Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepsza laseczka z DOA ??
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
adamcky
IVY to stara prostytutka . brzydka i wogole , zmarzczki ma , ile ona ma lat wogole , nie wiem, co wy w niej widzicie icon_evil.gif
Liquid Snake
Taa :D pewnie gdyby ubrała "boską mini" Miny (3ci strój) to wyglądała by lepiej ? :D
Vince
Hej, od Miny to sie odczepcie. A jej trzeci stroj to pominmy milczeniem, tak samo jak trzecie stroje Cassie i Sophie. W ogole o co chodzilo tym designerom jak mysleli nad moimi postaciami to ja nie wiem...

Ivy jest spoko jakby co cool.gif
Liquid Snake
Akurat 3cie wdzianko Sophi podoba mi się najbardziej :] ale 3cie Miny jest... :D żeby nie wiaterek podwiewał to bym pomyślał ze kryje się tam jakiś młody zawodnik do SC3 ;D
Morikage
Najładniejsza jest Hitomi, chociaż........w sumie żadnej z nich bym z łóżka nie wygoniłsmile.gif Gdyby tylko były prawdziwe of coz.......eh:(
Arkady
Z DOA są najlepsze panienki ,praktycznie każda jest bajerancka , kurna dla trójki DOA kupiłbym X-a.
Liquid Snake
I dla SC2 bo Henka nienawidze a Spawn z tego co widziałem na filmikach przynajmniej lepiej wygląda :]
Ta nowa laska z DOAX jakoś nie w moim guście :P Kasumi roX
Humungatunga
Najlepsze panienki są zdecydowanie w DOA.... Tina rulez.... ależ ona jest podniecająca icon_twisted.gif, jak żadna inna. :roll:
Vince
Dla wszystkich wielbicieli Hitomi - pojawi sie ona w DOA Ultimate!
Flik

Bóg jednak czuwa nad nami. Niemożliwe stało sie możlie. A wracając do tematu to Panienki z DOA rządzą. W szczególności Hitomi. Są już jakieś screeny z DOA Ultimate gdzie jest pokazana Hitomi?
Vince

Bój jednak czuwa nad nami. Niemożliwe stało sie możlie. A wracając do tematu to Panienki z DOA rządzą. W szczególności Hitomi. Są już jakieś screeny z DOA Ultimate gdzie jest pokazana Hitomi?

Masz linka:
http://www.gamespot.com/xbox/action/doaonl...ew_6103085.html
Vince
Ayane po nie udanym odbiorze fajnie wyglada  :wink:

To nie jest Ayane po nieudanym odbiorze tylko jak robi sklony podczas cwiczen w czasie wolnym. Ona ZAWSZE wyglada fajnie, Goldi, zapamietaj sobie cool.gif
Goldi69-PL-
Ayane po nie udanym odbiorze fajnie wyglada  :wink:

To nie jest Ayane po nieudanym odbiorze tylko jak robi sklony podczas cwiczen w czasie wolnym. Ona ZAWSZE wyglada fajnie, Goldi, zapamietaj sobie cool.gif

Ok to fajnie cwiczy :wink:
Swoja droga wnioskujac z tego cwiczenia to mogla by zaczynac akcje w Footballu Amerykanskim.
Moze zrobia NFL DoA.

Ale i tak najfajniejsza jest Lisa smile.gif
Ozi

Jakieś konkretniejsze info? cool.gif
Vince

Jakieś konkretniejsze info? cool.gif

Przed chwila napisalem posta z linkiem, ale coz - masz jeszcze raz:
http://www.gamespot.com/xbox/action/doaonl...ew_6103085.html
Trem
Ona ZAWSZE wyglada fajnie, Goldi, zapamietaj sobie  8)

Ale w tej pozycji wygląda szczególnie fajnie:D
SarashehSin
AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE.

Potwierdzam i nic więcej nie komentuje... ja tam ogólnie to wole Nine, jednak z DOA zdecydowanie Ayane jest orginalna i to mi wystarcza... smile.gif
=PiT=
AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE.  

Ja również się pod tym podpisuje.
Vince
Dzieki chlopaki... Chlip... Naprawde to doceniam. Chlip... Przy najblizszej okazji macie u mnie po browcu cool.gif
Trem
Przekupstwo nawet w takiej sprawie, Vince jesteś......

Leifang forever.
Goldi69-PL-
Ayane nie ma klasy.
Do farbowania wlosow uzywa chyba denaturatu, ubiera sie sredniacko (zobaczcie ten sweterek u Vince'a w podpisie na obrazku), a i ta chustka al Rambo.
Do mojej Lisy to jej wieeeele brakuje icon_twisted.gif
=PiT=
woo stary zaluj ze nie widziales jej all strojow z DoA2 (bo w 3 gralem tyle co na turnieju w Gdansku;])., normalnie reszta zostaje w tyle i sklada Ayane reczniki ;q
adamcky
Przekupstwo nawet w takiej sprawie, Vince jesteś......

Leifang forever.

that's right . Lei Fang jest najlepsza. Ja nie mowie ze inne panie z DoA sa brzydkie ,nie. dalbym wiele zeby miec ktorakolwiek z nich .Przeciez Kasumi czy Hitomi tez sa zaje....e , ale mi najbardziej pasuje .....Leifang.
No Maciek
Eeee fioletowe włosy? Dajcie spokój ludzie...
Adamcky i Trem dobrze prawią! Liczy sie tylko Lei Fang!
Vince
Wybaczam wam, poniewaz jestescie jeszcze mlodzi, niegotowi zmierzyc sie z prawda i macie spaczony obraz rzeczywistosci przez telewizje i ojca Rydzyka.
Aramis
trzy imiona............
Ayane
Lei-Fang
Hitomi
( jeżeli chodzi o DOA 3, bo ogólnie rządzi Ivy) smile.gif smile.gif smile.gif
jj
z DoA Tina (i Kasumi), z SC Ivy, z Tekkena Nina. to tyle.
Anamoli
Najlepsze laseczki to Ayane, Hitomi z DOA i Nina z Tekkena.
Elmer
Ayane nie ma klasy.
Do farbowania wlosow uzywa chyba denaturatu, ubiera sie sredniacko (zobaczcie ten sweterek u Vince'a w podpisie na obrazku), a i ta (pipi) al Rambo.
Do mojej Lisy to jej wieeeele brakuje  :twisted:

A według mnie w sweterku jej do twarzy :X
Hamtaro
Najlepsze dupcie są w DOA:
1 Lei Fang
2 Christie
3 Ayane

Co do SC2 to rządzi Taki
Kenshin
TYLKO I WYŁĄCZNIE IVY biggrin.gif kocham ją :oops:
melu
"LIFUNG", BO MA NAJWIEKSZE ZDERZAKI biggrin.gif
Trem
\"LIFUNG\", BO MA NAJWIEKSZE ZDERZAKI biggrin.gif

Jeżeli już to Leifang, ale ona niema największych piersi.
melu
tak czulem ze wywolam jakas kontrowersje(:...
wiem; wiem ze nie ma najwiekszych cycuszkufff, najwieksze ma BaSS;p
[ale on chyba nie jest laseczka...]hehe...
-------------------------------------------------------------------------------------
nie czepiajmy sie szczegolow, a tak wogole to zauwaz ze uzylem codzyslowu...
Piotrek 0.o
No najlepsze są zecz jasna w DOA, a co sie tyczy IVY, to moim zdaniem w porownaniu do Ayame wyglada jak sredniej klasy pani z agencji towarzyskiej, jeszcze ten makijaz... smile.gif

Goldi69-PL- napisal:

Ayane nie ma klasy.
Do farbowania wlosow uzywa chyba denaturatu

Goldi? co masz do granatowych wlosow Ayame? icon_evil.gif
przynajmniej ma klase, i z kad wiesz ze farbuje? pytałes sie jej? biggrin.gif

zreszta, kazdy ma swoje zdanie. Ayame rulz.
Vince
Wszystko fajnie, ale ona sie nazywa AyaNe. AyaMe to imie jej matki icon_idea.gif
Trem
Wszystko fajnie, ale ona sie nazywa AyaNe. AyaMe to imie jej matki  icon_idea.gif

Racja, ale Ayame też jest cudowna:]
Piotrek 0.o
ups, male przejezyczenie, co jak co ale jak powiedział Trem, obie sa faine biggrin.gif
z naciskiem na Ayane :wink:
Kenshin
Teraz jak już mam iXika i pożyczonego DOA 3 z czystym sumieniem stwierdzam Ayane :oops:
Ren
Nie trudno zgadnac ktora ja faworyzuje wink.gif

edit -

Po zmnianie ava jush troche trudniej, wiec moze podpowiem - Kasumi? ;P
Mike
Emm no to tak..

Namber łan to oczywiscie Nina tongue.gif (dalej z tekkenowych laseczek Christie, Michelle, Julia)

DOA - chyba Lisa najladniejsza, mogliby ja wrzucic do Ultimate, chetnie bym zobaczyl "w akcji" :wink: Dalej Tina i Helena, a reszta lasek jakos mnie nie rusza, co nie znaczy ze brzydkie - bron boze xD

SC - Ivy, reszta pan stanowi ladne, ale tylko tlo icon_twisted.gif

VF - Sarah, tylko jakto bodajze Kali napisal - nie pasuje mi rozkrok fanatycznej jokejki (VF4 wzwyz), drugie zasluzone miejsce dla Aoi, ktora notabene wyladniala w 4 czesci cool.gif

BR - Uriko i Fox

SF - yyyy... Cammy? Nie znam sie na bitkach 2D

A w Mortalu Tanya byla najlepsza biggrin.gif
sakul
[color=blue][/color] Najlepszą laseczką z DOA , bez wątpienia jest LEI FANG , szczególnie w swojej lateksowej sukience z podwiązkami. Po wygranej walce fajnie sie wypina , niestety nie zawsze hehe.
wodny
Wszystkie lisiczki w DoA są piękne i seksowne.
Dla mnie naj... jest Christie.
Ma fajny styl a jej pierwszy strój bardzo dobrze na niej leży icon_twisted.gif
Kid
Ayane jest the best.I love AYANE
Kid
Jak ktos chce pogadac o Doa:EXBV
Kontakt misiek-1989@wp.pl
tk
Fajna icon_twisted.gif Ale i tak Kasumi rządzi biggrin.gif
Flik
Fajna icon_twisted.gif Ale i tak Kasumi rządzi biggrin.gif

zdrajca a mowiles ze wolisz Hitomi sad.gif laugh.gif
Kid
A o co sie tu klocic.Wyskoczcie na solo w Dead or Alive 3 i po klopocie. biggrin.gif
tk
Kiedy ? Chyba wiem jakim wynikiem skończyło by się to spotkanie.
-Hp- BaNaN
Proste ze jasne ze najładniejsz jest Hitomi :!: a jak twierdzicie inaczej to źle twierdzicie icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.