JuanMag
18 05 2004, 22:32
O ile mnie pamiec nie myli to jest to: New Order-Confusion
kamson11
18 05 2004, 22:46
I mi (pipi) filmik się wiesz na 10 sekundzie a na poczatku i tak gubi klatki...puszczałem na xboxie...Co jest wszystko co ściągne z tego ftp'a to nie działa

Chyba jak sciagam z niego mam PL...
mario87
18 05 2004, 22:57
Zainstaluj najnowsze kodeki.
nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba brakuje Ci najnowszego divixa (chyba 5.0.3) a jak nie to i tak to przez kodeki :wink:
xtournament's trip to AGP4 (61.4 MB)
Czyli AGP4 oczami teamu XTC, polecam jako "ciekawostke".
Goldi69-PL-
19 05 2004, 08:19
Juan sam montaz moglbys zrobic lepiej ale akcjie 1 klasa, ukonczyles jakas szkole snajperska czy naogladales sie za duzo "Wroga u bram"
O ile mnie pamiec nie myli to jest to: New Order-Confusion

Zgadza sie THX
HunterX
19 05 2004, 18:31
JuanMag gameplay movie.mpg (64.79 MB) - Juan wymiata - polecam obadać filmik

Jestem pod wrażeniem :!: :)
O Halo nie mam zielonego pojęcia, ale filmik od początku do końca oglądałem z zaciekawieniem! "Nieźle" grasz, JuanMag hehe

.
_Bobek_
24 05 2004, 13:19
Raptor kiedy filmiki i jakies foty z kozmina :wink:
Raptor kiedy filmiki i jakies foty z kozmina :wink:
Czlowieku dopiero dzisiaj(!) mi NET wlaczyli... wpierw musze przekopac sie przez
tone maili na skrzynce, nowe wiadomosci na forum. Fotki juz zrzucilem zara bede przerabial (przypadkiem fotki gdzie PSYCHO wypadl dobrze przepadly

- sorry man

).
Wczoraj jak wrocilem to kapiel i spaaaaaaaaac... dzisiaj szkole odpusilem sobie byle sie wyspac

.
A co do filmikow... niedlugo jakies mecze sie pojawia... a filmik z Kietrza jako taki... hmmm... wtedy kiedy Juan do mnie wpadnie i go zmonutujemy

.
Te, kiedy beda filmy z Kozmina?
JuanMag
28 05 2004, 11:47
Nice
Ladnie

Tylko nie wiadomo na jakim poziomie przeciwnicy
Ps. Kiedy filmy z Kozmina??!!
marshall
28 05 2004, 16:09
Siwy nie mogles wziasc sobie lepszych przeciwnikow
Slaby filmik, wiem jak grasz i dlatego wiem co pisze, stac cie na lepsze jazdy wiec nastepnym razem pokaz to co naprawde potrafisz
siwy sux0rs
Co trzeba zrobić, żeby mnie też ktoś zaprosił grać po LAN'ie
Wez sie nie odzywaj bo jak cie zapraszalem do gry z Farmem to jakos Ci sie nie chcialo
Slaby filmik, wiem jak grasz i dlatego wiem co pisze, stac cie na lepsze jazdy wiec nastepnym razem pokaz to co naprawde potrafisz

Nagrywałem to ot tak do testów

Jest to jeden z pierwszych filmów jakie zrzuciłem, ostatnio gram 90% na lanie, ale tam gdzie gramy nie mam dostępu do kompa i nie nagrywam...
Nie tłumacz sie Siwens hehehehe

..przyznaj sie że chciałeś dorównać filmikowi Juana hehehehehee, nie no spoko pomysł..można sie wiele nauczyć nawet oglądając...tylko wiecej filmików proszę..np "niejaki"FIL hłe hłe..(gdzieś o nim słyszałem)

mógłby coś zapodać..Pro Uzny hehe

,albo rOxOrs Raptor hehe..do dzieła.
przyznaj sie że chciałeś dorównać filmikowi Juana
Co ty, jakbym chciał dorównać filmikowi juana to robie montaz a nie jakiejs (pipi) bez dzwięku lol

Nawet nie miałem zamiaru tego wrzucać (FIL sie pospieszył :wink:).
(FIL sie pospieszył :wink:).
A to standard
marshall
29 05 2004, 22:14
Fil niestety nie ma sprzetu zeby filmy wrzucac, bo juz sam go namawialem zeby pokazal z wlasnych oczu jak gra :wink: A zapewniam jest na co popatrzec

Fil bambusie koluj karte TV
Fil bambusie koluj karte TV

Jesli dobrze mi pojdzie na turnieju w Krakowie (czytaj: wygram) to moze w koncu skoluje sobie odpowiedni sprzet do nagrywania :roll:
[FPP]Liv3sMack
30 05 2004, 05:57
;] ja przyjade i skopie wam wszystkim tylki w Halo ;>
Liv3sMack\"];] ja przyjade i skopie wam wszystkim tylki w Halo ;>
A sprawiles juz sobie xb? ;>
[FPP]Liv3sMack
30 05 2004, 17:56
Jeszcze nie... ale z biegu zagram ;D
Liv3sMack\"]Jeszcze nie... ale z biegu zagram ;D
Pora sobie sprawic... tzn. juz niedlugo

I czekac na halo2 i xbox live - pogramy sobie po sieci ^^.
Na stronie
http://prgk.xtina.pl/index.php?subpage=filmy znajduje sie moj filmik z krotkiego pojedynku z kumplami na split screenie

pod nazwą "mischief2_by_tenchi2_halo" w stopce
multiplayer gameplay.
Khe? I ja nic o tym nie wiem? Juz sciagam 8O
Edit: Obejrzalem i jestem mocno zmieszany, wolalbym zeby ktos inny to skomentowal (wizard, rakiety, HANDICAPY)... :?
Same rakiety to jest to

. Jeden strzał i po wszystkim

Masz tylko 2 strzały i potem przeładowywujesz, albo trafiasz od razu albo giniesz

Do tego dochodzą granaty ale one są bardziej jako "suicide" i tak bawimy sie, akcja jest szybka a rozgrywka nie trwa dluzej niz 10 min

. Jak kto lubi ale proponuje wam sprobowac

.
Wlasnie ogladalem...
Bez urazy Tenchi... ale to jest n00b video

Nie mowie juz o jakosci,wykonaniu czy montazu filmu, ale o grze i stylu waszym.
Kopara mi opadla po chwili (niestety nie w pozytywnym znaczeniu).
Granie na rakiety na wizard i jeszcze handicapy... to bylo straszne

.
ps. Jak filmujesz kamera to ustaw ja na srodku aby bylo widac tylko obraz z tv...
ps2. Zly krok w 'prawdziwej' grze z kims dobrym = rowniez smierc.
Spoko. Dzieki za radę ale film byl na spontana nagrywany. Ciezko nam grac na 1 xboxie. Inne sa wrazenia oraz poziom gry jezeli grasz sam na jednym ekranie. Moze gdym mial kogos do sparingu z okolic Katowic to moze bym sie podszkolil. Niestety wiecie jak to jest grac na splicie, nie wytlumaczysz kumplom zeby nie lookali na twoj ekran :?
Goldi69-PL-
1 06 2004, 14:12
btw. ten pierwszy kawalek SW (remix)... to z filmiku flashowego? Bo ten 2gi poznaje wlasnie i calkiem spoko byl...
dziwnym nie jest, że z filmiku flashowego jest

A tak przy okazji nie znacie jakis graczy z okolic Sosnowca, Katowic ?
-_-;
Pytalem sie tylko o ten pierwszy kawalek (bo nie mam), mozesz mi go podeslac?
D'oh dla mnie <[0 0]>. A propos umiejetnosci i stylu, nie od razu Rzym zbudowano
Tenchi..Ja jestem z tych okolic

..zagadaj na gg jak cuś..pozdro
spoko, spoko. czekam na więcej.
spoko, spoko. czekam na więcej.
...a zdazyles juz wszystko obejrzec? :roll:
...a zdazyles juz wszystko obejrzec? :roll:
Te FIL a gdzie mecze PDT vs Ck) z Koźmina
Te FIL a gdzie mecze PDT vs Ck) z Koźmina

:?: :)
U mnie na dysku - juz stawiam FTP, sciagaj
Fil a gdzie sa mecze Wroc Team z PDT??
Fil a gdzie sa mecze Wroc Team z PDT??
j/w - sciagaj :roll:
JuanMag gameplay movie.mpg (64.79 MB) - Juan wymiata - polecam obadać filmik

Jestem pod wrażeniem :!: :)
Filmik mi sie spodobal:).2,5 tyys. osob go juz sciagnelo...to chyba o czyms swiadczy prawda

? Dobra robota JuanMag!!!
JuanMag is cool.
I have your vid Juan and it is one of my fav.
Filmik robi wrażenie. JuanMag robi naprawde niezle akcje ale widać że umie zachować spokuj podczas grania. A snajperka he całkiem nieźle. Dobra gra, dobra muza podkręca atmosfere i BA taka wlasnie jest gra w HALO PIĘKNA I OBY TAK DALEJ.
Filmik robi wrażenie. JuanMag robi naprawde niezle akcje ale widać że umie zachować spokuj podczas grania. A snajperka he całkiem nieźle. Dobra gra, dobra muza podkręca atmosfere i BA taka wlasnie jest gra w HALO PIĘKNA I OBY TAK DALEJ.
Hehe musisz mnie tego Juan nauczyc bo ja to podczas gry jak niekrzykne to sie źle czuje całyczas klne (ostatnio muj klan wpadł na pomysł noszenia koszulek z napisem Flash przekreślonym wpołowie czerwoną kreską) ja podziwiam Siwego ten to ma nerwy no masakra nic go nierusza nawet jak niemoze nikogo zabic to mine ma tą samą respekt (juan podobnie) a ludzi do kturych mozecie mnie poruwnywac pod względem zachowania sie podczas gry to PSYCHO ((pipi) gość)

ten tez niemoze sie powstrzymac

:!: Hehe
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.