Dark Sage
3 02 2005, 11:29
Najładniejsza jest AYANE i kropka.
Każdy kto myśli inaczej dostanie ultimą.
Wszystkie są piekne , i wdzięczne , ale LeiFang rządzi!!
Jest taka niewinna...
Jest taka niewinna...
To jest właśnie to co w niej jest najpiękniejsze - ta niewinność!!! Lei Fang jest najbardziej sexowną kotką w serii DOA

I weź takiej nie dopadnij ,ghehe...mrrrrrrr:)
adamcky
15 03 2005, 13:03
Jest taka niewinna...
To jest właśnie to co w niej jest najpiękniejsze - ta niewinność!!! Lei Fang jest najbardziej sexowną kotką w serii DOA

Ha !! Widzę , że mamy podobny gust hehehe . Żeby takie po moim mieście chodziły ...
adamcky
15 03 2005, 21:05
O to mi się podoba . Wkońcu jakiś normalny temat i normalni użytkownicy . Więcej , więcej !!!
Chcesz się podniecać wirtualną suczką?;/
No lepsze to niz podniecac sie wirtualnym samcem
Co wy tam wiecie! Najlepsze laski sa w Mortalu! Milena to miss bijatyk
No luz, ale nie musisz do kazdego posta wklejac zdjecia panienek z DOA... miej na uwadze to ze nie kazdemu podobaja sie pixelowe laski i osobiscie nie wiem co w nich widzisz, ja wole "naturalne" co oczywiscie nie znaczy ze mam cie za idiote, zeby bylo jasne :wink:
adamcky
16 03 2005, 13:02
Nie no to taki temat . Jak ktoś ma co przeciwko to niech nie wchodzi do tego tematu . Mnie się BARDZO PODOBA , i chcę więcej !!!
Dark_Slide
16 03 2005, 16:51
http://www.neotaku.com/doax/screens.html
Znajdziecie tu wszystkie laski we wszystkich "strojach" jakie są dostępne w grze + bonusy.
Już nie musicie najbijać postów poprzez wrzucanie porcji zdjęć wystarczy, że zajrzycie na tą stronę

.
Wirtualne laseczki są spoko ale mnie to nie rajcuje.Poprostu lepiej sie gra dzięki nim:),Ja wolę naturalne krągłości niż sztuczne ,pixelowe cycki x)
Chojny ciekawe do jakich celów tyle Ty masz tych fotek:D:D:D(chyba wiem ,moze dlatego masz ksywe chojny ,bo Cię chojnie obdarowała Bozia hehe joke:) )
Jeśli virtualne laski doprowadzają Cie do orgazmu to nie mam pytań 8O (nie jeździj tylko na turnieje DoA 2 i 3 bo syfu narobisz:D )
Chojny zarzuć trochę "prawdziwych" fotek hehe:D
Pozdro:)
Chojny zarzuć trochę \"prawdziwych\" fotek hehe:D
ta pani może być?
Wirtualne laseczki są spoko ale mnie to nie rajcuje.Poprostu lepiej sie gra dzięki nim:),Ja wolę naturalne krągłości niż sztuczne ,pixelowe cycki x)
Chojny ciekawe do jakich celów tyle Ty masz tych fotek:D:D:D(chyba wiem ,moze dlatego masz ksywe chojny ,bo Cię chojnie obdarowała Bozia hehe joke:) )
Jeśli virtualne laski doprowadzają Cie do orgazmu to nie mam pytań 8O (nie jeździj tylko na turnieje DoA 2 i 3 bo syfu narobisz:D )
Chojny zarzuć trochę \"prawdziwych\" fotek hehe:D
No i to jest własnie tolerancja.... przyznaj się qoorva że podobają ci się panienki generowane przez konsolę to od razu cię zjadą... czy ja gdzieś pisałem że wolę pixele od żywego mięsa??? Ludzie - wy się zastanówcie co wy piszecie??? To że lubie sobie popatrzeć na krągłości w różnych wydaniach (virtual & live) to od razu jestem jakims zbokiem???... aż mi się odechciewa odpisywać... ale ok- ja wiem swoje i Ty wiesz swoje - nie mam zamiaru ci się tłumaczyć... zresztą nie ma przed czym... Skoro ci się nie podoba to po co tu wchodzisz?? przciez nikt ci nie każe... A skoro już tu wchodzisz to chociaz nie psuj zabawy innym (a przynajmniej ich nie obrażaj!!!)... zresztą nie ja założyłem ten temat więc chyba są większe zboki ode mnie...
Co do mojej ksywy - niech cie nie interesuje skąd pochodzi moja ksywa... ale pocieszyć się moge że na pewno nie od tego... ale Ty i tak pewnie tago nie zrozumiesz!!!
Pozdro
Dark_Slide
16 03 2005, 22:51
A ja napiszę, że Chojnego rozumie i też z chęcią gram w gry gdzie są jakieś fajne laski. Co to byłaby radość z grania w Dead or Alive'a gdyby dali jakieś pasztety po 100kg...?
Fajnie jest popatrzeć na ładne krągłości i twarze lasek z DoA. Oczywiście nie zastąpia real'a, lecz nie zmienia faktu, że fajnie się prezentują w tych strojach bikini :wink:
Ludzie temat nie nazywa się "lepsza laska pixelowata czy real?" tylko "najlepsza laseczka z DOA??"
Kozer chcesz fajną żywą laskę wpisz sobie w google "Angela Taylor" i oglądaj.
A ja napiszę, że Chojnego rozumie i też z chęcią gram w gry gdzie są jakieś fajne laski. Co to byłaby radość z grania w Dead or Alive'a gdyby dali jakieś pasztety po 100kg...?
Fajnie jest popatrzeć na ładne krągłości i twarze lasek z DoA. Oczywiście nie zastąpia real'a, lecz nie zmienia faktu, że fajnie się prezentują w tych strojach bikini :wink:
Ludzie temat nie nazywa się \"lepsza laska pixelowata czy real?\" tylko \"najlepsza laseczka z DOA??\"
Kozer chcesz fajną żywą laskę wpisz sobie w google \"Angela Taylor\" i oglądaj.
No też własnie o to chodzi!!!!! Czy dla niektórych jest to tak trudne do zrozumienie... Ludzie nauczcie się odróżniać gry od reala i nie bierzcie kogoś za "innego" kiedy lubi sobie popatrzeć na virtuala... po to są przeciez też tego rodzaju gry!!!
Dzięki Kozer za zrozumienie - dobrze że są jeszcze ludzie którzy potrafia "poważnie" na to spojżeć!!!!
adamcky
16 03 2005, 23:30
Poprostu Kozera woli chłopców ( the guy game ) hehehe . On nam zazdrości , ze my jesteśmy normalni i lubimy patrzeć na babeczki , a mu już nudzą się chłopcy i sterczące .... aaaaaa co ja tam będe . Żeby niebyło offtopów to sądzę , ze najlepsze laski są w DoA
Jaa ludzie przeciez laski z gier (tymbardziej z DOA

) to swietny dodatek do np. bijatyk!! Ja od poczatq gralem laskami zaczynajac od Niny w Tekkenie 3 i pozniej Lei-Fang w DOA1. Laski zawsze byly lepsze (przynajmniej dla mnie) A druga sprawa jest taka ze temat jest '' najlepsza laseczka z DOA'' !! wiec wiadomo ze nie ma to zwiazku z laskami w realu! No nic DOA GORA

:P !!
Poprostu Kozera woli chłopców ( the guy game ) hehehe . On nam zazdrości , ze my jesteśmy normalni i lubimy patrzeć na babeczki , a mu już nudzą się chłopcy i sterczące .... aaaaaa co ja tam będe . Żeby niebyło offtopów to sądzę , ze najlepsze laski są w DoA

Wiesz(zapewne w przeciwieństwie do Ciebie...mam dziewczynę.I wiesz ,Twój komentarz był zbędny.Sam cieciem jestes bo pewnie marszczysz pingwina na widok paniusi z DoA która ma głębszy dekolt ,a sam obrażasz innych(Z resztą z chU'jnym cos ostatnio dobry kontak macie...To moze Wy sie bawicie w DoA Tag team co?Razem w teamie jesteście?Wiedziałem)
Po Twoim stylu pisania widać że brać Ci "(pipi)"(przynajmniej kobiecej)
Tekasty typu "Chcę więcej ,więcej ,więcej!"są żałosne ,po co Ci więcej? Chwilke nie waliłeś niemca w hełm to juz nie wyrabiasz?
Co do chojnego ,nie pisz tak ironicznie bo przeciez nic złego na Twój temat nie napisałem.Toleruję to ,spoko...Laski to ja lubię wszedzie oglądać ale bez przesady:)
O co Wy się chcecie kłucić?Zastanówcie się chwilke bo nie wyrabiam.
A Ty adamcky taki mądry w mordzie jesteś co?Wiadomo ,idz sie pobaw ...sam:).
Nara
Panowie spokojnie, to ma byc przyjazna dyskusja a nie jechanie po rodzinie. Wrzuccie luz bo ja to zrobie
nie... jak bede chcial ogladac sztucznosc to wlacze DOA :wink:
Ja rozumiem ze laski to fajny dodatek do gier, ale dziwi mnie to ze ktos gra np. Christie "bo to fajna d... jest" ja mam troche inne kryteria wybierania postaci :wink: co nie znaczy ze kogos kto gra laskami uwazam ze niedorozwinietego, kazdy ma swoj gust :wink:
I blagam, przestancie po sobie jezdzic bo to zalosne jest...
A tak btw. to brakuje bijatyki w ktorej mozna bylo by grac pasztetami, przeceiz to moglo by byc calkiem fajne
Tzn nie wiem czy dobrze mnie zrozumiales ale chodzilo mi o fakt ze laskami gram bo sa bardziej zwinne i ogolnie lepiej przysfajalne dla mnie, a fakt ze przy okazji fajna cybernetyczna z niej laska to to jest fajny dodatek

i chlopaki na luz prosze bo szkoda klawy na to nie?! Sijaa
No to niech mnie ten cieć blaszany nie wyzywa od gejów bo zaraz mu napierdo'le!:)Sam wali konia jak widzi Zack'a z Doa więc niech zamknie morde.Tyle ,a tak wogóle to jestem spokojny:)
Tak w ogole to ostrzezenie dostajesz, Kozera, pozniej bedzie smutno
adamcky
18 03 2005, 23:10
No to niech mnie ten cieć blaszany nie wyzywa od gejów bo zaraz mu napierdo'le!:)Sam wali konia jak widzi Zack'a z Doa więc niech zamknie morde.Tyle ,a tak wogóle to jestem spokojny:)
Oj kozera kozera . Przeginasz . Jak mogę walić niemca w hełm , skoro jestem dziwczyną ... Apropos w bijatyki gram raczej menami . A ty jesteś narwany ... lubię takich .
Żeby niebyło offtopów to najlepsze dzieczyny są w DoA
On nam zazdrości , ze my jesteśmy normalni i lubimy patrzeć na babeczki , a mu już nudzą się chłopcy i sterczące .... aaaaaa co ja tam będe . Żeby niebyło offtopów to sądzę , ze najlepsze laski są w DoA
Oj kozera kozera . Przeginasz . Jak mogę walić niemca w hełm , skoro jestem dziwczyną ... Apropos w bijatyki gram raczej menami . A ty jesteś narwany ... lubię takich .
Chłopie, a raczej babochłopie - jak dla mnie to masz poprostu poważne kłopoty z prawidłowym ulokowaniem swojej sexualnej tożsamości. Nie wiem, może to był żart, ale chyba go nie zrozumiałem. Na szczęście nigdy nie jest za późno na wizytę u sexuologa (nawet w PL znajdzie się profesjonalista, który ci pomoże) i uregulowanie stanów paranoidalnych.
Żeby nie było offtopa dorzucę swoje zrzędliwe grosze do dyskusji. Panny z DOA mi się nie podobają z powodu nienaturalnego stylu w jakim zostały wygenerowane. Twarze mają podobne, idealnie wyprofilowane a jak wiemy piękno tkwi w różnorodności. Poza tym jak dla mnie to one wyglądają trochę za młodo (z twarzy, nie z ciał) i gdybym takich zaczął szukać w realu z pewnością dostałbym 10 lat i przytulną celę z panem od czyżyków, dzięciołków, czy jak im tam było... :wink:
Ja sie wogole dziwie ze jakis ruch feministyczny nie wzial sie za cybernetyczne laski

no bo wszedzie sa ladne, a to przeciez nierealistyczne i godzi w honor tych "mniej ladnych"
Ale i tak czekam na bijatyke z pasztetami, jak wyjdzie to zostane wiernym fanem
O Boze nawiedzeni jesteście ,powiedzieć że nie jest się gejem i od razu wychodzi "yntelygenyne człek" i powie Ci że jesteś nienormalny.Ja nie mam zamiaru się kłucić ale poprostu ja nie zacząłem tej kłutni.
Może mam problem ,brzydze się gejów(less jak najbadziej moga byc x) )
Adamcky nie zaczynaj znowu bo ...
Skasujcie wszystkie niepotrzebne posty
adamcky
19 03 2005, 11:08
Ja sie wogole dziwie ze jakis ruch feministyczny nie wzial sie za cybernetyczne laski

no bo wszedzie sa ladne, a to przeciez nierealistyczne i godzi w honor tych \"mniej ladnych\"
Ale i tak czekam na bijatyke z pasztetami, jak wyjdzie to zostane wiernym fanem

No bijatyka z pasztetami to byłoby coś . Heheh ciekawe jak by się sprzedało ...
Przepraszam wszystkich , których uraziłem chcący i niechcący . Ja jestem chłopak pokojowy i nielubię kłutni przez neta . Jak coś to się spotkamy i się pokócimy . Jeszcze raz przepraszam wszystkich .
Skasować te posty
Sluchajcie wiadomo ze laski z KOA sa najlepsze ale mam inne pytanie :? Gdzie jest Temat Dead Or Alive: Ultimate w X_e ??!! Ktos go skasowal czy co??
Zniknął... cholera wie dlaczego; prawdopodobnie przez błąd forum. :/
A mi najbardziej w tych twoich fotkach, podobaja sie stroje :-) czemu u nas kobiety nie chodza w takich? A swoja droga, jak bym zobaczyl taki stroj "in real life" to by mi ostro cisnienie podskoczylo.
jak bym zobaczyl taki stroj \"in real life\" to by mi ostro cisnienie podskoczylo.

I nie tylko
Dwie sprawy:
1) chojny (i kazdy inny o podobnych skonnosciach) - jeszcze raz wkleisz jakies zdjecia to osobiscie dam ci KdB. Na razie tylko kasuje posty. Jak nie umiesz wkleic linka to lepiej nie rob nic.
2) jesli dalej, zamiast na temat bedziecie sie wzajemnie flame'owac to zamkne caly temat.
Najllepsze lasezki sa w ...Bydgoszczy ,takich lasek nie ma nigdzie:)
JEszcze jedno(ostatnie!)
Ornit -czy wyparcie się gejostwa to problem sexualny?Hmm...mnie jednak wydaje się ze to całkowicie normalne(może to Ty masz jakiś problem?)
Adamcky ,Ty w końcu jesteś kobietą czy mężczyzną

:D:D ?
Whatever...
Najlepsze laski? Polecam Ustke w czasie wakacji :wink: A jecli chodzi o bijatyki, to bitki 3d maja jedna wielka przewage nad 2d, bo... niestety :cry: laski w 2d... sa plaskie...
Najlepsze laski? Polecam Ustke w czasie wakacji :wink: A jecli chodzi o bijatyki, to bitki 3d maja jedna wielka przewage nad 2d, bo... niestety :cry: laski w 2d... sa plaskie...

Tak ,tak ...Ustka ,przepiękna mieścinka:) Ty tam masz cholera jasna dobrze.
Tyle skąpo ubranych turestek co tam jest to chyba nigdzie nie ma:)
B' prawdopodobnie w Ustce bede na wakacje więc wiesz...:>:D
JEszcze jedno(ostatnie!)
Ornit -czy wyparcie się gejostwa to problem sexualny?Hmm...mnie jednak wydaje się ze to całkowicie normalne(może to Ty masz jakiś problem?)
O Wyrocznio Ciemnogrodzka! A gdzie ja coś takiego napisałem, że w ten okrutny sposób żeś mnie potraktowała

? Bredzisz chłopcze, zbyt szybko czytasz/nierozumiesz tekstu. Nie mam pojęcia co jeszcze mi zarzucisz ale czekam z niecierpliwością i niekłamanym lękiem przed tym co człowiek potrafi wymyśleć by wynurzyć się z gówna przeciętności i nabić sobie posta...
B' prawdopodobnie w Ustce bede na wakacje więc wiesz...:>:D
w tym problem ze ja nie wiem czy bede, no ale do wakacji daleko, wiec zobaczymy :wink:
-Hp- BaNaN
5 04 2005, 14:54
Ej ja wogóle nie rozumiem o co w tej kłutni chodziło. Komputrowe laski są (pipi) z wyglądu ale są niestety sztuczne. Myślę że dużo milej się gra ładnymi pannami w bijatyke bo po (pipi) ja mam patrzeć jak po raz niewiadomo który grać w bijatyki z samymi facetami jak mogę pograć panienkami. na koniec chciałbym dodać że mojej dziewczyny w realu nie zaminiłbym na żadną panne z jakiejkolwiek gry.
Ayane - tylko i wyłącznie:)
do mojego top 3 (Helena, Tina, Lisa) dorzucilbym jeszcze 'te nowa' z 4ki - babeczka swietnie wyglada w ruchu
Ja tam niewiem co ludzie widza w azjatkach ;F brzydkie toto wlosy czarne, slipia niedosc ze tez czarne to jeszcze skosne... I nie doszukasz sie w nich odcieni blekitu, lub zieleni... I ze niby maja cos ciasne?

puuuuuulizz
Infinite
8 06 2005, 22:24
Kasumi - nic wiecej nie dodam, bo uwazam komentarz za zbedny ;p
Dlaczego? Toz to pasztet ;b
QUOTE(Mike @ 7 06 2005, 16:28)
do mojego top 3 (Helena, Tina, Lisa) dorzucilbym jeszcze 'te nowa' z 4ki - babeczka swietnie wyglada w ruchu

Jej strój w kimonie zabija. Tylko niech jej zmienią imię

.
Infinite
9 06 2005, 17:10
QUOTE(=PiT= @ 9 06 2005, 10:29)
Bez prowokacji tylko ;] To bylo moje skromne IMO. Jest sweet i juz... Nie musisz tego rozumiec ;p
QUOTE(Infinite @ 9 06 2005, 18:10)
QUOTE(=PiT= @ 9 06 2005, 10:29)
Bez prowokacji tylko ;] To bylo moje skromne IMO. Jest sweet i juz... Nie musisz tego rozumiec ;p
Ja tam wolę jej siostrzyczkę
True... True...
Lei-Fang Kasumi Ayane i od niedawna Kokoro (eh co to za imie) To moje ulubione pozycje
najlepsza jest XIANGHUA w czarnym stroju z sc2
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.