Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wisła Kraków
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
Saunter
Uche rzeczywiscie jest swietny. Mimo ze syn marnottrwany Krakowa, jednak mysle ze nikt z kibicow Wisly nie ma noic przeciwko niemu smile.gif
Jakuza
Uche dobrze sobie radzi na prawej flance , a Gorawski na lewej :!: - po kłopocie ze słabymi skrzydłami w Wiśle biggrin.gif
Jakuza
Niedziwie się , że Majdan tak lelawo gra , bo jak widzę zachowania jego narzeczonej Dody ( znaną z Baru i zespołu Virgin ) to aż żal mi się robi bramkarza Wisły...

..no tak , małe i ciekawe foto :

Bresiu
Kto byłby lepszy na lewą pomoc jak myślicie? powracający Kosa, Zienczuk czy może Gorawski?
Jakuza
Kto byłby lepszy na lewą pomoc jak myślicie? powracający Kosa, Zienczuk czy może Gorawski?

Będzie duża walka o grę na tej pozycji a Kosowskiego wypożyczą na kolejny rok , tym razem do Celty Vigo lub Osasuny .

Za to pomiędzy Gorawskim , Zieńczukiem a Piotrkiem Brożkiem ( niezapominajcie o nim ) będzie się toczyła walka o miejsce w pierwszym składzie Wisły .
lukasz
Weż mnie nie rozśmieszaj ,że Kosiarka przejdzie do Primera Divison.Przecież on w jednej z najsłabszych drużyn bundesligi sobie nie poradził więc po takie ploty pisać? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Już miał do Lazio i Interu przejść hehe.
Zmieniając wątek chciałem napisać ,że bardzo ciekawie zapowiada się najbliższy okres transferowy.Oprócz potentatów w postaci Legii i Wisły wzomcnienia planują napewno Groclin i Amica.
Bresiu
1. Wow być moze S. Svitlica dołączy do Krakowskiej drużyny!!!
2. Ponąć Piekarski poleca wiśle 2 napastników z Brazyli (oczywiście jeden lepszy od drugiego)
lukasz
Nie bardzo wiem za kogo miał by grać Svitlica.Czyżby za szykującego się do odejścia Żurawia?
lysy1983
1. Wow być moze S. Svitlica dołączy do Krakowskiej drużyny!!!

Wątpię, aby Svitlica odważył się na przejście do Wisły. Kibice Legii by go chyba za to zabili. Przecież gdy odchodził mówił jak to kocha Warszawę i chce tam jeszcze wrócić. Jak przejdzie do Wisły to się wqrwię
Shiva
najbliższy okres transferowy.Oprócz potentatów w postaci Legii.

"Eddie Stanford, Marcin Radzewicz, Veselin Doković, Łukasz Sosin oraz jeden obcokrajowiec z Bałkanów mają wzmocnić zespół Legii w nowym sezonie" cyt. interia.pl - no to mamy finał LM! "Potentat", dobre. laugh.gif

shi
lukasz
najbliższy okres transferowy.Oprócz potentatów w postaci Legii.

\"Eddie Stanford, Marcin Radzewicz, Veselin Doković, Łukasz Sosin oraz jeden obcokrajowiec z Bałkanów mają wzmocnić zespół Legii w nowym sezonie\" cyt. interia.pl - no to mamy finał LM! \"Potentat\", dobre. laugh.gif

shi

Potentat jeśli chodzi o Polską ligę po pierwsze.Po drugie niech lepiej Wisła się wzmocni bo znów podwinie się im noga na traktorzystach z Norwegii biggrin.gif .Zresztą poczekajmy do okienka transferowego i zobaczymy co przynniesie czas.
Shiva
Ha, ha. Ten znowu o Valarendze. laugh.gif

Przypominam, że Sosin to grajek z Wisły, który był tak słaby, że czym prędzej się go pozbyto spod Wawelu. Niezłe wzmocnienia, normalnie hity transferowe lata. laugh.gif

O Wisłę się nie martw.

shi
lukasz
Sosin napewno nie przejdzie do Legii tak jak Svitlica raczej napewno nie przejdzie do Wisły.Nie wierz plotkom biggrin.gif .Zobaczymy jakie Wisły zrobi hity transferowe bo Legia jeśli ma sprowadzać napsatnika to może to będzie Jeleń a nie jakiś patałach.A może rozpocznie się kolejny serial pt.czy uda się utrzymać czołowych graczy przynajmniej do eliminacji?

O Wisłe się nie martwię i tobie doradzał bym poczynienie tego samego jeśli chodzi o warszawski klub.
Shiva
Nie, normalnie lukasz potrafisz rozbawić człowieka. Na pewno pozbęda się najlepszych graczy, na pewno Legia im podkupi co bardziej głośne nazwiska, na pewno Wisła odpadnie z jakąs drużyną traktorzystów. Tylko misiu to na razie kraków ma MP, na razie Kraków grac będzie w el. LM (być może jako rozstawiony), na razie...

laugh.gif

shi
SIKI
Monaco zajeło 3 miejsce w lidze icon_twisted.gif Czyli jeśli Monaco dziś wygra Wisła będzie rozstawiona hyh.gif
Sado
W tramwaju jest tłok, w pociągu jest tłok kibice na (L)EGIĘ jadą. Wtem nagle ktoś wstał zaśpiewma ja wam o (L)EGII mej ukochanej!!!! CEEEEEEEEEEWUKAES do boju LEGIO WARSZAWA!!! Dwie bramki WŁODARCZYK i dwie SAGANOWSKI i LEGIA ma mistrza POLSKI!!!!!
lukasz
Nie, normalnie lukasz potrafisz rozbawić człowieka. Na pewno pozbęda się najlepszych graczy, na pewno Legia im podkupi co bardziej głośne nazwiska, na pewno Wisła odpadnie z jakąs drużyną traktorzystów. Tylko misiu to na razie kraków ma MP, na razie Kraków grac będzie w el. LM (być może jako rozstawiony), na razie...  

laugh.gif  

shi

Widzę ,że i Ty Shiva próbujesz mnie rozbawić albo przynajmniej podirytować.Gdzie napisalem ,że Legia planuję kupić kogoś z Wisły?Proszę o wskazanie miejsca bo mam z tym problem.To już chyba twoje spekulacje i domysły.Nigdzie też nie napisałem o rzekomym przyszłym odpadnięciu.Napisałem o tym jeśli Wisła chciałaby awansować gdziekolwiek musi zostawić kadrę w niezmienionym stanie lub się wzmocnić.Bo jak powtórzy się sytuacja z przed roku to raczej nie ma o czym marzyć.Zresztą polecał bym posypanie głowy popołem bo może jeszcze nie mamy drużyny ,która zdolna była by konkurować z najlepszymi i może rozstawienie nic nie da?Czas pokaże.
Bresiu
Kasperczak nie chce kosy??? no nie wiem czy Zieńczuk jest lepszy, a jeżeli chodzi o Jelenia to jestem za!
Shiva
Heh, jest "po ptokach" - Monaco poległo. Ciekawe, kogo wylosują... Real, Man Utd, Juve?

shi
SIKI
Oby Real... JEst wtedy szansa na wygraną icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
lukasz
Oby Real... JEst wtedy szansa na wygraną  :twisted:  :twisted:  :twisted:

To chyba była ironia? biggrin.gif Najgorszemu wrogowi nie życzyłbym Realu icon_twisted.gif
Saunter
Moze Dynamo Kijow? Oni sa najslabsi z wszystkich.
Hastla
Moze Dynamo Kijow? Oni sa najslabsi z wszystkich.

Ale nie sa slabsi od Wisly
DMX
Mam nadzieje ze Real Madryt przejechalbym sie do Krakowa w szaliku Krolewskich biggrin.gif
lukasz
Mam nadzieje ze Real Madryt przejechalbym sie do Krakowa w szaliku Krolewskich  :D

Znając życie Hiszpanie nie ruszyli by dup z Madrytu jak to mają w zwyczaju i byłbyś jedyny na trybunie gości
Jakuza
Najprostsi rywale ( jeśli można o takich mówić ) , na których może trafić Wisła to : PAOK Saloniki , Rosenborg , Club Brugge . Ale znając nasze polskie szczęście trafimy pewnie na Real Madryt , Manchester U. albo Juventus Turyn .
Jakuza
Wisła: Svitlica alternatywą dla Kuźby

Rada Nadzorcza Wisły Kraków potwierdziła zainteresowanie napastnikiem Hannoveru 96, byłym legionistą, Stanko Svitlicą – czytamy w „Przeglądzie Sportowym”.

Jest on alternatywą dla Marcina Kuźby; wybierzemy tego, który przedstawi nam korzystniejszą propozycję kontraktową – otwarcie stwierdza prezes Wisły, Tadeusz Czerwiński.

Już kilka tygodni temu krakowscy działacze ustalili z Kuźbą warunki umowy, ale później zaczął on zwiększać wymagania. Być może urodzi się jednak inne rozwiązanie obsady linii ataku. W przyszłym tygodniu wiceprezes Zdzisław Kapka jedzie do Brazylii, gdzie będzie rozmawiał z Lego Macae z Vasco da Gama, królem strzelców młodzieżowych MŚ sprzed trzech lat. Poza tym ma obserwować kandydatów do gry na lewej pomocy.

Kwestia lewego pomocnika rozgrywa się jednak przede wszystkim w Polsce. Rozmydla się możliwość powrotu Kamila Kosowskiego, ale tym tygodniu Kapka negocjował transfer do Wisły Marka Zieńczuka z Amiki Wronki. W czwartek omawiała sprawę rada nadzorcza i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu transakcja zostanie sfinalizowana.

Bez jaj Svitlica w Krakowie , coraz głośniej się o tym mówi ( a mówił , że jak by wracał do Polski to tylko do Legii ) . Ciekawi mnie jak ten transfer przyjmą kibice obu drużyn .
Rysiek
Dlaczego temat o tym klubie cały czas funkcjonuje a temat o Legii został zamknięty? Jeżeli nie ma być tematów o pojedyńczych klubach to ten także powinien zniknąć. Od tego jest temat Liga Polska.
lukasz
Zobaczymy czy teraz topic o Legii zostanie zamknięty ,jeśli tak to i ten powinien zostać i nie dociera do mnie tłumaczenie typu bo się przyjął biggrin.gif
Shiva
Rysiek, pewnie dlatego, że takie chamy i prymtywy jak ty ("ch...ym klubie") niewiele mają mądrego do powiedzenia.

shi
Rysiek
Widze że te forum stoi na bardzo niskim poziomie. Faworyzowany jest jeden klub -> wisła (posiada temat "bo się przyjął). Zakładając temat LEGIA WARSZAWA miałem nadzieje że coś się zmieni w tym temacie. Jak się jednak przeliczyłem. Temat się "nie przyjął" chociaż kilka osób zdążyło się już wypowiedzieć. Chciałem poruszyć temat najbliższego meczu w Pucharze Polski aż tu nagle temat został zamknięty. Powód:
VERB napisał:

Rysku, chopie z roli, nie zakladaj takich topicow

Dobre wytłumaczenie. Po prostu brawa icon_evil.gif Jak topic może się przyjąć jeżeli daje mu się zaledwie kilka godzin ???
lukasz

Rysku, chopie z roli, nie zakladaj takich topicow

Dobre wytłumaczenie. Po prostu brawa icon_evil.gif Jak topic może się przyjąć jeżeli daje mu się zaledwie kilka godzin ???

dobre pytanie
Mackal21
Hmm.Nie rozumiem.Topic z Lechem i z Legią zamknęli,a Wisły nie.Co to ma znaczyć!!!!!
Jakuza
Hmm.Nie rozumiem.Topic z Lechem i z Legią zamknęli,a Wisły nie.Co to ma znaczyć!!!!!

Może dlatego , że temat jest prowadzony kulturalnie , a nie tak jak pan Rysiek już w pierwszym poście obraża inną drużynę . No to nie dziwicie się tamten temat został tak szybko zamknięty .
Arik

Może dlatego , że temat jest prowadzony kulturalnie , a nie tak jak pan Rysiek już w pierwszym poście obraża inną drużynę . No to nie dziwicie się tamten temat został tak szybko zamknięty .

Taa jakoś mi się nie wydaje. Chociaz że nie lubię Legii to jednak dziwi mnie zamknięcie tematu Rycha. Jak kogoś obraża to usunąć albo dać reprymendę na PW a nie od razu zamykać. Dajcie mu szanse poprawy albo chociaż wytłumaczenia.
lysy1983
Rysiek, pewnie dlatego, że takie chamy i prymtywy jak ty (\"ch...ym klubie\") niewiele mają mądrego do powiedzenia. 

shi

Taa wszyscy kibice Legii są prymitywami, za to kibice wisły to sami kulturalni, inteligentni i porządni ludzie icon_twisted.gif icon_twisted.gif

Nie wal ściemy bo mam akademik koło stadionu Wisły i wiem jacy są niektórzy kibice Białej gwiazdy icon_twisted.gif
Więc proszę bez uogólnień, bo każdy klub ma kibiców i pseudokibiców, tak Legia jak i Wisła
Rysiek
Dobra przepraszam za te moje początkowe wyrażenia. Dajcie nam szansę na rozwinięcie tego topicu. Moim zdaniem każdy pożądny klub mający kibiców na tym forum powinien mieć swój własny topic, gdzie będą omawiane wszystkie sprawy związane z tym klubem. Temat o Wiśle przyjął się zapewne tylko dlatego że kilka osób z PSX Extreme jest kibicami Wisły ( jezeli sie myle to z gory przepraszam ), natomiast Legia, Lech itp. nawet nie mają szansy zaistniec nawet te kilka godzin bo ich tematy już są zamykane.
Shiva napisał: 
Rysiek, pewnie dlatego, że takie chamy i prymtywy jak ty (\"ch...ym klubie\") niewiele mają mądrego do powiedzenia. 

shi 

Taa wszyscy kibice Legii są prymitywami, za to kibice wisły to sami kulturalni, inteligentni i porządni ludzie   

Nie wal ściemy bo mam akademik koło stadionu Wisły i wiem jacy są niektórzy kibice Białej gwiazdy
Więc proszę bez uogólnień, bo każdy klub ma kibiców i pseudokibiców, tak Legia jak i Wisła

Już ja widze jak wszyscy kibice Wisły są kulturalni, inteligenti i porządni. A fani Legii to co?? Same barany bez szkoły tak? Zastanów się najpierw co ty piszesz.
lysy1983
Mam nadzieję, że czepiasz się Shivy, a nie mnie icon_evil.gif ? Bo jeśli czepiasz się mnie to chyba nie wiesz co to jest ironia icon_twisted.gif
Rysiek
Miałem na myśli Shive
lukasz
hmmm cisza...Czyli jak modowie zamykają wszystkie tematy o pojedyńczych klubach.A ten nadal istnieje?No to raczej albo zamykamy skrupulatnie wszystkie albo pozwalamy na istnienie innych inaczej pachnie to osobistymi preferencjami modów ,którym pszeszkadzają topici o Lechu czy Legii.Jak nie to niech zamkną wszystkie topici dotyczące klubów i rozmawiamy o Polskiej piłce tylko w dziale"Polska liga"(może być i takie rozwiązanie przynajmniej sprawiedliwe a nie rónwni i równiejsi).
I prosiłbym o nie powtarzanie peanów typu bo ten się przyjął lub bo tu kultura jest.Na Boga skąd można wiedzieć czy topic o Legii by się nie przyjął i czy nie był kulturalny??
Arik
I prosiłbym o nie powtarzanie peanów typu bo ten się przyjął lub bo tu kultura jest.Na Boga skąd można wiedzieć czy topic o Legii by się nie przyjął i czy nie był kulturalny??

Dokładnie tak. Jak dla mnie to należy otworzyć albo reaktywować te tematy dla poszczególnych klubów i je dokładnie pilnować. Poza tym to że pojedyncze osoby zachowują się niekulturalnie lub jeszcze jakoś źle ( icon_twisted.gif ) to nie znaczy że reszta ma na tym cierpieć. Ja bym chętnie porozmawiał z innymi sympatykami Lecha o naszym klubie albo z tymi którym się Lech nie podoba o tym co im się w naszym klubie nie podoba itd. Tak wygląda moje zdanie.
Rysiek
No to raczej albo zamykamy skrupulatnie wszystkie albo pozwalamy na istnienie innych inaczej pachnie to osobistymi preferencjami modów ,którym pszeszkadzają topici o Lechu czy Legii.Jak nie to niech zamkną wszystkie topici dotyczące klubów i rozmawiamy o Polskiej piłce tylko w dziale\"Polska liga\"(może być i takie rozwiązanie przynajmniej sprawiedliwe a nie rónwni i równiejsi).

Dokładnie tak. Albo zamknąć wszystkie topici o pojedyńczych klubach ( w tym Wisły ) albo dać szansę innym (m.in. Legia, Lech), bo tym także by nie brakowało sympatyków. Panowie zastanówcie się nad tym, bo to jest po prostu kpina. Topici powstające o innych klubach są natychmiast likwidowane, wyjaśniane tym że jest od tego dział Liga Polska. A Wisła to co ? To nie jest klub i nie jest w Lidze Polskiej ?? Zastanówcie się nad tym.
Shiva
Łysy i Rysio - nauczcie się czytać tekst ze zrozumieniem. Pisanie "ch...ym klubie" świadczy wyłacznie o prymitywiźmie i prostactwie osoby, która założyła topic. Idąc waszym niesamowitym tokiem myślowym: "jeżeli Rysio to prymityw, to wszyscy kibice Legii są prymitywami" - weźce się leczcie na głowę. A dla mnie Rysiek jesteś prymitywem. Normalny kibic ma szacunek do klubów, które dużo osiągneły nie tylko na arenie krajowej. Do dziś pamiętam niesamowite mecze Legii w LM - to było coś. Tylko po co ja to pisze, skoro i tak nie zrozumiecie.

shi
Dajmos
Siema wysłaliśmy list do psx ex..... z prożbą o umieszczenia go list zwionzany z turniejem w pes na ps one i niezostał on umieszczony czemu niedoszedł czy nieotwieracie wszystkich listów question.gif

to jest do Shivy niemogłem się z nim skontaktować i tutaj go dorwałem
R_L_S_
Zamknijcie i ten temat i bedzie spokoj. Jest temat o lidze polskiej, i mowie to jako kibic Wisły ktory od lat w miare regularnie chodzi na mecze Wiselki. Skonczy to tę glupia klotnie.
lysy1983
Łysy i Rysio - nauczcie się czytać tekst ze zrozumieniem. Pisanie \"ch...ym klubie\" świadczy wyłacznie o prymitywiźmie i prostactwie osoby, która założyła topic. Idąc waszym niesamowitym tokiem myślowym: \"jeżeli Rysio to prymityw, to wszyscy kibice Legii są prymitywami\" - weźce się leczcie na głowę. A dla mnie Rysiek jesteś prymitywem. Normalny kibic ma szacunek do klubów, które dużo osiągneły nie tylko na arenie krajowej. Do dziś pamiętam niesamowite mecze Legii w LM - to było coś. Tylko po co ja to pisze, skoro i tak nie zrozumiecie.

shi

Czytać ze zrozumieniem to ja potrafię, ale skoro uważasz, że Rysiek jest prymitywem to twoja sprawa. Więc dlaczego zamykać topic o Legii?? Tylko dlatego, że założył go(twoje określenie) prymityw??? A skoro sam stwierdziłeś, że inni kibice nie muszą być prymitywami to temat mógłby być nadal otwarty. Może inni kibice Legi też mają coś do powiedzenia?!
Rysiek
Dobra przepraszam. Głupio postąpiłem obrażając Wisłę. Sam pamiętam jak oglądałem nie tak dawne mecze Wisły w pucharze UEFA (m.in. te z Shalke). Jeszcze raz wielkie sorry za te moje wypowiedzi ale czy to ze ja tak napisalem jest powodem do zamkniecia calego topicu ?? Na pewno jest tu duzo kibicow Legii i takze chcieli by miec topic o swoim klubie. Przemyslcie to i dajcie jednoznaczna odpowiedz. Czy bedzie on reaktywowany czy nie ??
Shiva
Siema wysłaliśmy list do psx ex..... z prożbą o umieszczenia go list zwionzany z turniejem w pes na ps one i niezostał on umieszczony czemu niedoszedł czy nieotwieracie wszystkich listów  :?:

to jest do Shivy niemogłem się z nim skontaktować i tutaj go dorwałem

Cytuję: :Aloha, mamy prośbę, by zamieścić nasz anons, w związku z organizowanym przez nas turniejem w PRO EVOLUTION SOCCER na PSX`a (nie na PS2!). Odbędzie się on w Siemianowicach na ul. Powstańców 43. Zapisy pod nr telefonu (032) 228 58 96 lub pod nr gadu-gadu: 1117282. Wpisowe: 10 zł. Turniej zaczyna się 25 kwietnia o godzinie 10." - cyt. kącik sportowy #81. Dajmos, a czy Ty czytasz uważnie PE? :?

shi

PS. A zamykajcie i topic o Wiśle, będzie święty spokój.
Arik
PS. A zamykajcie i topic o Wiśle, będzie święty spokój.

Nie. Tak jak mówiłem, otwórzcie wszystkie tylko je dobrze pilnujcie. Od tego są modzi... to chyba nie takie trudne ? :?
Jakuza
Dobra wracając do tematu , to są zespoły które będą czekać na Wisłę w 3 rundzie eliminacji Ligi Mistrzów :

Deportivo La Coruna i Real Madryt (Hiszpania), Juventus Turyn i Inter Mediolan (Włochy), Manchester United i Liverpool FC (Anglia), Bayer 04 Leverkusen (Niemcy), AS Monaco (Francja), PAOK Saloniki (Grecja), Benfica Lizbona (Portugalia), PSV Eindhoven (Holandia), Glasgow Rangers (Szkocja), RSC Anderlecht Bruksela (Belgia), Banik Ostrawa (Czechy), FC Basel 1893 (Szwajcaria), Dynamo Kijów (Ukraina), Maccabi Hajfa (Izrael), Grazer AK (Austria)

Najlepiej by było trafić na Banik Ostrawa , FC Basel lub Grazer AK ponieważ są teorytecznie słabsze od Wisły Kraków .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.