Criterion, firma odpowiedzialna za dwie poprzednie części gry Burnout pracuje juz nad kolejnym, trzecim już epizodem tej rewelacyjnej serii gier wyścigowych. Z informacji jakie wyciekły w świat możemy się dowiedzieć, że wersja na konsolę PS2 będzie wyposażona w tryb online. Burnout 3 ukaże się na następujące konsole: PS2, Xbox, GCN i GBA.
Ponadto mamy dla Was złą lub jak kto woli dobrą wiadomość: Acclaim nie jest już wydawcą gier z tej serii. Od niedawna tą rolę przejęła firma Electronic Arts, która chłonie wszystko na co natrafi. Troche dziwi taki rozwój wypadków, ponieważ Burnout 2 sprzedawał się bardzo dobrze, ale nie nam przychodzi rozwiązywanie takich zagadek
bez komentarza
Ryo-San
20 01 2004, 21:54
chce więcej stłuczek, jeszcze lepszą dynamike, tunning, więcej stref zgniotu a jak Ci sami ludzie robiątągre to wydawcą może być nawet Polmos albo Daewoo
aaargh! MUSI byc widok zza kierownika, ktory nie wylacza sie podczas stluczki:D te latajace kawalki szkla, wirujaca kamera i latajaca bezwladnie glowa:D
no wybaczcie ale do (pipi) że EA wydawcą przecież nie będzie Online i można się spodziewać dwójki z numerem 3 co mam nadzieje ze sie nie stanie bo jestem fanem tej serii
no wybaczcie ale do (pipi) że EA wydawcą przecież nie będzie Online i można się spodziewać dwójki z numerem 3 co mam nadzieje ze sie nie stanie bo jestem fanem tej serii
Raczje można się spodziewać klona nowego NFS... :? Ej sorry, ale jak oni czegoś nie s(pipi)ą, to normalnie będzie święto które sobie zaznacze w kalendarzu...

:?
EA ?! Mało mają jeszcze gier ze swym logiem ?! Nie mam słów co ta komercha robi z grami ...
EA robi sie monopolista takim jak nasza TPSA
Niedługo to wszystko będzie od EA poza Microsoft studios i będziemy same lipne gry mieć bez sensu
co wy gadacie... EA to jest tylko wydawca... podpisze sie pod ta giera i zgarna swoja czesc kasy... sklad ktory tworzyl poprzednie odslony Burnout'a pewnie sie nie zmieni

nie widze tu zadnej przeszkodzy czemu EA nie moze wydac tej gierki :> bedzie wypas !!
Dokladnie. EA przeciez to wydawca, ale takze w swoich szergach posiada utalentowane teamy ja EA Big
Oby nie zrobili tak chrupiacej animacji jak w NFS:U.
eee ja mysle ze jak EA sie za to weźmie - to po 1 - gra trafi na wszystko na czym da sie grac - a to bedzie porazka bo nie bedzie sie opłacac zeby wyciskac z gierek na konkretnej platformie wszystkie mozliwosci - przyklad N4SpdU.
<RILES>
22 01 2004, 12:16
eee ja mysle ze jak EA sie za to weźmie - to po 1 - gra trafi na wszystko na czym da sie grac - a to bedzie porazka bo nie bedzie sie opłacac zeby wyciskac z gierek na konkretnej platformie wszystkie mozliwosci - przyklad N4SpdU.
bardzo możliwe, czyżby Burnout 3 na pc

Ryo-San
22 01 2004, 12:19
bardzo możliwe, czyżby Burnout 3 na pc

to fakt, bardzo prawdopodobnie ze wyjdzie na PC

Kurcze lipa, Burnout to jedna z nielicznych gier jakich nam piecetowcy mogli zazdrościc
2razyjot
22 01 2004, 13:34
"Burnout 3"? Mniam - czekam z zapartym tchem ... Czego sie spodziewam? Przeniesienia swietnego IMO modelu jazdy, ciut lepszej grafiozy, wiekszej ilosci tras (i zeby prezentowaly zblizony poziom do tej z "2"), aby kierowcy innych pojazdow jezdzili agresywniej no i zeby pojazdy biorace udzial w ruchu ulicznym nie jezdzily jak po sznurku (chce wypadkow na drodze itp.).
EA robi sie monopolista takim jak nasza TPSA :evil:
Huh? Mam to gleboko w kapie kto wyda ta gre - ma byc po prostu grywalna i juz ... \"Burnout\" to seria, ktorej nie mozna spieprzyc ...
to fakt, bardzo prawdopodobnie ze wyjdzie na PC Kurcze lipa, Burnout to jedna z nielicznych gier jakich nam piecetowcy mogli zazdrościc
Szowinista? Czlowieku - nie wazna jest platforma, licza sie gry ... Niech i uzytkownicy PeCetow dostana w swoje lapy ten swietny tytul ... :roll:
jak znam życie to puszczą to jeszcze na "sprawdzonym" silniku z hp2
Na samą mysl mi sie robi nie dobrze
Na samą mysl mi sie robi nie dobrze

Po co zmieniac cos co jest praktycznie doskonale? ;p
Anonymous
29 01 2004, 19:01
no taaaaaaaaaaaa to ja już wole na silniku z B2

zgadzam się.. BURNOUT 2 to mój ulubiony stłoczko-rejser... EA... kuwa.. szkoda że nie Microsoft......... albo TPSA
Przecież EA nie zrobiła jeszcze takiej gry, która by przyciągała dłużej niż na - powiedzmy - 6godzin non-stoper przy konsoli:/
Przecież EA nie zrobiła jeszcze takiej gry, która by przyciągała dłużej niż na - powiedzmy - 6godzin non-stoper przy konsoli:/
NFS: UG mnie przyciagnal i to na dobre pare tygodni ;p

zgadzam się.. BURNOUT 2 to mój ulubiony stłoczko-rejser... EA... kuwa.. szkoda że nie Microsoft......... albo TPSA
ehe... SSX3, NBA Street. vol 2 :roll:

Ale SSX3 i NBA STREET VOL2 to oddzial EA BiG plodzil a nie EA ;p
Anonymous
4 02 2004, 15:01

Ale SSX3 i NBA STREET VOL2 to oddzial EA BiG plodzil a nie EA ;p
No dobrze ale to w koncu JEST oddzial Electronic Arts...
PS
N4S'y sa niczego sobie i kiedys siedzialem przy nich tez "troszke" czasu !
Ja nierozumiem czegos.jak dobrze wiem(jesli sie myle po sorry)to ea jest tylko wydawca i nie moze nic zrobic ,tylko od criterion games zalezy jak bedzie ta gra wygladac wiec o co mamy sie martwic?
No zgadzam sie. EA jest tylko wydawca a developerem w dalszym ciagu Criterion Studios ;p
Jednak co do NFS Underground, wydawca jak i developer to EA X}
heh po screenach ktore widzialem nie widac zeby gdzies tu byla jakas robota od ea.zapodam tu jednego screena reszte mozna zobaczyc na www.gameonly.net
BTW:troche ten screen podejzany.klient leci i nic mu sie nie stalo.czuc troche undergrounda hmm...
ten screen (bardziej niz reszta) wyglada jakos tak bardzo nidforspidowo, ale staro-szkolno-nidforspidowo:) a mi sie to akurat podoba:> gierka bedzie rzadzic. jesli nie spieprza spida i dzwonow (a nie spieprza mysle) bedzie hit. i kolejny raz blagam: widok zza kierownika! blagam! i to taki co sie nie przelacza w czasie wypadku
http://gry.interia.pl/konsole/news?inf=471414
8O Zczajcie te screeny 8O I jeszcze mają być licencjowane fury 8O
Screeny wyglądają zabójczo.Zwłaszcza dachujący żółty grat.Jeśli nie ma tu żadnych wałków-szykuje się coś extra.No i licencje!Widzicie,EA już na coś się przydało -oni wiedzą w co pakować kasę.Ciekawe,skoro wizualizacja uszkodzeń jest tak rozwinięta,to moze będzie też uwzgledniony ich wpływ na model jazdy.Oczywiście bez przesady ,bo B3 to czysty arcade,ale choćby coś takiego jak w pierwszym Destuction Derby.
Narazie jest git, o ile (jak napisał kolega wyżej), nie jest to jakiś wałek. :? Miejmy nadzieje, że do końca nic im się w główkach nie odmieni i niczego nie spieprzą...
Anonymous
13 02 2004, 17:34
http://www.onlygames.prv.pl/
wywiad z twórcami-warto przeczytać!!!
Screeny wyglądają zabójczo.
I mam nadzieje ze gra tez taka bedzie
Opcja online tylko dla posiadaczy PS2.
red2000
13 02 2004, 19:40
Opcja online tylko dla posiadaczy PS2.
co takiego? bedzie opcja przez net i tylko na ps2? 8O
ja cie krece po prostu super
No oby tylko grafa wyglądała tak jak na tych screen'ach a będzie świetnie

No i licencje... EA zrobiło swoje...
jaszczoor_: ten link co podałeś nie działa...
OGM ma teraz
ogmag.prv.pl
LINK DO WYWIADU http://www.consoleo.com/ogm/hot-burnout3wywiad.html
Anonymous
14 02 2004, 10:31
No oby tylko grafa wyglądała tak jak na tych screen'ach a będzie świetnie :D No i licencje... EA zrobiło swoje...
jaszczoor_: ten link co podałeś nie działa...
OGM ma teraz
ogmag.prv.pl
LINK DO WYWIADU http://www.consoleo.com/ogm/hot-burnout3wywiad.htmlmi działa ten link co podałem ale mniejsza z tym
a mi nie działa, ale mniejsza z tym

:wink:
red2000
18 02 2004, 16:15
moze ktos juz wie a moze nie ale spytam sie

... chodzi i o te napisy slam+100 badz takedown+1000 .wie ktos o co wnich chodzi? najlepsze jest to ze teraz bedzie sie scigalo 6 klientow...mniam...mam tylko nadzieje ze bedzie 60 fps na jednego i jak na dwoch
BTW:jest juz jakis filmik z tej pieknej gry?
aha ta gra bedzie tez na xboxa czy nie? bo te screeny sa albo mocno podrasowane albo na x'a...jak ja chcialbym zeby ta gra tak wygladala na ps2...oooooo
moze ktos juz wie a moze nie ale spytam sie ... chodzi i o te napisy slam+100 badz takedown+1000 .wie ktos o co wnich chodzi?
Te napisy to prawdopodobnie nazwy i punktacja za "trikulce" .
red2000
19 02 2004, 12:33
moze ktos juz wie a moze nie ale spytam sie ... chodzi i o te napisy slam+100 badz takedown+1000 .wie ktos o co wnich chodzi?
Te napisy to prawdopodobnie nazwy i punktacja za \"trikulce\" .
tez tak nad tym myslalem ale za co? np.slam za uderzenie w klienta a takedown za zepchniecie klienta na ciezarowe i przezycie tego?
kocham brunaut za dynamike i (pipi)...cudowne kraksy tylko czemu niema tam poldka albo jakiegoś kaszola ? Przecierz karzdy chciał sie na nich poznęcać troche
kocham brunaut za dynamike i (pipipi)...cudowne kraksy tylko czemu niema tam poldka albo jakiegoś kaszola ? Przecierz karzdy chciał sie na nich poznęcać troche

Ta, a je chcem w NFS: Underground2 (jak będzie

) zobaczyć "Syrenkę STX"

:roll:
Mr_selfdestruct
12 03 2004, 21:56
..odnosnie screenow z Burnouta 3 w najnowszym N+ to zauwazylem ze te "czyste" (bez napisow) sa o wiele lepsze niz te z napisami czyli prawdopodobnie pochodzace z wlasciwej rozgrywki...
..a nawiazujac do Burnout'a 2 to nigdy go nie kupilem bo sie zrazilem troche..niby dynamika jest..ale tak jakos sztucznie..a co mnie najbardziej zrazilo to to ze kiedy rozpoczynala sie kraksa to nie mialem juz wplywu na zachowanie sie samochodu..czyli byl odgrywany tak jakby filmik..to mi sie bardzo nie spodobalo...
..a nawiazujac do Burnout'a 2 to nigdy go nie kupilem bo sie zrazilem troche..niby dynamika jest..ale tak jakos sztucznie..a co mnie najbardziej zrazilo to to ze kiedy rozpoczynala sie kraksa to nie mialem juz wplywu na zachowanie sie samochodu..czyli byl odgrywany tak jakby filmik..to mi sie bardzo nie spodobalo...
a na żywo jak jest kraksa, to myslisz że kierowca ma jakąś kontrole nad pojazdem?? Mi się wydaje że nie.. sam doświadczyłem dachowania golfem4... Uwierz mi... nie ma się kontroli:) :roll:
I jak fajnie było ??
Nie no B2 to jedna z lepszych ścigałem raczej tego nie zwalą bo za tym siedzi Criterion Games nie co innego więc spoko a Xbox standartowo lepsza grafa ;]
Lębork wita ;]
po screenach które mnie rozwaliły, fimik najzwyczajniej w świecie mnie zawiódł. Nic ciekawego tam nie pokazali. No ale jeszcze w chooj czasu do premiery, wiec zapewne duzo ulegnie zmianie.
To jest dopiero filmik prezentujący tę gre. Do czasu premiery chyba wiele się jeszcze zmieni i dostaniemy do swoich łap gre które przykuje nas na dłuższy okres do telewizora.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.