Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Goldi69-PL-
HEHE Goldi troche sie spozniles wlasnie sie skonczyl turniej  na MLG byla relacja na zywo jak graja. Zaluj bys zobaczyl wkoncu jak graja  prawdziwi prosi wink.gif 2 dni (pipipi) meczy   cool.gif

To ze sie spoznilem to wiem, ale gdzies, ktos musi miec to nagrane.
Raptor
To ze sie spoznilem to wiem, ale gdzies, ktos musi miec to nagrane.

Nagralbym gdyby mi sie komp nie walil co chwila i progz byl pelna wersja sad.gif.
ps. grali koth w finalach tongue.gif Odball tez sie zdazyl jakos w polfinalach tongue.gif
easye
HEHE Goldi troche sie spozniles wlasnie sie skonczyl turniej  na MLG byla relacja na zywo jak graja. Zaluj bys zobaczyl wkoncu jak graja  prawdziwi prosi wink.gif 2 dni (pipipi) meczy   cool.gif

Cos tym Pro'som strzaly ze snajperki nie wychodzily, zeby nie powiedziec, ze niektorzy w ogole nie trafiali...
-GLD-Uzny
Nie.. to tamci tak dobrze unikali :oops: laugh.gif
Cegla
Ogre2 mial switenego double killa na HH jak grali z PS, zero namierzania, szarpna dwa razy celownikiem i stracil dwie glowy.oddalone dosyc i na innych poziomach jesli chodzi o wysokosc.
Dragen
Mecze wypas!! klimat tez fajny panował ,raz w przerwie koleś sie bawił GT3 hehehehhe, pewnie sie nudzili..mogli halo zapodać...lol biggrin.gif

Ogólnie spoko sie oglądało, tylko takie rzeczy cza mieć nagrane i oglądac po koleji każde okienko z osobna hehe..żeby sie przyglądnąc itp.

Myślę że za niedługo bedę oglądał Polski Team!!! jak będą łoić wszystkich po kolei!!!! wszystkich Ogrów, Pawianów, nawet goluma biggrin.gif , a wierze że przyjdą takie czasy!!!!!!! Juz niedługo!!!POLSKA HALO RULEZ!!!!!

Ps,Thx Fill za linka :wink:
Raptor
Mecze wypas!! klimat tez fajny panował ,raz w przerwie koleś sie bawił GT3 hehehehhe, pewnie sie nudzili..mogli halo zapodać...lol biggrin.gif

No bo jak w halo sie nic nie dzialo to cos musieli dac... wink.gif Mi sie bardzo wywiady po meczach podobaly.
Ogólnie spoko sie oglądało, tylko takie rzeczy cza mieć nagrane i oglądac po koleji każde okienko z osobna hehe..żeby sie przyglądnąc itp.

Ja chcialem nagrywac ale WM Recorder mam w postaci demo only sad.gif - 2min nagrania w .asf (30sek = ok 1,4mb - jakosci takiej jak leciala przez stream).
Myślę że za niedługo bedę oglądał Polski Team!!! jak będą łoić wszystkich po kolei!!!! wszystkich Ogrów, Pawianów, nawet goluma biggrin.gif , a wierze że przyjdą takie czasy!!!!!!! Juz niedługo!!!POLSKA HALO RULEZ!!!!!

Raczej bym grubo powatpiewal wink.gif Na bank nie w halo(1) wink.gif.
FiL4
Cos tym Pro'som strzaly ze snajperki nie wychodzily, zeby nie powiedziec, ze niektorzy w ogole nie trafiali...

Haha. Niech zgadne - powtarzasz co ci akuz powiedzial?
btw... team w skladzie: akuz, easye, kamson11 i xarou vs "prosi, ktorzy nie trrafiaja - StK" - Dammy TS - ile obstawiacie? 8O
Raptor
btw... team w skladzie: akuz, easye, kamson11 i xarou vs \"prosi, ktorzy nie trrafiaja - StK\" - Dammy TS - ile obstawiacie? 8O

50:-2 dla StK... mecz niecale 3min.
-GLD-Uzny
50:1 - zawsze jakis "fuks" sie moze trafic tongue.gif
Raptor
50:1 - zawsze jakis \"fuks\" sie moze trafic tongue.gif

Chyba jakby brali ich na melee only biggrin.gif
Goldi69-PL-
Filu uruchom kontakty, ktos te mecze napewno nagrywal.
Ja balowalem od piatku do niedzieli i troche przegapilem sad.gif
easye
Haha. Niech zgadne - powtarzasz co ci akuz powiedzial? 
btw... team w skladzie: akuz, easye, kamson11 i xarou vs \"prosi, ktorzy nie trrafiaja - StK\" - Dammy TS - ile obstawiacie? 8O

Odpowiedzialbym, ale i tak zaraz skasujesz. laugh.gif
FiL4
Nie wstydz sie easye, odpisz cool.gif
Raptor
Odpowiedzialbym, ale i tak zaraz skasujesz.  laugh.gif

Czytaj podpis Fila... pasuje do ciebie w 100%. Jak masz mu cos do powiedzenia 'gestrzego' i nienadajacego sie na forum to wyslij mu PW.
Filu uruchom kontakty, ktos te mecze napewno nagrywal.
Ja balowalem od piatku do niedzieli i troche przegapilem  sad.gif

Bedzie retransmisja czesci meczow... odwiedzaj www.mlgpro.com regularnie.
AkUz
Haha. Niech zgadne - powtarzasz co ci akuz powiedzial? btw... team w skladzie: akuz, easye, kamson11 i xarou vs \"prosi, ktorzy nie trrafiaja - StK\" - Dammy TS - ile obstawiacie? 8O

Ej ode mnie won nic mu takiego nie mówiłem :?
kamson11
Haha. Niech zgadne - powtarzasz co ci akuz powiedzial? btw... team w skladzie: akuz, easye, kamson11 i xarou vs \"prosi, ktorzy nie trrafiaja - StK\" - Dammy TS - ile obstawiacie? 8O

Czego ode mnie kcesz o_O
ps: W zyciu może oglądałem 2 filmiki z Halo i 1 komentowałem ale to było dawno więc ode mnie wara ;p
FiL4

Akuz chyba juz nie pamietasz co mi na MSN'ie pisales? "Slabo graja" :roll:
AkUz
Moze powiedziałem raz że Ogre nie trafil ze snajperki a zuzyl caly magazynek :wink: Ale wiem - to są prosi nawet lepsi od Ciebie takze dobrze to normalka ze mnie by do 0 za kazdym razem ogrywali - poprostu zwrocilem uwage na ten jeden "blad" jesli to bledem mozna bylo w ogole nazwac :? Ale easye nic nie mówilem :?
Dragen
loooooooooool, jak widze takie texty..ile wy macie lat?? 15??? 8O 8O
widać ze goście zyją halo..zawodowcy, czołówka..ludzie, którzy sie mylą jak inni, nikt nie jest doskonały..takie wygrzebywanie błędów (vide Goldi w innych postach) i inni to dzieciniada, i żal (zazdrość o swoje umiejętności) ,ale sory wszystkiego mieć nie można, do wszystkiego dochodzi sie ciężką pracą..

-a co do błędów:to tak jak bym M.Jordanowi powiedział-stary, nie trafiłes w meczu 20 rzutów..co z ciebie za zawodnik..lol, i to nic ze zdobył 40 pt..to tylko człowiek..nikt nie jest maszyną..ci kolesie tez zazwyczaj wygrywają..bardziej to zazwyczaj hehehe laugh.gif

a czemu to piszę? bo jak sie siedzi w czymś na 1000%, i zna sie kulisy od wewnątrz, nie ważne czy to sport czy gry video, ci ludzie zapier...ali na swój skillz i należy im sie jakiś respect..i uważajcie co piszecie bo to naprawde irytuje...

ale ogólnie jest dobrze..cza trenować dalej i gonic lolków z czołówki. żeby o was mówiono..proos
POLSKA rulez.. :wink: wszechogólny PEACE!! cool.gif
kamson11
Dragen ale ja nawet słowa nie powiedziałem laugh.gif
easye
Dragen niektorzy ludzie jakos nie widza sensu gonic czolowke, bo wystarcza im pogranie od czasu do czasu z kumplami, lub przez XBC.
Nawet nie trenuja, ale jak juz wypowiedza swoje zdanie, to wmawia im sie zazdrosc. :roll: Zreszta - widze, ze kacik HALO zamienia sie pomalu w forum wylacznie dla 'Pros'ow'. Fil - kasowaniem postow, takim traktowaniem poczatkujacych (takich chocby jak Kamson) czy wypowiedziami STF, bo nie podoba mi sie twoja wypowiedz nikogo nie zachecisz, do tej i tak ostro wyidealizowanej sceny HALO w naszym kraju...
Odpowiedzialbym, ale i tak zaraz skasujesz.  laugh.gif

Czytaj podpis Fila... pasuje do ciebie w 100%. Jak masz mu cos do powiedzenia 'gestrzego' i nienadajacego sie na forum to wyslij mu PW.

Wiesz co Raptor - coraz bardziej mnie zaskakujesz swoja spostrzegawczoscia i inteligencja. (jakos nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek obrazal Fil'a na forum, tymbardziej nie bede robil tego na PW.)
Raptor
Wiesz co Raptor - coraz bardziej mnie zaskakujesz swoja spostrzegawczoscia i inteligencja. (jakos nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek obrazal Fil'a na forum, tymbardziej nie bede robil tego na PW.)

A ty mnie dokladnie na odwrot. Zastosuj sie. Ciagle wracasz do czegos co zostalo juz zalatwione przez GORE, odpusc juz sobie - w tej sprawie DEOT bo nudny sie stajesz. Jedyne co ostatnio widze od ciebie to jakies proby jezdzenia po Filu i czepianiu sie go, co juz jakis czas temu skasowalem.

A teraz drogie panie koniec offtopa laskawie...
Goldi69-PL-
..takie wygrzebywanie błędów (vide Goldi w innych postach) i inni to dzieciniada, i żal (zazdrość o swoje umiejętności)

To z tymi bledami bylo tylko i wylacznie na zyczenie Fila (co juz zreszta pisalem), nikomu niczego nie zazdroszcze (nawet ciesze sie ze gram tak jak gram bo przynajmniej tocze wyrownane, zaciete pojedynki z Psychem, Bieniem itd. A jak bym wszystko wygrywal do 0 to nie widze sensu takiej gry).
Dragen: Jordan moze i byl dobry ale byl tez najwiekszym samolubem w NBA a skutecznosc procentowa Jordana tez nie byla wysoka.
Barkley - no.1 (dla mnie)

//edit:// Dobra i koniec offtopa bo zaczne kasowac icon_twisted.gif [Raptor]
Salwador
http://www.xboxyde.com/game_146_en.html <--Dla tych którzy jeszcze nie widzieli..hyh.gif..ściągać..koniecznie!! icon_twisted.gif
FiL4
arrow.gif Sniper Derby Preview
If you're interested in the Sniper Derby going on at the iGames Expo, during the Final Rounds, check out this video. It shows what type of gametype you'll have to play.
trika88
od n00bow dla n00bow  :wink:  arrow.gif  RsQ gameplay

Siema wam HALOman!acy
Bardzo spodobał mi sie filmik RsQgameplay wyreżyserowany przez siwego
lajtowe headshoty noi (pipi) podkład, Flimik oglądałem z 20 razy więc to o czymś świadczy. Pozdro dla Fila który poinformował mnie o tym filmiku o 5 rano dnia 31.07 gdy ledwo co znad morza przyjechałem.
Więcej polskich produkcji filmowych oraz growych paL:D aha jak ktos chce pograć na PC w Halo to zapraszam (wiem że to forum konsolowe i mowa o halo na xboxa ale tejże konsoli nie posiadam więc zostaje tylko mierna imitacja "Prawdziwego") HALO. AHA WYGRANEMU STAWIAM BRO biggrin.gif
cykage
"You got served Master Cheif style"
By Rippon

Extremely funny... download and watch.
http://home.comcast.net/~cykage/You_got_served.wmv
DreaD
nice vid and also RsQ vid ownz cool.gif
[PAYOT]TAM-ARN
really funny vid,i would like to do it on tourney when killing another guy laugh.gif
i think he would be very angry
*Reddemon*
hehe i agree with tam arn cool.gif
Raptor
Yeah hehehe smile.gif Do the moonwalker! laugh.gif
Can't touch this cool.gif
Super film smile.gif
Great Job cykage! smile.gif - one of the funnies things i ever saw smile.gif
FiL4
arrow.gif XatHalo50k3 (11 MB)
Jesli nie byles na 50k3 (lol) to po prostu musisz to zobaczyc. Czad 8O
Flaha
arrow.gif XatHalo50k3 (11 MB)  
Jesli nie byles na 50k3 (lol) to po prostu  musisz to zobaczyc. Czad 8O
AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa czemu tak w polsce niema (pipi)ani politycy to wszystko przez nich (pipi)ana masa widzą tylko CSa i innne Quake 3 k.u.r.w.a mac ja tez chce takich turnieji i tylu ludzi i wogule kocham HALO JEZU ja chce do USA niema tam ktos rodziny ja chce musze tam byc show them jak gramy wymiutłbym wszystkich ale by im oczka swidrowły na widok jak umiem moim Dualem wymachiwac icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nieusne dzis icon_evil.gif ja chce do USAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :!: :!: :!: :!: :!:
B0CZEK
Nie tylko ty Flash bys chcial takie turnieje w Polsce icon_twisted.gif niestety to nie jest mozliwe sad.gif
Ryu-San

co to, to juz ja lepiej strzelam ze snajperki pifpaf.gif
Mr Hyde

co to, to juz ja lepiej strzelam ze snajperki pifpaf.gif

Nowy PRO? :wink:
Ryu-San

Nowy PRO?  :wink:

Ja rozumiem ze to zapowiedz jakiegos snajperskiego turnieju ale moze oni tak PRO unikaja kul albo co bo po 4 strzaly im czasami niewystarczaja.
Ja to w Halo raczej prosem nie bede bo po 2h mnie juz glowa max boli (wszystkie gry 3D tak na mnie dzialaja) ale w 2D np. SF3 moge grac i cala noc. :wink:
FiL4
http://www.xboxottawa.ca/movies.htm - FTC movies, jesli ktos lubi hacking to MUSI je zobaczycc 8O
-GLD-Uzny
http://www.xboxottawa.ca/movies.htm - FTC movies, jesli ktos lubi hacking to MUSI je zobaczycc  8O

Juz od dawna mam wszystko na HDD tongue.gif Odc. 12 OWNZ cool.gif
Flaha
hehe ci z MLG juz mają HALO 2 czy co?? a moze to ja sie w czasie cofnolem?? macie tu linka sciągac i oglądac ma ok.160mb ale warrto http://www.gametrailers.com/gt_vault/t_halo2_mlg.wmv :!:
JuanMag
Chyba sie cofnales ten filmik juz byl u nas na forum :roll: :oops:
Flaha
Chyba sie cofnales ten filmik juz  byl u nas na forum  :roll:  :oops:
Ups :oops: ale ja tak czesto forum nieprzeglądam więc mozecie mi wybaczyc chcialem dobrze.
FiL4
http://movies.gamevidz.com/HcH/hch3.html - finalowy tiebreak Halo Hardcore Chicago 2004
<Oskarious>
http://www.thatweasel.tv/hbo_mirror.php?page=1 - nie wiem czy było (sporo stron).... :wink:
B0CZEK
fajny filmik icon_twisted.gif
niewiem jak on tak gra na dualu :roll:
_Bobek_
fajny filmik  icon_twisted.gif 
niewiem jak on tak gra na dualu :roll:

Poprostu PRO player on dual shock cool.gif
-GLD-Uzny
Co to za chłam question.gif :roll: (boczek spokojnie, żartuje tylko ;P ) biggrin.gif
POLECAM cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.