Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wisła Kraków
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
whitesand
Dobra, poczekajmy do pierwszego gwizdka. Jak się Wisła nie pokaże, to wszystkie teorie spiskowe zdechną. Ale nie życzę Realowi chociażby jednej kontrowersyjnej sytuacji. Na ich korzyść oczywiście. Tum-tum-tyrym, tum-tum-tum-tym-tyrym.
AkUz
Cupiał ma czego chciałwink.gif Myśle że szanse są duże bo aż 1% że awansujemy dalej(my - Polacy :wink: ) laugh.gif No może Real nie bedzie taki straszny jak sie wydaje laugh.gif Oby Figo i Zidane byli zmęczeni jeszcze Euro04 a poza tym to już są stare dziadki i powinni pojsc na emeryturke zasluzona zreszta laugh.gif Damy rade :wink:
Mackal21
Fatalnie.Po prostu fatalnie.Na 85% znowu nie zobaczymy polskiego zespołu w Lidze Mistrzów.Real Madryt na pewno nie zlekceważy tego meczu,więc nie mamy co liczyć na taryfę ulgową.
Adios.
ironiss
NIE - STE - TY !
Bye, bye Champions League.
Już chyba nigdy polska drużyna nie zagra w Lidze Mistrzów.
świerzbik
NIE - STE - TY !
Bye, bye Champions League.

No jak nie, może za 20 lat w końcu się uda laugh.gif
MisHa
No to Wiśle pozostaje juz tylko p.uefa. Jedynym sposobem dostania się do Champions League polskiego klubu wydaje się aytomatyczne rozstawienie już z 3 rundy (wisła była blisko już tego w tym sezonie) , a więc trza ciułać te punkty w Uefie sad.gif
Baraqda
Mam nadzieje ze TVP nie da ciała i pokaze ten dwumecz w TV.
Aby nie bylo ZONKA smile.gif, moze niech kazdy z nas napisze meila do TVP aby wykupili licencje od SportFive na pokazanie dwumeczu Wisła - Real. Moze to cos da.
Zna ktos do niech meila ? :? :wink:
Shiva

A jednak pomysl troche: final LM Real - Arsenal bylby ciekawszy od Porto - Monaco. Final mistrzostw Europy: Francja - Hiszpania bylby ciekawszy od Grecja - Portugalia ze wzgledow marketingowych, dlaczego UEFA pozowlila na trak nie ciekawe finaly  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif Po prostu jest to zalosne doszukiwac sie winy porazki w spisku UEFA czy FIFA. Odpadniecie Realu z Wisla jest ciosem dla klubu z Madrytu a nie dla UEFA, po prostu zalosne doszukiwanie sie teorii spiskowych.

Widzisz w ogóle różnicę pomiędzy półfinałem LM, a III rundą eliminacji? Człowieku, na mecz półfinałowy patrzyła cała piłkarska Europa. Odpadnięcie Realu z "jakąś Wisłą" byłoby z marketingowe punktu widzenia jedną wielką klapą. To mniej więcej tak, jakby na MŚ nie grała Brazylia. Miliony kibiców Realu chcą ogladać nową fryzurę Beckhama, a nie Radka z Dodą. Teorie spiskowe odrzuć w kąt, razem ze swoim fanboy`owym podejściem, bo ja w zasadzie tylko gdybam. LM to potężna machina, przedsiębiorstwo nastawione na zysk. A sztandarowymi jego filarami są takie firmy jak Real czy MU.

Byłoby pięknie, gdyby Wisła dała Realowi radę, ale po prostu tego nie widzę. 1% szans. Smutno mi natomiast jest, jak niektóre głupki, bo inaczej tego określić się nie da, w Polsce cieszą się, że "jest Real i zapomnij Wisło o LM". Żałosne.

shi
lukasz
Zycze im z calego serca powodzenia bo jako jedyna druzyna w Polsce na chwile obecną moge cos pograc z Realem.

To ,że są najlepsi w Polsce nie oznacza ,że mogą sobie \"pograć\"z Realem.Co to to nie.

UEFA nie może pozwolić, by \"Wielki Real\" nie grał w LM - z marketingowego punktu widzenia byłaby to porażka. Innymi słowy, w najgorszym wypadku \"Hiszpanom\" pomoże sądzia albo coś wymyślą w regulaminie

Myślę ,że nie będzie takiej możliwości.Po prostu obie druzyny dzieli przepaść.

Zgadzam się Real nie może sie nie zakwalifikowac...pewnie w ktoryms meczu bedziemy ogladac popisy sedziego confused.gif
Huh.Aby sedzia miał pomóc Realowi ten musiał by być w jakiś strasznych kłopotach a raczej nie wierzę aby Wisła ten kłopot im sprawiła.
Fatalnie.Po prostu fatalnie.Na 85% znowu nie zobaczymy polskiego zespołu w Lidze Mistrzów

Optymista z ciebie.Ja to bym dał 1% szans Wiśle.

A to niby czemu?Bo w tym roku nie uda się awansować Wiśle ,której kibicujesz to już nigdy nie uda się nikomu?

No to Wiśle pozostaje juz tylko p.uefa. Jedynym sposobem dostania się do Champions League polskiego klubu wydaje się aytomatyczne rozstawienie już z 3 rundy (wisła była blisko już tego w tym sezonie) , a więc trza ciułać te punkty
Mądre słowa.Jeśli jakaś Polska drużyna chcę grać w LM to najpierw trzeba nazbierać tych punktów w P.U.

Smutno mi natomiast jest, jak niektóre głupki, bo inaczej tego określić się nie da, w Polsce cieszą się, że \"jest Real i zapomnij Wisło o LM\". Żałosne. 

Nie wszyscy chyba muszą kibicować Wiśle?Nie wszyscy też muszą być złączeni jakimś łańcuchem pod nazwą kibicujemy Wiśle bo to dobre dla Polskiej piłki.
Nie żebym życzył źle Wiślakom.Dla mnie mogliby by awansować ale widać zemściło się to co działacze zrobili rok temu(dobry wynik losowania fatalne transfery)
Shiva
Nie wszyscy chyba muszą kibicować Wiśle?Nie wszyscy też muszą być złączeni jakimś łańcuchem pod nazwą kibicujemy Wiśle bo to dobre dla Polskiej piłki.

Broń Boże. Ale niech lepiej zamilkną, a nie szerzą wszędzie defetyzm.

shi
lukasz
Ano tu się zgodze.
_ARO__
jak juz odpasc to z kims renomowanym...zreszta Kasperczak chcial Real...moze ma juz jakas taktyke biggrin.gif....sfaulowac FIGO ZIDANA BECHAMA i moze wygramy biggrin.gif...spoko dajmy Wisle szanse...moze Real ja zlekcewazy??wysle rezerwe Wisla nastuka im 8:2 a pozniej juz tego nie nadrobia biggrin.gif moze Wislabedzie miala dzien konia??biggrin.gif
Bresiu
jaaaaaa piernicze. Już mi sie od tych narzekań rzygać chce. To co że odpadniemy z LM, jeszcze praktycznie w niej nie bedąc? To co że trafiliśmy na rEAL, mogliśmy trafić na kogoś pokroju Valgarengi i odpaść. To co że trafiliśmy na jedną z najlepszych drużyn na świecie, i bedziemy musieli czekać na następne pokolenie (Żurawski, Szymkowiak odejdą zapewne:( aby znowu walczyc o lige mistrzów.

Szczęście jest po naszej stronie! Oni mają w składzie Beckhama:)

A tak na serio: Wisełka zarobi pieniądze, kibice zobaczą real, w pucharze Uefa powalczymy.

Nieważne kto: Real, Manchester, Monaco ja bede kibicował Wiśle
_ARO__
no karnego Wisle nie trafia jak bedzie Becks wykonywal biggrin.gif
hahahahhaha
moze w tym sezonie tez bedzie fajny puchar UEFA biggrin.gif
DMX
moze w tym sezonie tez bedzie fajny puchar UEFA  :D

Na pocieszenie zostanie final pucharu UEFA: Wisla - Lech na terenie neutralnym w Warszawie :wink:
lukasz
Widzę ,że ktoś się bawi tu w Science-Fiction smile.gif
Baraqda
no karnego Wisle nie trafia jak bedzie Becks wykonywal  :D
hahahahhaha

W Realu karne wykonuje Figo :wink:
Ale to nawet lepiej ze Wisla odpadnie teraz, przynajmniej w pucharze UEFA bedzie mogla powalczyc z rownymi sobie zespolami i cos wiecej tam osiągnąć (teraz ma lepszy skład, niż ostatnio 8O ). Bo nawet jesli by sie dostali do fazy grupowej to wątpie aby jakiś punkt zdobyli :roll:
Shiva
Ale to nawet lepiej ze Wisla odpadnie teraz Bo nawet jesli by sie dostali do fazy grupowej to wątpie aby jakiś punkt zdobyli :roll:

Tak, lepiej! W sumie jeszcze korzystniej było by, gdyby Wisła odpadła już z WIT Tibilisi, bo tak to czeka ich męczaca podróz do Madrytu i 2x90 minut biegania po boisku. W fazie grupowej to by żadnych szans nie mieli, u siebie nie potrafia grać, a wyjazdy... Huh, człowiek tylko bałby się kompromitacji!

Jak to dobrze, że losowanie tak ładnie nam sie ułozyło! Uff...

shi
dee
Szkoda tego losowania,można bylo trafić lepiej.Choć jak sobie przypomnę ubiegłoroczny hurraoptymizm po wylosowaniu Anderlechtu i jak to się skończyło...Grać trzeba z każdym i to zawsze o zwycięstwo.Grecy w ME nie spękali i zdobyli mistrza.Jeśli Wisła nie spęka,zagra ambitnie i z zębem,zyska chociaż uznanie i szacunek,a to równie cenne jak kasa z LM.Nawet jeśli odpadnie.Historia futbolu już nie raz przekonała nas ,że nie ma rzeczy niemożliwych.Wiślacy nie mają nic do stracenia,po prostu WALKA,WALKA i WALKA.
T_4_killer
hahahahhaha

Ale to nawet lepiej ze Wisla odpadnie teraz, przynajmniej w pucharze UEFA bedzie mogla powalczyc z rownymi sobie zespolami i cos wiecej tam osiągnąć (teraz ma lepszy skład, niż ostatnio 8O ). Bo nawet jesli by sie dostali do fazy grupowej to wątpie aby jakiś punkt zdobyli :roll:

miejmy nadzieje, ze wiselka rozwali Real:) Wtedy bedzie na 1000% w WE9, albo PES5 heheh
T_4_killer
hahahahhaha

miejmy nadzieje, ze wiselka rozwali Real:) Wtedy bedzie na 1000% w WE9, albo PES5 heheh
Shiva
Podobno jest już w WE8...

shi
GOPA
a ja mam takie dziwne przeczucie ze Wisla wygra.

Real pod presja , oni musza wygrac ten mecz , kibice wszyscy na nich licza.To moze im troszke przeszkodzic a pamietajcie ze czym dluzej bedzie korzystny wynik dla nas tym bardziej beda sie wkurzac.
Wiselka za to zagra na luzie bo i tak nikt na nich nie stawia laugh.gif
Ciekawe jaki bedzie kurs na Wisle u bukmacherow icon_idea.gif
lukasz
Raczej wątpie żeby Wisła grała na luzie.Nie życze źle i nie czarnowidzę ale chłopaki będa mieli skrępowane nogi.
MisHa
Ja napewno postawie na wisłe w profesjonalu (będzie zapewne bardzo duży kurs) , anóż powtórzy się sytuacja podobna do wyczynu grecji na euro biggrin.gif
T_4_killer

shi

nie ma;/
Il Capitano
Real jest dosłownie wielki blahahahahahahah laugh.gif laugh.gif laugh.gif

W hiszpańskich serwisach internetowych mało uwagi poświęcono rywalowi Realu Madryt, Wiśle Kraków. Rażą natomiast błędy oraz niewiedza Hiszpanów o Mistrzu Polski.  

Największy sportowy dziennik w Hiszpanii na swojej stronie internetowej zamieścił całą kadrę Wisły, w której szeregach widnieją takie nazwiska jak Sarnat, Paszulewicz, Pater, Dubicki itd.  

Jednak największą gafę popełniono na oficjalnej stronie „wielkiego” Realu Madryt. Hiszpanie są tak dobrze poinformowani o Mistrzu Polski, że według ich stadionem Wisły jest Jordan’s Park!

Kompromitacja ,dosłownie zrywam boki z Realu!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Wielki Madrycie tak nie można...!!! Co za beznadziejne informacje ma ten niby najpotężniejszy klub na świecie! laugh.gif laugh.gif
lukasz
On dalej jest najpotężniejszy.A dla Realu Madryt taka Wisła to coś takiego jak dla krakowian WIT Georgia.
DMX
I przepasc miedzy Wisla i WITem jest mniejsza niz Wisla i Real'em.

Stawiam na podobny przebieg rywalizacji jak z Barcelona: w Krakowie bedzie dobry wynik i gra (remis) ale w Madrycie beda bac sie zagrac ofenywanie i dostana lekcje
B0CZEK
On dalej jest najpotężniejszy.A dla Realu Madryt taka Wisła to coś takiego jak dla krakowian WIT Georgia.

A ja bym sie wcale niezdziwil gdyby w krakowie wisla wygrala icon_twisted.gif biggrin.gif
Shiva

shi

nie ma;/

Skąd taka informacja, skoro WE8 jeszcze nie ma? cool.gif

shi

PS. Podobno jest w beta PES4, więc i w WE8 powinna się znaleźć.
Słoik
Spokojnie, spokojnie. Wszystko zweryfikuje boisko - jak zwykle. W piłce nożnej, nie tylko na poziomie okręgowym, dużo większe cuda się zdarzały. Przypomnijcie sobie, jak kilka lat temu, w LM radziła sobie ekipa Dynama Kijów. Zwycięstwa 3:0 i 4:0, nad Barceloną świadczą o tym, iż ani nazwiska, ani słynne nazwy nie grają. Choć, z drugiej strony powiem Wam, że trudno po wczorajszym losowaniu być optymistą.
Shiva
I przepasc miedzy Wisla i WITem jest mniejsza niz Wisla i Real'em.

A ten znowu - to już nudne. Ty się lepiej martw, żeby Lech przeszedł partyzantów z Groznego, bo później znówu będzie, że to Wisła nie zdobywa punktów i nie jest rozstawiona.

shi
DMX
Lech gra dla siebie i wlasnej historii nie dla Wisly. To rozgrywki klubowe a nie narodowe
Shiva
Gdyby Lech był MP, pierdzieliłbyś coś dokładnie odwrotnego.

shi
lukasz
Dokładnie.Przydałoby się aby Lech (bo o jego awans najabrdziej się drże) wyeliminował Rosjan.Punkty w rankingu są potem bardzo ważne.
T_4_killer

shi

nie ma;/

Skąd taka informacja, skoro WE8 jeszcze nie ma? cool.gif

shi

PS. Podobno jest w beta PES4, więc i w WE8 powinna się znaleźć.

zlookaj to: http://pes.sup.pl/index.php?id=listaWe8
Shiva

zlookaj to:http://pes.sup.pl/index.php?id=listaWe8

Brakuje tam co najmniej kilku drużyn (ma byc minimum 138) - nie przesądzałbym sprawy. Premiera na dniach.

shi
_ARO__
ja bym sie wcale nie zdiwil jak by byla Carcovia biggrin.gif moze sie cos tym Japoncom pierdzielnac biggrin.gif ale by byly jaja biggrin.gif
T_4_killer
jest 136 druzyn:) czyli jeszcze 2....a moze nie:P
Shiva
Jest 134, bo nie liczy się drużyn WE/PES United. Poczekajmy, parę dni nas nie zbawi. Z tego co się orientuję, Wisła jest w beta wersji PES4 (choć to plotka).

shi
Jakuza
Wisła Kraków - Górnika Łęczna 5:1 (2:1)

Bramki: Frankowski (31 min.), Frankowski (43 min.), Żurawski (68 min.), Kłos (80 min.), Żurawski (84 min. - karny) - Wędzyński (22 min.)

Wisła: Majdan - Baszczyński, Kłos, Głowacki, Mijailovic (74 min. - Stolarczyk) - Gorawski (80 min. - Kukiełka), Szymkowiak (83 min. - Kuźba), Cantoro, Zieńczuk - Żurawski, Frankowski

Górnik: Mioduszewski - Pawelec (71 min. - Nazaruk), Kościuk, Jurkowski, Kościelniak - Szałachowski (56 min. - Wolański), Budka, Wędzyński, Bronowicki (53 min. - Prasnal) - Czerszewski, Jezierski

Bardzo dobry mecz Wisły , Frankowski bryluje skutecznością . Łęczna była równorzędnym przeciwnikiem tylko przez pierwszą połowę . Strzelca jedynej bramki dla Łęcznej - Wędzyński w 55 min otrzymał drugą żółtą kartkę i musiał opuścić boisko . Łęczna od tego momentu zaczęła się bronić rzadko tworząc sytuacje do strzelenia gola .
OsciBosci

o stary ale pier*** smuty :wink: gdyby Wisla dostala sie do fazy grupowej pokonujac Real to mysle ze cwiecfinal nie powienien stanowic problemu...
escobarek
ja (pipi)e !! to ja tu z Woodstock'a wracam i a tu takie coś ? .. heh.. no nie.. Wisła - Real powiadacie.. no coż.. szkoda troche Realu smile.gif .. ja tam wierze.. jeśli meczyk rozgrywany będzie w Chorzowie to z miejsca postaram sie tam wybrać.. ale nie ma to tamto.. skoro Wisełka pokonała taki Górnik Łęczna 5:1 to dlaczego taki Real'ik nie miałby dostać ze 3:1 :wink: .. ale i tak czas pokaże.. a najśmieszniejsze jest to, że już wcześniej był omaiwany ten wariant w rozmowach o Wiśle.. przenzaczenie czy jak ?
Il Capitano
Jak Wisła potrafiła rozwalić Parmę czy Schalke po 4:0 czy ileś tam,to czemu nie miałaby sobie poradzić z Realem!?Wisła,Wisła,Wisła!!!
Niech się śmieją Ci którzy nie wierzą,a co by nie mówić w końcu to polski zespół a pierwszeństwo mają polskie zespoły,później zagraniczne!
Stawiam na Wisłę ,choćby nawet miała grać z Porto!Koniec!
Topek
Cytuję Gorawskiego:
"Cieszy nas zwycięstwo 5:1, tym bardziej, że różnica bramkowa jest lepsza niż Cracovii i będziemy liderem. Są dwa pierwszoligowe kluby w mieście i chcemy być wyżej w tabeli niż Cracovia. Musi być jakaś rywalizacja - dodał Gorawski, zapewniając, że nigdy nie zagra w barwach rywala zza miedzy."

Idiota Gorawski myśli że ktoś chciałby gwardziste w Cracovii, zwykła propaganda
Mackal21
Dobra wiadomość.Mecz rewanżowy Wisły z ormiańskim zespołem pokaże o dziwo stacja TVN.Wiślacy chcą powtórzyć wynik z pierwszego meczu.Może być ciekawie.Liczę na dwucyfrowy wynik.Niech zaimponują królewskim.
Ciekawe jaka stacja pokaże dwumecz z Realem?
Ja stawiam na TVP2.
arboos
Moim zdaniem jak sstrzelą 4 gole to max. Przeciez ten mecz odpuszczą napewno i nie bedą sie forsowac. Pozatym wyskoczy drugi skład.
Dla mnie to tego meczu mogliby wogole nie pokazywac a nie robic teraz kibicom łaske ze pokazą Wisłe. A królewscy na pewno nie bedą zwracac uwagi ile Wisła wygra z jakimis amatorami.
escobarek
mi tam przypominają się stare czasy.. kiedy to każdy meczyk Wisły rozgrywany w Krakowie transmitował właśnie TVN.. stare dobre czassy.. ale dosyć grzebania w historii.. jeszcze sie pobrudze :wink: .. a co do tej 'łaski' jak to określił arboos.. to, że jakaś stacja zdecydowała się w końcu pokazać Wisełke to chyba nic złego.. a tym bardziej nie jest to żaden przejaw łaski.. dzięki takiemu czynowi TVN na pewno zaskarbi sobie łaski wśród kibiców Wisły z odleglejszych krańców Polski, którzy z niecierpliwością czekają na zobaczenie po raz pierwszy w akcji piłkarzy 'białej gwiazdy'.. aha.. o ile wiem to liga gruźińska nie ma statusu ligi amtorskiej.. a ryawla trzeba zawsze cenić.. bez względu na to jaką klase sportową by nie prezentował.. takie jest moje zdanie na ten temat..
Shiva
Z Realem pewnie też będzie na TVN. I dobrze.

shi

PS. Jaka dwucyfrówka, stawiam góra na skromne 2:0, może 3:1. To spacerek będzie i gra w dziada.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.