Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
-GLD-Uzny
Szkoda tylko ze okazaloi sie ze niektore z akcji byly podstawiane ;)Co do montazy z h2 to jedyne co moze je uratowac to dobry editing + naprawde DOBRE klipy, co do tego 1szego to moim faworytem jest... 4ty montaz Titan'a.
Wojtass
Paweł daj jakis link do tego montage Titana smile.gif
Które akcje w montage Dymdez`a były podstawione blink.gif ?
Wojtass
no racja, edycja daje rade smile.gif , ale mi osobiscie znudził sie taki rodzaj muzyki w montage`ach confused.gif

Glockwork montage (prawym, zapisz jako)
-GLD-Uzny
stareeee wojtek tongue.gif Choc ten montage fajnie "plynnie" chodzi (nie kazdy hamburger potrafi zmienic nagrywanie z 15 na 30fpsow wink.gif ). Akcje i muza dobre (sam chcialem uzyc ill nino w moim ale... wyprzedzil mnie) ale editing... wrzucone na odpie,rdol i dodana muza.
A co do tego dymdeza to min. 360ka + het z hoga i milowe noscope'y.
Wojtass
e tam stare tongue.gif znikomy editing (moze to umyslny zabieg tongue.gif ) i "staro modna" biggrin.gif muza tez daja rade smile.gif.

a co z nowym montage HaloGod`a ?? Jest juz ?? Trailer był nawet fajny
-GLD-Uzny
Mi sie juz montaze z h2 znudzily...
YETI
WCG 2005
Ramby, Samurai 650 vs Zyos, Fonzi
HALO2
ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...%20vs%20TmG.wmv
Flaha
Wszyscy powinni ten film/montage zobaczyc Real Art of Halo by insidi0us(<- prawy zapisz jako) Jeden z najlepiej oddających klimat i najlepiej wykonanych montage jakie widzialem. Az sie chce płakac ze H 2 wyszło sad.gif
Wojtass
Geniusz, nie bede sie rozpisywał, to TRZEBA zobaczyc po prostu SWIETNE.To juz chba nie montage to film smile.gif
pinkfan
Kosmos, nie mam słow po prostu. InsidiOus znalazł genialny koncept na montaż, nie było nigdy wczesniej nic podobnego i równie odkrywczego.Akcje nie zabijają, ale przejscia miedzy kolejnymi fragami. Widać, że koleś spedził mase czasu, żeby to wszystko złożyć.

POLECAM!!WARTO SCIAGNAC I ZOBACZYC icon_wink.gif
-GLD-Uzny
Flaszka wie co dobre wink.gif
Mefisto
QUOTE(-GLD-Uzny @ 4 01 2006, 20:05) *

Flaszka wie co dobre wink.gif

Raczej Filip rolleyes.gif
-GLD-Uzny
Napisze inaczej, kazdy po obejzeniu wie ze ten film dobry byl.
Flik
jedno przejscie bylo dosc kiepskie ale pozatym ten montage RZADZI 0_0
ostatnia akcja to po prostu mistrzostwo. ogladalem to kilka razy... zwroccie uwage ze za kazdym razem bronie sa takie same. insidiOus wraz z melodiOus wykonali kawal naprawde dobrej roboty:)
Flaha
mozna zaznaczyc ze melodi0us to dziewczyna insidi0usa ktora mu pomagała. cool.gif
<Oskarious>
QUOTE(Ck_Flash @ 4 01 2006, 16:40) *

Wszyscy powinni ten film/montage zobaczyc Real Art of Halo by insidi0us(<- prawy zapisz jako) Jeden z najlepiej oddających klimat i najlepiej wykonanych montage jakie widzialem. Az sie chce płakac ze H 2 wyszło sad.gif

Zasysam. roche was chlopaki zaniedbalem. Sorki. Oskarious is back on Forum tongue.gif
YETI
Reid18's Montage 3
http://www.halo2forum.com/h2fvideos/videos.php?video=424
Zdecydowanie najlepszy montaz jaki widzialem, jest tam kilkanascie znakomitych akcji 0______________O
Jak dla mnie 10/10
Gorąco polecam.
Wojtass
no fajne, szczególnie ten triple kill gdzie na lockoucie (jak wchodza na respown snipy) bardzo mi sie podobał no i poczatek.
BACHU
Co wy tu zawracacie głowe innymi montage wazne ze BHP vol.1 jest najlepszy smile.gif oczywisciue dlatego ze ja tam jestem.Jagby nie ja to kompletna c.h.u.j.n.i.a tongue.gif
zaqwsx
Chyba najlepszy montage jaki widziałem blink.gif

http://tv.isg.si/site/ftpaccess/mobdeep_on...eep_montage.wmv
3SHOTSkila
QUOTE(BACHU @ 25 01 2006, 19:44) *

Co wy tu zawracacie głowe innymi montage wazne ze BHP vol.1 jest najlepszy smile.gif oczywisciue dlatego ze ja tam jestem.Jagby nie ja to kompletna c.h.u.j.n.i.a tongue.gif

"Jagby" , " oczywisciue " rolleyes.gif , chłopczyku kończyłeś jakąś szkołę ?? Chyba szkoła była pod górkę , i

nie bardzo mogłeś do niej trafić icon_puk.gif Najpierw kup sobie słownik , a później pisz posty na forum

NOOOOOOOBIE pifpaf.gif

Jesteś na montażu , bo zawsze na montażach musi być mięso armatnie hahaha.gif
Wojtass
mu chodziło o ten filmik cool.gif (6mb zachęcam do sciagania), jednak Bachu moglbys sprawdzac swoje posty przed wysłaniem closedeyes.gif

QUOTE(Wojtaaaaass @ 16 11 2005, 20:42) *

link nr 2 (prawym i zapisz jako.......)

PS moze nie Halo video ale tematyka pokrewna happy.gif
Hubi.
Reid18's Montage 3
http://www.halo2forum.com/h2fvideos/videos.php?video=424
Zdecydowanie najlepszy montaz jaki widzialem, jest tam kilkanascie znakomitych akcji 0______________O
Jak dla mnie 10/10
Gorąco polecam.

Jak to sie sciaga? Gdy klikam na download to otwiera sie WMP i filmik sie wgrywa. A z moim komputerem to bedzie chodzic zapewne jak pokaz slajdów. Korzystam z Opery.
Wojtass
nacisnij prawym na download (prawy przycisk myszy, koło lewego tongue.gif) i daj zapisz jako ninja.gif
matek_79
Niekoniecznie. Na tym forum czasami filmik nie da sie sciagnac uzywajac prawego i "zapisz jako" (jest tam taki glupi przycisk, ktory nie dziala jak link, ale po jego nacisnieciu filmik sie laduje, niestety w przegladarce), ale jest na to sposob- sciagnij np. Flashget, zainstaluj, wybierz sobie filmik ktory nie da sie sciagnac (czyli laduje sie w przegladarce), skopiuj url z paska przegladarki gdy filmik bedzie sie ladowal (teraz mozesz juz zamknac przegladarke) i wklej to url do flashgeta, latwy i szybki sposob na sciaganie filmikow.
Wojtass
Dwa swietne filmiki (H1)
maciekk
Siemka
Zrobilem swoj pierwszy montag tongue.gif Wiem ze nic takiego ale chetnie poslucham rad i opinii.

PVTMaciekkM1H2
Soul
QUOTE(Ck_Flash @ 6 01 2006, 02:18) *

mozna zaznaczyc ze melodi0us to dziewczyna insidi0usa ktora mu pomagała. cool.gif

Tez chce taka dziewczyne biggrin.gif tongue.gif
Goldi69-PL-
Kupilem ostatnio Nagrywarke DVD stacjonarną (LG 7500) pod ktora podpiolem X'a i tu mam maly problem, przy konsoli ustawionej na PAL wszystko sie nagrywa mietowo, ale jak juz zmienie na NTSC (oczywiscie grajac w Halo) to obraz przeskakuje mi o jakies 15% do gory tak ze gora ekranu jest na dole, nie wiem czy ktos z was nagrywal kiedys w ten sposobmecze i mial podobny problem, ajk tak to oswieccie mnie czy da sie to jakos przeskoczyc.

A i przy okazji stary sprzet do zrzucania mam do sprzedania, wiec jak by ktos chcial zrobic montage to jest do łykniecia za 130zł - podlaczany pod USB w kompie, nie potrzeba nic w kompie mieszac ( USB 2.0 Video Grabber + Unlead Studio)
Wojtass
QUOTE(Goldi69-PL- @ 20 03 2006, 13:08) *

A i przy okazji stary sprzet do zrzucania mam do sprzedania, wiec jak by ktos chcial zrobic montage to jest do łykniecia za 130zł - podlaczany pod USB w kompie, nie potrzeba nic w kompie mieszac ( USB 2.0 Video Grabber + Unlead Studio)

Goldi mozna prosic o jakoas probke jakosci ? wub.gif
Goldi69-PL-
Na dole posta masz link, ale to na szybkosci zrzucane, bez ustawiania kodekow i w niskiej rozdzialce i bez glosu.
Na kompie Celeron 2,4, 512mb ram przy rozdzialce 640x480 zgubil tylko 7 klatek na starcie i potem juz zadnej, LeX widzial jak wyglada w leszej jakosci to mozesz go zapytac

http://www.megaupload.com/?d=F1ODCJXX
Wojtass
ok dzieki smile.gif odezwe sie jak by co
LeX
Tak widziałem wszystko miętowo wygląda.Sam bym kupił ale z dolarami ($$)problem.
Tytek
Poszukuje jednego filmika z Halo. Ogladalem go kiedys i pamietal, ze byl bardzo dobry. Byly tam urywki z Halo i bodajze z Halo 2. w tle leciala muzyka Linking Park "Faint". Bylo pokazanych kilka ciekawych akcji, np. 3 osoby wskakiwaly do rozpedzonego warthoga, zdejmowanie ze snajperki podczas spadania, itp.
Uzny
Prosze bardzo, chyab chodzi Ci o ten filmik smile.gif

BTW. Halo2 tam nie ma, no i 3 osoby do rozpedzonego warthoga nie wsiada (pasazer + dzialko, ktos musi tym rozpedzonym autkiem kierowac).
Hubi.
Dzieki wielkie. O to mi chodzilo.
Jędrek
Hubi - widac, ze masz tyle kont, ze juz sie gubisz w nich ;P
Hubi.
QUOTE(Jędrek @ 2 04 2006, 15:41) *

Hubi - widac, ze masz tyle kont, ze juz sie gubisz w nich ;P

Aktualnie mam tylko jedno konto biggrin.gif
Nie zauwazylem poprostu, ze brat sie zalogowal na forum.
Mefisto
Jeden nie prosowski filmik z Halo . Od razu ostrzegam : kiepska jakość i średni filmik . Jak komuś się nudzi to zapraszam do ściągnięcia .

http://rapidshare.de/files/22851290/not_an..._movie.wmv.html
Wuj3k
Ma ktoś może link do Montagu Ogre1 ,Walshyego,Sayana oraz ogre 2 Halo 1 oczywiście.Podajcie link
Wojtass
OGRES' Winter WonderLAN'd (prawym i zapisz jako...)
Wuj3k
Dzięki.A kto może ma Montage Kriptica
Wojtass
Walshy montage (link do strony na halo3forum)

Co do 5tego monatge Itwasluck`a, to sorry Sou,l ale nigdzie nie mgoe go znalesc. Na halo2forum.com juz nie ma (klikam na link i wtslwietla mi ze strona nie istnieje) na XiTWoundz.net tez nie sad.gif
K3dz1oR
poda ktos link do jakiegos (pipi)cznego filmiku z halo 2- chodzi mi o taki filmik z gameplayu prosow a nie jakis montage tongue.gif .
K3dz1oR
QUOTE(-Hp-FIL4 @ 22 08 2006, 12:45) *

nie moglem patrzec na halo1- ale po obejrzeniu tych filmikow zmienilem zdanie. flaha i fil wymiataja nieprzecietnie (moja opinia). dawac wiecej tych filmikow.
Wojtass
QUOTE(K3dz1oR @ 22 08 2006, 16:44) *

poda ktos link do jakiegos (pipi)cznego filmiku z halo 2- chodzi mi o taki filmik z gameplayu prosow a nie jakis montage tongue.gif .

Karma, Midship '06 FFA (prawym, zapisz jako...)
K3dz1oR
thx 4 this:::

QUOTE(Wojtass @ 22 08 2006, 21:01) *

QUOTE(K3dz1oR @ 22 08 2006, 16:44) *

Karma, Midship '06 FFA (prawym, zapisz jako...)

no calkiem calkiem smile.gif smile.gif . a link do jakiegos kozackiego filmiku z tsa???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.