żebyś nie wstał przez 3 dni z gleby.

Słownictwo używane przez ciebie oraz błędy ortograficzne świadczą o tym, że nie jesteś godzien dyskutować ze mną.
LegionPolski
Ashley- Mi też sie podoba Tibia i chce to Dantemu udowodnić, ale sorry - teraz zachowałeś sie jak p.o.j.e.b. I nie wyskakuj tu z 'argumĘtacją' ok?

Kaczor- Yes, right wink.gif Racja xDD

Dante- No ok, nikt Cię nie zmusza żebyś grał, ale jak nie wyszłeś z Rooka to nie ma sie czemu w sumie dziwić że tak mówisz, bo Rook jest nudny i żmudny ;P

Fajnie se Palkiem na 49 levelu zabijać niczego nie spodziewających się ludków wink.gif
Ashley
Tyle czasu już próbowałem mu przetłumaczyć,że jest w błędzie, że poprostu zdenerwował mnie swoimi wypowiedziami, które ewidętnie świadczą ,że grał w tą grę zbyt mało, by móc argumętować swoją postawę. Pozatym do tej gry trzeba się przekonać, trzeba dać się wciągnąć w jej niesamowity klimat.
Poprostu Dante wie o niej za mało i cały czas będzie podawał swoje błędne argumętacje, a my nie jesteśmy w stanie mu przetłumaczyć ,że jest w błędzie,ponieważ on nie dopuszcza do siebie takjej myśli.
Ta dyskusja nie ma końca.
P.S. Jestem dyslektykiem,a nieche mi się przepuszczać każdego tekstu przez word.Wykożystał to Dante,żeby mnie zbesztać.
THX za nierówną grę.
dante2003

P.S. Jestem dyslektykiem,a nieche mi się przepuszczać każdego tekstu przez word.Wykożystał to Dante,żeby mnie zbesztać.
THX za nierówną grę.

A określenie mnie mianem kutasa oraz paroma innymi, które cenzura wkryła to też zasługa dyslekcji?
Ashley
Sry,poniosło mnie.
LOL
biggrin.gif
smile.gif
Odpokutuje.
Sergio
Po co się wyzywać? Każdy ma swoje zdanie. Dla jednych RO jest boskie, dla innych Tibia... każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie.
evilcrusader
Mino szacunku do tibii to te pare pikseli którymi sie trza poruszac i mapy rysowane "paint'cie" mnie całkowicie odrzucaja od tej gry
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.