Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wisła Kraków
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
Odin91
Może Bóg sie nad nami zlituje i wisełka wygra :)
...
R_L_S_
Głowacki i Gorawski maja grac, tylko Uche napewno nie zagra.
Sado
Z tymi zawodnikami to wisła ich rozwali, nie ma co tongue.gif
R_L_S_
Nie rozwali, tylko poprawilem Bobka ze Głowacki jednak zagra. A ty kolezko widze rzeczywiscie nie masz chyba co ze soba zrobic w wakacje, zamiast zrobic cos madrego to siedzisz na forum i szukasz zaczepki na kazdym kroku z kibicami Wisły, pathetic...
Sado
Mówię realnie, a nie szukam zaczepki.
T_4_killer
Wislacy trenowali karne, wiec napykamy im 2 bramki i w karnych wygramy:)
_Bobek_
Tak napykaja nam 2wie bramki i Wisla odplynie biggrin.gif :wink:
B0CZEK
Może Bóg sie nad nami zlituje i wisełka wygra smile.gif
...

Jakis "cud nad wisłą" :wink:
Odin91
Wislacy trenowali karne, wiec napykamy im 2 bramki i w karnych wygramy:)

Jasne smile.gif
Może strzelą te 2 bramki...
KoBik
Życze Wiślakom jak mawiał to "Basałaj wszystko wiem" jak najlepiej ale i tak wiem co się stanie :wink:
escobarek
(...) brak Szymka w kadrze zespołu na mecz z Realem.. niedobrze :? .. ale kto wie.. może Kukiełka wreszcie rozegra dobry mecz w Wiśle.. w dodatku większej motywacji niż możliwość gry przeciwko Realowi ciężko szukać.. niestety w coraz ciemniejszych barwach widze to spotkanie..
B0CZEK
(...) brak Szymka w kadrze zespołu na mecz z Realem.. niedobrze  :? .. ale kto wie.. może Kukiełka wreszcie rozegra dobry mecz w Wiśle.. w dodatku większej motywacji niż możliwość gry przeciwko Realowi ciężko szukać.. niestety w coraz ciemniejszych barwach widze to spotkanie..

Co ty kukielka tak bedzie dogrywal do Zurawia ze ten co chwile bedzie sam na sam wychodzil icon_twisted.gif
DMX
(...) brak Szymka w kadrze zespołu na mecz z Realem.. niedobrze  :? .. ale kto wie.. może Kukiełka wreszcie rozegra dobry mecz w Wiśle.. w dodatku większej motywacji niż możliwość gry przeciwko Realowi ciężko szukać.. niestety w coraz ciemniejszych barwach widze to spotkanie..

To ktos jeszcze wierzy ze Wisla przejdzie dalej laugh.gif
Odin91
Ja wierze....
Ech...bez wiary nic nie ma.
SIKI
ja, bo nie jestem takim dupkiem jak Ty, tylko wierze w awans Wisły, bo jestem polakiem ... IMO Wisła ma jutro szanse i mów sobie co chcesz :[
lukasz
ja, bo nie jestem takim dupkiem jak Ty, tylko wierze w awans Wisły, bo jestem polakiem ... IMO Wisła ma jutro szanse i mów sobie co chcesz :[

Ja jestem nawet Polakiem a w awans nie wierzę.Szans Wisła nie ma żadnych.
btw:Owen może już zagrać jak nie grał w pierwszym meczu eliminacji?czy zagra dopiero w grupowych rozgrywkach?
Odin91
SŁUCHJCIE KUWA MAĆ !
WISŁA vs rEAL =3:0 MUSI BYĆ !!!
I BASTA !!
...no biggrin.gif
B0CZEK
SŁUCHJCIE KUWA MAĆ !
WISŁA vs rEAL =3:0 MUSI BYĆ !!!
I BASTA !!
...no biggrin.gif

Co to dla Wisly jak daja rade GKS'owi na wyjezdzie to real to czysta formalnosc :wink:
DMX

Ja jestem nawet Polakiem a w awans nie wierzę.Szans Wisła nie ma żadnych.
btw:Owen może już zagrać jak nie grał w pierwszym meczu eliminacji?czy zagra dopiero w grupowych rozgrywkach?

Chyba zapomnieli jak grala Legia i Wisla na Camp Nou kilka lat temu. U siebie dostali w d*** to co tu mowic o wygranej 3:0 w Hiszpanii.

Ja jestem Polakiem a nie Wislakiem (chociaz w wygrana z Anglia tez nie wierze tongue.gif)

Owen nie moze zagrac z Wisla, dopiero w fazie grupowej

Wprawdzie dziennik \"As\" dwie kolumny zarezerwowane dla Realu poświęca pierwszym treningom Owena i zapowiedzi przyjazdu Woodgate'a, to jednak trzecią stronę przeznaczył na zapowiedź pojedynku z mistrzami Polski. Nie ma tam jednak ani słowa o rywalu, tylko spekulacje jak zagrają \"Królewscy\". Opublikowano fotografię kibiców galacticos stojących w ogonku po bilet na mecz z Wisłą. Wszyscy są żadni obejrzenia nowego oblicza zespołu. I wyszokiego zwycięstwa swoich ulubieńców. - Przegracie 0:4 - powiedział nam taksówkarz. Gwarantujący obiektywizm, bo jako Bask kibicuje Atletico Bilbao.

taka jest prawda
GOPA
ciup Wisla przechodzi obok meczu , boja sie ich te pajace jak nic.Szkoda ze krolik strzelil gole bo ten rubas mnie wkurza :?

ps.zauwazcie ze mecz jest spuzniony do komentarzu laugh.gif
Jakuza
TVN znowu pokazuje profesjonalną relację laugh.gif ( te dziwne dzwięki , dzwięk nie idzie równo z obrazem , oczywiście była chwilowa przerwa w komentarzu )

Niestety Wisła przegrywa 2:0 , gra słabo , ospale i bojażliwie...

...nocóź zostaje UEFA biggrin.gif
lukasz
Jak narazie wygląda to jakiś sparing.Chyba Wisła ma już nogi z waty.Piłkarze Realu wchodzą w pole jak w masło.Narazie broni Majdan ale co będzie dalej?
DMX
IMO Wisła ma jutro szanse i mów sobie co chcesz :[

A tak sobie mowilem :roll:

JAk widac w tej transmisji dzwiek jest jednak szybszy od swiatla laugh.gif

A te akcje Ronaldo i Zidane ... miodzio biggrin.gif
Kinio
Niespodziewalem sie tego ze Wiselka strzeli go hehe udalo sie...naprawde myslaem ze bedzie z 5:0 a tu niespodzianka icon_twisted.gif
Jakuza
Tylko tego chciałem , aby Wisła strzeliła na Santiago Bernabeu brameczkę . Dokonał tego Gorawski po płaskim dośrodkowaniu Żurawia biggrin.gif

No cóź pozostaje puchar UEFA , w piątek losowanie biggrin.gif
Kubaa__
Ech...., to byl piekny mecz w wykonaniu Krolewskich. Z jednej strony troche zal Wisly, bo mimo wszystko reprezentowalaby Polske w tych najbardziej prestizowych rozgrywkach, ale chyba niewielu liczylo w sukces druzyny z Krakowa. Ja nastawilem sie na delektowanie grą Realu i sie nie zawiodlem. Szkoda tylko, ze Roni nie strzelił więcej goli (GOPA, masz cos do niego ku*wa :wink: ), ale Majdan bronił bardzo dobrze. 3:1 to przy tych sytuacjach i tak szczesliwy wynik dla Wisly.
Odin91
No i po ptokach.
Wiślacy strasznie słabo grali.Ani to kiwania ani nic...tylko Majdan, Żurawski i Gorawski pokazali że nie są tacy cieńcy i "nie dali sie real'owi".
Dla Majdana wielki Respekt przez duże eR.
Genialnie skurczybyk bronił.
No nic.Zostało jeszcze UEFA ghe ghe cool.gif
Kinio
Wkoncu wychowanek "mojej" Pogoni Szczecin....musi cos soba prezentowac laugh.gif laugh.gif laugh.gif icon_twisted.gif
SIKI
wisła wstydu nam nie przyniosła icon_twisted.gif
AkUz
Hehe strzelili bramke na Bernabeu nono;) Cóż, można się było spodziewać - grali bez żadnych nadziei, stracili bramke w 3 minucie i bylo po meczu...Majdan kilka razy się popisal trzeba przyznac. Oprocz tego niezle gral Gorawski i Zuraw...Reszta do kitu - kukielka tradycyjnie platal sie o wlasne nogi;) Komentarz na TVN znow zarzadzil odglosy rodem z silenta tez;) Na dokladke jakze wazny konkursik sms...eh zenada...
DMX
wisła wstydu nam nie przyniosła  :twisted:

No grali jak rowny z rownym laugh.gif

Gdyby nie Majdan byla by powtorka wyniku meczy Valencia - Legia
escobarek
nie ma co gdybać.. Miajlovic po takim meczu jak ten powinien zająć miejsce na ławce rezerwowych a w jego miejsce do składu powinien wrócić Stolarczyk.. chociaż nie takich zawodników jak on Figo ogrywał niemiłosiernie w swojej karierze.. Żuraw pokazał klase.. Gorawski znalazł się we właściwym miejscu o właściwym czasie.. Frankowski w ogóle grał ? bo jakoś go nie widziałem.. Kukiełka.. oj.. i pomyśleć że prezentując taką formę chłopak żalił się do gazet mówiąc nawet o zmienie klubu w przerwie zimowej.. i jeszcze on ma poprowadzić reprezentacje Polski do zwycięstw w najbliższych meczach ?.. Majdan.. za taką grę to go Doda pewno wypieści.. super Radzio.. zrobił co mógł.. a nawet więcej..

p.s. ciekawe co jutro Lech pokaze.. moze chociaż oni zagraja jak 'równy z rówym'.. jak pierwszoligowiec z drugoligowcem winien uczynić :wink: ..
FC Bayern Monachium

No nic.Zostało jeszcze UEFA ghe ghe  8)

Z taką grą to nie wiem czy możemy liczyć na puchar UEFA.
To już nie jest ta sama drużyna co dwa lata temu z Kosowskim z bramkarzem Angelo Hugsem.Pionek miał słabe momenty ale miał także bardzo dobre trzeba przyznać.Z Jopem który popełniał błędy ale grywał także dobre spotkania z zagranicznymi.
Mackal21
Wisła Kraków zagrała beznadziejnie.Real czuł się w tym meczu jak na treningu.
Dj Miecho
To było tragiczne spotkanie. Obrona po prostu się osmieszyla. Po prostu zero jakiegoś indywidualnego krycia. Carlos robił co chciał. Kukielka to po prostu kretyn a nie piłkarz. Jego nazwisko bardzo dobrze odwzwierciedla to co wyprawial wczoraj na boisku.

Wisła może i jest dobra ale na polską Ligę. Na Lige Mistrzów jeszcze za wczesnie. Szkoda bo czekam już 2 sezon na LM. Co roku ma być podobno lepiej.

Hehe SIKI cwaniaczku i kto jest dupkiem ?
lukasz
Wisła Kraków zagrała beznadziejnie.Real czuł się w tym meczu jak na treningu.

To było do przewidzenia.Real podkręcił troszeczkę tempo to już najczęściej Majdan zostawał sam na sam z kimś.Obrona jak była tak jest najgorszą formacją Wisły.Wynik jest w sumie niezły bo przy takiej grze powinno być z 5:1.
Olus
A ja wam powiem ze to wszystko wina Mijajkowicza smile.gif ten koles jest beznadziejny po tym co zobaczylem w pierwszym meczu w Krakowie to bylo jasne ze ten koles jest do (pipi) a Heniek znowu wystawil go w Madrycie.Pierwsza brama to wina tylko tego cepa, Figo robil co chcial, normalnie wstyd ze wisla ma takich zawodnikow.Ja zdaje sobie sprawe ze
figo jest w stanie ograc nawet najlepszych ale nie z taka latwoscia jak tego (pipi)an.... serba przecie on stal tylko i sie na niego gapil matol jeden.
Gool nr 2 pada rowniez z prawej strony, nasz bohater znowu nie bez winy z drugiej strony ten baran z amicy tez (pipi) nie wie ze jak sb idzie do ataku to cza sie wracac i pomoc a nie kur..... icon_evil.gif
Nawet Heniek Kasperczak jak byl dla mnie wielki to teraz kur.. nie ma dla niego zadnego usprawiedliwienia JAK KUR... MOZNA BYLO TEGO MIJAJKOWICZA WYSTAWIC W MADRYCIE.Jakos Baszczu jak Figo na jakis czas zmienil strone sobie z nim radzil o niebo lepiej.Juz po tej pierwszej bramce cza bylo dac grac Stolarczykowi.Jeszcze raz powiem ze caly ten wynik to jest wina tego jajkowicza, bramka stracona w 4min moze zalamac i tak tez bylo gdyby wymnik 0-0 byl jak najdluzej to mysle ze Wisla gralaby coraz lepiej.Tak bylo w krakowie, juz na poczatku Real mogl zdobyc bramke ale nie zdobyl i potem gra juz byla bardziej wyrownnana.
icon_evil.gif szlak mnie trafia jak sobie pomysle ze Wisla zaplacila nie male pieniadze za tego serba.Ten kolo dla mnie jest juz skreslony, kur... biedny Stolarczyk siedzi na lawie a takie wystraszone beztalencie gra icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif
Sado
Byle ogórki z Primiera Division strzelają gole Realowi, więc nie wiem czy jest tu duży powód do radochy. Wisła miała szczęście w tym meczu. Nie dość, że przegrała tylko 3:1 po doskonałych interwencjach Majdana to jeszcze fartownie gola strzeliła. Widać było, że Żurawski strzelał, a fartownie na tą piłkę nabił się Gorawski.
DMX
p.s. ciekawe co jutro Lech pokaze.. moze chociaż oni zagraja jak 'równy z rówym'.. jak pierwszoligowiec z drugoligowcem winien uczynić  :wink: ..

Szkoda tylko ze liga rosyjska jest zdecydowanie mocniejsza od naszej, pod wzgeldem nie tylko sportowym ale i finansowym. Terek wydal na pilkarza 2 mln $ pokaz mi taki polski klub ?
świerzbik
p.s. ciekawe co jutro Lech pokaze.. moze chociaż oni zagraja jak 'równy z rówym'.. jak pierwszoligowiec z drugoligowcem winien uczynić  :wink: ..

Szkoda tylko ze liga rosyjska jest zdecydowanie mocniejsza od naszej, pod wzgeldem nie tylko sportowym ale i finansowym. Terek wydal na pilkarza 2 mln $ pokaz mi taki polski klub ?

Nie zmiania to faktu, iż Lech powinien wygrać dzisiejszy mecz. Jeżeli nie to będzie to oznaczać, iz szefowie klubu muszą się mocno zastanowic co dalej począć z tą drużyną.
Reset
Ech ten mecz to był taki komediowy maraton :? Ronaldo strzelający bramkę genitaliami albo idący spacerkiem przez 4 obrońców no i nie zapominajmy o boskim Zizou który sobie pożąglował zdrowo :? Co do Majdana to nie powinien tyle skakać to by się może z piłką nie mijał.Mało brakowało a nawet przewracający się Raul strzeliłby bramkę :x
Il Capitano
Zidane rzucał naszymi jak szmatami do podłogi!
Ale co tam,przecież koleś inaczej grac nie potrafi!
On tak gra na codzień!On tak gra z każdym!To jest jego normalna gra ,dla niektórych wydaje się to popis,dla publiczki itepe!Nic z tego!
Najlepsze jeszcze jest to ,że taka gra wychodzi mi nadzwyczaj skutecznie!
Mada faka king kong z niego! icon_twisted.gif
świerzbik

Najlepsze jeszcze jest to ,że taka gra wychodzi mi nadzwyczaj skutecznie!

TOBIE??? To ty niezły kozak Diego musisz być :wink: A co do Zidane'a to sie nie wypowiem. Sam gram w piłe i po tym meczu myślałem tak sobie żeby już może przestać biggrin.gif
Odin91
No cóż...szkoda że Wisła dalej nie przeszła...ale czemu sie Majdana czepiacie ?
Ten gość po prostu bronił o wiele lepiej niż na pewno broniłby Dudek !
Respekt Majdan !
Szkoda że obrońcy Wisły zachowywali sie jakby godzilla przed nimi szła :)
A tu Zonk ! to...Spaślak(ronaldo sie znaczy) :D no i spaślak "szczelił" 2 gole...:)
Czarny chumor...nie zbluzgajcie mnie za to bo nie wiem co pisze :)
B0CZEK
A tam real. Wazne zeby teraz sie pokazali w UEFA icon_twisted.gif
Odin91
Tiaa....wkuwie sie równo jeśli nie pokażą sie teraz Wiślacy z dobrej strony icon_twisted.gif
Sado
No cóż...szkoda że Wisła dalej nie przeszła...ale czemu sie Majdana czepiacie ?
Ten gość po prostu bronił o wiele lepiej niż na pewno broniłby Dudek !Respekt Majdan !
Szkoda że obrońcy Wisły zachowywali sie jakby godzilla przed nimi szła smile.gif
A tu Zonk ! to...Spaślak(ronaldo sie znaczy) biggrin.gif no i spaślak \"szczelił\" 2 gole...smile.gif  
Czarny chumor...nie zbluzgajcie mnie za to bo nie wiem co pisze smile.gif

Taaaa, to można powiedzieć, że gdyby stał Boruc to by nie puścił żadnej bramki...
Sado
Wasza wisełka będzie grać z Dinamo Tblisi. Coś dużo tych gruzińskich klubów.
Jakuza
Wisła poraz kolejny w tym roku zagra z gruzinami tym razem przeciwnikami Wisły będzie Dynamo Tbilisi...

...coś nasze Polskie kluby mają w tym roku szczęście wpadać na Gruzińskie teamy i jeśli dobrze pójdzie Wislę ( inaczej być nie może ) wszystkie tamy z Gruzji będą wyelimowane przez polskie drużyny biggrin.gif
MisHa
Jeszcze przydałby się towarzyski mecz obu reprezentacji, chociaż po ostatnim spotakaniu nie byłbym taki pewny o końcowy wynik laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.