Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Muzyka Gracza
Forum PSX Extreme > Kąciki > Muzyka Gracza
szczurek
Co sądzice o tym kąciku? IMO jest on naprawdę dobry Ba! Bardzo dobry jest! Całkowicie zasługuje na te 2 recenzje na numer i poświęcanie mu miejsca w magazynie. Chwała wam za to!
red2000
a ja tam zabardzo niewiem.trzeba przyznac ze jest malo miejsca w tym kacikiu ale bez przesady...
Tokar
Kacik spelnia swoja role,bo wiem jakie mam soundtracki ciagnac :wink:
PEsEq
Jest dobrze tak jak jest. Wiem jaką muzyczke opłaca się ciągnąćsmile.gif
kotlet_schabowy
Ja tego kącika prawie wogóle nie przeglądam, ale nie przeszkadzało by mi, jakby zajmował więcej miejsca.
kotlet_schabowy
Ja tego kącika prawie wogóle nie przeglądam, ale nie przeszkadzało by mi, jakby zajmował więcej miejsca.
Bobok.
Kącik jest świetny i czekam kiedy Mazziemu w końcu uda sie dorwać muze z całej serii Tenchu , choć w drugiej częsci za wiele to jej nie było , ale w jedynce i trójce jest mniam mniam. cool.gif cool.gif cool.gif
WooKIE
W ogóle go nie przeglądam... tongue.gif
Sojer
mówicie o LoLku ? laugh.gif
szczurek

sam jesteś loleq ;]
VuLcAnO
Ogólnie nie mam do niego zastrzeżeń.
Poprostu spełnia swoją rolę.
Nic dodać nic ująć.
tk
Musze przyznać , że nie przeglądam tego kącika bo na razie nie interesuje mniemuza z gier ale kiedyś jak zainteresuje sie tym tematem ti pewnie wezme w łape stare numery PE i wtedy sie przyda . Ogólnie może być tak jak jest .
Tori
Co sądzice o tym kąciku? IMO jest on naprawdę dobry Ba! Bardzo dobry jest! Całkowicie zasługuje na te 2 recenzje na numer i poświęcanie mu miejsca w magazynie. Chwała wam za to!
Dobra dział spoxowaty. Dzięki niemu trafiłem na takie perły, jak OST z Vice City (thanx Ripper wink.gif). Poza tym kto ma PSXa? wink.gif biggrin.gif
Sojer

sam jesteś loleq ;]

Czuje sie wyróżniony jak cholera icon_twisted.gif
VuLcAnO

sam jesteś loleq ;]

Jak jasna cholera :wink:
Sojer

sam jesteś loleq ;]

Jak jasna cholera :wink:

Dokladnie, zaraz oslepniecie icon_twisted.gif
Manor
kacik bardzo fajny, choc i tak predko nie kupie jakiegokolwiek osta. przydaloby sie rozszerzenie np. do pol strony, wtedy byloby jeszcze fajniej

heh, co za spaaaaaaaaaaaam wyzej....
Ares
Kącik jest spoko.
Mazzi
Ale do nowego PE nie wszedl, chociaz to po czesci moja wina - sciera oficjalnie nie wpisal go do rozpiski, ale byla jeszcze szansa by to poszlo, tylko za dlugo zwlekalem z napisaniem. Jesli ladnie poprosicie Sciere, to za miesiac wroce z nowymi soundtrackami - jestem w posiadaniu Silent Hill 3 OST, REZ OST 2 ((pipi) nowy soundtrack z kawalkami z REZ, duzo lepszy niz ten 1) i fajnych minialbumow zwiazanych z FINAL FANTASY X-2 smile.gif
Błyskawica
Kącik jess spoko, Mazur stara się przekazać wszystko co słyszy za pomocą słów, co wychodzi mu nieźle. Ale ja chce recenzji soundtracków do Tenchu, Vagrant Story (poprawcie mnie jeśli był), Front Mission 3 sad.gif ...
Bobok.
Kącik jess spoko, Mazur stara się przekazać wszystko co słyszy za pomocą słów, co wychodzi mu nieźle. Ale ja chce recenzji soundtracków do Tenchu, Vagrant Story (poprawcie mnie jeśli był), Front Mission 3 sad.gif ...

OST z Tenchu nie było na 100 % i czekam na niego z utęsknieniem . Mazzi będe Ci ciągle o nim przypominał aż do znudzenia aż dla swojego świętego spokoju wkońcu go zdobędziesz bo sie nie odczepie :wink:
Dante
Jest ok i przydaje się bo łatwo znależć dobre kawałki z gier dzięki niemu
Meecik

OST z Tenchu nie było na 100 % i czekam na niego z utęsknieniem . Mazzi będe Ci ciągle o nim przypominał aż do znudzenia aż dla swojego świętego spokoju wkońcu go zdobędziesz bo sie nie odczepie :wink:

A co jest trudnego w zdobyciu Tenchu OST ???

Tenchu Soundtrack

Composed by:Noriyuki Asakura
Publisher: Sony Records
Catalog Number: SRCL-4224
CD Info: 1 CD - 12 Tracks
Released: April 22, 1998

1) Add'ua (Prayer) -Opening Theme- 2:48
2) Punishing the Corrupt Merchant 5:01
3) Carrying the Secret Message 4:46
4) Freeing the Prisoners 5:15
5) Danger 2:44
6) Pagan Divinity 5:24
7) Attack of the Southern Pirate Barbarians 5:10
cool.gif Aminina (Friend) -Tenchu Suite- 5:12
9) The Princess' Deadly Disease 4:43
10) Demon Castle 4:48
11) To the Depths of Darkness 5:46
12) Eternity -Ending Theme-

OST jak i sama gra wciaga na maxa , wspaniała klimatyczna muza poprostu wgniata w ziemie sprawiajac ze od słuchania naprawde ciezko sie oderwac . Polecam ja kazdemu .

Co do kacika to cool ze jest , fajnie od czasu do czasu przeczytac recke jakiegos albumu VGM po polsku wink.gif

Pozdrawiam VGM Fan ^^
_samael
Im więcej muzyki w życiu tym lepiej biggrin.gif Dzieki temu kącikowi poszerzyłem swoje horyzonty muzyczne i odbyłem wiele ekscytujących podróży po bezkresach nieznanych mi wczesniej krain muzycznych biggrin.gif
Dzięki Mazzi!
Bobok.

A co jest trudnego w zdobyciu Tenchu OST ???

Tenchu Soundtrack

Composed by:Noriyuki Asakura
Publisher: Sony Records
Catalog Number: SRCL-4224
CD Info: 1 CD - 12 Tracks
Released: April 22, 1998

1) Add'ua (Prayer) -Opening Theme- 2:48
2) Punishing the Corrupt Merchant 5:01
3) Carrying the Secret Message 4:46
4) Freeing the Prisoners 5:15
5) Danger 2:44
6) Pagan Divinity 5:24
7) Attack of the Southern Pirate Barbarians 5:10
cool.gif Aminina (Friend) -Tenchu Suite- 5:12
9) The Princess' Deadly Disease 4:43
10) Demon Castle 4:48
11) To the Depths of Darkness 5:46
12) Eternity -Ending Theme-

OST jak i sama gra wciaga na maxa , wspaniała klimatyczna muza poprostu wgniata w ziemie sprawiajac ze od słuchania naprawde ciezko sie oderwac . Polecam ja kazdemu .

Co do kacika to cool ze jest , fajnie od czasu do czasu przeczytac recke jakiegos albumu VGM po polsku wink.gif

Pozdrawiam VGM Fan ^^

Właśnie nie wiem co jest trudnego w zdobyciu tego OSTka ? To samo tyczy sie OST z Tenchu WOH laugh.gif
Ja go już mam od jakiegoś czasu ale mi chodzi o to żeby krytyk Mazzi go z recenzował , niech co nie którzy posmakują tej cud muzy.
Pozdro.
Mazzi
Ludzie a co Wy na to zeby poszezyc kacik o staly skrawek miejsca, gdzie co miesiac przedstawialbym sylwetke jednego z kompozytorow o ktorych pisalem ?
Meecik
Czemu nie , na poczatek Mitsuda :wink:

PozdrawiaM VGM Fan ^^
szczurek
Mazzi jeżeli chcesz to moge pomóc z tymi mini-biografiami bo takze zastanawialem sie nad takim czyms do PsxGeez. hę?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.