Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepsza laseczka z DOA ??
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Genra
QUOTE(eito @ 18 07 2005, 11:00)
najlepsza jest XIANGHUA w czarnym stroju z sc2
wub.gif
*

Nie ta gra i na dodatek Xian ma zeza:/
Matt-JF
Najlepsze to Lei Fang,Hitomi no i Kasumi
=PiT=
QUOTE(Genra @ 18 07 2005, 10:04)
QUOTE(eito @ 18 07 2005, 11:00)
najlepsza jest XIANGHUA w czarnym stroju z sc2
wub.gif
*

Nie ta gra i na dodatek Xian ma zeza:/
*

nie zeza tylko Downa
Vince
Panowie, spokojnie. Prosze nie obrazac dam, Xianghuy rowniez. Ja jej specjalna sympatia nie darze, ale nie zasluzyla sobie na takie epitety wink.gif

Heh, az sie lezka w oku kreci, jak sie spojrzy na pierwsza strone. Click >> biggrin.gif
=PiT=
i tak wszystkie wygladaja jak z plastiku dry.gif
Vince
A panny z 2D wygladaja jak z tektury, no i co z tego wink.gif

Pit, co ty masz taki wisielczy nastroj tongue.gif

I kurde co sie dzieje z tym forum confused.gif Nic mi nie dziala. Kiedy dojda to technicznego ladu confused.gif
Dark_Slide
A panny z 2D wygladaja jak z tektury, no i co z tego 

Prawda, ale my nie zakładamy tematów najlepsza laseczka 2D tongue.gif biggrin.gif wink.gif
Sito
A przy DOA:XBV można sie onanizować tongue.gif christie wub.gif
=PiT=
Wlasnie takie bylo zalozenie developerow przy robieniu tej gry ;b
Genra
QUOTE(Dark_Slide @ 20 07 2005, 13:45)
A panny z 2D wygladaja jak z tektury, no i co z tego 

Prawda, ale my nie zakładamy tematów najlepsza laseczka 2D tongue.gif biggrin.gif wink.gif
*

Bo maja po 20 pikseli i ciezko tu mówic o jakims bardziej zaawansowanym wygladzie:]
=PiT=
Ta typiara w Twoim avatarze ma jeszcze mniej
Genra
QUOTE(=PiT= @ 21 07 2005, 15:08)
Ta typiara w Twoim avatarze ma jeszcze mniej
*

Problemy z wzrokiem?? Spoko okulary powinny Ci pomóc;p
=PiT=
hahahahhaha
<spike>
QUOTE(Genra @ 21 07 2005, 15:07)

Bo maja po 20 pikseli i ciezko tu mówic o jakims bardziej zaawansowanym wygladzie:]
*

a od kiedy postacie w 2d maja piksele? blink.gif

a btw tam bywaja bardzo ponetne panie
mnie tam najbardziej laski z dead or alive do gustu przypadly,a z nich Hitomi oraz Lei-Fang biggrin.gif
=PiT=
QUOTE(<spike> @ 21 07 2005, 18:09)
a od kiedy postacie w 2d maja piksele? blink.gif

hehehehe ja niemam pojecia
golab
Lei Fang only.
adamcky
QUOTE(golab @ 21 07 2005, 23:01)
Lei Fang only.
*

Zgadzam się z kolegą .
=PiT=
Toz to dziecko. Zobaczcie outro z DOA3.
CheeseOfTheDay
a od kiedy postacie w 2d maja piksele?

A od kiedy ich nie mają huh.gif ?

A najfajniejsza jest Lei Fang, hell yeah hyh.gif

Toz to dziecko. Zobaczcie outro z DOA3.

Eh marudzisz wink.gif. Cycka ma, jest za co złapać biggrin.gif
=PiT=
pfff... I tak najfajniejsza jest Tengu.
wodny1988
W DoA najpiękniejsza jest Christie. Ta figurka, dresik i ten jej głos wub.gif
<spike>
QUOTE(Liberty666 @ 22 07 2005, 19:02)

*

bo widzisz postacie w 2d sa zrobione ze sprite'ow smile.gif
a poza tym to glopie lekko ,to tak samo jak by ktos napisal,ze na zdjeciach nie da sie zobaczyc ladnej dziewczyny ,bo one sa plaskie laugh.gif
CheeseOfTheDay
QUOTE(<spike> @ 23 07 2005, 00:43)
QUOTE(Liberty666 @ 22 07 2005, 19:02)

*

bo widzisz postacie w 2d sa zrobione ze sprite'ow smile.gif
a poza tym to glopie lekko ,to tak samo jak by ktos napisal,ze na zdjeciach nie da sie zobaczyc ladnej dziewczyny ,bo one sa plaskie laugh.gif
*

Sprite'ami to one są, a nie są z nich zbudowane. Wiesz że dzwoni ale nie wiesz w którym kościele wink.gif. To tak jak byś powiedział że postacie 3D są zbudowane z modeli, a nie z poligonów które tworzą tę bryłę. Myślisz że jak tworzą takie postacie 2D? Rysują piksel po pikselu, im więcej masz pikseli w postaci tym większą ją masz (o ile nie zmieniamy rozdzielczości obrazu). Z tego można łatwo wywnioskować że w SF3 np. puszczonym w rozdzielczości taką jaką ma GGX, postacie (i nie tylko) zmniejszyły by się o około 50%-70%, ponieważ ta gra nie została przystosowana do wysokiej roździelczości, wszystko było by malutkie i nie wyglądało dobrze. Zmienienie rozdzielczości nie doda/zmniejszy ilości pikseli z których składa się sprite (a gdyby GGX miał pracować w rozdziałce takiego SF'a, to postacie były by prawie na cały ekran). Dlatego jak Capcom miał by wypuszczać SF w hi-resie, to by musieli rysować wszystkie obiekty 2D od nowa.
Zresztą, temat o laskach a ja gadam o grafice. laugh.gif
=PiT=
a jak grasz w ggxx na monitorze to te wszystkie piksele tak adnie widac closedeyes.gif
Mr. Montana
Moim zdaniem najfajniejsza jest Christie Monteiro. cool.gif Za nią plasuje sie Kasumi!!
:-:Macieq:-:
Dal mnie najlepsza jest Christie
Aramis
QUOTE(Mr. Montana @ 27 07 2005, 15:30)
Moim zdaniem najfajniejsza jest Christie Monteiro. cool.gif  Za nią plasuje sie Kasumi!!
*

Mwahahahaha o

Po pierwsze:
Monteiro nie ma w DoA

Po drugie:
I tak ona nie ma szans z taką Kasumi;D

EDIT: Po trzecie
jeżeli jakimś cudem Ci chodziło o Christie z DoA3 to...i tak się chowa przy rudej;P
chojny
A ja się dołączam do wielkich fanów Lei Fang... ta to dopiero potrafi zauroczyć wub.gif (pozdro adamcky, pozdro golab)
Morikage
dobra, w sumie mogę stwierdzić ze jedyną panienką z DOA która mnie nie bierze jest Helena, pozostałe są ekstra i trudno się zdecydować. Ostatnio zaczynam doceniać uroki tej fioletowej "paskudy" Ayane(zayebisty ma 11 kostium w DOAU - adidaski, spodnie od dresu i ta obcisła bluzeczka z jej imieniem - mniam!) A tak przy okazji....czy mi się zdaje czy w ostatnim NEO+ była wzmianka że przy Christie Monteiro wymiękają panienki z DOA ze swoimi "silikonami"( ale w sumie napisali też że Tekken 5 ma najlepszą grafę wśród obecnych mordobić więc może i tamten tekst warto przemilczeć cool.gif
Vince
QUOTE(Morikage @ 2 08 2005, 23:06)
A tak przy okazji....czy mi się zdaje czy w ostatnim NEO+ była wzmianka że przy Christie Monteiro wymiękają panienki z DOA ze swoimi "silikonami"( ale w sumie napisali też że Tekken 5 ma najlepszą grafę wśród obecnych mordobić więc może i tamten tekst warto przemilczeć cool.gif
*

Napisali. Ale wiesz, jak w kazdym pismie i tam sa frakcje i stronnictwa. Qoora to na przyklad fanboy Tekkena icon_twisted.gif Monteiro z jej kwadratowym wygladem moze sie schowac. DOA forever and all the way. A silikonowy to ten co pisal ma mozg tongue.gif
Bartezoo
Kasumi oczywiście
LegionPolski
Kiedys only Tina - teraz Kasumi biggrin.gif
Venom 333
Kasumi z DOA.
CheeseOfTheDay
Zaraz ktoś tu wpadnie i każe ci to argumentować xD. Ok, nie śmieszny żart ;P.

No, w SC3 panny nieźle się zapowiadają, na prawdę nieźle. smile.gif
Infinite
Tengu...
Genra
QUOTE(Infinite @ 13 10 2005, 09:01)
Tengu...
*

Gratuluje gustu, rozumiem że szukasz dziewczyny na jego podobieństwo tongue.gif
Infinite
Kazdy ma swoje fetysze. Agh...
Karlos Młot
Kasumi biggrin.gif
Gawlick
Tylko i wyłącznie Ayane smile.gif
genjuro
Seong Mina z SC3 wymiata konkurencję, a jej ubranko z 1p - rządzi na całej linii tongue.gif jest jeszcze bardziej sexy niż ten co ma Kasumi laugh.gif
raVen20
La Maripossa ! wub.gif
chojny
QUOTE(raVen20 @ 17 12 2005, 13:45) *

La Maripossa ! wub.gif

Nie powiem ale czekoladka naprawdę wygląda coraz smakowiciej rolleyes.gif
aklosnok
QUOTE(You_kai @ 28 10 2003, 13:11) *

Zdecydowanie Ayane icon_twisted.gif

popieram opinnie Vince oraz innych fanow Ayane
Jest po prostu najlepsza, szczegulnie w swym podstawowym stoju z DOA2 - ta kokartka sprawia ze patrzy sie na nia jak na prezent, ktory chcialo by sie od razu rozpakowac
Po za tym ma genilany glos, urode i styl walki - dosc specyficzny, jednak efektowny^_^
Ayane is the Best!
Vince
Sie wie smile.gif

Krotki msg do fanow hentai - macie odpowiednie fora gdzie indziej.
Arucardo
Helena rulez biggrin.gif
Zwyrodnialec
Kasumi - "najlepsiejsza" laska z gier! tongue.gif
Moralio
Kokoro. Kiedyś "de best" była dla mnie Lei Fang, ale... lubie kobiety z rozpuszczonymi włosami smile.gif
Super Big Boss
Najleprza to jest Asuka z Tekken 5.
Ana
QUOTE(Moralio @ 27 04 2006, 06:20) *

Kokoro. Kiedyś "de best" była dla mnie Lei Fang, ale... lubie kobiety z rozpuszczonymi włosami smile.gif

Lei tez moze latac w rozpuszczonych włosach tongue.gif

Ayane, Hitomi, Lei Fang najlepiej w wersji "opalone" (DOAX) smile.gif
Kokoro ma jeden mały defekt wink.gif
Shinji-kun
Lisa wub.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.