Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: (")- TIBIA -(")
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
Stron: 1, 2, 3, 4
Dzoshu
Tibia - Czyli darmowy sieciowy RPG z uboga grafika (przez co nie ma wysokich wymagan) baardzo rozleglym swiatem pelnym przygod (4 dzien siedze w pierwszym miescie i nie chce mi sie go opuszczac bo jeszcz nawet 10% lochow nie expolrowalem) no i kupa ludzi biggrin.gif
cala gra na dysku zajmuje okolo 4 mb i do gry wystarczy spokojnie nawet lacze 56k smile.gif

Jesli ktos bylby chetny pograc czy razem polazic na jakies rabanko potworkow to jeszcze siedze na Rookgardzie biggrin.gif Gram najczesciej w godzinach nocnych (22.00 - 4.00) bo najmniej jest ludzi i praktycznie nie ma lagow.

Wiecej mozecie poczytac na www.tibia.pl
HunterX
Dzięki za info, być może się skuszę (ale to już napewno nie dziś...). icon_twisted.gif
Sergio
Pomyślimy... ale uboga grafika masz na myśli kreseczki i kropeczki czy jednak coś więcej? tongue.gif
HunterX
A czy chodzenie kreseczką, która bije kwadraty już nie jest przyjemne? wink.gif
Dzoshu
http://tibia.gamigo.de/library/screenshots_en.php
anything else ? smile.gif
Watari
e dzoshu nothing new ja te gre juz rpzerobilem i sie mi znudzila taka gra dla ubogich (joke) poprostu fajna poczatkowo puzniej nudna

ja amm cos lepszego chcecie??

arrow.gif http://www.hbpolska.prv.pl icon_twisted.gif
Dzoshu
Pomijajac fakt ze instalka twojego cuda zajmuje ok 500 mb wymaga niewiadomo jakiego procka itp itd to pewno jest fajna - ja przedstawilem alternatywe dla ludzi ze slabym sprzetem biggrin.gif
I gra nie jest uboga ... nie wiem ile w nia grales ale chyba stanowczo za krotko tongue.gif
The_Reaver_Ultimate
Gra ta szybko nudzi. Ja miałem dość po tygodniu. A o lagach to nie wspomnę.
Watari
dzoshu sproobuj helbreath instal zajmuje cos 120 mega tongue.gif sa dwa maista sieka spoko gra of kors nuby sa i lagi czasem...ale to juz od lacza zalezy icon_twisted.gif

chialem dodac ze to rodzimy serv jak widac wiec sami polacy graja tongue.gif zawsze idzie sie "dogadac" icon_twisted.gif
Jakim
Tibia?
Ta gra zajmuje 8mb!
Mimo ubogiej grafiki jest bardzo fajna. Chociaż przydałby się bardziej rozbudowany system gry.
HunterX
[...] Chociaż przydałby się bardziej rozbudowany system gry.

Nie narzekaj już! To tylko 8 MB tongue.gif. Swoją drogą: czy w necie nie ma jakiegoś darmowego jRPGa online? biggrin.gif
Hejas
A nie ma jakiejś bardzo rozbudowanej, grywalnej internetowej strzelanki FPP z niesamowitą grafą za darmo?? Jest - ENEMY TERRITORY!!! (oklaski) ale to nie eRPeG :>

Tibia jest spoko, ale mi sie tam po dwóch dniach znudziła tongue.gif
Dzoshu
To mnie wlasnie dobilo - pewno nei wyszliscie nawet z Rokkgardu i nie zawarliscie zadnych znajomosci i juz mowicie ze jest uboga i nudna ... ja sie nie dziwie skoro przez 2 dni tlukliscie kroliki tongue.gif
Jakim
I szczury!
Jakim
I szczury!
VuLcAnO
Ekhm... może kiedyś zagram ale na pewno nie dziś.
Sergio
Bleh nie podoba mi się to coś confused.gif
Józef Smelcerz
mi pasi.
Chociaż brak ludziom manier - podrzucam....yhem! Znajduję szczura w pomieszczeniu i nikt mnie za takie warunki nie przeprasza!! cool.gif
Kaczor
Gierka jest spoko i ma bardzo dobry klimat.Na razie laze z Nickerem , ktory jest moim pacholkiem od noszenia sprzetu, i sie ucze, ale z czasem zaczne kozaczyc i zabijac zlych ludzi:> Jakby cos to jestem w Danubii,nicka nie podam, bo jestem za slaby jeszcze i nie chce zeby mnie jakis forumowy msciciel dobil[;
ds
moze ja tez sie skusze, bo MU juz paszło w odstawkę;]
mario87
hmm podobne jest też Dragon Raja ale trzeba ściagnąć ponad 600 mb tongue.gif i niestety nie działa chyba na windowsach NT i niestety na XP sobie nie pograłem sad.gif
szczurek
moze ja tez sie skusze, bo MU juz paszło w odstawkę;]

o żesz ty ;] lepiej pograć w MU albo w RO..... ;p
Xavi
hmm gram w tom gre juz prawie rok i mowie wam jest swietna ;]
Meecik
Dzieki za info , wlasnie sprawdzam biggrin.gif

Pozdrawiam VGM Fan ^^
Antares
Tibię męczyłem dokładnie przez 4 dni, kiedy byłem w trakcie zciągania klienta do RO tongue.gif Fajnie się sprawdza czy ktoś jest Polakiem- wystarczy go wyklinać po naszemu biggrin.gif:D:D
Kaczor
Tibię męczyłem dokładnie przez 4 dni, kiedy byłem w trakcie zciągania klienta do RO tongue.gif Fajnie się sprawdza czy ktoś jest Polakiem- wystarczy go wyklinać po naszemu biggrin.gif:D:D

Przez 4 dni to nawet nie byles w stanie zrozumiec o co chodzi w tej grze.Bez komentarza
Antares
A z kąd takie stwierdzenie od razu?? Przez 4 dni zdążyłem napakować postać na 2 lv, wyjść z miasta i zostać w lochach bo zapominiałem kupić linę tongue.gif
Kaczor
A z kąd takie stwierdzenie od razu?? Przez 4 dni zdążyłem napakować postać na 2 lv, wyjść z miasta i zostać w lochach bo zapominiałem kupić linę tongue.gif

Ano stad ze do 8 levelu jestes na rooku:PPPPPPPP Prosze nei pisz juz nic wiecej w tym temacie, bo tylko obnazasz swoja ignorancje:>>>>>>
Leo_Sten
Jakby co to piszcie do mnie bo zagralbym sobie ze składem z forum PE tylko piszcie jaki świat i które lvl'e to może kiedyś własny klan extrema zrobimy :wink:
Kaczor
Jakby co to piszcie do mnie bo zagralbym sobie ze składem z forum PE tylko piszcie jaki świat i które lvl'e to może kiedyś własny klan extrema zrobimy  :wink:

Gramy na danubii , ja jutro bede mial 40 level wink.gif Nicker ma juz chyba 56, dzoshu 33 czys cos takiego.Jak masz dobrego chara to daj znac i pojdziemy cos zabic razem:>
Dzoshu
Aaaaaaaa
Myslalem ze sie poleje ze smiechu - szwedzi sa wszedzie tongue.gif

http://forum.psxextreme.pl/profile.php?mod...wprofile&u=4328
Kaczor
buahahaha, zabijmy go:>
Dzoshu
Podejdz do Walkora teraz w grze i powiedz ze jak nie zaplaci ci 100k to zalatwiszm mu bana na forum Pe wink.gif
Pavlus
O topic o Tibii biggrin.gif Ludki ktore sie wczesniej wypowiadaly najwyrazniej nie wyczaily klimatu. Ta gra to potega, masakruje wszystko. Jest jeden minus, ogromny pozeracz czasu.
Kaczor
O topic o Tibii biggrin.gif Ludki ktore sie wczesniej wypowiadaly najwyrazniej nie wyczaily klimatu. Ta gra to potega, masakruje wszystko. Jest jeden minus, ogromny pozeracz czasu.

Nie wyczaily bo to N00by:>
Pavlus
n00b zawsze bedzie n00bem, niezaleznie od lvl :>
Kaczor
Moja przygoda z Tibia sie konczy ,ale jak trzeba bedzie to mozesz dac zawsze znac i z plecakiem sdkow ubijemy jakiegos jelenia;]
Pavlus
Po rozmowie z Kaczorkiem zdecydowalem sie na edycje posta. Omfg tyle potrafie wyksztusic ;]
Kaczor
Po rozmowie z Kaczorkiem zdecydowalem sie na edycje posta. Omfg tyle potrafie wyksztusic ;]

ty :>
Dzoshu

ty :>

prostak ... pewno grasz jakims innym charem ... sad.gif
Kaczor
Mam(a raczej mialem) tylko jednego chara:)Nie potrafie sie rozdrabniac[;
BTW ty sie lolu tez nei logujesz od ponad miesiaca, wiec w czym rzecz?;p
Pavlus
A ja sorca robie bo zygam knightem ;p
Dzoshu
Mam(a raczej mialem) tylko jednego chara:)Nie potrafie sie rozdrabniac[;
BTW ty sie lolu tez nei logujesz od ponad miesiaca, wiec w czym rzecz?;p

Bo mi sie dysk spalil tongue.gif A teraz juz mam nowy ... 14mlv robie sobie SD makera juz :>
Kaczor
ponad 40000 many do spalenia, grasz bez pacca wiec daje to 40000*8=320000s=88,8h ladowania i spalania many do 15 magic levelu.ROTFL, ten SD maker bedzie mial wyzszy level niz ty teraz;p
Kaczor
K,u rwa , ale sie waham jednak.Moze zostawie sobei chara i bede gral na luzie, dzoshu daj znac to ubijemy tego jelenia tomala;pal , jak go sptkam to sam zreszta uj'ebie, odwdzieczysz sie w uhach:>
NiE_WiEm
Heh, zaraz sie tu zrobi manhunt tongue.gif
Kaczor
Heh, zaraz sie tu zrobi manhunt  :P

prosil cie ktos o komentarz?Nie grasz w tibie to spadaj, albo idz pisac takei bzdury do hp.W temacie sa 2 posty raz na 2 tygodnie, ale musi ktos zaakcentowac swoja obecnosc idiotycznymi uwagami.

Jestes NOOB i tyle:>
Pavlus
Mi juz lista ludzikow do zabicia nie starcza na a4 ;]
Dzoshu
ponad 40000 many do spalenia, grasz bez pacca wiec daje to 40000*8=320000s=88,8h ladowania i spalania many do 15 magic levelu.ROTFL, ten SD maker bedzie mial wyzszy level niz ty teraz;p

Wiem wiem ale znalazlem kolesia ktory summonuje mi monki wiec trenie i nabijam Mlv (HMMy robie i sprzedaje) + exury vity podczas expowania ... zleci szybko tongue.gif Wracaj wracaj biggrin.gif Wezmiemy cie na maskotke do Valinoru juz ja sie o to postaram wink.gif

BTW wczoraj cudem ubilem pierwszego GSka ;P
Kaczor

Wiem wiem ale znalazlem kolesia ktory summonuje mi monki wiec trenie i nabijam Mlv (HMMy robie i sprzedaje) + exury vity podczas expowania ... zleci szybko tongue.gif Wracaj wracaj biggrin.gif Wezmiemy cie na maskotke do Valinoru juz ja sie o to postaram wink.gif

BTW wczoraj cudem ubilem pierwszego GSka ;P

LOL ma maskotke, ja bym was wszystkich tam ubil;p No wracac to wrocilem ,ale koniec pg, bo zdrowie nie pozwala;]Bede sie lajtowal tylko moze level na tydzien robil:]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.