Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Vib Ribbon czyli jak królik śpiewał ruskie ballady
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
szczurek
Grał ktoś? Muszę przyznać że właśnie się zagrywam i ta gra wciąga jak bagno! Początkowe 15 minut były trudne, nie obczaiłem sterowania, rytmu, ale teraz to jast coś! Podoba mi się też możliwość podkładania CD-Audio icon_twisted.gif Pierwszym razem nie miałem żadnej płyty pod reką, zapytałem się kumpla czy coś ma. On mówi : "poczekaj, zaraz przyniosę". I przyniósł The Best of Ich Troje ;p Kocham tę grę!
Mój rekord to: 4428 na easy
Siara_iwj
Spoko gierka...grałem w demo i mi się spodobało...
PEsEq
Mi przeciwnie.. nie podeszła.
MANIEK
Co ci nie podeszło?? Skrzynka wódki dla twórców za sam pomysł :!:
PEsEq
No po prostu nie lubie takich gier, dlatego napisałem; nie podeszła MI.
szczurek
ee a grał ktoś w kontynuację? Dorasta do miana następcy?
Sito
blink.gif Grałem w setki gier na PSX'a, ale o Vib Ribbon nie słyszałem... co to za gra???
iaikO
imo jedna z miodniejszych gierek na szaraka, do dziś zdarzają mi się długie sesyjki głównie po libacji lub jaranku:)

Sito - www.gamedesire.com ;)
Sito
QUOTE(iaieczkO @ 15 07 2005, 11:17)
imo jedna z miodniejszych gierek na szaraka, do dziś zdarzają mi się długie sesyjki głównie po libacji lub jaranku:)

Sito - www.gamedesire.com wink.gif
*

Na tej stronie nic nie znalazłem...

Jedynie na WP:
"ViB Ribbon - to zupełnie pokręcona propozycja. Bohaterem jest rysunkowy królik,
który biega po linii, odzwierciedlającej dynamikę muzyki. ..."

I żadnych screenów ani nic confused.gif
iaikO
QUOTE(Sito @ 15 07 2005, 15:23)
QUOTE(iaieczkO @ 15 07 2005, 11:17)

Sito - www.gamedesire.com wink.gif
*

Na tej stronie nic nie znalazłem...

Jedynie na WP:
"ViB Ribbon - to zupełnie pokręcona propozycja. Bohaterem jest rysunkowy królik,
który biega po linii, odzwierciedlającej dynamikę muzyki. ..."

I żadnych screenów ani nic confused.gif
*

lolo sorry poyebało mi się www.gamespot.com miało być :f
za duzo snookera hehe
Sito
Heh, ale jak tu sie w ogóle obrazki wstawia? Jakoś nigdy nie musiałem a teraz jak chce wrzucić screena to nie potrafie tongue.gif blink.gif
Arox
Szkoda że ta gra jest teraz praktycznie nie do zdobycia wink.gif
Sito
No nie wiem jak ty ARCADIO ale ja se z neta sciągnołem cool.gif
Platyna
Właśnie szukam do kupienia bo kiedyś miałem jakieś demo tego i po paru latach przed wcziraj znalazłem te demo i se przypomniałem te gry!! biggrin.gif
dudi
No prosze, jakie ja mam szczęście. Jakis miesiąc temu w salonie prasowym kupiłem orginalną gre VIB RIBBON za niespełna 10 złociszy, gierka niespecjalnie mnie podjarała, z jednego prostego powodu, mianowicie kiepsko radzi sodie z bardziej skąplikowaną rytmiką (dynamiką) utworu. Przy utworach np. Korna powstaje chaotyczna "breja".
White
sprzedasz za 5 zł?smile.gif
Sialala
QUOTE(dudi @ 26 10 2006, 20:58) *

No prosze, jakie ja mam szczęście. Jakis miesiąc temu w salonie prasowym kupiłem orginalną gre VIB RIBBON za niespełna 10 złociszy, gierka niespecjalnie mnie podjarała, z jednego prostego powodu, mianowicie kiepsko radzi sodie z bardziej skąplikowaną rytmiką (dynamiką) utworu. Przy utworach np. Korna powstaje chaotyczna "breja".

ja dam 40 PLN :> jesli to wersja PAL i oryginal of kors
Wyso
Odświeże temat.
Czytałem kiedyś recenzję na temat tej gry w Extrimie - brzmiała zachęcająco. Ostatnio zdobyłem ją i musze powiedzieć, że jest świetna. Pomysł na gre prosty i zabawy masa. Podmienianie płyt ze swoją muzyką (cd audio) przedłuża zabawe. Testowałem na wolniejszej muzyce metalowej i nie zauważyem żeby gra nie nadążała. Przeciwnie - pojawiające się przeszkody pokrywały się z rytmem muzy. Może przy szybszej muzie gubi rytm.
Szpil stworzony jest dla ludzi lubiących gry rytmiczno-muzyczne i nietypowe. Dla pozostałych nie koniecznie musi podejść.

Video z gry:

Gemeplay

1 plansza

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.