Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Viewtiful Joe
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Stron: 1, 2, 3
Ahmad
wlasnie ukonczylem Viewtiful Joe.
yest od capcom, po prostu Gra yest obledna!!!!!!!!!
kupuycie w ciemno, nastepny must have dla posiadaczy NGC, !!!!!!!!
sanset0
etam;D
wiem ze jest kapitalna, podpisuje sie pod słowami tego pana, naprawde mnie zauroczyła
skizo
Gra wymiata w kosmos - jedna z najbardziej rewolucyjnych zręcznościówek ze wspaniałym klimatem ... niestety, nadal czekam aż do mnie dotrze sad.gif
_RikkimarU_
a gdzie to to mozna nabyć... smile.gif i co to dokładniej jest (platformer?)
Piaso
Czy gra ukazała się już w PALu ?
kubson
ukazala sie juz smile.gif
gamecubek
gre możećie kupić na wwwswiatnintendo.pl
Hejas
Heh, jakoś specjalnie o tym nie słyszałem... była w ogóle recka w Ekstrimie ????
sanset0
www.gameonly.net ;d wrazenia z wersji gryw.
gamecubek
Heh, jakoś specjalnie o tym nie słyszałem... była w ogóle recka w Ekstrimie ????

Recki jeszcze niebyło a;e z tego co widziałem na zachodnich serwisach gra wymiata
kubson
gra rewelacja nie ma lepszej gry na kostke 40 minut gralem i joe mnie powalil !!!
DJ_JASZCZUR
no te slyszlame ze jest wymiatajaca jak odladam trilerka to moge oglosic ze ta gra prezentuje sie (pipi) hehe ale ciekawe jak z gameplayem icon_twisted.gif
Conker
Gra daje rade. Jest genialna, a efekt towarzyszacy zwolnieniu tempa, wymiata. Naprawde warto zainteresowac sie ta pozycja. Co ciekawe filmiki ani screeny w przypadku tej pozycji nie mowia nic. W to trzeba zagrac.
gamecubek
ale słyszałem że gra jest bardzo trudna
kubson
moze nie bardzo ale jest znaczy jestem w 3 epizodzie wiec nie wiem jak bedzie dalej smile.gif
Brolin
Widzialem trailer i jest powalajacy. To jedna z najbardziej "konsolowych" gier jaka ostatnio wyszla. Po prostu czad i wyglada na to ze jeden z pierwszych moich zakupow wraz z GC smile.gif Capcom daje rade a pamietam jak pisali w PE ze to bedzie po(pipi)ka smile.gif Napiszczie tylko czy jest duzo technik i combosow, i czy w czasie zwolnienia/przyspieszenia mozna uzywac nowych. Achhh, a ten zoom to jest dopiero kosmos... Piszcie! icon_twisted.gif
kubson
jak zwolnisz przyspieszysz lub wlaczysz zoom to masz rozne techniki smile.gif mozesz np laczyc tez zwolnienie z zoomem no i co jakis czas mozesz kupic jakies nowe ciosy dla joe smile.gif i inne gadzety
gamecubek
jest recka w nowym extrimie ale ocena troche mnie zaskoczyła :wink:
kubson
podaj ocene smile.gif
gamecubek
awięc ocena to 7
kubson
heh nie wierz smile.gif jak juz w innym temacie napisalem nie wierze recenzja bo ktos cos zachwala a mi to nie podchodzi smile.gif trzeba sameu przetestowac no i najelsze sa opinie graczy
gamecubek
heh nie wierz smile.gif jak juz w innym temacie napisalem nie wierze recenzja bo ktos cos zachwala a mi to nie podchodzi smile.gif trzeba sameu przetestowac no i najelsze sa opinie graczy

zgadzam śie z toba całkowićie uważam też że oceny gier na PS2 są sztucznie zawyżane
kubson
niestety tak jest ze ps2 jest super extra i wogole a nintendo beeeee i choc duzo osob pisze ze to przez gry dla mnie to bzdura oczywistym powodem w polsce jest brak piratow heh smile.gif
szczurek
7? Ja chyba przestanę czytać extrima...8 dla F-Zero :| teraz to :|
Może napiszecie coś jeszcze o niej? O co chodzi i w ogóle?
gamecubek
naprawde przeginaja zz tym naćiąganiem ocen na Ps2 przesada naprawde przesada
Conker
Niestety z przykroscia stwierdzam, ze autor nie wczul sie w klimat. Ta gra jest rewelacyjna, jednak MOZE sie nie spodobac. A jezeli ktos z gory zalozyl, ze gra jest srednia, to juz sie nic nie poradzi. Szkoda, ze nie recenzowal jej Mazzi, z tego co wiem, po kilkunastu minutach spedzonych z gra, doslownie sie zakochal:)
kubson
no wiesz proste ze sie moze nie podobac tak samo z metroidem tez moze sie nie podobac ale wszedzie dostal 9 smile.gif heh no ale takie zycie kostkowego gracza smile.gif jak ktos jest zle nastawiony do koskti to kazda produkcja bedzie srednia
_RikkimarU_
hmmm z tego co widze w sreenach i moge wywnioskować po wasych wypowiedziach to gra jest boska (osobiście podobają mi sie tego typu gry), ale recka w pe troche mnie zniechęciła, przez co poczekam pewien czas (do gwiazdki ;p) i powęsze jeszcze troche
kubson
skonczylem i jedynie co moge powiedizec to krotka smile.gif no i epizod nr 6 lipny smile.gif ale takto wypas
mangus_jap
Tak żem sie podniecił ze aż mi włosy z nosa wypadły!!Musze to miec na gwałt bo wyłysieje,dla tej gry sprzedaje sołka 2 ,moze ktos by chciał miec SC2 na gacława za 140 zeciszy(nowy,nie zniszczony ani troche)walic na mejla i priva
Kali
hmmm z tego co widze w sreenach i moge wywnioskować po wasych wypowiedziach to gra jest boska (osobiście podobają mi sie tego typu gry), ale recka w pe troche mnie zniechęciła, przez co poczekam pewien czas (do gwiazdki ;p) i powęsze jeszcze troche

Dlaczego recka cie zniechecila??? Moglbys podac dokladne cytaty, ktore tak toba targnely? Bo cosik mi sie tu nie zgadza... Wiesz - recenzje pisalem moze nie w tonie euforystycznym, ale jak najbardziej popierajac rozne aspekty gry. Moze po prostu zniechecila cie ocena? Sorki, ale gra jest bardzo krotka i - rzeczywiscie moze sie zaczac nuzyc. Pomijajac fakt, ze NIE KAZDEMU PRZYPADNIE DO GUSTU ("nu old-school").

BTW: 7+ (plus 8 w 3gr) to nie jest zla ocena. Ja np. nie rozumiem ocen rzedu 9 - 9.5 przyznawanych przez rozne serwisy...
nintendo
w nowym neo+ jest super plakat z viewtiful joe!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bartiz
w nowym neo+ jest super plakat z viewtiful joe!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niezły jest ale wole THUG'a ;p
_RikkimarU_

Dlaczego recka cie zniechecila??? Moglbys podac dokladne cytaty, ktore tak toba targnely? Bo cosik mi sie tu nie zgadza... Wiesz - recenzje pisalem moze nie w tonie euforystycznym, ale jak najbardziej popierajac rozne aspekty gry. Moze po prostu zniechecila cie ocena? Sorki, ale gra jest bardzo krotka i - rzeczywiscie moze sie zaczac nuzyc. Pomijajac fakt, ze NIE KAZDEMU PRZYPADNIE DO GUSTU (\"nu old-school\").

BTW: 7+ (plus 8 w 3gr) to nie jest zla ocena. Ja np. nie rozumiem ocen rzedu 9 - 9.5 przyznawanych przez rozne serwisy...
fakt recenzja jest spoko ale ocena wyglada jak błąd w druku confused.gif...aha chciałem zamówić sobie te gre dzwoniłem do śn i ultimy ale nie mieli i ponoć nie ma w całej europie confused.gif:/:/ narazie mnie zapisała czy co.s takiego :<
Glucik
Zawsze się tak tłumaczą - kiedy pytałem o TS2 na wersję GaCkową mówili, że nie ma go żaden sklep wysyłkowy w Polsce (...)
Glucik
Cholera, napalilem się na Joe'a ale naturalnie są kłopoty z jego zdobyciem ... Życie ...
sanset0
o jakich kłopotach mówisz?- www.exerion.pl pal, 3ang. folia mniam! 189zł
Glucik
Status:
Chwilowo brak - dostawa w drodze

Fajnie ...
sanset0
eheheh jak ja kupowałem to było;d
Glucik
Jak wygląda sterowanie ?
Jak mniej więcej wyglądają poziomy ?
Jak dużo jest poziomów trudności ?

Od urodzenia byłem ciekawski ...
sanset0
-steroiwanie proste, ale daje ogrmone możoliwości, można kupic sporo fajnych ciosów, i sztuczek poszeżających molziwosci Joe, comba sa najbardziej zakręcone jakie możesz zobaczyc w jakiejkolwiek grze/filmie
-poziomy trudnosci na początku są dwa KIDS I ADULTS , potem pewno dojdą nowe, na zachęter powiem ze KIDS jest TRUDNY a adults momentami HC
-poziomy, nie czje pytania-fajne ot co;d
kubson
ostatnio probowalem przejsc gre na tenczowym V ale nie da sie hehe smile.gif pierwszy epizod udalo mi sie skonczyc reszta za trudna hehe ale moze kiedys sie uda smile.gif a tak wogole udalo sie komus odblokowac niekonczaca sie vpower ?smile.gif
HunterX
Cholera, napalilem się na Joe'a ale naturalnie są kłopoty z jego zdobyciem ... Życie ...

Prawdopodobnie mają (21. jak wysyłałem maila to na 100% mieli) Viewtiful Joe w Mad Games (http://www.madgames.pl/). To może być jedyna okazja...
radix
Znów jest! 3*A!

www.swiatnintendo.pl
Pysiol
Joe wymiata!!! Jak dla mnie giera zasługuje na 9- i to spoko! Jest trudna, owszem, ale klimatem wymiata!!! Nie radzę oceniać gry po jedynm arcie, bo ja sama n początku (jak zobaczyła Joego na okłatce Neo+) byłam przekonana, że gra jest beznadziejna. Hym, co prawda dopiero zaczynam grać, ale już wiem, że to jeden z kandydatów na grę roku

P.S Chociaż w tym roku ma zastać wydana masa ciekawych gier: Paper Mario2, nowa zelda itd...
kubson
cos slabo sie dzieje w tym temacie o VJ czyzby jedna z najlepszych gier na kostke miala tak malo zwolennikow ?smile.gif skonczylem juz jakos 8 razy i jestem dalej pod wielkkkkkkim wrazeniem
polecam smile.gif
YETI
Ja tylko napisze ze w wersji na PS2 bedzie mozliwosc pokierowaniem głównym bohaterem DMC...Dante ^^
kubson
a ja mysle ze straci klimat ;p smile.gif a tak wogole to boje sie o czesc 2 bo juz nie robi tego viewtiful team confused.gif
Pysiol
Gra jest niesamowita, jeżeli 2 rzeczywiście robi inna grupa to szkoda, ale nie można wydawać przecież sądów zanim się zagra. Ja o 2 wiem tylko tyle czego się z artów domyśliłam.
Glucik
Dostałem, zagrałem, umarłem. Pełny hołd dla panów, którzy stworzyli tę grę, i firmie, która już za 214 zł. brutto udostępniła mi możliwość przeżycia jakże przyjemnej orgii. Gra rzeczywiście do łatwych nie należy, fabuła wbrew recce w Extrimie jest niezła, humor też daje mocnego kopa (Chociażby filmik poprzedzający walkę z Alastorem). O walce nie muszę nic mówić, gdyż każdy kto zagrał już wie o co chodzi ... Czekam na sequela i mam nadzieję, że laską Joeg'o będzie równie dobrze się prało ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.