Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
JuanMag
Czyli sam sie przyznajesz to po co takie txt typu dajcie mi dobrego zawodnika na turniej to bede 2 gi :roll:, troszke pokory kolezko wink.gif
vfk
Goldi to stanoiwsko kryryka jest juz zajete. przezemnie wink.gif panowie wiedza ze gram cienko. moze krytyki jakies specjanej nie wale, ale widac ze zawdonikow mamy naprawde dobrych co pokazali na teleporcie.
Salwador
Według mnie ludzie się wykazują najlepiej na turniejach..A nie na xbc..wink.gif
Raptor
Według mnie ludzie się wykazują najlepiej na turniejach..A nie na xbc..wink.gif

True. XBC means nothing. Jedyna prawdziwa gra jest po lanie, a nie gdzie ktos zawsze ma jakas przeszkode (nie rowny ping, delay etc.).
trika88
Bardzo podobał mi sie ten filmik 2vs2 na Wizardzie fil&Juan to zgrana ekipa biggrin.gif dali lekcje w Halo VHS
A co do wypowiedzi goldiego... LOL człowieku jesteś zazdrosny czy jak ?? hehh ja rozumiem że każdy lubi inne filmiki ogladać ale żeby do każdego filmiku mieć jakieś "ale"... OK fil nie wrzucaj juz ŻADNYCH filmów na serwa bo sie narazisz niektórym (joke) biggrin.gif
Jade nad morze narx...
Flaha
AD a)Prawde mowiac to dosyc duzo bledow jak na PROsow (bulki niedoloty itp) a co do celowania to tez naprawde kiepsko (w tym meczu) bo wiem jak gram czasami z Filem ze polowa fragow to trojki a tu moze ze 3 byly.

AD b)Ja jak gram to nie mysle o zabijaniu tylko o robieniu trikow  :wink:
Hehe Goldi wiesz nie mozesz tak mówic poniewaz nikt nie powiedział ze PDT to PRO team a nawet jesli to nietobie jest sądzic czy są dobrzy czy nie, wazne ze wygrali i w HALO nietylko cel sie liczy liczy sie tez taktyka, Team play , a błędy to ludzka zecz kazdy je popełnia ja, ty PDT a nawet Zyos koniec kropka PEACE :!: :!: (niema ludzi doskonałych)
Goldi69-PL-
Bardzo podobał mi sie ten filmik 2vs2 na Wizardzie fil&Juan to zgrana ekipa biggrin.gif dali lekcje w Halo VHS
A co do wypowiedzi goldiego... LOL człowieku jesteś zazdrosny czy jak ?? hehh ja rozumiem że każdy lubi inne filmiki ogladać ale żeby do każdego filmiku mieć jakieś \"ale\"... OK fil nie wrzucaj juz ŻADNYCH filmów na serwa bo sie narazisz niektórym (joke) biggrin.gif
Jade nad morze narx...

Kim ty jestes LOLKU?
Fakt jest taki ze do ogladania to wizard jest z du.py.
Caly czas to samo sie dzieje (nie wiem czy tylko ja to widze ale ta pmapa jest symetryczna) Prawda jest taka ze jak jesen dobry team jest na gorze ze skafandrem i do tego jeszcze niewidzialny to juz pozamiatane.
Do ogladania to z tych grywalnych map wizard jest najnudniejszy i tyle.
Zobacz mecz Zyos vs Walshy na Longu i popatrz ile tam jest (pipi)ch akcji (polecam ostatni frag w meczu, masakra) i jak wyglada gra PROsow.
Raptor
Kim ty jestes LOLKU?

A kim ty jestes aby nowego tak naskakiwac? Trika88 stwierdzil, ze do kazdego filmu masz zawsze jakies \"ale\", ktory dajemy.
Zobacz mecz Zyos vs Walshy na Longu i popatrz ile tam jest (pipipi) akcji (polecam ostatni frag w meczu, masakra) i jak wyglada gra PROsow.

Tez bym zobaczyl... w ogole istnieje taki film? laugh.gif
FiL4
Kim ty jestes LOLKU?

A kim ty niby jestes zeby sie do niego w taki sposob zwracac...?

Tez bym zobaczyl... w ogole istnieje taki film? laugh.gif

Tez bym go chetnie zobaczyl, ale niestety takowy nie istnieje.
Cegla
Goldiemu Zayos, poje,bal sie z Ogrem 1, ale co fakt to fakt, mecze na wiz sa mniej efektowne niz na takich mapach jak np Long, co nie znaczy, ze na wizie nie powinno byc filmikow smile.gif
Goldi69-PL-
Goldiemu Zayos, poje,bal sie z Ogrem 1, ale co fakt to fakt, mecze na wiz sa mniej efektowne niz na takich mapach jak np Long, co nie znaczy, ze na wizie nie powinno byc filmikow smile.gif

Fakt pomylka, troche naje,bany bylem jak to pisalem :oops:

Bo fakt jest taki ze beznadziejne mecze wrzucacie
Moze ja pogram z moimi kumplami, tez pojade ich 25:2 i sie bede podniecal jaki łomot im spuscilem.

[quote]LOL
Dlatego LOLEK

Prawde mowiac jestem chyba jedyna osoba na tym forum ktora nigdy nie napisala "LOL" :?
JuanMag

Bo fakt jest taki ze beznadziejne mecze wrzucacie
Moze ja pogram z moimi kumplami, tez pojade ich 25:2 i sie bede podniecal jaki łomot im spuscilem.

Po 1-wsze to nikt Ci nie kaze ogladac tych filmikow
po 2-gie ten mecz gralismy jakbys nie wiedzial z Cegla i Psychem a oni sa od ciebie DUZO lepsi, wiec to nie sa tam jacys kolesie "z podworka", ale ludzie ktorzy graja w te gre dosc dlugo, wiec SHUT UP :x

Zawsze masz jakies problemy (zazdroscisz czy co ? , ze tak to Cie boli )
Zrob swoja strone i tam wrzucaj PROS-owe filmiki jakie chcesz :oops: :oops: :oops:
Goldi69-PL-
Cegla i Psychem a oni sa od ciebie DUZO lepsi

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
To bylo najlepsze.
Bylo jesze napisac w jakie gry, moze Dance Dance Revolution?

Swoja droga jak masz za duzo kasy Juan to postaw na Cegle lub Psycho i chetnie z kazdym z nich zagram na lanie 1vs1 (mapa dowolna) powiedzmy o 50zl.

wiec to nie sa tam jacys kolesie  \"z podworka\", ale ludzie  ktorzy graja   w te  gre dosc dlugo, wiec  SHUT UP  :x

Chodzi mi ze roznica jak dzieli Ciebie oraz Fila i Cegle z Psycho jest mniej wiecej taka jak pomiedzy mna a np. Pablo (jeden z kumpli)

Zreszta Juan ja tez gram dosc dlugo np w Tekkena (tak z 5 lat) i lacznie napewno gralem z 5 razy wiecej w Tekkena jak w Halo ale na turnieju moze byl wygal z jedna runde.
Flaha
Cegla i Psychem a oni sa od ciebie DUZO lepsi

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
To bylo najlepsze.
Bylo jesze napisac w jakie gry, moze Dance Dance Revolution?

Swoja droga jak masz za duzo kasy Juan to postaw na Cegle lub Psycho i chetnie z kazdym z nich zagram na lanie 1vs1 (mapa dowolna) powiedzmy o 50zl.
To ty Goldi wygrywasz 1 vs 1 z Psychem i Ceglastym question.gif question.gif
Goldi69-PL-
To ty Goldi wygrywasz 1 vs 1 z Psychem i Ceglastym question.gif  :?:

Nie poprostu mam zaduzo pieniedzy i dusze hazardzisty po tacie :wink:
Cegla
Goldi, nie grales ze mna w zyciu jeden na jeden i cwaniakujesz.
JuanMag
Cegla i Psycho sa to ludzie ktorzy jezdza caly czas na turnieje i stanowia czesc naszej polskiej sceny halo a to ze akurat pojechalismy ich tak z Filem to nie znaczy ze nie potrafia grac . Jestem wiecej niz pewnien ze w TS by Cie pojechali

Zreszta Juan ja tez gram dosc dlugo np w Tekkena (tak z 5 lat) i lacznie napewno gralem z 5 razy wiecej w Tekkena jak w Halo ale na turnieju moze byl wygal z jedna runde.

Widocznie nie nadajesz sie do gier :roll:
Pomysl o tym wink.gif
Goldi69-PL-
Goldi, nie grales ze mna w zyciu jeden na jeden i cwaniakujesz.

grajilsmy 1vs1 przez XBC.
Ceglasty ja nie triedze ze jestem od Ciebie lepszy ale nie jestem "DUZO gorszy".

ps.Zakladzik nadal aktualny icon_twisted.gif
Cegla
LOL stary zebys ty widzial moje XBC. Tu sa grane LAGI nie opzonienia, zreszta szczytem lamerstwa jest ocenianie czyjesjs gry po XBC.
Goldi69-PL-
Cegla i Psycho sa to ludzie ktorzy jezdza caly czas na turnieje i stanowia czesc naszej polskiej sceny halo a to ze  akurat  pojechalismy ich tak z Filem to nie znaczy ze nie potrafia grac . Jestem wiecej niz pewnien  ze w  TS by Cie pojechali

2vs1 to moze i tak :wink:

Moze byc zaklad 2vs2 nie ma sprawy, moge byc np z Bieniem.
Goldi69-PL-
LOL stary zebys ty widzial moje XBC. Tu sa grane LAGI nie opzonienia, zreszta szczytem lamerstwa jest ocenianie czyjesjs gry po XBC.

Nie oceniam Twojej gry po grze przez XBC, tylko swierdzam fakt ze gralismy 1vs1.

Cegla zaklad nadal aktualny.
Cegla
Zastanawiam sie ile osob jeszcze wie o co tu sie rozchodzi. MAM W (pipi)E KTO Z NAS JEST LEPSZY. Nie bede gral z Toba o zadna kase. Mozemy zagrac vodka match, dla przyjemnosci One on One. HALO to dla mnie ZABAWA A NIE RYWALIZACJA.
Goldi69-PL-
Zastanawiam sie ile osob jeszcze wie o co tu sie rozchodzi. MAM W (pipi)E KTO Z NAS JEST LEPSZY. Nie bede gral z Toba o zadna kase. Mozemy zagrac vodka match, dla przyjemnosci One on One. HALO to dla mnie ZABAWA A NIE RYWALIZACJA.

biggrin.gif to lubie

Vodka mecz na starych dobrych zasadach, przegrany placi, pijemy razem.

ps.Przyniose zagryche :wink:
Cegla
pierwszy noramlny post smile.gif, przy halo wole sie bawic, niz tracic nerwy.
PIH
AD a)Prawde mowiac to dosyc duzo bledow jak na PROsow (bulki niedoloty itp) a co do celowania to tez naprawde kiepsko (w tym meczu) bo wiem jak gram czasami z Filem ze polowa fragow to trojki a tu moze ze 3 byly.

Bledow? Czlowieku wez sie dobrze przyjrzyj, bo moim zdaniem jest to na pewno jeden z lepszych ich filmow...Kiepsko? A co ty niby zagralbys lepiej? LOL...Jak grasz z FILem to pewnie leje cie niemilosiernie...mnie moze i tez ale ja to chociaz nie strugam prosa tak jak ty synek :!:
Goldi69-PL-
ja to chociaz nie strugam prosa tak jak ty synek :!:

ile masz chlopcze latek zeby tak tak pisac
nie jestem PROSEM i nigdy nie bede(pipi) na to tak samo jak na wszystkie rankingi i twoje wypowiedzi

moze nie jest tych bledow duzo ale sa:

Fil (naprade minimalne ale zawsze cos):
1:19 zle rzucona bulka nalepka
2:31 zablisko rzucona bulka
4:16 zjedzona bula
4:33 niedoskok do os'a
4:54 nie zebranie os'a plecami

Juan (tu duzo wiecej):
0:30 11 strzalow nie wystarczylo
0:52 10 strzalow kill i cale jabko poszlo sie kochac
1:38 niedolot
1:58 uciekl przed spawarka
2:25 kiepska bula
3:45 niedolot
5:30 spawara i 2 niecelne mele
6:20 zablokowal sie na scianie cofajac sie bprzed bulka

ogolnie kiepskie celowanie jak juz wczesniej mowilem, dla porownania zobaczcie filmik z Prisonera ogra jak dobrze pamietam (trwa ok minuty ale praktycznie same trojki wchodza)
-GLD-Uzny
Nie moge... 8O
Goldi, UMARŁEM JAK TO PRZECZYTAŁEM :!: laugh.gif
m0000000000l :wink:
JuanMag
Goldi (pipi) jestes zalosny takiego kolesia to dawno nie widzialem jak Ty :x , chcesz jakiejs wyliczanki to nagraj se swoj mecz ze mna np i i ci wytkne wszystkie bledy jakie zrobiles ( nie straczylo by strony napewno )

Ja niewiem Ty jakis zazdrosny jestes (pipi) czy co??, ty wez sie zastanow co ty robisz : posmiewisko

Uwazasz sie za niewiadomo kogo ze oceniasz filmy itd a co Ty jakis znawca jestes ??? (qwno a nie znawca)

Skonczylem (pipi) dawno mnie tak nikt nie wqrwil jak ten debil

sorry za przeklenstwa ale musialem
Goldi69-PL-
Goldi (pipi)  jestes zalosny takiego kolesia  to dawno nie widzialem jak Ty :x , chcesz jakiejs wyliczanki to nagraj se swoj mecz ze mna  np i i ci wytkne wszystkie bledy jakie zrobiles  ( nie straczylo by strony napewno )

Ja niewiem Ty jakis zazdrosny jestes (pipi) czy co??, ty wez sie zastanow  co ty robisz : posmiewisko  

Uwazasz sie za niewiadomo kogo ze  oceniasz filmy itd  a co Ty jakis znawca jestes  ??? (qwno a nie znawca)  

Skonczylem  (pipi) dawno mnie tak nikt nie wqrwil jak ten debil  

sorry za przeklenstwa ale musialem

Fil mnie wczoraj poprosil zebym to zrobil a ze mu obiecalem to napisalem.
Juan grasz (pipi) (10 razy lepiej niz ja) i sie nie wqrviaj bo nie ma o co.

Jak ktos wypisuje akcje ktore mu sie podobaly to nie uwazasz ze to zalosne.
JuanMag
Goldi (pipi) tu nie o to chodzi kto gra lepiej, tylko dlaczego tylko Ty musisz sie czepiac wszystkiego?

A pisanie takich postow jakie piszesz to wedlug szerokiego grona ludzi jest to robienie z siebie nie wiadomo jakiego mastera, wiec mi o to chodzi.

Sporo jest osob ktore gra przecietnie, a nie kreuja sie jak Ty na gwiazdora, wiec zanim cos napiszesz pomysl, bo tylko sie osmieszasz.
FiL4
Fil (naprade minimalne ale zawsze cos):
1:19 zle rzucona bulka nalepka

Haha. Widocznie wciaz nie znasz tego prostego triku, to bylo zamierzone.

2:31 zablisko rzucona bulka

Dokladnie tak chcialem wykonac te akcje, moj styl gry.

4:16 zjedzona bula

...a raczej zbyt dobrze rzucony granat przez Cegle, nie do unikniecia.

4:33 niedoskok do os'a

Co?

4:54 nie zebranie os'a plecami

Nie musialem go brac od razu. Wpierw patrzylem gdzie sa przeciwnicy, aby ewentualnie wziasc go w momencie gdy ktos by wchodzil po rampie na gore - latwy frag.

Na koniec dodam, ze wszystkie twoje zarzuty sa dla mnie absurdalne. STFU goldi.

ps. Added on: 14-Jul-2004 Downloads: 312 - ze wszystkich osob, ktore to ogladnely pan goldi jest zdecydowanie numerem jeden jesli chodzi o negatywne opinie.
Goldi69-PL-

ps. Added on: 14-Jul-2004 Downloads: 312 - ze wszystkich osob, ktore to ogladnely pan goldi jest zdecydowanie numerem jeden jesli chodzi o negatywne opinie.

i o to mi chodzilo icon_twisted.gif
Cegla
Ja je,bie co za parodia, robicie ze sceny HALO dzeicinade, nie daleko nam juz chyba do sokoma. Goldi nie pier,dol dobrze zagrali, Filu nie ma co drazyc tematu olej to. Wejdzie ktos obcy na to forum i co sobie pomysli ? Ze banda gowniarzy tutaj siedzi....
Salwador
Niebić się..Spokój..
Mam nadzieję że zamieścicie filmiki z przyszłego turnieju..
-GLD-Uzny
Siwy... czekamy, czekamy biggrin.gif
Co sie tak guzdrasz tongue.gif
Flaha
Siwy... czekamy, czekamy  :D  
Co sie tak guzdrasz  :P
No siwy pokaz calej polsce co nakręciłes moja wstępna ocena 8,5/10 bo niecałe RsQ sie pokazało biggrin.gif :!: :!: Ale te heady biggrin.gif to wyrąbane :!: :!:
siwy
od n00bow dla n00bow :wink: arrow.gif RsQ gameplay
JuanMag
Good Job Siwy wink.gif 1-szy Polski Halo Montage

Polecam :!: :!: Warto obejrzec wink.gif
AkUz
Popieram Juana, bardzo "ładny", dobrze zmontowany filmik z kilkoma fajnymi akcjami - polecam cool.gif
-GLD-Uzny
Całe RSQ odwaliło kawał dobrej roboty biggrin.gif siwy...gratuluje swietnego montazu i swietnie dobranej muzy smile.gif 9/10 cool.gif
B0CZEK
Siwy zaj,ebisty filmik 8/10 icon_twisted.gif :wink:
FiL4
od n00bow dla n00bow  :wink:  :arrow:  RsQ gameplay

"RsQ from Poland" is pimpy cool.gif
Dragen
Nie no wypas!!!!! snajpera rulez!!!! wogóle akcyjki super,muza!!! Ja chce więcej!! brać sie czołówka do roboty!!! ogłosimy turniej na najlepszy montarz!!! biggrin.gif

Good Job Siwy!!!
Cegla
filmik b dobry nawet b b dobry, poza jedna akcja na koncu, jak MC wybiegaja z predkoscia zolwia z teleportu strzelaja w sciane i ktos im wpina headshoty, tak chamsko rezyserowane, ze nie moge, ale chyba tak mialo byc, prawda wink.gif?
Raptor
jedna akcja na koncu, jak MC wybiegaja z predkoscia zolwia z teleportu strzelaja w sciane i ktos im wpina headshoty, tak chamsko rezyserowane, ze nie moge, ale chyba tak mialo byc, prawda wink.gif?

Raczej tak ma byc wink.gif cool.gif

Mi sie filmik rowniez bardzo podobal - 7+/10
Z takich detali to music nie jest by siwy wink.gif i szkoda, ze muzyka sobie ot tak leci (chociaz i tak pasuje - ten kawalek cos w sobie ma), ale ogolnie bardzo fajnie wymyslone akcje (niektore, bo reszta jest ogolnie fajna sama w sobie, badz troche naciagana wink.gif). Film mi sie podoba (zwlaszcza, ze to dopiero pierwsza zabawa w montaz) - Good Job cool.gif.
siwy
jak MC wybiegaja z predkoscia zolwia z teleportu strzelaja w sciane i ktos im wpina headshoty, tak chamsko rezyserowane, ze nie moge, ale chyba tak mialo byc, prawda wink.gif?

Tak miało być :wink: , z needlerow nie walimy w normalniej grze wink.gif
easye
Ja jestem pod ogromnym wrazeniem. Do tej pory malo wierzylem w akcje z filmu Unleashm.wmv, teraz w ogole zmienilem zdanie. Co wiecej - filmik Siwego o wiele bardziej mi sie podoba. Dla mnie spokojnie 9 z plusem, zwlaszcza, ze to pierwszy polski montaz.
A co do snajperow - to ja nie mam pytan... :wink:
poza jedna akcja na koncu, jak MC wybiegaja z predkoscia zolwia z teleportu strzelaja w sciane i ktos im wpina headshoty, tak chamsko rezyserowane, ze nie moge, ale chyba tak mialo byc, prawda wink.gif?

A mi nawet ta rezyserka na koncu przypadla do gustu - swietne zakonczenie filmu.
Goldi69-PL-
Psycho mi cos mowil o filmikach na zywo z MLB (czy cos takiego) ma to ktos nagrane lub wie gdzie sciagnac?
JuanMag
HEHE Goldi troche sie spozniles wlasnie sie skonczyl turniej na MLG byla relacja na zywo jak graja. Zaluj bys zobaczyl wkoncu jak graja prawdziwi prosi wink.gif 2 dni (pipi)ch meczy cool.gif
Mr Hyde
od n00bow dla n00bow  :wink:  :arrow:  RsQ gameplay

8O faaaaajne, full pro i ogolnie eXtra tylko czasami za bardzo wyrezyserowane :wink: . Muza tez suuuper (chyba z THPS2)

kcem takich wiecej biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.