Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
JuanMag
O ile mnie pamiec nie myli to jest to: New Order-Confusion wink.gif
kamson11
I mi (pipi) filmik się wiesz na 10 sekundzie a na poczatku i tak gubi klatki...puszczałem na xboxie...Co jest wszystko co ściągne z tego ftp'a to nie działa icon_evil.gif Chyba jak sciagam z niego mam PL... sad.gif
mario87
Zainstaluj najnowsze kodeki.
nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba brakuje Ci najnowszego divixa (chyba 5.0.3) a jak nie to i tak to przez kodeki :wink:
FiL4
arrow.gif xtournament's trip to AGP4 (61.4 MB)
Czyli AGP4 oczami teamu XTC, polecam jako "ciekawostke".
Goldi69-PL-
Juan sam montaz moglbys zrobic lepiej ale akcjie 1 klasa, ukonczyles jakas szkole snajperska czy naogladales sie za duzo "Wroga u bram" laugh.gif
bartiz
O ile mnie pamiec nie myli to jest to: New Order-Confusion wink.gif

Zgadza sie THX icon_twisted.gif cool.gif
HunterX
arrow.gif JuanMag gameplay movie.mpg (64.79 MB) - Juan wymiata - polecam obadać filmik cool.gif Jestem pod wrażeniem :!:  :)

O Halo nie mam zielonego pojęcia, ale filmik od początku do końca oglądałem z zaciekawieniem! "Nieźle" grasz, JuanMag hehe biggrin.gif.
_Bobek_
Raptor kiedy filmiki i jakies foty z kozmina :wink:
Raptor
Raptor kiedy filmiki i jakies foty z kozmina  :wink:

Czlowieku dopiero dzisiaj(!) mi NET wlaczyli... wpierw musze przekopac sie przez tone maili na skrzynce, nowe wiadomosci na forum. Fotki juz zrzucilem zara bede przerabial (przypadkiem fotki gdzie PSYCHO wypadl dobrze przepadly wink.gif - sorry man sad.gif wink.gif).
Wczoraj jak wrocilem to kapiel i spaaaaaaaaac... dzisiaj szkole odpusilem sobie byle sie wyspac tongue.gif.
A co do filmikow... niedlugo jakies mecze sie pojawia... a filmik z Kietrza jako taki... hmmm... wtedy kiedy Juan do mnie wpadnie i go zmonutujemy tongue.gif.
Jędrek
Te, kiedy beda filmy z Kozmina?
JuanMag
Nice wink.gif
Jędrek
Ladnie wink.gif Tylko nie wiadomo na jakim poziomie przeciwnicy wink.gif

Ps. Kiedy filmy z Kozmina??!!
marshall
Siwy nie mogles wziasc sobie lepszych przeciwnikow wink.gif

Slaby filmik, wiem jak grasz i dlatego wiem co pisze, stac cie na lepsze jazdy wiec nastepnym razem pokaz to co naprawde potrafisz biggrin.gif
FiL4
siwy sux0rs cool.gif
sterna
Co trzeba zrobić, żeby mnie też ktoś zaprosił grać po LAN'ie  icon_twisted.gif

Wez sie nie odzywaj bo jak cie zapraszalem do gry z Farmem to jakos Ci sie nie chcialo icon_evil.gif
siwy
Slaby filmik, wiem jak grasz i dlatego wiem co pisze, stac cie na lepsze jazdy wiec nastepnym razem pokaz to co naprawde potrafisz  biggrin.gif

Nagrywałem to ot tak do testów laugh.gif Jest to jeden z pierwszych filmów jakie zrzuciłem, ostatnio gram 90% na lanie, ale tam gdzie gramy nie mam dostępu do kompa i nie nagrywam...
Dragen
Nie tłumacz sie Siwens hehehehe icon_twisted.gif icon_twisted.gif ..przyznaj sie że chciałeś dorównać filmikowi Juana hehehehehee, nie no spoko pomysł..można sie wiele nauczyć nawet oglądając...tylko wiecej filmików proszę..np "niejaki"FIL hłe hłe..(gdzieś o nim słyszałem) icon_twisted.gif icon_twisted.gif mógłby coś zapodać..Pro Uzny hehe icon_twisted.gif ,albo rOxOrs Raptor hehe..do dzieła.
siwy
przyznaj sie że chciałeś dorównać filmikowi Juana

Co ty, jakbym chciał dorównać filmikowi juana to robie montaz a nie jakiejs (pipi) bez dzwięku lol laugh.gif Nawet nie miałem zamiaru tego wrzucać (FIL sie pospieszył :wink:).
Raptor
(FIL sie pospieszył :wink:).

A to standard wink.gif cool.gif
marshall
Fil niestety nie ma sprzetu zeby filmy wrzucac, bo juz sam go namawialem zeby pokazal z wlasnych oczu jak gra :wink: A zapewniam jest na co popatrzec icon_twisted.gif Fil bambusie koluj karte TV biggrin.gif
FiL4
Fil bambusie koluj karte TV  biggrin.gif

Jesli dobrze mi pojdzie na turnieju w Krakowie (czytaj: wygram) to moze w koncu skoluje sobie odpowiedni sprzet do nagrywania :roll:
[FPP]Liv3sMack
;] ja przyjade i skopie wam wszystkim tylki w Halo ;>
Raptor
Liv3sMack\"];] ja przyjade i skopie wam wszystkim tylki w Halo ;>

A sprawiles juz sobie xb? ;>
DreaD
http://69.56.161.42/~pfrvids/Composite%20(...2024)%20001.avi

Dread vs B-F1r3 1 vs 1 Pirsoner Honours Dread host cool.gif
[FPP]Liv3sMack
Jeszcze nie... ale z biegu zagram ;D
Raptor
Liv3sMack\"]Jeszcze nie... ale z biegu zagram ;D

Pora sobie sprawic... tzn. juz niedlugo wink.gif I czekac na halo2 i xbox live - pogramy sobie po sieci ^^.
tenchi2
Na stronie http://prgk.xtina.pl/index.php?subpage=filmy znajduje sie moj filmik z krotkiego pojedynku z kumplami na split screenie smile.gif pod nazwą "mischief2_by_tenchi2_halo" w stopce multiplayer gameplay.
FiL4
Khe? I ja nic o tym nie wiem? Juz sciagam 8O

Edit: Obejrzalem i jestem mocno zmieszany, wolalbym zeby ktos inny to skomentowal (wizard, rakiety, HANDICAPY)... :?
tenchi2
Same rakiety to jest to smile.gif. Jeden strzał i po wszystkim smile.gif Masz tylko 2 strzały i potem przeładowywujesz, albo trafiasz od razu albo giniesz smile.gif Do tego dochodzą granaty ale one są bardziej jako "suicide" i tak bawimy sie, akcja jest szybka a rozgrywka nie trwa dluzej niz 10 min smile.gif. Jak kto lubi ale proponuje wam sprobowac smile.gif.
Raptor
Wlasnie ogladalem...
Bez urazy Tenchi... ale to jest n00b video confused.gif Nie mowie juz o jakosci,wykonaniu czy montazu filmu, ale o grze i stylu waszym.
Kopara mi opadla po chwili (niestety nie w pozytywnym znaczeniu).
Granie na rakiety na wizard i jeszcze handicapy... to bylo straszne sad.gif.

ps. Jak filmujesz kamera to ustaw ja na srodku aby bylo widac tylko obraz z tv...

ps2. Zly krok w 'prawdziwej' grze z kims dobrym = rowniez smierc.
tenchi2
Spoko. Dzieki za radę ale film byl na spontana nagrywany. Ciezko nam grac na 1 xboxie. Inne sa wrazenia oraz poziom gry jezeli grasz sam na jednym ekranie. Moze gdym mial kogos do sparingu z okolic Katowic to moze bym sie podszkolil. Niestety wiecie jak to jest grac na splicie, nie wytlumaczysz kumplom zeby nie lookali na twoj ekran :?
Goldi69-PL-
http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t...t=13757&start=0

Masz kilka sposobow zeby nie lukali :wink:
Raptor
btw. ten pierwszy kawalek SW (remix)... to z filmiku flashowego? Bo ten 2gi poznaje wlasnie i calkiem spoko byl...
tenchi2
dziwnym nie jest, że z filmiku flashowego jest smile.gif A tak przy okazji nie znacie jakis graczy z okolic Sosnowca, Katowic ?
Raptor
-_-;
Pytalem sie tylko o ten pierwszy kawalek (bo nie mam), mozesz mi go podeslac?
tenchi2
D'oh dla mnie <[0 0]>. A propos umiejetnosci i stylu, nie od razu Rzym zbudowano smile.gif
Dragen
Tenchi..Ja jestem z tych okolic biggrin.gif biggrin.gif ..zagadaj na gg jak cuś..pozdro
JuanMag
http://pdt.xtina.pl/modules.php?name=Downloads

ps. Strona jest w budowie - testowa wersja.
tenchi2
spoko, spoko. czekam na więcej.
FiL4
spoko, spoko. czekam na więcej.

...a zdazyles juz wszystko obejrzec? :roll:
Flaha
...a zdazyles juz wszystko obejrzec?  :roll:
Te FIL a gdzie mecze PDT vs Ck) z Koźmina question.gif question.gif smile.gif
FiL4
Te FIL a gdzie mecze PDT vs Ck) z Koźmina question.gif  :?:  :)

U mnie na dysku - juz stawiam FTP, sciagaj biggrin.gif
Jędrek
Fil a gdzie sa mecze Wroc Team z PDT??
FiL4
Fil a gdzie sa mecze Wroc Team z PDT??

j/w - sciagaj :roll:
PIH
arrow.gif JuanMag gameplay movie.mpg (64.79 MB) - Juan wymiata - polecam obadać filmik cool.gif Jestem pod wrażeniem :!:  :)

Filmik mi sie spodobal:).2,5 tyys. osob go juz sciagnelo...to chyba o czyms swiadczy prawda cool.gif? Dobra robota JuanMag!!!
Loki64
JuanMag is cool. cool.gif

I have your vid Juan and it is one of my fav. biggrin.gif
Cegla
http://sniperkill.shellhq.net/HaloNMP.wmv - Fil mowi, ze dobre, no to macie : )
Bruce
Filmik robi wrażenie. JuanMag robi naprawde niezle akcje ale widać że umie zachować spokuj podczas grania. A snajperka he całkiem nieźle. Dobra gra, dobra muza podkręca atmosfere i BA taka wlasnie jest gra w HALO PIĘKNA I OBY TAK DALEJ.
Flaha
Filmik robi wrażenie. JuanMag robi naprawde niezle akcje ale widać że umie zachować spokuj podczas grania. A snajperka he całkiem nieźle. Dobra gra, dobra muza podkręca atmosfere i BA taka wlasnie jest gra w HALO PIĘKNA I OBY TAK DALEJ.
Hehe musisz mnie tego Juan nauczyc bo ja to podczas gry jak niekrzykne to sie źle czuje całyczas klne (ostatnio muj klan wpadł na pomysł noszenia koszulek z napisem Flash przekreślonym wpołowie czerwoną kreską) ja podziwiam Siwego ten to ma nerwy no masakra nic go nierusza nawet jak niemoze nikogo zabic to mine ma tą samą respekt (juan podobnie) a ludzi do kturych mozecie mnie poruwnywac pod względem zachowania sie podczas gry to PSYCHO ((pipi) gość) biggrin.gif ten tez niemoze sie powstrzymac biggrin.gif :!: Hehe
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.