Tibia - Czyli darmowy sieciowy RPG z uboga grafika (przez co nie ma wysokich wymagan) baardzo rozleglym swiatem pelnym przygod (4 dzien siedze w pierwszym miescie i nie chce mi sie go opuszczac bo jeszcz nawet 10% lochow nie expolrowalem) no i kupa ludzi
cala gra na dysku zajmuje okolo 4 mb i do gry wystarczy spokojnie nawet lacze 56k
Jesli ktos bylby chetny pograc czy razem polazic na jakies rabanko potworkow to jeszcze siedze na Rookgardzie

Gram najczesciej w godzinach nocnych (22.00 - 4.00) bo najmniej jest ludzi i praktycznie nie ma lagow.
Wiecej mozecie poczytac na www.tibia.pl
HunterX
26 10 2003, 23:06
Dzięki za info, być może się skuszę (ale to już napewno nie dziś...).
Pomyślimy... ale uboga grafika masz na myśli kreseczki i kropeczki czy jednak coś więcej?
HunterX
26 10 2003, 23:30
A czy chodzenie kreseczką, która bije kwadraty już nie jest przyjemne?
e dzoshu nothing new ja te gre juz rpzerobilem i sie mi znudzila taka gra dla ubogich (joke) poprostu fajna poczatkowo puzniej nudna
ja amm cos lepszego chcecie??
http://www.hbpolska.prv.pl
Pomijajac fakt ze instalka twojego cuda zajmuje ok 500 mb wymaga niewiadomo jakiego procka itp itd to pewno jest fajna - ja przedstawilem alternatywe dla ludzi ze slabym sprzetem
I gra nie jest uboga ... nie wiem ile w nia grales ale chyba stanowczo za krotko
The_Reaver_Ultimate
27 10 2003, 13:12
Gra ta szybko nudzi. Ja miałem dość po tygodniu. A o lagach to nie wspomnę.
dzoshu sproobuj helbreath instal zajmuje cos 120 mega

sa dwa maista sieka spoko gra of kors nuby sa i lagi czasem...ale to juz od lacza zalezy
chialem dodac ze to rodzimy serv jak widac wiec sami polacy graja

zawsze idzie sie "dogadac"
Tibia?
Ta gra zajmuje 8mb!
Mimo ubogiej grafiki jest bardzo fajna. Chociaż przydałby się bardziej rozbudowany system gry.
HunterX
28 10 2003, 09:43
[...] Chociaż przydałby się bardziej rozbudowany system gry.
Nie narzekaj już! To tylko 8 MB

. Swoją drogą: czy w necie nie ma jakiegoś darmowego jRPGa online?
A nie ma jakiejś bardzo rozbudowanej, grywalnej internetowej strzelanki FPP z niesamowitą grafą za darmo?? Jest - ENEMY TERRITORY!!! (oklaski) ale to nie eRPeG :>
Tibia jest spoko, ale mi sie tam po dwóch dniach znudziła
To mnie wlasnie dobilo - pewno nei wyszliscie nawet z Rokkgardu i nie zawarliscie zadnych znajomosci i juz mowicie ze jest uboga i nudna ... ja sie nie dziwie skoro przez 2 dni tlukliscie kroliki
VuLcAnO
28 10 2003, 17:06
Ekhm... może kiedyś zagram ale na pewno nie dziś.
Bleh nie podoba mi się to coś
Józef Smelcerz
29 10 2003, 12:02
mi pasi.
Chociaż brak ludziom manier - podrzucam....yhem! Znajduję szczura w pomieszczeniu i nikt mnie za takie warunki nie przeprasza!!
Gierka jest spoko i ma bardzo dobry klimat.Na razie laze z Nickerem , ktory jest moim pacholkiem od noszenia sprzetu, i sie ucze, ale z czasem zaczne kozaczyc i zabijac zlych ludzi:> Jakby cos to jestem w Danubii,nicka nie podam, bo jestem za slaby jeszcze i nie chce zeby mnie jakis forumowy msciciel dobil[;
moze ja tez sie skusze, bo MU juz paszło w odstawkę;]
mario87
25 01 2004, 10:05
hmm podobne jest też Dragon Raja ale trzeba ściagnąć ponad 600 mb

i niestety nie działa chyba na windowsach NT i niestety na XP sobie nie pograłem
szczurek
25 01 2004, 11:58
moze ja tez sie skusze, bo MU juz paszło w odstawkę;]
o żesz ty ;] lepiej pograć w MU albo w RO..... ;p
hmm gram w tom gre juz prawie rok i mowie wam jest swietna ;]
Dzieki za info , wlasnie sprawdzam
Pozdrawiam VGM Fan ^^
Tibię męczyłem dokładnie przez 4 dni, kiedy byłem w trakcie zciągania klienta do RO

Fajnie się sprawdza czy ktoś jest Polakiem- wystarczy go wyklinać po naszemu

:D:D
Tibię męczyłem dokładnie przez 4 dni, kiedy byłem w trakcie zciągania klienta do RO

Fajnie się sprawdza czy ktoś jest Polakiem- wystarczy go wyklinać po naszemu

:D:D
Przez 4 dni to nawet nie byles w stanie zrozumiec o co chodzi w tej grze.Bez komentarza
A z kąd takie stwierdzenie od razu?? Przez 4 dni zdążyłem napakować postać na 2 lv, wyjść z miasta i zostać w lochach bo zapominiałem kupić linę
A z kąd takie stwierdzenie od razu?? Przez 4 dni zdążyłem napakować postać na 2 lv, wyjść z miasta i zostać w lochach bo zapominiałem kupić linę

Ano stad ze do 8 levelu jestes na rooku:PPPPPPPP Prosze nei pisz juz nic wiecej w tym temacie, bo tylko obnazasz swoja ignorancje:>>>>>>
Leo_Sten
13 03 2004, 12:10
Jakby co to piszcie do mnie bo zagralbym sobie ze składem z forum PE tylko piszcie jaki świat i które lvl'e to może kiedyś własny klan extrema zrobimy :wink:
Jakby co to piszcie do mnie bo zagralbym sobie ze składem z forum PE tylko piszcie jaki świat i które lvl'e to może kiedyś własny klan extrema zrobimy :wink:
Gramy na danubii , ja jutro bede mial 40 level

Nicker ma juz chyba 56, dzoshu 33 czys cos takiego.Jak masz dobrego chara to daj znac i pojdziemy cos zabic razem:>
Aaaaaaaa
Myslalem ze sie poleje ze smiechu - szwedzi sa wszedzie
http://forum.psxextreme.pl/profile.php?mod...wprofile&u=4328
Podejdz do Walkora teraz w grze i powiedz ze jak nie zaplaci ci 100k to zalatwiszm mu bana na forum Pe
O topic o Tibii

Ludki ktore sie wczesniej wypowiadaly najwyrazniej nie wyczaily klimatu. Ta gra to potega, masakruje wszystko. Jest jeden minus, ogromny pozeracz czasu.
O topic o Tibii

Ludki ktore sie wczesniej wypowiadaly najwyrazniej nie wyczaily klimatu. Ta gra to potega, masakruje wszystko. Jest jeden minus, ogromny pozeracz czasu.
Nie wyczaily bo to N00by:>
n00b zawsze bedzie n00bem, niezaleznie od lvl :>
Moja przygoda z Tibia sie konczy ,ale jak trzeba bedzie to mozesz dac zawsze znac i z plecakiem sdkow ubijemy jakiegos jelenia;]
Po rozmowie z Kaczorkiem zdecydowalem sie na edycje posta. Omfg tyle potrafie wyksztusic ;]
Po rozmowie z Kaczorkiem zdecydowalem sie na edycje posta. Omfg tyle potrafie wyksztusic ;]
ty :>
ty :>
prostak ... pewno grasz jakims innym charem ...
Mam(a raczej mialem) tylko jednego chara:)Nie potrafie sie rozdrabniac[;
BTW ty sie lolu tez nei logujesz od ponad miesiaca, wiec w czym rzecz?;p
A ja sorca robie bo zygam knightem ;p
Mam(a raczej mialem) tylko jednego chara:)Nie potrafie sie rozdrabniac[;
BTW ty sie lolu tez nei logujesz od ponad miesiaca, wiec w czym rzecz?;p
Bo mi sie dysk spalil

A teraz juz mam nowy ... 14mlv robie sobie SD makera juz :>
ponad 40000 many do spalenia, grasz bez pacca wiec daje to 40000*8=320000s=88,8h ladowania i spalania many do 15 magic levelu.ROTFL, ten SD maker bedzie mial wyzszy level niz ty teraz;p
K,u rwa , ale sie waham jednak.Moze zostawie sobei chara i bede gral na luzie, dzoshu daj znac to ubijemy tego jelenia tomala;pal , jak go sptkam to sam zreszta uj'ebie, odwdzieczysz sie w uhach:>
NiE_WiEm
6 05 2004, 13:22
Heh, zaraz sie tu zrobi manhunt
Heh, zaraz sie tu zrobi manhunt :P
prosil cie ktos o komentarz?Nie grasz w tibie to spadaj, albo idz pisac takei bzdury do hp.W temacie sa 2 posty raz na 2 tygodnie, ale musi ktos zaakcentowac swoja obecnosc idiotycznymi uwagami.
Jestes NOOB i tyle:>
Mi juz lista ludzikow do zabicia nie starcza na a4 ;]
ponad 40000 many do spalenia, grasz bez pacca wiec daje to 40000*8=320000s=88,8h ladowania i spalania many do 15 magic levelu.ROTFL, ten SD maker bedzie mial wyzszy level niz ty teraz;p
Wiem wiem ale znalazlem kolesia ktory summonuje mi monki wiec trenie i nabijam Mlv (HMMy robie i sprzedaje) + exury vity podczas expowania ... zleci szybko

Wracaj wracaj

Wezmiemy cie na maskotke do Valinoru juz ja sie o to postaram
BTW wczoraj cudem ubilem pierwszego GSka ;P
Wiem wiem ale znalazlem kolesia ktory summonuje mi monki wiec trenie i nabijam Mlv (HMMy robie i sprzedaje) + exury vity podczas expowania ... zleci szybko

Wracaj wracaj

Wezmiemy cie na maskotke do Valinoru juz ja sie o to postaram
BTW wczoraj cudem ubilem pierwszego GSka ;P
LOL ma maskotke, ja bym was wszystkich tam ubil;p No wracac to wrocilem ,ale koniec pg, bo zdrowie nie pozwala;]Bede sie lajtowal tylko moze level na tydzien robil:]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.