Widze ze nic nie rozumiecie...
To ty nie rozumiesz na to wychodzi
Ad1.Troche dziwne jest to ze udostepniacie tylko wygrane mecze (vide. kozmin, cyberland).
Kompletnie nie jest to dziwne. Na stronie pokazujesz najlepsze rzeczy, a nie mase (u nas caly 1) przegranych filmow lol - kto by chcial takie ogladac. IMO Teamowe mecze to sa 4vs4, a takie cos jak 2v2 mozna zamiescic jako ciekawostke (ze nie bylo galami moimi i fila to coz... a o swoim poziomie wtedy to nawet nie chce nic mowic, ale jakby z filem gral juan wtedy to nie wiem czy byscie wygrali... - pozostaje tylko gdybac, co tez nie ma sensu - 2v2 wygraliscie i nikt z PDT nie placze z tego powodu - tylko wy, a raczej ty). Tak jak Juan powiedzial; skoluj sobie swoje www, swoje ftp, nagrywaj swoje filmy i umieszczaj swoje filmy jak komus dupska kopiesz (byle nie na xbc - kazdy wie why). My chcielismy swoje mecze nagrac w kozminie to juan sie poswiecil i przytargal swojego pc... a ze czesc (pare ladnych nawet) meczy sie zwalila przy nagrywaniu (bo ktos cos klikal podczas nagrywania) to trudno, nie placzemy z tego powodu. W ogole czy my gdzies sie chowamy z tym ze w kozminie bylo 5:1 a nie 5:0? Bylo GG, nie zawsze sie wygrywa i tyle.
Ad2. W kozminie gralismy na miare naszych mozliwosci (chooj z tym ze po raz pierwszy gralismy WizCTF). Ale \"rejpy\" PDT trzeba zamieszczac :roll:
Powiedziec Ci cos smiesznego? My RAZEM rowniez gralismy CTF po raz pierwszy, wiec nie pierdziel synus :>. A cos jeszcze smieszniejszego? Jako TEN team gralismy PO RAZ PIERWSZY, co nie przeszkodzilo nam pokonac was... mowisz tak 'ah pokonalismy was raz wtedy', potem znowu ta sama mapa (znowu wy hostujecie) i przegraliscie nizej niz my z wami wczesniej. Cos rowniez smiesznego: nic ze soba nie trenowalismy (wy tak) i to rowniez nam nie przeszkodzilo was pokonac. Jak dla mnie w tym temacie (z takimi wymowkami) to DEOT.
Dla mnie jestes z tym cyrkiem smieszny.