Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wisła Kraków
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
Bresiu
http://sport.onet.pl/836790,wiadomosci.html
czytajcie toszto niesamowite jak ich kupią wszystkich to mamy pewniaków na LM
mati007
Wątpię ,żeby kupili wszystkich tych wymienionych.Kupią może część z nich.
chm[u]ra
Nie wydaje mnie sie by to byli pewniacy na LM... Kto ?? Karwan ... phi... a moze Olszar... eeeee. Trafiliby na jakas Barce i plecy. Ale zakupy interesujace, co wiecej ciekawe jak rozwinie sie sprawa Uche, ktory naplakal w koszule FIFie, jednak ta go olala i nie rozwiazala kontraktu...
Dr. Ucher
Ehh.... tyle jest tego o transferach w Wiśle że się płakać chce.
Uche napewno nie wróci do składu Wisły Kraków.
Co do wzmocnień to zobaczymy co Heniu wykombinuje.
Watari
niech sie wzmacniaja, w lidze i tak bede za Legia...ale w europejskich pucharach niech wreszcie ktoras druzyna nawojuje..zwlaszcza w LM dawno nikt od nas nie gral w grupach .w UEFA .czekajmy co groclin pokaze
Kaczor
niech sie wzmacniaja, w lidze i tak bede za Legia...ale w europejskich pucharach niech wreszcie ktoras druzyna nawojuje..zwlaszcza w LM dawno nikt od nas  nie gral w grupach .w UEFA .czekajmy co groclin pokaze

ROTFL, Legia to bakrut, wez juz idz Wismaster bo zaczynasz gadac od rzeczy ;P
McB_san
hmmm wisła sie wypaliła i nie wiem czy kukiełka im pomoże icon_twisted.gif
gdyby nie zrobili jak każda głupia polska drużyna i nie posprzedawali wszystkiego co umie grać w gałe to może by mieli jakieś szanse na utrzymanie formy... a tak... phhii... szkoda gadać... skoro nie potrafili wygrać z valarengą z pipidówki to co im da kilka średniaków piłkarskich... ludzi nie łudźcie sie zbytnio wink.gif Groclin rulezZz i tyle icon_twisted.gif a oni nie mają zamiaru nikogo sprzedawać...
chm[u]ra
Nie w przerwie, ale ide o zaklad, ze po sezonie dwioch zawodnikow z trojki Niedzielan, Rasiak, Mila odejdzie z Grodziska...
_Bardock
Nawet jak ich wszystkich kupią to wątpię, żeby coś zdziałali w LM...
Minie trochę czasu zamin się zgrają a poza tym najpierw muszą zdobyć mistrzostwo kraju, żeby myśleć o LM...
piotrszwiec
Myśle że Wiśle już nic nie pomorze taki skład jak mieli jeszcze rok temu nie mpowtórzy się. Wisła poleciała na kase i posprzedawała swich najlepszych zawodników i jeszcze ten Uche zawrócuło mu wgłowie. Wisła nie może być już taką wisłą jak kiedyś. NIESTETY.
McB_san
ra\"]Nie w przerwie, ale ide o zaklad, ze po sezonie dwioch zawodnikow z trojki Niedzielan, Rasiak, Mila odejdzie z Grodziska...

no jasne... jak ktoś im zamacha kasą przed oczyma to zapomną że grają dla przyjemności=]
DMX
ra\"]Nie w przerwie, ale ide o zaklad, ze po sezonie dwioch zawodnikow z trojki Niedzielan, Rasiak, Mila odejdzie z Grodziska...

no jasne... jak ktoś im zamacha kasą przed oczyma to zapomną że grają dla przyjemności=]

Przeciez oni graja dla publicznosci wink.gif

A tak przy okazji, wiekich klubow z wielka publikom: Ciekawa scenka z meczu Amica Wronki - Gornik Leczna: po bramce na 2:1 Kryszal pokazuje wala kibicom Amiki, to samo robi Szamotulski. Po meczu reporter C+ pyta Kryszala czemu to zrobil. A Kryszal odpowiedzial tak: pokazalem tym kibicom Amiki, ktorzy wyzywali mnie (po godzinie meganudnego meczu) zeby poszli do domu i nie przychodzili wiecej na stadion. A przychodzi tam srednio na mecz 0,5 tys na mecz, wiec slychac rozmowy kibicow tongue.gif
Bresiu
Myśle że Wiśle już nic nie pomorze taki skład jak mieli jeszcze rok temu nie mpowtórzy się. Wisła poleciała na kase i posprzedawała swich najlepszych zawodników i jeszcze ten Uche zawrócuło mu wgłowie. Wisła nie może być już taką wisłą jak kiedyś. NIESTETY.

Wisla nie poleciała na kase! przecież kosa chciał odejść z krakowa kuzbie się kontrakt skończył i wisla nic nie dostała!

a tak wogule to interesuje się jakimś gimezem, głośno jest też o Mistrzu świata ricardinho, ale basałaj mówi, ze "Nie... Po prostu agencje menedżerskie rozsyłają oferty piłkarzy do różnych klubów, do Wisły także. Ale myślę, że ten piłkarz byłby dla nas za drogi", już nie długo ma dołączyć do mistrzów polski reprezentant węgier fuzi. AHA wiecie, że Szymkiem interesuje się modena:(
Qbas
jestem bresiu star ZIoMAlU
czologrod
Jak kupią jednego z nich to będzie dobrze.Wisła tak tylko mówi a jak przyjdzie co do czego ,to będzie lipa.

Bądżmy realistami.
kamson11
Wisła to LOLE jak nie dokonają odpowiednich transferów to nie mają co startować w europejskich pucharach. No trzymajcie mnie jak mozna było z Valarengą przegrac laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Moim zdaniem nie ma szans aby Karwan przeszedł bo powiedział, że jak jakiś klub z polskiej ligi to tylko legia a poza tym nie jest jakiś nadzwyczajny icon_twisted.gif Olszar dobrze w akcji nie widziałem :wink:
Enyłej jak dojdzie do tych transferów to wisełka z grocilnem będzie reprezentowała polske w pucharze uefa godnie (przynajmniej tak przypuszczam tak tongue.gif ) a niejak teraz...
rychu18
Co z tego,że Wisła przegrała odpadła z takim rywalem.Jak ciecie cały czas w dwumeczu zamuriwali bramkę to nawet jakiś mocniejszy zespół niż Wisła mogłby im nei strzelić.Prawda jest taka,że Europa usłyszała już o dwóch zespołach z Polski.W zeszłym roku poznali Wisełkę a w tym Groclin.Mamy już dwa dobre zespoły w ekstraklasie poniekąd tongue.gif tongue.gif tongue.gif Tak już musi zostać.Jestem ciekaw kto dołączy następny.Może Legia,Lech chciałbym bardzo aby to była Odra Wodzisław laugh.gif
Bresiu
tak tak teraz czas chyba na Amice, bo lech i legia to bankruci. A co do karwana to jak by przeszedł do wisły to na bank wrócił by do formy (re kuźba za granicą sobie nie radził a w polsce wymiata(ł)
McB_san
tak tak teraz czas chyba na Amice, bo lech i legia to bankruci. A co do karwana to jak by przeszedł do wisły to na bank wrócił by do formy (re kuźba za granicą sobie nie radził a w polsce wymiata(ł)

hmmm amica to nie zespół pucharowy... mogą se conajwyżej w lidze wygrywać wink.gif... a z tym lechem to coś dziwnego... przecie miał kupić go (czy nawet kupił) ten najbogatszy polak... jak mu tam wink.gif... że legia jest bankrutem to cały czas jest tylko plotka=]... kuźba to pomyłka... karwan tesz... AVE=]
Bresiu
ten węgier to ponąć na bank przejdzie do Wisły, Kowalczyk też są prowadzone rozmowy w sprawie kukiełki i zieńczuka z amici.

hanover złożył oficialną ofertę o kupno uche
McB_san
a ten zieńczuk to jakaś rewelacja? gadają że ten transfer to taka rewelacja a ja o nim zbytnio nie słyszałem... w amice gole tylko kryszał gole strzela=]
R_L_S_
Ale jest wyrozniajaca sie postacia w Amice, osobiscie uwazam sprowadzenie Zienczuka za b. dobry pomysl.Napewno bedzie lepiej sie spisywal niz Brasilia(gorzej sie juz nie da btw. najwieksze nieporozumienie roku laugh.gif ) , pozatym Zienczuk ma 25 lat a grac w pilke umie ociaral sie juz o reprezentacje polski, od sporego czasu jest jednym z lepszych pilkarzy Amici, po trzecie bedzie to oslabienie glownego rywala po mistrzostwo ;]
McB_san
Napewno bedzie lepiej sie spisywal niz Brasilia(gorzej sie juz nie da btw. najwieksze nieporozumienie roku  )

przecież Brasilia to brazylijczyk a każdy brazylijczyk to mistrz futbolu laugh.gif nie można niedoceniać potęgi w nim drzemiącym...

a tak real to genialnie że groclin kupuje batatę... on podobno nieźle wymiata... i jest argentyńczykiem :wink:
R_L_S_
a tak real to genialnie że groclin kupuje batatę... on podobno nieźle wymiata... i jest argentyńczykiem :wink:

ke? Batata argentynczyk laugh.gif zreszta Groclin jeszcze go nie kupil prowadzi rozmowy
rychu18
Napewno bedzie lepiej sie spisywal niz Brasilia(gorzej sie juz nie da btw. najwieksze nieporozumienie roku  )

przecież Brasilia to brazylijczyk a każdy brazylijczyk to mistrz futbolu laugh.gif nie można niedoceniać potęgi w nim drzemiącym...

największym nieporozumieniem jest gorawski i dubicki a w szczególności ten drugi
DMX
Ciekawe za jaka kase Amica wcisnie Zienczuka laugh.gif We Wronka przezywaja go 'drewniana noga' bo techniki nie ma wogole ale jak walnie z dystansu to bramkarze uciekaja (tylko przewaznie nie trafia tongue.gif ).

Amica znalazla frajera, zamiast kupic Burkhardta czy Dawidowskiego laugh.gif
R_L_S_
Dawidowskiego? to jest dopiero cep widziales jego mecze chocby jeszcze w reprezentacji za Bonka?toz to pokraka ktora sie potyka o wlasne nogi laugh.gif
Burkhart nie wiem jak Amica musiala byc yebnieta zeby go puscic zreszta jakby go chciala rzeczywiscie sprzedac to by poszedl na zachod gdzie by wiecej zaplacili niz Wisla.
McB_san

największym nieporozumieniem jest gorawski i dubicki a w szczególności ten drugi

dubicki strelił z 5 bramek na początku ligi=] a teraz to dupa zbita... a gorawski to sie zgadzam że nieporozumienie laugh.gif

ke? Batata argentynczyk  zreszta Groclin jeszcze go nie kupil prowadzi rozmowy

a co nie jest argentyńczykiem? :wink: przecie bataty to amerykańska potrawa wiec i na pewno w argentinie ją mają laugh.gif

Ciekawe za jaka kase Amica wcisnie Zienczuka  We Wronka przezywaja go 'drewniana noga' bo techniki nie ma wogole ale jak walnie z dystansu to bramkarze uciekaja (tylko przewaznie nie trafia  ). 

Amica znalazla frajera, zamiast kupic Burkhardta czy Dawidowskiego

ale bramek to koleś za dużo nie ma cool.gif jak dla mnie to wisła wogle jusz nie ma pomysłu na drużyne... a może nie ma kasy na drużyne icon_twisted.gif
R_L_S_
Coraz blizej finalizacji jest transfer Marka Zienczuka, przymierzany do Wisly jest rowniez inny pilkarz Dawidowski.Moje zdanie na ten temat nie jest najlepsze ale kazde wzmocnienie sie sprzyda.
Komplikuje sie za to sprawa Kowalczyka(Dziurowicz chce kasy podczas gdy menedzer Kowalczyka twierdzil ze za pilkarza nie trzeba placic...
Ponadto do Wisly przymierzani sa jeszcze wegier Fuzi,Stasiak,Wlodarczyk,Kukielka.
mati007
Coraz blizej finalizacji jest transfer Marka Zienczuka, przymierzany do Wisly jest rowniez inny pilkarz Dawidowski.Moje zdanie na ten temat nie jest najlepsze ale kazde wzmocnienie sie sprzyda.
Komplikuje sie za to sprawa Kowalczyka(Dziurowicz  chce kasy podczas gdy menedzer Kowalczyka twierdzil ze za pilkarza nie trzeba placic...
Ponadto do Wisly przymierzani sa jeszcze wegier Fuzi,Stasiak,Wlodarczyk,Kukielka.

Słyszałem , że z Herthy ma przejść Karwan. Wiecie coś o tym ??
R_L_S_
Karwan nie przejdzie do Wisly poniewaz zmienia sie trener w Berlinskim zespole i Polski pilkarz moze mu sie sprzydac.
McB_san

Słyszałem , że z Herthyma przejść Karwan. Wiecie coś o tym ??

plotka obalona... karwan nigdzie sie nie wybiera... powiada że z polskich to tylko legia...
warchlaczek
wisla sledzie syfem jedzie, wisla legia 2 pedaly caly sezon sie (pipi)aly

chyba wiadomo oco chodzi(lech poznan)
simian raticus
Wątpię żeby Karwan poszedł do Wisły...kibice Legii by zagwizdali go na śmierć!!! hehehe!!!
Hertha powinna w końcu wymieść (Marcelinho wrócił...). Wichniarek nie zamiata tak jak w Armini.
rychu18
Wątpię żeby Karwan poszedł do Wisły...kibice Legii by zagwizdali go na śmierć!!! hehehe!!!
Hertha powinna w końcu wymieść (Marcelinho wrócił...). Wichniarek nie zamiata tak jak w Armini.

Wichniarek nawet tam nie zamiatał icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Karwan wiadomo,że nie przejdzie,nowy trener powiedział obiecał,że da szansę Bartkowi.
McB_san

Wichniarek nawet tam nie zamiatał icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Karwan wiadomo,że nie przejdzie,nowy trener powiedział obiecał,że da szansę Bartkowi.

on tam nawet w armini nie zamiatał... po prostu strelał gole bo był jedynym który umiał :wink: a w podupadającej hercie to nawet teraz i van nisterlooy czy inny ronaldo by nie pomógł...
tak jak wiśle icon_twisted.gif
Bresiu
Zieńczuk prawdopodobnie nie przejdzie do wisły bo dostał ofertę od olimpiakosu. no nie wiem czy zieńczuk jest taki dobry żeby grać w wisle jakoś nie słuszałem żeby wymiatał w polskiej lidze. a jeżeli przejdzie do olimpiakosu to na bank bedzie grzał lawe. ciekawa sprawe poruszyła nie dawno gazeta wyborcza jak wiadomo batatą interesuje się groclin, batata miałby zastąpić niedzielana, który miałby przejść do PSV i tam zastąpić kezmana, którym interesuje się man utd ponieważ Ruudem V. N. interesuje się znowu real. i tak niezdecydowanie pana Ptaka może wpłynąć na wielkie transfery. oczywiście to są tylko jaja:) a batata nie przejdzie do groclinu (uff)
Quby
A moim zdaniem "Zienu" przejdzie do Wisly nie wiem takie mam przeczucie wink.gif A jezeli chodzi o sama Wisle to moglaby pozyskac jakiegos lepszego pomocnika zamiast Brasilli<jezeli zle napisalem sorr nie wiem jak sie pishe:)> a sam pilkarz strasznie cieni i chyba nie czuje sie zbyt dobrze w Wisle wink.gif
Dr. Ucher
gdyby nie zrobili jak każda głupia polska drużyna i nie posprzedawali wszystkiego co umie grać w gałe to może by mieli jakieś szanse na utrzymanie formy... a tak... phhii... szkoda gadać... skoro nie potrafili wygrać z valarengą z pipidówki to co im da kilka średniaków piłkarskich... ludzi nie łudźcie sie zbytnio wink.gif Groclin rulezZz i tyle icon_twisted.gif  a oni nie mają zamiaru nikogo sprzedawać...

(pipi)icie głupoty. Jaki był wynik konfrontacji Wisła - Groclin - czy ktoś pamięta ten znakomity wynik dla groclinu laugh.gif laugh.gif laugh.gif 3:2 i nie ma siły. Wisła jest o klase lepsza. A karne to loteria. Natomiast obrona w 10 w polu karnym to antyfutbol.

Jazda Jazda Jazda ... Biała Gwiazda!!!!!!
McB_san
gdyby nie zrobili jak każda głupia polska drużyna i nie posprzedawali wszystkiego co umie grać w gałe to może by mieli jakieś szanse na utrzymanie formy... a tak... phhii... szkoda gadać... skoro nie potrafili wygrać z valarengą z pipidówki to co im da kilka średniaków piłkarskich... ludzi nie łudźcie sie zbytnio wink.gif Groclin rulezZz i tyle icon_twisted.gif  a oni nie mają zamiaru nikogo sprzedawać...

(pipipi) głupoty. Jaki był wynik konfrontacji Wisła - Groclin - czy ktoś pamięta ten znakomity wynik dla groclinu laugh.gif laugh.gif laugh.gif 3:2 i nie ma siły. Wisła jest o klase lepsza. A karne to loteria. Natomiast obrona w 10 w polu karnym to antyfutbol.

mówisz tak bo jesteś fanem wisły (sądze tak po twym avatarku i podpisie wink.gif ) wiec nie dziwie sie twojemu bojkotowaniu tego co ja mówie... ale ze mną przemawia obiektywność... wisła wygrała z groclinem... to prwda laugh.gif ale później nie poradziła se z valarengą laugh.gif
groclin i tak wyszedł na swoim (czyli zbił więcej kasy w jesieni:P )...
AVE
mati007

(pipipi) głupoty. Jaki był wynik konfrontacji Wisła - Groclin - czy ktoś pamięta ten znakomity wynik dla groclinu laugh.gif laugh.gif laugh.gif 3:2 i nie ma siły. Wisła jest o klase lepsza. A karne to loteria. Natomiast obrona w 10 w polu karnym to antyfutbol.

mówisz tak bo jesteś fanem wisły (sądze tak po twym avatarku i podpisie wink.gif ) wiec nie dziwie sie twojemu bojkotowaniu tego co ja mówie... ale ze mną przemawia obiektywność... wisła wygrała z groclinem... to prwda laugh.gif ale później nie poradziła se z valarengą laugh.gif
AVE

Wisła jest bezwątpienia lepszym zespołem , ale antyfutbol w wykonaniu Valarengi był skuteczny przeciwko Wiśle. dla mnie było to do przewidzenia i dałoby sie zapobiec temu wynikowi.
McB_san

AVE

Wisła jest bezwątpienia lepszym zespołem , ale antyfutbol w wykonaniu Valarengi był skuteczny przeciwko Wiśle. dla mnie było to do przewidzenia i dałoby sie zapobiec temu wynikowi.

mówisz że wisła jesat lepsza ale od valarengi czy od groclinu? bo z pirszym sie zgodze... z drugim bym polemizował...
mati007

AVE

mówisz że wisła jesat lepsza ale od valarengi czy od groclinu? bo z pirszym sie zgodze... z drugim bym polemizował...

Wisła dla mnie jest lepsza od Valarengi i od Groclinu. Bezpośredni wynik między Wisłą a Groclinem 3:2. Fakt, że Groclin sieje spustoszenie w UEFA Cup smile.gif ,ale Wisła w tamtym sezonie również grała świetnie, a tym roku się potknęli - wypadek przy pracy.
McB_san

AVE

Wisła dla mnie jest lepsza od Valarengi i od Groclinu. Bezpośredni wynik między Wisłą a Groclinem 3:2. Fakt, że Groclin sieje spustoszenie w UEFA Cup smile.gif ,ale Wisła w tamtym sezonie również grała świetnie, a tym roku się potknęli - wypadek przy pracy.

wypadek przy pracy? czy pozbycie sie kosy i uche nazywa sie potknięciem? uważam że stracili siłę przebicia wink.gif nie to co kolesie z idola=]
ale rozwiązaniem tego mini sporu bedzie poczekanie na następny mecz wisły z groclinem^^
a że wisła jest lepsza od valarengi to jest prosta sprawa... tylko że nie mieli sposobu na przebicie wsiokowej obrony... to był antyfutbol... wstyd norweskiego futbolu (bliskiego dla mnie) sad.gif
Amen... smile.gif
Ölschmitz
Ludzie! Tnijcie cytaty!
McB_san
cytaty są cool...
dont offtoping biggrin.gif biggrin.gif
Jakuza

AVE

wypadek przy pracy? czy pozbycie sie kosy i uche nazywa sie potknięciem? uważam że stracili siłę przebicia wink.gif nie to co kolesie z idola=]
ale rozwiązaniem tego mini sporu bedzie poczekanie na następny mecz wisły z groclinem^^
a że wisła jest lepsza od valarengi to jest prosta sprawa... tylko że nie mieli sposobu na przebicie wsiokowej obrony... to był antyfutbol... wstyd norweskiego futbolu (bliskiego dla mnie) sad.gif
Amen... smile.gif

Takie małe ale , do twojego postu :

Wisła nie chciała się pozbyć Uche to on sam nie przystąpił do meczów z Omanią Nikozja . Niestety Uche zaczął strajkować , dostał półroczne zawieszenie i Wisła niemając już czasu szukać zastępstwa postawiła na to miejsce Gorawskiego . Śmieszą mnie takie posty jak ten twój , bo twoja znajomość jest doprawdy wielka...
McB_san
hmmm geez że tesz dopuściłem sie takiego błędu... wale pokłony z przeprosinami... uche sam sie zwolnił wink.gif dla jego kariery wręcz zabójcze=]
hmmm więcej takiej gafy nie popełnie ^^
pasi?
Jakuza
Pasuje , pasuje...

...i nie grzesz więcej dziecko smile.gif
McB_san
Pasuje , pasuje...

...i nie grzesz więcej dziecko  :)

dziękuję ojcze za rozgrzeszenie i prosze o naprowadzenie mnie na drogę światłości aby moje następne posty były natchnione boską energią (i jeszcze kcem chomika [no i troche taśmy]) icon_twisted.gif biggrin.gif laugh.gif

back to main subject^^
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.