Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
JuanMag
Hehe musisz mnie tego Juan nauczyc bo ja to podczas gry jak niekrzykne to sie źle czuje całyczas klne (ostatnio muj klan wpadł na pomysł noszenia koszulek z napisem Flash przekreślonym wpołowie czerwoną kreską) ja podziwiam Siwego ten to ma nerwy no masakra nic go nierusza nawet jak niemoze nikogo zabic to mine ma tą samą respekt (juan podobnie) a ludzi do kturych mozecie mnie poruwnywac pod względem zachowania sie podczas gry to PSYCHO ((pipipi) gość)  :D ten tez niemoze sie powstrzymac biggrin.gif  :!: Hehe

To malo gralismy razem powiem Ci tak cool.gif (zapytaj sie jacora wink.gif)
Juz pare padow poszlo :?
Flaha
To malo gralismy razem  powiem Ci tak  8) ( zapytaj sie jacora wink.gif)
Juz pare padow poszlo  :?
Hehe u mnie pad sie jeszcze jakos trzyma tylko ostatnio cos moi starzy uszy otworzyli biggrin.gif i słyszą moje poematy jak to dobrzy są ci gracze od kturych dostaje w dupsko na pingu 200-250 biggrin.gif :!:
JuanMag
Ja odpowiadam za siebie laugh.gif
Mr Hyde
a ludzi do kturych mozecie mnie poruwnywac pod względem zachowania sie podczas gry to PSYCHO ((pipipi) gość)  :D ten tez niemoze sie powstrzymac biggrin.gif  :!: Hehe

Psych to sie nawet (pipipi) jak wygrywa bo uwaza ze jest dla niego za niski poziom... :?
Cegla
Za to go wszyscy lubia smile.gif
siwy
ja podziwiam Siwego ten to ma nerwy no masakra nic go nierusza nawet jak niemoze nikogo zabic to mine ma tą samą respekt (juan podobnie) a ludzi do kturych mozecie mnie poruwnywac pod względem zachowania sie podczas gry to PSYCHO ((pipipi) gość)  biggrin.gif ten tez niemoze sie powstrzymac biggrin.gif  :!: Hehe

Heh powiem ci srogo się mylisz :wink: , całe RsQ ci może powiedzieć co sie dzieje w "budzie" jak gramy po LANie 8O :wink:
Toshiro-TNT
http://pdt.xtina.pl/modules.php?name=Downloads

ps. Strona jest w budowie - testowa wersja.

I saw the WIZARD CTF PDT VS GLD.

That was fun to see a team being raped in 2 minutes....ahahaha

your enemy scored. GLD: Shit they scored.
your enemy scored. GLD:NOOOO
your enemy scored. GLD:WTF!!! it 's impossible
your enemy scored. GLD:They are everywhere!!! Run my friends! RUUNN!!!!!
your enemy scored. GLD: NO WE ARE NOOBS.
GAME OVER. Your team lost 5 by 0. GG GLD :wink:

GLD: Jim Carrey, Robin Williams, Eddy Murphy and Ben Stiller!

You are too funny guys laugh.gif !
IroN
hmmmmmmmmmm 2 min that wasnt to long lol,they had no chance

you penguins got Ownd by PDT! lol

Great clan keep on going !!!!! biggrin.gif
-GLD-Uzny
Fil... moze zamiescisz "wd.up.io.ny" mecz ? icon_twisted.gif
FiL4
Fil... moze zamiescisz \"wd.up.io.ny\" mecz ?  icon_twisted.gif

Cicho badz Uzna :x
-GLD-Uzny
Hahaha cool.gif
Krecone by: SIWY clan
Music by: Uźny :wink: biggrin.gif
Edited by: Uźny :wink: biggrin.gif
ŚCIĄGAĆ :!: :!: :!: :!:
l00000000000000000000000l
Prawy klawisz -> zapisz jako!
FiL4
Muzyka z twojego filmu Pawle jest latwa, lekka, przyjemna i wpadajaca w ucho. Chociaz oczywiscie nie jest ona zbyt "wymagajacym" typem muzycznym. Masz talent.

/MaMa Fila
-GLD-Uzny
Muzyka z twojego filmu Pawle  jest latwa, lekka, przyjemna i wpadajaca w ucho. Chociaz oczywiscie nie jest ona zbyt \"wymagajacym\" typem muzycznym. Masz talent.

/MaMa Fila

Mamo fila... to siwy taką chciał :wink: Ja tylko ja "dodałem" biggrin.gif
Raptor
Muzyka z twojego filmu Pawle  jest latwa, lekka, przyjemna i wpadajaca w ucho. Chociaz oczywiscie nie jest ona zbyt \"wymagajacym\" typem muzycznym. Masz talent.

/MaMa Fila

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Co do dawania w(pipi)onego (wow, az caly jeden)... niby gdzie go dac lol, na wlasna strone - jeszcze wiekszy lol laugh.gif cool.gif. Ze tak powiem, shit happens [czyt. wypadek przy pracy] wink.gif cool.gif.
Toshiro: I had lots of laughts because of your mini dialog ;D
-GLD-Uzny

/MaMa Fila

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Co do dawania w(pipi)onego (wow, az caly jeden)... niby gdzie go dac lol, na wlasna strone - jeszcze wiekszy lol laugh.gif cool.gif. Ze tak powiem, shit happens [czyt. wypadek przy pracy] wink.gif cool.gif.
Toshiro: I had lots of laughts because of your mini dialog ;D

Serio question.gif Moze popiszecie sie jeszcze meczami z CyberLandu question.gif :!:
Z was s a niezłe cwaniaki :wink: Jeden mecz z cyberlandu jest dostepny icon_evil.gif Na dodatek był to bobka i boczka wypadek przy pracy cool.gif
TROCHE DZIWNE... :?
JuanMag

Serio question.gif  Moze popiszecie sie jeszcze meczami z CyberLandu  question.gif  :!:
Z was s a niezłe cwaniaki  :wink:  Jeden mecz z cyberlandu jest dostepny  icon_evil.gif  Na dodatek był to bobka i boczka wypadek przy pracy  cool.gif
TROCHE DZIWNE...  :?

To co Uzny chcesz powiedziec ze ten turniej w Kozminie to nam oddaliscie ??? :oops: :roll: laugh.gif
a jak chcesz 2v2 sie sprawdzic przyjedzi do Gdanska

Buhehehe cool.gif
-GLD-Uzny
Widze ze nic nie rozumiecie...
Ad1.Troche dziwne jest to ze udostepniacie tylko wygrane mecze (vide. kozmin, cyberland).
Ad2. W kozminie gralismy na miare naszych mozliwosci (chooj z tym ze po raz pierwszy gralismy WizCTF). Ale "rejpy" PDT trzeba zamieszczac :roll:
JuanMag
Po raz 1-wszy ?? Uzny wstydzil bys sie cos takiego pisac, to wy gracie od ponad 1,5 roku razem lol a my tylko gramy razem na turniejach
-GLD-Uzny
Myslisz ze my codziennie gramy 4v4? lol
To był nasz pierwszy raz... pozatym, chyba było widac ?
I nie zmieniaj tematu :? PDT nie umi pokazac jak przegrało...
Taka sama sytuacja byla w cyberlandzie...w.d.u.p.i.o.n.e mecze albo były złej jakosci, a to sie ucieło kawałek, a tak sie nie nagrał cały... :?
Jakims "cudem" tylko ten w.d.u.p.i.o.n.y przez boczka i bobka sioe zachował.. żenada :?
JuanMag
LOL , ale gracie caly czas razem wiec nie pie,rdol ze nie ze to nic nie daje etc ...., u nas tez to byl 1-wszy raz lol,
A co do Cyberlandu to ja gralem z Goldim ( o tym chyba zapomniales ) , jezli was tak to boli to nagrywajcie se mecze na swoja reke i nie bedzie bolu , zrobicie stronke gdzie zamiescicie co chcecie

A jak tak bardzo widze Ci zalerzy to zapraszam do Gdanska na 2v2 jak chcesz cos udowodnic :roll:

Czekamy ....
-GLD-Uzny
ale gracie  caly czas razem wiec nie pie,rdol ze nie  ze to nic  nie daje

Gdzie ja napisałem ze to nic nie daje question.gif pokaz mi...
Do gdanska odrazu powiedzielismy ze nie jedziemy...
Pytam sie tylko...dlaczego PDT nie zamiesci zadnego przegranego meczu question.gif question.gif question.gif
JuanMag
To co pierdzielisz ze graliscie 1wszy raz , tlumaczysz sie czy cos ??? powinniscie byc 1000 razy lepiej zgrani od nas ale widac tutaj co innego przesadzilo o wynikach cool.gif

Zadnego ???? to znaczy 1dnego :oops: , prosze Cie smieszny jestes.
Napisalem Ci zrob sobie stronke gdzie zamiescisz ten mecz i bedziesz zadowolony KUMATO ??? :roll:
-GLD-Uzny
Nie zapominaj o meczach w cyberlandzie :wink:
JuanMag
Zgadadza sie wygraliscie , ale niewiem kto ma te mecze i sam ich nawet nie widzialem
Jędrek
Hahaha  cool.gif 
Krecone by: SIWY clan
Music by: Uźny  :wink: biggrin.gif 
Edited by: Uźny  :wink: biggrin.gif 
ŚCIĄGAĆ :!:  :!:  :!:  :!: 
l00000000000000000000000l
Prawy klawisz -> zapisz jako!

Jak sie nazywa ta piosenka?
Raptor
Widze ze nic nie rozumiecie...

To ty nie rozumiesz na to wychodzi wink.gif cool.gif
Ad1.Troche dziwne jest to ze udostepniacie tylko wygrane mecze (vide. kozmin, cyberland).

Kompletnie nie jest to dziwne. Na stronie pokazujesz najlepsze rzeczy, a nie mase (u nas caly 1) przegranych filmow lol - kto by chcial takie ogladac. IMO Teamowe mecze to sa 4vs4, a takie cos jak 2v2 mozna zamiescic jako ciekawostke (ze nie bylo galami moimi i fila to coz... a o swoim poziomie wtedy to nawet nie chce nic mowic, ale jakby z filem gral juan wtedy to nie wiem czy byscie wygrali... - pozostaje tylko gdybac, co tez nie ma sensu - 2v2 wygraliscie i nikt z PDT nie placze z tego powodu - tylko wy, a raczej ty). Tak jak Juan powiedzial; skoluj sobie swoje www, swoje ftp, nagrywaj swoje filmy i umieszczaj swoje filmy jak komus dupska kopiesz (byle nie na xbc - kazdy wie why). My chcielismy swoje mecze nagrac w kozminie to juan sie poswiecil i przytargal swojego pc... a ze czesc (pare ladnych nawet) meczy sie zwalila przy nagrywaniu (bo ktos cos klikal podczas nagrywania) to trudno, nie placzemy z tego powodu. W ogole czy my gdzies sie chowamy z tym ze w kozminie bylo 5:1 a nie 5:0? Bylo GG, nie zawsze sie wygrywa i tyle.
Ad2. W kozminie gralismy na miare naszych mozliwosci (chooj z tym ze po raz pierwszy gralismy WizCTF). Ale \"rejpy\" PDT trzeba zamieszczac  :roll:

Powiedziec Ci cos smiesznego? My RAZEM rowniez gralismy CTF po raz pierwszy, wiec nie pierdziel synus :>. A cos jeszcze smieszniejszego? Jako TEN team gralismy PO RAZ PIERWSZY, co nie przeszkodzilo nam pokonac was... mowisz tak 'ah pokonalismy was raz wtedy', potem znowu ta sama mapa (znowu wy hostujecie) i przegraliscie nizej niz my z wami wczesniej. Cos rowniez smiesznego: nic ze soba nie trenowalismy (wy tak) i to rowniez nam nie przeszkodzilo was pokonac. Jak dla mnie w tym temacie (z takimi wymowkami) to DEOT.
Dla mnie jestes z tym cyrkiem smieszny.
-GLD-Uzny
Dzieki biggrin.gif
Ja chcialbym tylko poogladac wygrane filmiki :wink:
FiL4
W ostatnim tygodniu wrzucilem kilkanascie (!) nowych filmow na FTP -> http://prgk.xtina.pl/index.php?subpage=filmy
Szczegolnie polecam Unleashm.wmv (11.44 MB) - musicie zobaczyc ten ostatni headshot na Dammy 8O
Mr Hyde
Szczegolnie polecam Unleashm.wmv (11.44 MB) - musicie zobaczyc ten ostatni headshot na Dammy 8O

8O 8O 8O
To cos takiego jest w ogole mozliwe :wink: Niektore mapy byly chyba zhackowane? Takie skoki wysiadajac z warthoga mozna robic bez modow i innych takich rzeczy?

Filmik TRZEBA zobaczyc :!:
-GLD-Uzny
Robi wrazenie :!: Ale wszystkie triki znałem biggrin.gif
Wyrąbiste akcje cool.gif
Cegla
najlepszy filmik montowany z halo jaki widzialem (poza moim i raptora ;] ). Te headshoty rezyserowane, ch,uja nie ma... W bajki to ja nie wierze
Flaha
najlepszy filmik montowany z halo jaki widzialem (poza moim i raptora ;] ). Te headshoty rezyserowane, ch,uja nie ma...  W bajki to ja nie wierze
Wiesz co nawet jakby ssie okazało ze rezyserowane to i tak trudno w h.u.j jest cos takiego zrobic
PS. Mialem podobna akcje na chill out spadałem od bazooki i w locie heada gosciowi idącemu po pancerz hehe biggrin.gif
Cegla
nie kwestionuje, ze to (pipi) trudne, przeciez mowie, ze jeden z lepszych filmow : )
Salwador
Dla chcącego nic trudnego..Nie wiedziałem ze można mieć takie oko sterując zwłasza na padzie.. :wink: ..Mysz i klawiatura to inna szkoła..Filmik motywujący do grania... biggrin.gif ..I te zgrania zespołowe... icon_twisted.gif
Raptor
Na serwerze PDT pojawil sie filmik PDT vs VHS on Wizard - zapraszam do ogladania (swietna gra ze strony Juana i Fila (w takiej kolejnosci wink.gif) - imo najlepszy team 2vs2 ever).
Jak zawsze: Right click & save as cool.gif
Cegla
Ten filmik polecam - najwiekszy raip w moim zyciu smile.gif - Fil i Juan to zdecydowanie najlepsi wizardowcy w kraju, kontrola mapy calkowita, celnosc i nasze respy na ich celowniku = taki wynik smile.gif
Goldi69-PL-
Ten filmik polecam - najwiekszy raip w moim zyciu smile.gif - Fil i Juan to zdecydowanie najlepsi wizardowcy w kraju, kontrola mapy calkowita, celnosc i nasze respy na ich celowniku = taki wynik smile.gif

nic specjalnego w tym filmiku nie widzialem.
do 2vs2 Wizard to pomylka, jak przejmiesz kontrole to pozamiatane.
zreszta uwzam ze wrzucanie takich meczy to porazka, 100 razy lepiej sie oglada wyrownany mecz niz cos takiego.
1000000 razy bardziej chcial bym zobaczyc mecze Cegla i Psycho vs Qba i Oskarious
FiL4
do 2vs2 Wizard to pomylka

Jasne. To czemu na AGP4 w turnieju 2vs2 Wizard TS byl pierwszym trybem, ktory host musial grac? Ja wiem, oni sie przeciez nie znaja na Halo...

Nieczesto zdarzaja sie takie mecze, szczegolnie na lanie z ludzmi, ktorzy \"cos graja\".

1000000 razy bardziej chcial bym zobaczyc mecze Cegla i Psycho vs Qba i Oskarious

Zaden problem. Mogles przyjechac i nagrac te mecze. A po wszystkim wrzucic je na swoj serwer i udostepnic ludziom - zaden problem, prawda?
Cegla

do 2vs2 Wizard to pomylka, jak przejmiesz kontrole to pozamiatane.

Tu sie zgodze, tylko chodzi o to, zeby umiec ja przejac, nam z Filem i Junam sie to nie udalo hehehe.

Co od meczu my vs qba and Oskarinous to nie bylo to nic co bys chcial ogladac, mozesz mi wierzyc. O 5 rano nie da sie grac na turnieju - strzaly z bazuki w sciane i bulki pod nogi byly co chwile
*Reddemon*
I saw this game i think fil and juan did a great game with a good team work and this poor guys were raped laugh.gif
Raptor

No jasne, i tak bys ich pojechal 2v1 (flia i juana) wink.gif
Goldi69-PL-
Fil i Juan graja dobrze na Wizardzie.
Watpie zeby jakis inny team w Polsce mogl grajac z nimi przejac kontrole na tej mapie.
Nie zmienia to faktu ze ogladanie meczy granych na Wizardzie jest smutne jak flaki z olejem.
Raptor
Nie zmienia to faktu ze ogladanie meczy granych na Wizardzie jest smutne jak flaki z olejem.

Dla ciebie prawie wszystko (zwlaszcza gra na poziomie) jest smutne jak flaki z olejem... nikt ci przeciez nie kaze tego filmu sciagac, a co o zgrozo juz ogladac laugh.gif Moze czegos bys sie nauczyl ogladajac to...
Salwador
W sumie jest coś w tym..Ale to normalne według mnie że PDT nie daje żyć na wizardzie..no i zasiekali..smile.gif..Pokazali gre zespołową oraz wykazali się celnością,taktyką oraz tym że nadal nie mają równych..tongue.gif..Wizard to planasza HardCore..panowi z Bungi nie wcisneli jej z nudów..Bardzo ona przypomina poligon..Walka o prztrwanie..Tu nie stoji sie wjednym miejscu tylko trzeba się ruszać..Nie ma chwil przerwy..tongue.gif..A może Goldi lubi leżakować w jednym miejscu?
Goldi69-PL-
a)wykazali się celnością

B)A może Goldi lubi leżakować w jednym miejscu?

AD a)Prawde mowiac to dosyc duzo bledow jak na PROsow (bulki niedoloty itp) a co do celowania to tez naprawde kiepsko (w tym meczu) bo wiem jak gram czasami z Filem ze polowa fragow to trojki a tu moze ze 3 byly.

AD b)Ja jak gram to nie mysle o zabijaniu tylko o robieniu trikow :wink:
Z3RO-1C3[XNS]
Na serwerze PDT pojawil sie filmik PDT vs VHS on Wizard - zapraszam do ogladania (swietna gra ze strony Juana i Fila (w takiej kolejnosci wink.gif) - imo najlepszy team 2vs2 ever).
Jak zawsze: Right click & save as cool.gif

I halo friends;
I am an Italy halo players; sorry for my bad english :roll:
rarely I play on xbc.... In one day I meet Fil4... It's a good polish player, and a good friends ohmy.gif
I see the 2 vs 2 in wizard and I think this...
The polish style is different to Italy style; the PDT are a good clan.
There is a good feeling in Fil4 and Juan; the shot are not bad and the tactis is good....GOOD JOB PDT CLAN pifpaf.gif

comment for fil4...(one or two for juan...)

00.26- error 2 people vs 1 - many unfortunatly
00.42-not bad
00.58-assist for juan
01.06-nice shots
01.18-random granate error
01.26-assist for you
01.52-error tactis
02.21-assist for juan
02.43-NICE SHOTS JUAN
02.46-assist for juan
03.12-nice shots
03.38-assist for juan
03.38-umiliation...no fil4.... biggrin.gif
03.45-nice
05.10-not bad
05.26-error
05.35-BADDDDD JUAN
05.54-not bad

GG PDT cool.gif
Raptor
AD a)Prawde mowiac to dosyc duzo bledow jak na PROsow (bulki niedoloty itp) a co do celowania to tez naprawde kiepsko (w tym meczu) bo wiem jak gram czasami z Filem ze polowa fragow to trojki a tu moze ze 3 byly.

Dobra... swoj popis bulek dolotow etc. pokazales wczoraj wink.gif
AD b)Ja jak gram to nie mysle o zabijaniu tylko o robieniu trikow  :wink:

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Goldi... ahahahh tongue.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
FiL4
AD a)Prawde mowiac to dosyc duzo bledow jak na PROsow (bulki niedoloty itp)

O czym ty pier,dolisz? Przyklady prosze...

a co do celowania to tez naprawde kiepsko (w tym meczu) bo wiem jak gram czasami z Filem ze polowa fragow to trojki a tu moze ze 3 byly.

No oczywiscie. Widze, ze wciaz nie rozumiesz na czym polega roznica w graniu na splicie na malym TV do jakiejs gry 4fun przez xbc? Daj mi 40 calowe TV na turniej to bedziesz mial same trojki.

ps. Z3RO-1C3[XNS] - nice comment loool cool.gif
JuanMag

Goldi a co Ty jakis znawca prosow jestes , krytyk ???? :roll: , lepiej pokaz jak Ty grasz, bo cos cienko ostatnio z toba :oops:
Goldi69-PL-

Goldi a co Ty jakis znawca prosow jestes , krytyk ???? :roll: , lepiej pokaz jak Ty grasz, bo cos cienko ostatnio z toba :oops:

Wiesz ze mna jest jak z krytykami filmowymi.
Jak im nie wyszlo aktorstwo to zostali krytykami icon_twisted.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.