Tej koleś nieźle zasuwa i to przy jakiej muzie 9h0
Ma u mnie miszcza, tak samo jak paweu 9h0
mr pablo
9 04 2007, 12:43
"nUbCi", idzie zrobić ds snajperą? Bo widziałem jak nijaki kBlocker zrobił w jakimś filmiku... ale to pewno mod

.
Salwador
25 04 2007, 23:19
Ten Haloid....lepiej wyglada niz h3:D...bbuahahaha....aLe tak na serioo...jest .....zaieeeeeebisty!!!!!
_Bobek_
26 04 2007, 09:53
Paweu trafilem nawet w te 2 linki. Co do HALOID'u to masakra ;D. Polaczenie motywow z Matrixa i DB, najbardziej mnie rozwala to jak czif robi siusiu XD, a takze (pipi)I,STY TOTAL OWNAGE strzalem ze snajpy czifa XDXD. I co sie okazuje czif jest "Lesbian" XD.
Mecze prosów... są godne polecenia wszystkim tym którzy nie rozumieją na czym polega moc jedynki

Boże, ten teamplay an Dammy po prostu mnie rozbił... wyższa szkoła jazdy, a ja myślałem że u nas w Kietrzu gra się na Damnation super mecze

... a to wyższa liga jest, mecz ogrów, walshyego i nistica:D
Nie możliwe stało się faktem
Halo3BetaSoulMontage!To mój pierwszy montage co będzie gołym okiem widać,po za tym akcje nagrywałem aparatem więc jakość nie jest najwyższych lotów ale widać co się dzieje na spokoju Uwagi mile widziane;P
E, no klasa. AT Małpa dała radę

Niektórę akcje pierwsza klasa ; D
Ja bym tylko wywalił część pojedyńczych headów a dał więcej BR czy czego innego. No ale to dlatego że pewno za krótko zgrywaleś

A co do jakości to wporzo jest. Bez przesady. Jak to zgrywałeś? Jakim telefonem i jak?
Chyba nagrywal aparatem, telefonem az takiej jakosci chyba by nie wyciagnal.
Monataz dobry naprawde, dobre head'y, ale malo br'ki
Wojtass
10 06 2007, 14:22
te pojedyncze heady wywalić, więcej gameplayu, i może coś pokombinować z edycją (np. akcje pod muzę, jakieś przejścia itd) reszta super

zwłaszcza te akcje o których mówiłeś na turnieju (4x head na vallhali i no scope na typie na mongoose`ie )
Nie wiem czemu ale ten montage klimatem przypomina mi pierwsze/stare montage z H1
Wiem że za mało BR ale panowie nie było więcej czasu! niestety i możliwości :( dobrze że udało się chociaż tyle zmontować :) Używałem Canona 10 Mega pixeli. Dzięki :)
WMM 2 posysa :p Jak dasz mi płytę to nagram Ci normalny program do obróbki wideo ;]
Tosz to parodia Davida The Hoffa Xd
Macie tu stare jak H1 vid, moze ktos jeszcze nie widzial -
http://www2.mythica.org/halo/hbo/lethal_rage_3.mov
Bukkake Na Resach^Zielony
14 06 2007, 13:30
Co Ci ludzie robią, ja się pytam... Co oni robią? Gratuluję Soul, tych pięknych headshotów na upośledzonych hamburgerach;- )).
AGP1 4v4 Finals, TDT vs PS - rotfl, ale tryb ^^
Grało się oj grało... Lany GLD vs RSQ, oj grało się ten tryb... w sumie to jeśli jeden team dorwał snajperki dla każdego to gra zamieniała się w zwykłą strzelnicę z ruchomymi celami... o comeback niezwykle ciężko xD...
Przypomniało mi się teraz jak raz Siwek z(pipi)ał i włączył customy, no radar, 5s na derelict (TS 4vs4 oczywiście)... chory tryb xD... przegrywaliśmy z RSQ 42-17 bodajże, by po odbiciu góry i wybiciu wszystkich na górze wygrać 50-43 xDxDxD... już nigdy tego nie graliśmy trybu... ah jaka szkoda

PS zwróc uwagę że to AGP
1, tam tryby były "trochę" dziwne... Blood Gulch CTF z time limit, zawsze Fil4 śmiał się z tego trybu na naszych pierwszych turniejach... pamiętam
CichyGrzmot
25 06 2007, 22:26
CYTAT(Uzny @ 9 05 2007, 01:51)

Sory uzny ale nie widze w tych videos nic nadzwyczjnego

. Powiem wiecej mysle ze przy dobrym respownie na poczatku kazdy team rsq moglby z nimi powalczyc.
Bobo, to angielskie powietrze Ci szkodzi
RSQ mogło by powalczyć z Ogrami i Walshym itp itd, ale nie w Halo... ale przy stole z wódą
Tam byłby ownage 500
widać juz dawno chyba Lana nie grałeś
CichyGrzmot
26 06 2007, 18:40
CYTAT(-GLD-ZIMOL @ 26 06 2007, 10:29)

Bobo, to angielskie powietrze Ci szkodzi
RSQ mogło by powalczyć z Ogrami i Walshym itp itd, ale nie w Halo... ale przy stole z wódą
Tam byłby ownage 500
widać juz dawno chyba Lana nie grałeś

Sory nie przekonasz mnie. Zostaje przy swoim. Sredni poziom. Nikt nawet riota nie mial.
CYTAT(Mr_Bobek @ 26 06 2007, 19:40)

Sory nie przekonasz mnie. Zostaje przy swoim. Sredni poziom. Nikt nawet riota nie mial.
Lol @ CichyGrzmot

Co z tego, że nikt nie miał riota? To jakiś wyznacznik umiejętności? Przecież jakby ktokolwiek z nas (RsQ, GLD, PDT) grał z nimi to może 1 riot na 10-15 meczów by się zdarzył. Zawsze jak oglądasz mecze prosów to wydaję sie, że miałbyś z nimi szanse. Jednak w rzeczywistości jest inaczej. Sad, but true...
ps. Wiem co mówię, bo grałem na lanie z takimi ludźmi jak Alex, Canada, Darkman, LegendPimps, Nistic, Quake, Rippon, skiLLz, Tupac, Vash, Zommando etc, a OGRES i Walshy są jeszcze lepsi niż oni.
CichyGrzmot
26 06 2007, 20:12
Ja nie gralem, ale naogladalem sie troche montages i wiem jak wyglada dobra gra. Tam nawet headow bez zooma nie bylo. Poprostu zagrali slabo, moze i sadobrzy,ale te mecze im totalnie nie wyszly. Porazka na calej linii.Nie widze powodu dla ktorego niktorzy tak sie tymi meczami jaraja...
To jest wyznacznik dobrego, równego poziomu... brak riotów... takie rzeczy jak rioty i chore triple kille to rzadkość w grach prosów...
Nie będę Cie przekonywał na siłę jednak, w sumie to tylko 3 filmy i Twoje zdanie;)
Edit - Bobku, a gdzie na turniejach gra się na noscope? wiem że to nie turniej ale oni każdy mecz tam grają jak o życie... full campers, max focus i sępienie upów za wszelką cenę... tak sie gra w USA, nie ma co porównywać montage rippona robionych na randomowych noobach na xbc, ani nawet montage ogrów, który sie zrodził po iluś tam dniach gry, a to "tylko" 3mecze
CichyGrzmot
26 06 2007, 20:22
No pewnie najlepsze na Lanie jakie im wyszly. Jezeli to sa 3 najlepsze, to mysle ze na 5 meczy 4vs4 rsq vs ta czworka graczy (kto to wogole jest?? ;/ ) przynajmniej 2 bysmy wygrali
CYTAT(Mr_Bobek @ 26 06 2007, 21:22)

No pewnie najlepsze na Lanie jakie im wyszly. Jezeli to sa 3 najlepsze, to mysle ze na 5 meczy 4vs4 rsq vs ta czworka graczy (kto to wogole jest?? ;/ ) przynajmniej 2 bysmy wygrali

xD
bob... jak grasz z kims dobrym powiedzmy (gld

) to masz takie same heady i rioty jak grasz z kims kto trzyma pierwszy raz pada w lapach ?

Gra sie tak jak na to pozwala przeciwnik ghe ghe jakby to gmoch powiedzial
CichyGrzmot
26 06 2007, 20:38
CYTAT(B0CZEK @ 26 06 2007, 20:34)

CYTAT(Mr_Bobek @ 26 06 2007, 21:22)

xD
bob... jak grasz z kims dobrym powiedzmy (gld

) to masz takie same heady i rioty jak grasz z kims kto trzyma pierwszy raz pada w lapach ?

Gra sie tak jak na to pozwala przeciwnik ghe ghe jakby to gmoch powiedzial

To udowadnia moja teorie ze kadzy z tej 4 gra na rownym, niewygorowanym poziomie.
Jak gra dwóch noobów kontra dwóch noobów... to nie ma też raczej riotów...
Jak gra dwóch prosów kontra dwóch prosów... to sytuacja też jest mało prawdopodobna...
Oczywiście jest to możliwe, ale zdarza się niezwykle rzadko... dlatego nie pogrążaj się Bobku bo cię zaraz pacnę żebyś zmądrzał i się przywołał do porządku... I nie wierzę żebyś nie wiedział kto to Ogre1, Ogre2, Walshy, Nistic. Zapewne byśmy z nimi jako gld wygrali z palcem w d.... xDxDxD
CichyGrzmot
27 06 2007, 15:32
OK juz mi sie nie chce ciagnac dalej tej jednej wielkiej sciemy. To co pisalem dotychczas to byly tylko zarty

. Moje zdanie na temat meczow do ktorych uzna dala linka jest przeciwne temu co napisalem o 180 stopni

. Az sie dziwie ze ktos myslal ze serio pisze
Wiesz, już były na tym forum akcje gdzie grę Ogrów komentowano... "nic specjalnego, grałbym jak równy z równym"

, więc nigdy nie wiadomo
CichyGrzmot
27 06 2007, 19:34
CYTAT(-GLD-ZIMOL @ 27 06 2007, 16:23)

Wiesz, już były na tym forum akcje gdzie grę Ogrów komentowano... "nic specjalnego, grałbym jak równy z równym"

, więc nigdy nie wiadomo

Ja jestem juz troche ograny i wiem co to pro,cherezje prawie tylko zeby sie troche posmiac

. Anyway dwa tygodnie terningu i mysle ze mialbym przeciwko nim spoooooore szanse
http://gameroom.mlgpro.com/view/KBeE8Ta731w.htmlMontaż Inception (Halo 3 Betage) autorstwa Zommando, czyli obecnie jednego z najlepszych graczy H1 w USA (m.in. Top 3 MLG Philly, 1st Maryland Madn3ss 2v2, 1s MB Gaming FFA). Mando stracił połowę swojego materiału przez kompa, więc to nie jest jego "życiowe" video (nie oczekujcie cudów). Sam miałem okazję z nim grać na lanie przez 2 tygodnie jak byłem na Florydzie i nigdy w życiu nie przypuszczałem, że ktoś może by tak dobry w grę video. MASAKRA to mało powiedziane - ten gość na splicie przewiduje każdy twój ruch i nigdy go nie trafisz granatem, więc grając z nim możesz ich w ogóle przestać używać. ZoMmAnDo RaPeS!
ps. Zrobiłem mały update w pierwszym poście tematu.
No nie głupi,nie powiem , przyjemnie się to ogląda ( od razu mi się zachciało za grać w H3 ) parę miłych DK ze snajperki , no i fajnie z rakiety strzela heheeh:) Ja tak nie umiem :P
Wojtass
14 07 2007, 11:07
moim zdaniem akcje miodzio. Zwłaszcza te z laserem (sam jak grałem pierwszy raz za ch,uj nie mogłem nic tym ugrać z daleka). I ta snipa... świetny monatge
Byłby genialny gdyby był lepiej zedytowany i muza, moim zdaniem, trochę lipna ;/ (może to przez brak lepszej edycji)
a tam, przesadzasz boczek... nieźle się ogląda... ale niech chłopak następnym razem da komuś innemu zająć się edytowaniem nagrań i doborem muzy...
Czy tylko ja to zauważyłem, ale Halo3 montage ogląda się o wiele przyjemniej od Halo2 odpowiednika?
Podsumowując, doceniam ładne hs i kombo kille - cały zaprezentowany skill w grze, ale edit jest baaaaaaaaaardzo średni... Całość fajna...
Montaz fajny podoba mi sie.
Polecam goraca MLG GAME ROOM stronka wymiata. Masa filmikow z H1 (h2,h3) codziennie uploady.
Wrzucajcie wszystko co macie.
CYTAT(-Hp-FIL4 @ 21 01 2004, 13:43)

Najlepsze strony z filmami HeyLow:
-> MLG Game Room
Niezłe DK ze snajpy na high ground, pro laser, natomiast pwnowanie nubów na montażu... wtf? , muza imo ok ale sam montaż do poprawki (te czcionki...), ciekawe ile akcji mu przy formacie poszło... za akcje 7/10
Bukkake Na Resach^Zielony
21 07 2007, 03:46
to było zaskakujące. ten koles ma albo mega lucka, albo obrobil tone materialu. tak czy inaczej lockouta ma obczajonego;)
Mam jakiś szit... kodeków mi brakuje, nie chce odpalić... ostatnio zassałem nowe K-lite, ale nie pomogło... jakich wy używacie do se dałnlołdnę...
EDIT już mam... fenks...
Goldi69-PL-
26 07 2007, 22:34
trafik na hajłeju? Zarządzili, hahaha
CYTAT(Goldi69-PL- @ 26 07 2007, 23:34)

[MLG Pick]
From: FiL4
More in: Humor
Uploaded: 3 days ago
Views: 2174 <- yep lol

btw
http://gameroom.mlgpro.com/view/mOJsnfhsalsCsulp2TA.htmlAny comments?
High Speed Highway- niezle sie usmiałem, fantastyczny pomysł i realizacja:) Heh, az cieszy ze sa az tacy pasjonaci HALO
Co do 2 linka Fila, filmik dosyć stary gdyz byl do pobrania na starej xtinie. Jednak jakby nie było daje rade
High Speed Highway - tez jest stare... z 5 lat ma
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.