Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Burnout 3
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2
Ozi
A mi się podoba. Jest szybko, dynamicznie (mam wrażenie, że bardziej dynamicznie niż w 2), kraksy są mocne. Czuje sie POWER! smile.gif
szczurek
mam tylko jedna prosbe do developera : niech B3 wyjdzie na GaCka! tongue.gif
chudy
nieeeeeeeeee Only XBox
Sojer
nieeeeeeeeee Only XBox

loool !!!! marzenia... XD
chudy
marzenia ma ten z NGC ;]
szczurek
rotfl xP trza mieć na bani.....
odejdz bo śmierdzi....
Ryo-San
stety albo i niestety, developer olał Gacka - cholernie dziwne posunięcie(olać 15 mln potencjalnych klientów), zresztą jeszcze nic straconego. Nie wiem po czyjej stronie leży wina, ale ja stawiam na olewanie przez N, developerów 3rd party. Teraz mają za swoje. Zresztą Szczurek nie ma co płakać, przecież kupujesz Xbox'a cool.gif
dee
Developer nie może olać Gacka-developer jest od zapi****nia.Od olewania jest wydawca-wydające hurtem wszystko i wszędzie Electronic Arts.A jeśli oni olewają Gacka,to pewnie wchodzi tu w grę starannie wyliczony bilans strat i zysków.Cosik tu jest nie tak-choć w sumie mnie to wali ,ale posiadaczy GCN trochę szkoda...
OsciBosci
2 nowe filmiki z gry smile.gif smile.gif smile.gif

http://www.videogamerx.net/bbs/view.php?id...id=vx01&no=5847
SamFisher
po screenach które mnie rozwaliły, fimik najzwyczajniej w świecie mnie zawiódł. Nic ciekawego tam nie pokazali.

Dokładnie
red2000

mam jedno pytanie .czy zanim wrzuciles te filmiki tutaj ogladales je? bo jak ja je odpalam to dwa sa te same a w dodatku sa ta reklamy gamecube! (BTW: fajna biggrin.gif )
PEsEq
mam tylko jedna prosbe do developera : niech B3 wyjdzie na GaCka! tongue.gif

nieeeeeeeeee Only XBox

rotfl... najlepiej jakby na wszystkie konsolki się ukazał. Szowiniści icon_twisted.gif
szczurek
ba ba a czy ja napisalem ze B3 ma byc only on GC? A niech sobie wychodzi na PS2, X'a, GBA, PSX, DC itd tylko chcialbym zeby wyszedl takze na GaCusia. Mam nadzieje ze EA jednak wyda wersje na te konsole......
WooKIE
Mam nadzieje ze EA jednak wyda wersje na te konsole......

EA tak lubi [vide ostatni NFS] tongue.gif
Ryo-San
panowie będzie opcja ONLINE w Xbox'owym B3 biggrin.gif
E.A zaczyna supportować Xbox Live'a yeah
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.