Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: najlepsza laseczka z DOA ??
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
]-X-[Hunter][
No to ogniem na ogień odpowiadam hehe skoro mamy temata o SC 2 to i o DOA bedzie. Moja ulubiona postać w DOA to Leif-Fang, Hitomi ta parka to poprostu wybuchowa miksturka (koleżanki z DOA:XBV) a jeszcze lepiej wyglądają z patchem nude na X-a hehe moge podać linka jak kto chce hehe.
Jak chcecie walnijcie małe skriny waszych laseczek hehe z DOA !!
Lei-Fang

http://www.yesky.com/20021112/1112-doa01.jpg
Hitomi

http://sonryu.homestead.com/files/doa02_hi...itomi_1024_.jpg
Trem
Lei Fang istotnie jest super.
Hwo_
wybieram pozycje pierwsza icon_twisted.gif

kazdy kto napisze tu posta jest meska szownistyczna kierujaca sie jedynie fafkiem swinia

[color=red][/color]i (pipi) nie zaprzeczac
rekin
Najladniejsza jest Kasumi i basta.
Anonymous
Jak dla mnie Hitomi . Dla niej zrobiłbym wszystko icon_twisted.gif ...
szczurek
Jak dla mnie Hitomi . Dla niej zrobiłbym wszystko icon_twisted.gif ...

same here icon_twisted.gif
na 2 miejscu Kasumi icon_twisted.gif
Vince
AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE.

Kto sie nie zgadza to na ubita ziemie.
Trem
Vince troche przesadzasz, Ayane jest bardzo średnia!
Ameras
Wybór jest prosty - Hitomi! No i ma potencjał ;-)
You_kai
Zdecydowanie Ayane icon_twisted.gif
Vince
Vince troche przesadzasz, Ayane jest bardzo średnia!

... ... ... Na ubita ziemie, Trem. Podaj date. Mozemy grac w cokolwiek. Zginiesz.
Trem
Skoro w cokolwiek to proponuję bierki. Tak na poważnie to może piątek wieczorem? Zginiesz marnie! icon_twisted.gif
Marlon
Zdecydowanie DOA z kasumi i Ayane na czele.
SkViOt
Kasumi RuLa!
]-X-[Hunter][
Zależy na co się patrzy hehe... no dla mnie Hitomi od początku DOA 3 była najładniejszą laską, Lei-Fang to w stroju wieczorowym z DOA 2 i 3, Kasumi ogólnie jest fajna dupa. A Ayane jest kuna jakaś taka ostra i odstraszająca od siebie nie potrafi przemówić swoją kobiecością, Shristy z DOA 3 bardzo lubi się rozbierać !! A pozatym to w DOA:XBV to Ayane zawsze nie lubiła się jakoś w skąpym stroju pokazać hehe to obszedłem tego buga :wink: ( http://www.megagames.com/xbox/xbox_patches_d.shtml ) hehe polecam oba zaistalować. A co myślicie o Tinie ?? dla mnie to jedno wielki coś z dwoma wielkimi balonami a nie kobieta !! A Lisa z DOA:XBV ?? Fajna ale jakaś taka za sprytna na szybki numerek.
R_L_S_
ogolnie wszystkie sa w porzadku ale Tina i Christie rula ;>
]-X-[Hunter][
AAAAAAaaaaaaaaaa człowieku ty lubisz TIne ??? Nie wiem czy tylko ja jej nie lubie ?? Czy tylko mi ona wydaje się przesadzona ?? Ludzie ratujcie pomocy !! Hitomi rulaz !!!
suzuki
Zawsze i wszędzie LEI-FANG!!!

Ale Kasumi i Hitomi też są super.
SkViOt
Tina to tez konkretna dupencia
ma na czym usiasc i ma czym oddychac
Ukyo_Tachibana
Jak dla mnie tylko Lei-Fang biggrin.gif a czerwonej kiecce biggrin.gif wymiata biggrin.gif potem moze byc w ostatecznosci Kasumi choc rude to falszywe tongue.gif
Trem
Lei Fang to numer jeden zawsze i wszędzie, ale Hitomi i Kasumi też są OK.
Zero
Hitomi & Kasumi rulz ! chociaz inne panienki z doa tez sa wporzo
Picool
Hitomi to chyba najłądniejsza zawodniczka ze wszystkich mordobić.
Ozi
Eeee... Hitomi i Tina.
ajakssx
to oczywiste że Hitomi,chociaz Krystyna z TK4 też jest nieczego sobie :wink:
Anonymous
A najbardziej to lubie jak sie ser topi
Anonymous
najlepsza była ze smalcem
Anonymous
czesc hlebie

FAK DA HLEB

oo wlasnie. Hleb jest najlepsza laska... zalujcie, ze nie widzieliscie...
Trzcina
pyrek... mam dosc kasowania twoich bezsensownych postow. Albo sie opanujesz albo w tube.
Pablo
Ja pieprze czego sie ci goscie nabuchali ?
MTL
Krotko i na temat - Lei-Fang.
red2000
moja zdecydowana faworytka jest Kasumi...eh szkoda ze takie dziewczyny po ulicach nie chodza biggrin.gif
Rei
Taa bez konkurencji jest seria DOA a jak ktos twierdzi inaczej to... sie nie zna cool.gif jezeli chodzi o najfajniejsza sztuke w DOA to jest to Lei-fang dlaczego? Bo lubi truskawki :wink:
maciek88
Wszystkie sa ładne, ale najbardziej podoba mi się Hitomi icon_twisted.gif
No Maciek
Lei Fang, Kasumi, Hitomi biggrin.gif dokładnie w takiej kolejności
Trem
Lisa z siatkówki też jest śliczna i jak dla mnie w grach z seri DoA jest to numer dwa, zaraz po Lei Fang
estel
Ayane i Hitomi
Walo
Najlepsza jest Ayane i tylko ona icon_twisted.gif
Sab
Jak dla mnie rządzą Hitomka oraz Lei Fang
easy
dla mnie to cale DOA moze byc litania dla facetow. zeby trafic na taka laske w zyciu...
Gemi
Jak by to powiedziec.... sa juz w sumie 3 podobne tematy... czas ktorys zamknac... :>
Tumek
Nie wiem co wszyscy widzą w tej Kasumi,mi to ona przy[pomina lalke barbie.Według mnie to najlepsza jest Christina.
Anonymous
Ayane Ayane Ayane Ayane jesy zjeAyane Ayane Ayane v wypas Ayane Ayane
Antares
Jeżeli już z czegoś wybierać, to chyba Ayane najfajniejsza smile.gif
Wyso
Oczywiscie najwiecej ladnych pan ma seria DOA. laugh.gif Njladniejsza z nich to Kasumi.
Wolny
Wszystkie sa prześliczne!!! Ach te biusty!! Najlepsze to Kasumi , Christie ,Tina ,Lisa a reszta tez dobra
Leo_Sten
Ja od zawsze "wielbiłem" Ivy dlatego ona jest moim numero uno, i dlatego też jestem za sc.
tk
Jak dla mnie :
Kasumi - W niebieskim stroju
Ayane - W podst. stroju w tej sukience jakos nienaturalnie wygląda
Tina - Jak kamera odpowiedni najedzie to można obaczyć dolną częśc dydków biggrin.gif:twisted:
adamcky
LEI FANG I TYLKO ONA . CHOCIAZ NAJLEPSZA JEST RIKKU ALE TO NIE BIJATYKA. LEI FANG laugh.gif
Liquid Snake
Dałem głos na DOA ale się zastanawiałem chwile czy nie dać na SC :P Isabela Valentine wiecie... ;D

Tak w szczegółach:

DOA: Kasumi
SC: Ivy :]
Tekken: Julia
VF: hmmm...Sarah

UPDATE:

SF: Chun Li
BR: Uriko
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.