Czy istnieje odtwarzacz mp3 do gba, jezeli tak gdzie i za ile moge go dostac?
szczurek
16 12 2003, 20:47
istnieje ; cena=koło 250zł ; gdzie=allegro,eBay
istnieje. Cena szacuje się na ok 150 zeta. Składa sięz cartu pododnego kształtem do tych z GBC oraz z kabelka USB. Zgrywając utwory na memorkę z PCta, później cieszymy się kawałkami an ekraniku GBA. Prócz tego na ekranie mamy listę odtwarzania i kilka opcji podstawowych czyli np. przewijanie, play itp. Dźwięk jednak nie bardzo się spisuje i sądzę, że nie warto inwestować w ten sprzęt.
Nie kupuj tego bo się nie połaca jakość dzwięku słaba a i karta nie zaduża
Ale zawsze jest taniej niż przenośny odtwarzacz CD z MP3 (nawet kiepskiej firmy).
Ale zawsze jest taniej niż przenośny odtwarzacz CD z MP3 (nawet kiepskiej firmy).
No jasne

na allegro moj wujek ostatnio kupil odtwarzacz MP3 za 150zl a nie za 250zl LOL
Obecnie playerek mp3 to wydatak z rzędu ~100zł (128mb) wiec dokupowanie owego gadżetu do GBA uważam za strate kasy, pomijając słabą jakość dźwięku...
Ja mam Super Carda MP3 są w bardzo dobrej jakości
No, ale muzyczka leci z jednego głosniczka GBA ?
A z ilu może lecieć? GBA ma chyba tylko 1 głośniczek, ja tam wole słuchać na słuchawkach:)
Ogólnie, lepiej kupic sobie playerka mp3...
MaciejPŃ
15 10 2005, 12:17
ogolnie GBA MP3 niepolecam kupować...miałem wymieniłem sie za gry,działało jeden dzień potem spaliło mi płyte główną, i przestało działać

Ma pamięć na mp3 tylko 64 MB więc wejdzie gdzieć 15 piiosenek a jakość dziwięku jak ktos tu napisał jest cienka. Na ultimie jest coś ciekawego..GBMP niedziała z polską wersją windy..
Ja dostałem mp3 creative 512mb. Kosztuje taki 300zł w Vobisie, a na Allegro da sie dostać taniej. To może zamiast aparatu cyfrowego kup sobie telefon z aparatem to bedzie wygodniej?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.