Lei Fang istotnie jest super.
wybieram pozycje pierwsza
kazdy kto napisze tu posta jest meska szownistyczna kierujaca sie jedynie fafkiem swinia
[color=red][/color]i (pipi) nie zaprzeczac
Najladniejsza jest Kasumi i basta.
AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE, AYANE.
Kto sie nie zgadza to na ubita ziemie.
Vince troche przesadzasz, Ayane jest bardzo średnia!
Wybór jest prosty - Hitomi! No i ma potencjał ;-)
Vince troche przesadzasz, Ayane jest bardzo średnia!
... ... ... Na ubita ziemie, Trem. Podaj date. Mozemy grac w cokolwiek. Zginiesz.
Zdecydowanie DOA z kasumi i Ayane na czele.
]-X-[Hunter][
28 10 2003, 22:12
Zależy na co się patrzy hehe... no dla mnie Hitomi od początku DOA 3 była najładniejszą laską, Lei-Fang to w stroju wieczorowym z DOA 2 i 3, Kasumi ogólnie jest fajna dupa. A Ayane jest kuna jakaś taka ostra i odstraszająca od siebie nie potrafi przemówić swoją kobiecością, Shristy z DOA 3 bardzo lubi się rozbierać !! A pozatym to w DOA:XBV to Ayane zawsze nie lubiła się jakoś w skąpym stroju pokazać hehe to obszedłem tego buga :wink: (
http://www.megagames.com/xbox/xbox_patches_d.shtml ) hehe polecam oba zaistalować. A co myślicie o Tinie ?? dla mnie to jedno wielki coś z dwoma wielkimi balonami a nie kobieta !! A Lisa z DOA:XBV ?? Fajna ale jakaś taka za sprytna na szybki numerek.
ogolnie wszystkie sa w porzadku ale Tina i Christie rula ;>
]-X-[Hunter][
28 10 2003, 22:42
AAAAAAaaaaaaaaaa człowieku ty lubisz TIne ??? Nie wiem czy tylko ja jej nie lubie ?? Czy tylko mi ona wydaje się przesadzona ?? Ludzie ratujcie pomocy !! Hitomi rulaz !!!
Zawsze i wszędzie LEI-FANG!!!
Ale Kasumi i Hitomi też są super.
Tina to tez konkretna dupencia
ma na czym usiasc i ma czym oddychac
Ukyo_Tachibana
30 10 2003, 14:14
Jak dla mnie tylko Lei-Fang

a czerwonej kiecce

wymiata

potem moze byc w ostatecznosci Kasumi choc rude to falszywe
Lei Fang to numer jeden zawsze i wszędzie, ale Hitomi i Kasumi też są OK.
Hitomi & Kasumi rulz ! chociaz inne panienki z doa tez sa wporzo
Hitomi to chyba najłądniejsza zawodniczka ze wszystkich mordobić.
ajakssx
19 11 2003, 12:24
to oczywiste że Hitomi,chociaz Krystyna z TK4 też jest nieczego sobie :wink:
Anonymous
23 11 2003, 22:40
A najbardziej to lubie jak sie ser topi
Anonymous
23 11 2003, 22:41
najlepsza była ze smalcem
Anonymous
23 11 2003, 22:42
czesc hlebie
FAK DA HLEB
oo wlasnie. Hleb jest najlepsza laska... zalujcie, ze nie widzieliscie...
Trzcina
23 11 2003, 23:02
pyrek... mam dosc kasowania twoich bezsensownych postow. Albo sie opanujesz albo w tube.
Ja pieprze czego sie ci goscie nabuchali ?
Krotko i na temat - Lei-Fang.
Taa bez konkurencji jest seria DOA a jak ktos twierdzi inaczej to... sie nie zna

jezeli chodzi o najfajniejsza sztuke w DOA to jest to Lei-fang dlaczego? Bo lubi truskawki :wink:
Lisa z siatkówki też jest śliczna i jak dla mnie w grach z seri DoA jest to numer dwa, zaraz po Lei Fang
Jak dla mnie rządzą Hitomka oraz Lei Fang
dla mnie to cale DOA moze byc litania dla facetow. zeby trafic na taka laske w zyciu...
Jak by to powiedziec.... sa juz w sumie 3 podobne tematy... czas ktorys zamknac... :>
Nie wiem co wszyscy widzą w tej Kasumi,mi to ona przy[pomina lalke barbie.Według mnie to najlepsza jest Christina.
Anonymous
3 02 2004, 15:25
Ayane Ayane Ayane Ayane jesy zjeAyane Ayane Ayane v wypas Ayane Ayane
Oczywiscie najwiecej ladnych pan ma seria DOA.

Njladniejsza z nich to Kasumi.
Wszystkie sa prześliczne!!! Ach te biusty!! Najlepsze to Kasumi , Christie ,Tina ,Lisa a reszta tez dobra
Leo_Sten
21 04 2004, 16:08
Ja od zawsze "wielbiłem" Ivy dlatego ona jest moim numero uno, i dlatego też jestem za sc.
Jak dla mnie :
Kasumi - W niebieskim stroju
Ayane - W podst. stroju w tej sukience jakos nienaturalnie wygląda
Tina - Jak kamera odpowiedni najedzie to można obaczyć dolną częśc dydków

:twisted:
Liquid Snake
24 05 2004, 11:30
Dałem głos na DOA ale się zastanawiałem chwile czy nie dać na SC :P Isabela Valentine wiecie... ;D
Tak w szczegółach:
DOA: Kasumi
SC: Ivy :]
Tekken: Julia
VF: hmmm...Sarah
UPDATE:
SF: Chun Li
BR: Uriko