Co by nie mieszac news'ów z ich komentowaniem.
Pozdrawiam VGM Fan ^^
znowu ten temat 2 linjki nizej jest podobny o_O tylko forum sie zasmieca tym...
Ty crash nie mysl tak duzo, bo na zdrowiu podupadniesz..
Tutaj prosze zamieszczac wylacznie same komentarze.. [tak dla pewnosci;p]. Ludzie czasem chca poczytac same newsy, a nie tylko przeambitne komentarze.. panopkow pokroju wielmoznego crasha..
safferon
4 03 2004, 23:28
Batman Begins - kuuuuu/rrrwaaaaaa ekipa sie zebrala nolanowi wspaniala [ wkurza tylko sama obecnosc holmes jak i to kogo ma grac ], jesli to spieprzy [ co nie wydaje mi sie mozliwe] powinien cierpiec
szczurek
28 03 2004, 11:06
buhahaha juz nie moge sie doczekac

ale bedzie jaaaazdaaaaa

I w dodatku wystepuje slodka Jeniffer Love Hewwit, mniam
BA!
Garfield zawsze rzadzil , zarzadzi i teraz ...
szczurek
28 03 2004, 12:03
jestem bardzo szczesliwy ze nie zje.bali jego 'imidżu', co prawda wyglada inaczej niz ten w komiksie ale i tak wymiata
Zapowiada sie neizla polewka
-A mouse! Catch it Garfield!
-Catch it Jon!
Czy my ogladalismy ten sam trailer?W tym ktory widzialem byl zalosny komputerowy Garfield ktory zupelnie nie zachowuje sie jak Garfield(slapstick zamiast sarkazmu i ironii),dla odmiany prawdziwy Odie ktory nie wyglada jak Odie i Jon ktory mieszka w pietrowym,bogatym domu.W dodatku pseudoaktorka Hewitt-juz widze ten watek milosny ze szczesliwym zakonczeniem :/ Smierdzi kocimi szczynami.Nie wiem co to ma wspolnego ze wspanialym komiksem poza imionami bohaterow.Kiedy postacie z paskow komiksowych przedstawiaja wiecej glebi niz w filmie...wtedy jest to bardzo zly znak ;p
szczurek
29 03 2004, 17:04
hmm mejbi, o gustach sie nie rozmawia. Mi sie komputerowo zrobiony Garfield podoba ;D A wątek milosny bedzie pomiedzy Garfieldem a Hewwit @_@ Zobaczymy, ja jestem nastawiony pozytywnie [co zreszta widac ;]]
avp powinien byc miodzio , chyba ze spie.r,dola
chociaz nie ... takiego czegos nie mozna spie.r,dolic !
whoever wins... we loose
safferon
15 04 2004, 21:18
whoever wins... we loose
jesli beda sie amerykance tego sloganu trzymac to chocby w czesci powinienem byc usatysfakcjonowany
a koles od tego nie jest brytolem , bo akcent ma taki jakis ...
safferon
15 04 2004, 22:28
a w sumie jest skuabniec brytolem ;p, koles [paul anderson], nagral jak do tej pory dwa IMO dobre filmy, jeden swietny [ i jeszcze jakies dwa cholerstwa, ktorych nie widzialem], ktore to mnie raczej pozytywnie nastrajaja patrzac na ta produkcje
a w sumie jest skuabniec brytolem ;p, koles [paul anderson], nagral jak do tej pory dwa IMO dobre filmy [...]
...ktorych tytuly brzmia : ...
safferon
15 04 2004, 22:37
tych dobrych - mortal kombat, resident evil, tego swietnego - event horizon
tego swietnego - event horizon
Co racja to racja ... swietny film, klimatyczny ....
Obsolete
1 05 2004, 16:26
gdyby teraz mq nie lezal upodlony na podlodze po Johnnym Walkerze i Brandy to pewnie by wam ten skur.wialy spam usunal;]
Done.Lepiej pozno niz wcale
Nawiązując do Newsa o "Pulp Fiction 1/2"....nie sądzę by Quentin posunoł się do tak gównianego projektu, co najwyżej może to być inny film z Vincentem Vegą w roli (Przecież pierwszy raz to spotkaliśmy go we "Wściekłych psach

") Może to to był Vik Vega, ale...
Ölschmitz
13 02 2005, 20:57
info ktore zapodał ds w temacie z newsami mna wstrzasnelo. nareszcie! kolejny film Tarantino, kung-fu w calosci po... mandarin to chyba kur,wa jakies chinskie czy japonskie, niewazne, liczy sie, ze quentin robi kolejny zayebisty film madafaka!
marshall
4 05 2005, 18:54
2razyjot
9 05 2005, 06:50
Nie wiem czy wiecie, ale wedlug onet.pl (tak zaczytalem ostatnio) Bruce Willis stara sie by jego 'synem' w nadchodzacym szybkim krokiem 'die hard' byl Justin Timberlake.

Swego czasu krazyly ploty jakoby jego corka w tym filmie miala byc Britney Spears ... Co dalej? Moze dziadka zagra Clint Eastwood? -_-
No i dupaaaa....
Strar Wars Revenge of the Sith doczeka się w naszych kinach... polskiej wersjii jezykowej.
Śmiać się czy płakać
MaxVarEmreis
10 05 2005, 17:27
QUOTE(Jakim @ 10 05 2005, 09:12)
No i dupaaaa....
Strar Wars Revenge of the Sith doczeka się w naszych kinach... polskiej wersjii jezykowej.
Śmiać się czy płakać

Skąd masz te informacje?? Przeszukałem polskie strony o SW i nigdzie tej rewelacji nie potwierdzają.
Od początku było wiadomo, że będzie polska wersja językowa, ale będzie też wersja z napisami. Tak jak miało to miejsce podczas poprzednich premier ( "Mroczne widmo", "Atak klonów"). Pamiętam, że proporcje pomiędzy wersją dabbingowaną i z napisami wynosiły wtedy ( i mają teraz wynosić ) 40%/60% ( jakoś tak). W takim np "Multikinie" w kilku salach będzie wersja polska ,a w kilku z napisami.
Mój błąd! Masz rację film będzie w
dwóch wersjach językowych. Tę wiadomość usłyszałem od brata i omało wymiotu nie dostałem;/
Na szczęście bedą dwie wersje.
A tak liczyłem na Statham'a ... za masywny jest a pozatym to już wujaszek podsumował

Diesiel Podobna ma grac też Hanibala
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.