Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
B0CZEK
Co to za chłam  :?:  :roll:  (boczek spokojnie, żartuje tylko ;P )  :D  
POLECAM  8)

ja zawsze wiedzialem ze doceniasz moje umiejetnosci "Co to za chłam " :oops:
_Bobek_
POLECAM  8)

ja zawsze wiedzialem ze doceniasz moje umiejetnosci \"Co to za chłam \" :oops:

Boczek a pytales sie mnie o zgode question.gif
Pamietasz jak ja gralem z uznym a ty z cichym (rape jak nie wiem dla nas ofkoz icon_twisted.gif ) i prosiles zeby uzny go skasowal bo ci "NIEWYSZEDŁ" :x m0l
no comment
Ja w tym meczu co dales linka gralem z MANIAKIEM(wiadomo jakie maniak ma nie raz przeblyski (inteligencji) ) ale oczywiscie ...
Ehhh....
Tak samo bylo z cichym jak grales z nim pojedynka na Prisonerze
Cichy przegral bo nie gral na powaznie tylko 4fun- ale ty musiales filowi wyslac i moze jeszce innym nie wiem m0l :? 8O
B0CZEK
POLECAM  8)

ja zawsze wiedzialem ze doceniasz moje umiejetnosci \"Co to za chłam \" :oops:

Boczek a pytales sie mnie o zgode question.gif
Pamietasz jak ja gralem z uznym a ty z cichym (rape jak nie wiem dla nas ofkoz icon_twisted.gif ) i prosiles zeby uzny go skasowal bo ci \"NIEWYSZEDŁ\" :x m0l
no comment
Ja w tym meczu co dales linka gralem z MANIAKIEM(wiadomo jakie maniak ma nie raz przeblyski (inteligencji) ) ale oczywiscie ...
Ehhh....
Tak samo bylo z cichym jak grales z nim pojedynka na Prisonerze
Cichy przegral bo nie gral na powaznie tylko 4fun- ale ty musiales filowi wyslac i moze jeszce innym nie wiem m0l :? 8O

Mecz w ktorym grales z uznym graliscie na maniaka i cichego (mam ten mecz na hdd) :roll:
Nigdy nie mowilem uznemu zeby kasowal jakies mecze ( kasowal bo obraz w nich byl wyzszy niz szerszy sad.gif )
mecz z cichym raz ze filowi ten mecz obiecalem zanim go gralem dwa to cichy chcial go grac i wiedzial ze jest nagrywany :roll:
Mecz ten dalem filowi a co on z nim robi to juz jego sprawa
_Bobek_
Boczek ja pamietam uzny zreszta tez i nie gadaj :?
LOL
Fil tez mowi ze ty mu KAZALES :x
B0CZEK
oj i co tu powiedziec ... przyjdz do mnie i ci pokarze ten mecz :roll:
hh ty z uznym... uzny ma w tym meczu 35 fragow cool.gif
a mecze ktore uzny skasowal to te dwa ktore gral molo raz ze mna raz z toba i mial dobre :wink: i z tego co wiem to uzny skasowal tylko te mecze wiec nie gadaj ze niby ja mu mowilem zeby kasowal jakies mecze :roll:
Raptor
Geez ludzie to tylko gra smile.gif
Mefisto
Geez ludzie to tylko gra smile.gif

Bardziiej zastanawiam się co to za MANIAK?
biggrin.gif
Rozumiesz Rapti o co mi chodzi? :wink:
-GLD-Uzny
Spoko ludziska cool.gif
Sprawa ma sie tak... bobek nie chcial zeby boczek mecza dal na neta :wink: Ja skasowalem jeden mecz na prosbe boczka... (boczek&molo V maniak&cih). Meczu ja&bob V boc&cih nie pamietam :oops: . Pamietam tylko jeden mecz ktory nagrywalismy na Haju (HeH) - ten ktory wymienil boczek w poprzednim poscie. I to by bylo na tyle.
Prestanicie zadyme robic bo sie Raper pogniewa i bedzie źle icon_twisted.gif
PEACE... to gra ;P
-GLD-Uzny
Single GamePlay - super filmik z akcjami z misji cool.gif Bet u can stick it... 8O
Raptor
MUAHAHAHAH biggrin.gif Koncowka rzadzi biggrin.gif "Bet u cant stick it master chief heheh" OWNED cool.gif
marshall
MUAHAHAHAH biggrin.gif Koncowka rzadzi biggrin.gif \"Bet u cant stick it master chief heheh\" OWNED cool.gif
Koncowka jest przesadzona 8O Niezle wymierzone nie ma co biggrin.gif
Goldi69-PL-
MUAHAHAHAH biggrin.gif Koncowka rzadzi biggrin.gif \"Bet u cant stick it master chief heheh\" OWNED cool.gif

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
qva ile on tysiecy razy probowal to zrobic zanim mu wyszlo, masakra.
Raptor
PDT vs RsQ - Wiz CTF Pro - Right Click & Save As.
Ydm

Maksmyalny mecz. Najlepszy mecz PDT na turnieju biggrin.gif
siwy

Wstyd :oops: coś nie wyszedł nam ten mecz :wink:
<Oskarious>
http://www.thatweasel.tv/video/more_realhalo.mov - biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
FiL4
arrow.gif Ck) gameplay v 0.5
Andrzej juz jakis czas temu podeslal mi wersje alfa tego klipu. Mialem to juz duzo wczesniej wrzucic na FTP, ale zawsze mi cos wypadalo. Teraz w koncu mozecie sami zobaczyc jak Flash rzadzi 8O

ps. Ogladadnal ktos film z mojego poprzedniego postu? Ciekaw jestem czy po obejrzeniu tego naprawde myslicie, ze oni mogli grac z prawdziwym Darkmanem i Alexem...?
JaCoR
ps. Ogladadnal ktos film z mojego poprzedniego postu? Ciekaw jestem czy po obejrzeniu tego naprawde myslicie, ze oni mogli  grac z prawdziwym Darkmanem i Alexem...?

Ja szczerze mowiac niesadze by to byla prawda, jak dla mnie to ktos sobie jaja zrobil 8O :roll: :wink:
FiL4
Ja szczerze mowiac niesadze by to byla prawda, jak dla mnie to ktos sobie jaja zrobil  8O :roll:  :wink:

HpAlex3303: haha
HpAlex3303: its true
HpAlex3303: we play them all the time
HpAlex3303: theyre good
HpAlex3303: going to agp

No to wszystko juz sie wyjasnilo 8O 8O 8O
JaCoR
Ja szczerze mowiac niesadze by to byla prawda, jak dla mnie to ktos sobie jaja zrobil  8O :roll:  :wink:

HpAlex3303: haha
HpAlex3303: its true
HpAlex3303: we play them all the time
HpAlex3303: theyre good
HpAlex3303: going to agp

No to wszystko juz sie wyjasnilo 8O 8O 8O

Jestem w ciezkim szoku 8O 8O 8O
Goldi69-PL-
arrow.gif   Ck) gameplay v 0.5
Andrzej juz jakis czas temu podeslal mi wersje alfa tego klipu. Mialem to juz duzo wczesniej wrzucic na FTP, ale zawsze mi cos wypadalo. Teraz w koncu  mozecie  sami zobaczyc jak Flash rzadzi 8O

Widzialem w Realu jak Flash gra i musze przyznac ze ten film nie zrobil na mnie zadnego wrazenia, same pojedyncze akcje ktore praktycznie kazdemu moga wyjsc.
Flaha
arrow.gif   Ck) gameplay v 0.5
Andrzej juz jakis czas temu podeslal mi wersje alfa tego klipu. Mialem to juz duzo wczesniej wrzucic na FTP, ale zawsze mi cos wypadalo. Teraz w koncu  mozecie  sami zobaczyc jak Flash rzadzi 8O

Widzialem w Realu jak Flash gra i musze przyznac ze ten film nie zrobil na mnie zadnego wrazenia, same pojedyncze akcje ktore praktycznie kazdemu moga wyjsc.
Hmmmmm no goldi wiesz klipy są własnie po to aby pokazac te pojedyncze akcje zeby było ładnie przecierz nieumieszcze w klipie lamienia za OSem laugh.gif :wink: :!: A w realu takie akcje baaardzo czesto mi sie zdazają te pojedyncze akcje były z 2 meczow (nie z całego miesiąca grania tylko z 2 meczow) :!:
FiL4
arrow.gif Splinter Cell: Pandora Tommorow (mercs) (64.19 MB)
SCPT Multi mayhem - mercenaries.

Wiem, ze jest to temat o grze Bungie, ale nie samym Halo w koncu człowiek zyje. Custom Video Part 1 by diz & Dlugi naprawde fajnie sie oglada jesli ktos nigdy nie gral w Splinter Cell MP - dobra robota nuby cool.gif

ps. Text "Solid Joe has broken Dlugi's neck" rzadzi 8O
JuanMag
ale nie samym Halo w koncu człowiek zyje.

I kto to mowi biggrin.gif :oops:
FiL4
I kto to mowi biggrin.gif :oops:

No wlasnie - KTO TO MOWI :roll:
diz
Tylko dodam, że dla kogoś kto grał online w scpt nie będzie to nic specjalnego. Ot taka przeciętna sesja multi. A film zrobiony po to aby być może przekonać kogoś do spróbowania trybu multi. Jakoś tak mało osób z Polski gra bardziej poważnie w scpt.
Tak czy siak, i tak wiem, że nikogo tym nie przekonam bo tyle nowych gier na rynku i jeszcze Halo 2 za rogiem smile.gif
-GLD-Uzny
Nowy/stary ale 50min ( 8O 8O 8O ) filmik z halo2 (Zanzibar). Warto odnotowac ze grają kolesie z MLG :wink:
sephriot
Ten temat jest extremalnie COOL dzięki FIL'u !!
Kurde ale sciągania !!
jeszcze dorwe Xboxa i bedzie jazda Narzie Na PieCu musze męczyć Halo a chcem poczuć prawdziwy klimat na X-pudełku!!
jeeeee narazie sie popodniecam filmami
jak gorwe XboXa to bede probował dogonić -HP-Fil4 lub stac sie lepszym!!

jejeje

RESPEKT FIL!!
marshall
jak gorwe XboXa to bede probował dogonić -HP-Fil4 lub stac sie lepszym!

Super stary pij mleko bedziesz wielki....
-GLD-Uzny
Marshall... nie odbieraj sephriot-owi szans wink.gif Nie wiadomo jak gra...
Sephriot, wybierasz sie na jakis turniej moze w przyszlosci ? smile.gif
sephriot
Oczywiście ale wiesh co na xboxie gram raczej niezaciekawie. Wsumie taktycznie to moze i wiem jak grac(dzięki PC)!!
( bede musiał sie nauczyć sterować tylko bo nie umiem jeszcze padem grac)
(gram tylko na PC w halo bo nie mam XBOXA) ! GRAM w Halo czasem zarypiscie i mało kto daje mi rade, lecz jak mam zły dzien to lepiej pograć w SINGLA i nie robić sobie siary (nie nie gadam nic wiecej bo bedziecie mowic ze sie chwale a wy pewnie takich jak ja to w ziemie wdeptujecie) LoOoL
, no i teraz troche gram w CoD (Call of Duty )

Jak bede miał XBOXA to bede dzien i noc młucił a i na Necie występuje zregóły Jako Naruto bądź Sephriot ( teraz zmnieniam nick na Seph) i zadne tam Naruto anie sephriot tongue.gif

Dobra XBOX bedzie moze w następnym tygodniu biggrin.gif

Dzięki za wiare w moje siły UZNY (chciałbym sie z tobą zmiezyć), a i chętnie przyjade na jakis turniej moze nawet na pare turnijei
Raptor
Po pierwsze: pisz po ludzku i zrozumiale, sprawdzaj pisownie - czytaj to co piszesz i korzystaj ze slownika czasem.
sephriot
Dobra raptor dzięki za PODPOWIEDŹ bo haotycznie pisałem (spieszyłęm sie lekko..)
Goldi69-PL-
Kiedy beda wkoncu finaly z bydgoszczy?
Ozi
Z grubsza przekopałem sie przez te 26 stron i nieznalazłem tego linka - jesli przeoczyłem to sorry... tongue.gif

http://www.oz.net/~rglass/warthog/

Download Video - "Warthog Jump" i "Warthog Revisited". Pewnie same akcje nie zrobią na Was wrażenie ale filmiki trzeba koniecznie zobaczyc ze względu na genialny montaż. Muza i teksty w filmikach idealnie komponują sie z tym co widać - kuuuuupa śmiechu.

Dawno sie tak nie śmiałem... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
-GLD-Uzny
Nowe VID z halo2 (juz bylo ale to jest o niebo lepsza jakosc) WYPAS cool.gif
_Bobek_
A kiedy jakies vid z turnieju w Kozminie i czy beda jakies foty...
Flaha
A kiedy jakies vid z turnieju w Kozminie i czy beda jakies foty...
Ja mam foty tylko trzeba je bedzie na FTP zrzucic :!:
Raptor
FIL4 & JuanMag vs Zimol & Bobek ChillOut TS TIE BREAK z WGD2 - tzw. Dogrywka dogrywek - mecz o wszystko. Goraco polecam!

FIL4 & JuanMag vs Uzny & Boczek Damnation TS Losers Bracket Final z WGD2 - Bardzo ladny mecz w wykonaniu 2ch najlepszych polskich graczy HALO wink.gif

Jak zawsze - prawy przycisk myszy i Zapisz Jako...
FiL4
arrow.gif Rip Montage.wmv (35.44 MB)
Film mojego kolegi Rippon'a, autora petycji o Halo 1,5. Klip miazdzy. 10/10 CZAD! cool.gif
MARCIN--Ibiza
kosmos, tylko kopia lipna

pewnie wielu z nas ma filmiki ale nie ma gdzie isch zamiescic.
YETI
swietny ten filmik, jak on to robi ze mu wychodza same HS ? smile.gif

PS. Podkład muzyczny trafiony w 10 wink.gif
<Oskarious>
Te double melee mnie rozje,bały!!!
Flik
Te double melee mnie rozje,bały!!!

mnie też smile.gif... może glupie pytanie ale jak to sie robi? :?
<Oskarious>
Mel, bułka, mel - odpowiedni timing zalecany. biggrin.gif
hajo
Oskarious napisał:
Mel, bułka, mel - odpowiedni timing zalecany

Ja sie pytam : co to "bułka"?? question.gif
Raptor
Oskariusz napisał:
Mel, bułka, mel - odpowiedni timing zalecany

Ja sie pytam : co to \"bułka\"?? question.gif

Granat
<Oskarious>
Oskariusz

Ku,rwa nauczcie sie wkońcu pisać moją ksywę albo chociaż Oskar piszcie noooby jedne icon_evil.gif

1.Oscarinus
2.Oskarius (to jeszcze przełknę)
3.Oscarious
4.Oskinus
5.no i teraz ten Oskariusz (chyba nicka na Qba's Friend zmienie... Albo lepiej nie, bo strach pomyśleć co sie stanie jak i to przekręcicie... biggrin.gif )

1. Ku,tas Friend
2. Qbas (only?) friend
3. ...
hajo
O_o uups Oskarious już zmieniam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.