Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Raptor
Fil mnie meczyl i meczyl.. Wiem, ze nie wiecie kto to dread [no.1 spamer jak to Fil okresla i w ogole gej tongue.gif]. Pisze to bo mnie meczy tongue.gif Jak zwykle zmienione nicki w grze bla bla bla... Dread sux... bo dostal na wlasnym hoscie [180ms]. Znajdziecie tutaj. Zwroccie uwage na zwolnienia.
FiL4
arrow.gif mawtastic.wmv (9.55 MB)
Różne ukryte półki w ostatniej misji Halo. [diz]
stefan-badyl
Niedlugo beda moje filmiki z meczow GLD laugh.gif

Tzn. kiedy? 8O

Bede to mial wszystko na kasecie to sobie obejrzycie pifpaf.gif
Jędrek
Kiedy jakis kolejny Update, FIL?
FiL4
Za rok :wink:
siwy
Za rok  :wink:

ohmy.gif 8O To chyba nadrobię zaległości :wink:
Ja chce jakiś nowy fajny Halo montaż tongue.gif
Jędrek
Ja wlasnie obejrzalem wszystko co bylo do obejrzenia i dlatego czekam na jakis update wink.gif
FiL4
Ja wlasnie obejrzalem wszystko co bylo do obejrzenia

To moglbys teraz wyrazic swoja opinie na temat niektorych filmow :wink:
Jędrek
Ok, no to lecimy...
Nie polecalbym meczu TRBvsTUA nic ciekawego, zdarzaja sie proste bledy( ale o czym to ja mowie, wkoncu lepszy nie jestem wink.gif ). Z tego filmiku mozna wysoko ocenic podklad muzyczny wink.gif
Godne polecenia: finaly FILa z Uznym z Kietrza, wszytskie mecze z Cegla, Raptorem, Juanem, DaXa i reszty... Mozna sie niezle posmiac z textow... Ciekawy mecz: Nutte, JuanMag, Tage FFA. Nutte zdeklasowal rywali. Ale pewnie Juan nie byl w tak dobrej formie wink.gif Jezeli chodzi o najlpeszy mecz jaki widzialem to obstawiam mecz PDTvsGLD z Kietrza. Imo meczyk stal na bardzo wysokim poziomie... Jezeli chodzi o mecz nad, ktorym mozna by dyskutowac to mysle, ze takim meczem jest [WSD] Porsji Good Flagurn. Krotko mowiac, mozna by powiedziec, ze wszytsko bylo ukartowane, ale nie mowie tego biggrin.gif Bo zaraz bedzie 10 stron polewki ze mnie wink.gif Dosyc ciekawy mecz to Hang'em High (Tam, Arn, David, Mat i reszta)...
JuanMag
Ciekawy mecz: Nutte, JuanMag, Tage FFA. Nutte zdeklasowal rywali. Ale pewnie Juan nie byl w tak dobrej formie wink.gif

Jest to stary mecz wink.gif, jeszcze nie gralem za dobrze, ale nalezy pamietac ze Nutte to elita,a ten mecz byl rozgrywany u niego na hoscie :x
FiL4
ten mecz byl rozgrywany u niego na hoscie  :x

Akurat host Nutte'ego jest bardzo ciezki - lagi, ogromny delay. Pomijajac jego umiejetnosci to naprawde dla mnie jego host jest jednym z najgorszych w Europie (delay momentami na poziomie 150 ms, kto u niego gral wie o czym mowie - 12 nabojow z pistoletu i nie ma fraga).
Tak w ogole to z nim ostatnio gralem 1vs1 z dosc dobrymi skutkami (Wizard & Longest, moj host).
Pozniej probowalismy grac rewanz na jego hoscie, ale mial cos zwalone, bo gra co 1-2 sekundy skakala (jakby cos mu zapychalo lacze - firewall?).
Ciekawe kiedy Nutte w koncu sprawi sobie lacze z prawdziwego zdarzenia, czyli np: takie jakie ma jego brat Sumo albo marshall...Oby jak najszybciej :roll:

ps. http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?p...p=370878#370878 - oblukajcie, fajny klip cool.gif
Raptor
A ja dla panow mam Finalowy TieBreak z AGP4 - TDT vs AP
arrow.gif Sciagnij (110mb)
Z gory przepraszam za sredniawa jakosc, filmed by a cam.
Filmik rowniez m.in. zawdzieczacie 'temu z gory' co mnie zaczal meczyc cool.gif wink.gif
Sfilmowane oczywiscie na wszelki wypadek jakby ktos postanowil nie wypuszczac bezposrednich filmikow z turnieju sad.gif.

Polecam lewy-gorny rog (1) gdzie gral po prostu bosko Saiyan!
FiL4
Update:

arrow.gif RzR Presents The Gopher Montage.wmv (83.59 MB)
Swietny klip z bardzo fajna muzyka. Po prostu Halo good stuff.

arrow.gif watchTopleft-1.wmv (8.8 MB)
Halo tournaments - Najlepsza akcja finałowego meczu AGP4 (dogrywai na Chill Out przy wyniku 2-2) w wykonaniu TDT Saiyan`a.
Jędrek
Update:

Nareszcie wink.gif
JuanMag

watchTopleft-1.wmv (8.8 MB)
Halo tournaments - Najlepsza  akcja finałowego meczu AGP4 (dogrywai na Chill Out przy wyniku  2-2) w wykonaniu TDT Saiyan`a.

Ogladalem ten mecz na zywo i nie zwrocilem uwagi na to jak ten koles gra (glownie patrzylem na okienko Darkmana wink.gif), ale po obejrzeniu tego, to co zrobil bylo mistrzostwem swiata cool.gif RESPECT
Jędrek
Update:

arrow.gif RzR Presents The Gopher Montage.wmv (83.59 MB)
Swietny klip z bardzo fajna muzyka. Po prostu Halo good stuff.

Bardzo fajnie. Polecam! Ciekawe akcje na Hang'em High i na Prizoner... wink.gif Podklad muzyczny bardzo dobrze dobrany...
marshall

watchTopleft-1.wmv (8.8 MB)
Halo tournaments - Najlepsza  akcja finałowego meczu AGP4 (dogrywai na Chill Out przy wyniku  2-2) w wykonaniu TDT Saiyan`a.

Ogladalem ten mecz na zywo i nie zwrocilem uwagi na to jak ten koles gra ( glownie patrzylem na okienko Darkmana wink.gif), ale po obejrzeniu tego, to co zrobil bylo mistrzostwem swiata cool.gif RESPECT

To co on zrobil to sie w glowie nie miesci biggrin.gif Normalnie nie moge po ogladnieciu tego, wrzucilem sobie w playerku "na okretke" i ze 20 razy pod rzad hehe.

HALO JEST PIEKNE icon_twisted.gif
Raptor
Dla tych co nie ogladali przypominam, ze na PDT lezy wlasnie caly ten meczyk. Naprawde warto go sobie calego obejrzec cool.gif.
Moja uwage od samego poczatku przykulo okienko Saiyana smile.gif
Goldi69-PL-
Co do calego meczu to cos kiepski transfer 4 do 7kb/s sciagalem w pracy ale po godz (normalnie jz 2 inne bym zessal) mialem 13mg, jutro sprobuje.

Co do tej akcji fajna ale mogla byc jeszcze lepsza (jak by ten 3 strzal tez byl na dekiel)
Juan, nie wiem czy pamietasz ale wyszla Ci kiedys podobna akcja (nie az taka ale podobna, 2 head shoty ze snajperki i to nawet w tym samym miejscu)
Raptor
Co do calego meczu to cos kiepski transfer 4 do 7kb/s sciagalem w pracy ale po godz (normalnie jz 2 inne bym zessal) mialem 13mg, jutro sprobuje.

Mozliwe, ze Fil podal ludziom linka i zasysaja - wtedy to calkiem mozliwy transfer by byl.
FiL4
Update:

arrow.gif AGP4_foxnewsweb.mov (14.62 MB)
Halo tournaments - Official Associates of Gaming Professionals (dość duży turniej Halo XB w USA) w programie Fox5 na żywo.

arrow.gif http://www.the-digital-realm.com/va/multimedia.html - AGP4 movies

arrow.gif http://arsenark.com/agp4/ - AGP4 photos
diz
Kilka ostatnich plików puszczonych po http nie bedzie działać. Trzeba je przerzucić na ftp. Wieczorem się tym zajmę.
FiL4
Wieczorem się tym zajmę.

Dzieki diz za poswiecenie, juz wszystko dziala cool.gif
FiL4
http://www.ausdreamteam.com/adt1/videos.htm - The Australian Dream Team videos, dopiero zaczynam sciagac, ciekaw jestem co soba "reprezentuja"...
marshall
Tylko szkoda, ze dali czeskie filmy :?
FiL4
Update (skromny, ale za to konkretny):
arrow.gif Weird Halo Kill.wmv (1.73 MB)

Any comments? 8O
Flaha
Według mnie HALO czasem popełnia błędy laugh.gif
Ty wiesz FIL o co mi chodzi :!: :!: biggrin.gif
FiL4
arrow.gif 2vs2_3-27-04.mpg (24.44 MB)
Halo tournaments - 2vs2 & FFA tourney by Xtournaments, mini relacja.
<Oskarious>
Po obejrzeniu GULCH.wmv od ADT nie sądzę aby goście wymiatali. No cóź ściagam dalej... cool.gif
FiL4
arrow.gif [url=ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20movies%20by%20-HP-%20FIL4/L0L/DeathFromAbove.wmv]DeathFromAbove.wmv (3.49 MB)
[/url]Halo LOL by BeasT (mistrz swiata w Halo PC).
Raptor
arrow.gif DeathFromAbove.wmv (3.49 MB)  
Halo LOL by BeasT (mistrz swiata w Halo PC).

Nawet smieszny filmik wink.gif Spoko chlopaki w halo2 tez takie akcje pokrecimy cool.gif
FiL4
arrow.gif Hardcore Halo 2004 Finals - Game 1 King of the Hill - Hang 'Em High (226 mb)
The first of three final games between Team Bigsauce and [-STK-] (Shoot To Kill). [-STK-] comes out shooting and dominates the kill counts. But the game is KOTH, not Slayer...
siwy
arrow.gif ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...04_Prisoner.avi
FIL4 & Raptor vs GLD_match2_GD2004_Prisoner.avi (109.6 MB)
Raptor
Filmik jest w HQ. Nagrywane poczynania GLD#2.
Rewanz niestety jest uciety i nie ma sensu go zrzucac, moze w weekend zmontuje ogolnie jakis filmik z tego wszystkiego co mam... - niczego nie obiecuje.
-GLD-Uzny
MUST SEE :!:
http://www2.mythica.org/halo/hbo/halo_creations.mov
Right Click -> Save As :wink:
Otatnia minuta troche zasysa tylko :?
FiL4
Mega update + gruntowna przebudowa dzialow, sami zobaczcie:
http://prgk.xtina.pl/index.php
AkUz
arrow.gif JuanMag gameplay movie.mpg (64.79 MB) - Juan wymiata - polecam obadać filmik cool.gif Jestem pod wrażeniem :!: smile.gif
JuanMag
Dzieki wink.gif
FiL4
http://halo-pro.com/forums/index.php?showtopic=363 - Im proud to be in one team with JuanMag cool.gif
Jędrek
Juan rzadzisz cool.gif
_PAULUS_
Fil mnie zmusil do sciagniecia i obejrzenia ale wyglada to kozacko. Moge z duma stwierdzic, ze raz nawet mialem okazje przegrac z Juanem do zera biggrin.gif
Raptor
Fil mnie zmusil do sciagniecia i obejrzenia ale wyglada to kozacko. Moge z duma stwierdzic, ze raz nawet mialem okazje przegrac z Juanem do zera biggrin.gif

Zazdrosc mnie zrzera :oops: wink.gif
A co do filmiku, akcje fajne... ale muzyka srednia, ale juz wiem czego spodziewac sie po kolejnym filmiku wink.gif cool.gif.
kamson11
arrow.gif JuanMag gameplay movie.mpg (64.79 MB) - Juan wymiata - polecam obadać filmik cool.gif Jestem pod wrażeniem :!:  :)

Hehe to ja tam wtedy grałem biggrin.gif
Juan to wymiataka icon_twisted.gif
Raptor
Hehe to ja tam wtedy grałem  :D

Widac nawet nick - slawny bedziesz smile.gif cool.gif.
Qrcze, nic tylko trzeba kolowac karty TV (tutaj takie male spojrzenie w strone Fila tongue.gif) smile.gif.
JuanMag
Zazdrosc mnie zrzera :oops: wink.gif
A co do filmiku, akcje fajne... ale muzyka srednia, ale juz wiem czego spodziewac sie po kolejnym filmiku wink.gif cool.gif.

HMMM wyczuwam tu jakas rywalizacje ??? 8O Zrobilem to tylko dla PDT i naszego forum wink.gif cool.gif
Raptor
HMMM wyczuwam tu jakas rywalizacje  ??? 8O Zrobilem to tylko dla PDT i naszego forum wink.gif cool.gif

Chodzi mi o twoj 2gi filmik (po wizycie u mnie...) smile.gif Ja nie miewam super akcji wiec nie mam co montowac wink.gif. Co do tylko dla PDT i naszego forum... think again... juz polowa USA i reszty swiata to sciaga... tongue.gif
kamson11
Chodzi mi o twoj 2gi filmik (po wizycie u mnie...) smile.gif Ja nie miewam super akcji wiec nie mam co montowac wink.gif. Co do tylko dla PDT i naszego forum... think again... juz polowa USA i reszty swiata to sciaga... tongue.gif

Co trzeba zrobić, żeby mnie też ktoś zaprosił grać po LAN'ie icon_twisted.gif

juz polowa USA i reszty swiata to sciaga... tongue.gif

No co ty icon_twisted.gif
bartiz
Świetny filmik a wie ktos jak nazywa sie ta piosenka co leci na poczatku - to jest chyba z Blade'a ? icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.