Goldi69-PL-
13 12 2004, 19:35
OsKałjusz nie denerwoj sie, kazdy moze sie pomylic :wink:
-GLD-Cichy
14 12 2004, 19:27
Mel, bułka, mel - odpowiedni timing zalecany.

W ten sposób mi nie wychodzi robie inaczej 100% skuteczne.Tą tajemnice zabiore do .....
-GLD-Uzny
14 12 2004, 19:37
Ja Wam zdradze cichca tajemnice
piacha -> granat + piacha
sorry cichy :oops:
nie denerwoj sie :wink:
Hehe Goldi..."uje" sie nie kreskuje!!!Ale to pewnie tez chciales przekrecic...
MARCIN--Ibiza
15 12 2004, 17:40
hej drodzy gracze
myslalem ze tyle nowych postow to ta sama ilosc linkow do filmikow a tu takie rzeczy sie dzieja
Filmik dobry ba nawet bardzo dobry:) Snipera + HS = Mistrzostwo swiata ktore po malu opanowuje:D
WTF?! diwe snajpery naras?! jask?
-GLD-Uzny
22 12 2004, 20:33
Z tymi dualami to jest h4x0r (mody) ;P Czy tylko mi 2gi link nie dziala?
Coż ciekawe te 2 snjpki
nie tylko :wink:
Rzeczywiscie przestal dzialac... wrzucam go wlasnie na xtine i zrobie edit linka.
Juz...
Zajefajny film

Polecam wszystkim, bardzo fajne akcje, bardzo fajna muza

, bardzo fajnie pomontowane

. No ale cos daje to do myslenia, to co on robi na tym filmie (wady halo2).
Jestem w małym szoku po obejrzeniu tego filmu 8O
PS. Te rzuty granatami z taaakiej odległosci... 8O
-GLD-Uzny
1 01 2005, 15:01
Widac ze mial hosta ;P
Jesli to nie jest problemem (a pewnie jest

) to czy moglibyscie jeszcze raz wrzucic jakies najlepsze filmiki, najlepiej z HALO 2, bo te ze stron od 1 do 20 nie chca sie juz sciagac. Kilka filmikow jest naprawde zajefajnych i coraz bardziej napalam sie na HALO 2. Jak juz bede mial X- box'a to bedzie pierwsza gra w ktora zagram.
wyrzadzisz sobie tym krzywde, lepiej odrazu katuj HALO1
Dlaczego? Przeciez Halo 2 chyba jest lepsze?
Jezeli jara Cie gra 8na8 albo jakies CTF z masa pojazdow to jest lepsze, ale jezeli jara Cie gra 2 vs 2 na opor kefir ku.rwa mega kozak odj.ebanym w kosmodrom nieludzko wypierdo.lonym chill out'cie, tak jak nas wszystkich to HALO 2 mozesz sobie co najwyzej podetrzec tylek
Pozatym HALO2 wymaga od Ciebie o wiele mniej. Jezeli chcesz sie nauczyc dobrze celowac itd. i pokazac co potrafisz na turnieju, to rowniez HALO2 mozesz podetrzec sobie tylek, bo tam wszystko wchodzi.
HALO2 jest bardzo dobra gra, ale duzo wiecej sie nauczysz jak bedzisz gral w jedynke
A jesli gram na Singlu to co wybrac?
BTW
Wiec masz jakies filmiki z jakimis fajnymi akcjami z Halo i Halo 2?
Mi na singlu bardziej sie podoba HALO2, ale to juz od gustu zalezy.
wejdz na strone PDT tam jest sporo filmow.
Dzieki. Skorzystam z Twojej rady i najpierw przejde Halo, a potem dorwe sie do Halo 2.
Bez zastanawiania przechodz najpierw Halo 1

Halo 2 polecam na co-op z jakims kumplem

O wiele ciekawiej sie gra! Halo 1 zrezsta tez na co-op wypasik!
A moglbys mi dac bezposredni link do tych filmikow?
matek_79
2 01 2005, 02:41
A moglbys mi dac bezposredni link do tych filmikow?
http://pdt.xtina.pl/
Czytajac fora o Halo zauwazylem, ze kazdy jara sie plansza Chill out. Mam prosbe. Czy moglibyscie mi dac jakies zdjecia lub filmiki z tej planszy abym mogl ja zobaczyc?
Na Xtinie poszukaj meczy na Chill outcie.
I jeszczpytanie (sorry za posty nie na temat). Na turniejach gra sie na split screenie czy na zlinkowanych konsolach. Z tego co widzialem to wiekszosc gra na splicie.
I jeszczpytanie (sorry za posty nie na temat). Na turniejach gra sie na split screenie czy na zlinkowanych konsolach. Z tego co widzialem to wiekszosc gra na splicie.
gra sie na zlinkowanych konsolach.
1vs1 (chyba

) na dwoch zlinkowanych po jednym graczu na konsole
4vs4 gra sie 4graczy na konsole.
2 na 2 gra sie na 2 konsolach po dwoch ludzi. FFA na 4 gra sie na 2 Tv rowniez po dwoch ludzi - im mniej konsol tym mniejsze opoznienia.
Jezeli jara Cie gra 8na8 albo jakies CTF z masa pojazdow to jest lepsze, ale jezeli jara Cie gra 2 vs 2 na opor kefir ku.rwa mega kozak odj.ebanym w kosmodrom nieludzko wypierdo.lonym chill out'cie, tak jak nas wszystkich to HALO 2 mozesz sobie co najwyzej podetrzec tylek
Pozatym HALO2 wymaga od Ciebie o wiele mniej. Jezeli chcesz sie nauczyc dobrze celowac itd. i pokazac co potrafisz na turnieju, to rowniez HALO2 mozesz podetrzec sobie tylek, bo tam wszystko wchodzi.
HALO2 jest bardzo dobra gra, ale duzo wiecej sie nauczysz jak bedzisz gral w jedynke
Swiete Slowa ogulnie Halo 2 nadaje sie tylko na XBL ta gra jusz nie rozumie znaczenia slowa "Lan party" Lany rzadza! wszystko bylo by cacy gdy by nie te uproszczenia;/ mowa o halo 2
huh niektórych akcji nie znałem (vide sciagniecie lunety)
na razie sciagnalem tylko ten pierwszy... nie wiedzialem ze tak mozna w dwojce
Goldi69-PL-
3 01 2005, 23:17
[quote]huh niektórych akcji nie znałem (vide sciagniecie lunety
a to co?
Snajperka cieciu

Skoły nie masz

:wink:
Goldi69-PL-
3 01 2005, 23:59
a pistol to loryneta zapewne
swoja droga to trzeba po 2 buly rzucac zeby to dolecialo ?
jak tak to ta gra jest bardziej PRO niz Halo 8O
-GLD-Uzny
4 01 2005, 15:36
Tylko dlatego dolecialo ze byly tam beczulki :? W H2 jak strzelis z bazooki kolo broni to odlatuje ona na cale 0,5 metra 8O (to sie nazywa fizyka

)
Taki smieszny Glitch w Singlu (jest ich masa - old mombase i new mombase przeszedlem wzdluz i wszez

):
Pelican Glitch in Metropolis (23mb) - right click & save as...
ps. Jedni sie bawia w wynajdywanie glitchy w MP to ja sie postanowilem pobawic (nie takie trudne) w SP

.
@Raptor
W jakim programie odtwarzac ten filmik bo w WMP, albo w Real Player nie dziala.
marshall
7 01 2005, 22:48
@Raptor
W jakim programie odtwarzac ten filmik bo w WMP, albo w Real Player nie dziala.
Quick Time :wink:
A ma ktos jakis bezposredni link do darmowego sciagniecie Quick Time, bo jakos nie moge znalesc.
A ma ktos jakis bezposredni link do darmowego sciagniecie Quick Time, bo jakos nie moge znalesc.
http://www.apple.com/quicktime/download/
Najprosciej bylo uzyc google.com albo wpisac sobie www.quicktime.com
8O 8O 8O 8O 8O nie mam kooorwa pytań....Oscar za montaż i skill 8O
Te rzuty granatami to mistrzostwo świata...
To nie są przypadkiem korenczycy :wink:
I wlasnie mam pytanko...nie wiecie skad sciagnac filmiki takich wymiataczy!
Rapti, Siwy, Fil, Juan, Siwy, Uzny i reszta naszych wymiataczy - jak mozecie to nagrajcie jakis Wasz meczyk na Live....chcialbym zobaczyc jak wygląda gra na takich wysokich levelach...przy takim skillu.
Te rzuty granatami to mistrzostwo świata...
Rippon juz za Halo1 niezle granatami napierdzielal
Rapti, Siwy, Fil, Juan, Siwy, Uzny i reszta naszych wymiataczy - jak mozecie to nagrajcie jakis Wasz meczyk na Live....chcialbym zobaczyc jak wygląda gra na takich wysokich levelach...przy takim skillu.
Juan w halo2 nie gra

. Ja zaczynam odkladac na urzadzonko do nagrywania

Przyjmuje datki

.
Ja zaczynam odkladac na urzadzonko do nagrywania

Przyjmuje datki

.
Chyba myślimy o tym samym

Nie wydaje ci sie ,że najprostszym rozwiązaniem bedzie kupno nagrywarki DVD do TV ? Tylko jest jeszce jedno pytanie ... w jakim formacie taka nagrywarka nagrywa. Wie ktoś może
Chyba myślimy o tym samym :) Nie wydaje ci sie ,że najprostszym rozwiązaniem bedzie kupno nagrywarki DVD do TV ? Tylko jest jeszce jedno pytanie ... w jakim formacie taka nagrywarka nagrywa. Wie ktoś może

Zebym za kazdym razem sie cackal w ustawianie nagrywania, nagle mi braknie miejsca itp.? Wole bezposrednie zrzuty do PC, w ostatecznosci zawsze moge nagrac na nowa VHS (taniej wyjdzie mnie niz dvd nagrywarka) i wtedy zrzucac przez kostke... Chce sobie kupic taka zewnetrzna kostke (s-video, L/R/V chinch), ktora podlaczasz przez USB, tylko nie wiem jeszcze w jakiej rozdzialce ona zrzuca (oby 640x480 - bo 320x240 to mnie nie rajcuje za bardzo ;/).
Jak na razie nagralem jakies glitche aparatem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.