Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Goldi69-PL-
OsKałjusz nie denerwoj sie, kazdy moze sie pomylic :wink:
-GLD-Cichy
Mel, bułka, mel - odpowiedni timing zalecany. biggrin.gif

W ten sposób mi nie wychodzi robie inaczej 100% skuteczne.Tą tajemnice zabiore do ..... cool.gif
-GLD-Uzny
Ja Wam zdradze cichca tajemnice laugh.gif
piacha -> granat + piacha
sorry cichy :oops:
daelk
nie denerwoj sie :wink:

Hehe Goldi..."uje" sie nie kreskuje!!!Ale to pewnie tez chciales przekrecic... cool.gif
MARCIN--Ibiza
hej drodzy gracze icon_twisted.gif

myslalem ze tyle nowych postow to ta sama ilosc linkow do filmikow a tu takie rzeczy sie dzieja laugh.gif
Soul
Filmik dobry ba nawet bardzo dobry:) Snipera + HS = Mistrzostwo swiata ktore po malu opanowuje:D
Raptor
http://www.digitalanarchyclan.com/download...narchyintro.mpg
http://pdt.xtina.pl/forum_stuff/NewLaunch.wmv

A niektorzy narzekali ze warhogi nie lataja wink.gif
Soul
WTF?! diwe snajpery naras?! jask?biggrin.gif
-GLD-Uzny
Z tymi dualami to jest h4x0r (mody) ;P Czy tylko mi 2gi link nie dziala?
Soul
nie tylko :wink:
Maiden
Coż ciekawe te 2 snjpki laugh.gif
Raptor
nie tylko :wink:

Rzeczywiscie przestal dzialac... wrzucam go wlasnie na xtine i zrobie edit linka.
Juz...
Raptor

Zajefajny film smile.gif Polecam wszystkim, bardzo fajne akcje, bardzo fajna muza wink.gif, bardzo fajnie pomontowane smile.gif. No ale cos daje to do myslenia, to co on robi na tym filmie (wady halo2).
YETI
Jestem w małym szoku po obejrzeniu tego filmu 8O

PS. Te rzuty granatami z taaakiej odległosci... 8O
-GLD-Uzny
Widac ze mial hosta ;P
MAN!AK
Jesli to nie jest problemem (a pewnie jest biggrin.gif ) to czy moglibyscie jeszcze raz wrzucic jakies najlepsze filmiki, najlepiej z HALO 2, bo te ze stron od 1 do 20 nie chca sie juz sciagac. Kilka filmikow jest naprawde zajefajnych i coraz bardziej napalam sie na HALO 2. Jak juz bede mial X- box'a to bedzie pierwsza gra w ktora zagram.
Cegla
wyrzadzisz sobie tym krzywde, lepiej odrazu katuj HALO1
MAN!AK
Dlaczego? Przeciez Halo 2 chyba jest lepsze?
Cegla
Jezeli jara Cie gra 8na8 albo jakies CTF z masa pojazdow to jest lepsze, ale jezeli jara Cie gra 2 vs 2 na opor kefir ku.rwa mega kozak odj.ebanym w kosmodrom nieludzko wypierdo.lonym chill out'cie, tak jak nas wszystkich to HALO 2 mozesz sobie co najwyzej podetrzec tylek smile.gif

Pozatym HALO2 wymaga od Ciebie o wiele mniej. Jezeli chcesz sie nauczyc dobrze celowac itd. i pokazac co potrafisz na turnieju, to rowniez HALO2 mozesz podetrzec sobie tylek, bo tam wszystko wchodzi.

HALO2 jest bardzo dobra gra, ale duzo wiecej sie nauczysz jak bedzisz gral w jedynke
MAN!AK
A jesli gram na Singlu to co wybrac?

BTW
Wiec masz jakies filmiki z jakimis fajnymi akcjami z Halo i Halo 2?
Cegla
Mi na singlu bardziej sie podoba HALO2, ale to juz od gustu zalezy.

wejdz na strone PDT tam jest sporo filmow.
MAN!AK
Dzieki. Skorzystam z Twojej rady i najpierw przejde Halo, a potem dorwe sie do Halo 2.
Buli83
Bez zastanawiania przechodz najpierw Halo 1 biggrin.gif Halo 2 polecam na co-op z jakims kumplem laugh.gif O wiele ciekawiej sie gra! Halo 1 zrezsta tez na co-op wypasik!
MAN!AK

wejdz na strone PDT tam jest sporo  filmow.

A moglbys mi dac bezposredni link do tych filmikow?
matek_79

wejdz na strone PDT tam jest sporo  filmow.

A moglbys mi dac bezposredni link do tych filmikow?

http://pdt.xtina.pl/
MAN!AK
Czytajac fora o Halo zauwazylem, ze kazdy jara sie plansza Chill out. Mam prosbe. Czy moglibyscie mi dac jakies zdjecia lub filmiki z tej planszy abym mogl ja zobaczyc?
Cegla
Na Xtinie poszukaj meczy na Chill outcie.
MAN!AK
I jeszczpytanie (sorry za posty nie na temat). Na turniejach gra sie na split screenie czy na zlinkowanych konsolach. Z tego co widzialem to wiekszosc gra na splicie.
Flik
I jeszczpytanie (sorry za posty nie na temat). Na turniejach gra sie na split screenie czy na zlinkowanych konsolach. Z tego co widzialem to wiekszosc gra na splicie.

gra sie na zlinkowanych konsolach.
1vs1 (chyba smile.gif ) na dwoch zlinkowanych po jednym graczu na konsole
4vs4 gra sie 4graczy na konsole.
Cegla
2 na 2 gra sie na 2 konsolach po dwoch ludzi. FFA na 4 gra sie na 2 Tv rowniez po dwoch ludzi - im mniej konsol tym mniejsze opoznienia.
Soul
Jezeli jara Cie gra 8na8 albo jakies CTF z masa pojazdow to jest lepsze, ale jezeli jara Cie gra 2 vs 2 na opor kefir ku.rwa mega kozak odj.ebanym w kosmodrom nieludzko wypierdo.lonym chill out'cie, tak jak nas wszystkich to HALO 2 mozesz sobie co najwyzej podetrzec tylek smile.gif

Pozatym HALO2 wymaga od Ciebie o wiele mniej. Jezeli chcesz sie nauczyc dobrze celowac itd. i pokazac co potrafisz na turnieju, to rowniez HALO2 mozesz podetrzec sobie tylek, bo tam wszystko wchodzi.

HALO2 jest bardzo dobra gra, ale duzo wiecej sie nauczysz jak bedzisz gral w jedynke

Swiete Slowa ogulnie Halo 2 nadaje sie tylko na XBL ta gra jusz nie rozumie znaczenia slowa "Lan party" Lany rzadza! wszystko bylo by cacy gdy by nie te uproszczenia;/ mowa o halo 2
Maiden
huh niektórych akcji nie znałem (vide sciagniecie lunety)
Flik
na razie sciagnalem tylko ten pierwszy... nie wiedzialem ze tak mozna w dwojce smile.gif
Goldi69-PL-
[quote]huh niektórych akcji nie znałem (vide sciagniecie lunety
a to co?
Maiden
Snajperka cieciu cool.gif Skoły nie masz icon_twisted.gif question.gif :wink:
Goldi69-PL-
a pistol to loryneta zapewne laugh.gif
swoja droga to trzeba po 2 buly rzucac zeby to dolecialo ?
jak tak to ta gra jest bardziej PRO niz Halo 8O
-GLD-Uzny
Tylko dlatego dolecialo ze byly tam beczulki :? W H2 jak strzelis z bazooki kolo broni to odlatuje ona na cale 0,5 metra 8O (to sie nazywa fizyka laugh.gif )
KarCzoH
Nie powiem ,ale z tych trzech filmików co nam tu FIL4 zaserwował tylko tricki z flagą są ciekawe ... Na Colossusie i Ivory Tower ,a tak nic pozatym :? Musze dorwac sprzet aby samemu ponagrywac filmiki co by je później publikować icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Raptor
Taki smieszny Glitch w Singlu (jest ich masa - old mombase i new mombase przeszedlem wzdluz i wszez wink.gif):
Pelican Glitch in Metropolis (23mb) - right click & save as...

ps. Jedni sie bawia w wynajdywanie glitchy w MP to ja sie postanowilem pobawic (nie takie trudne) w SP wink.gif.
MAN!AK
@Raptor
W jakim programie odtwarzac ten filmik bo w WMP, albo w Real Player nie dziala.
B0CZEK
np w winampie :wink:
marshall
@Raptor 
W jakim programie odtwarzac ten filmik bo w WMP, albo w Real Player nie dziala.

Quick Time :wink:
MAN!AK
A ma ktos jakis bezposredni link do darmowego sciagniecie Quick Time, bo jakos nie moge znalesc.
Raptor
A ma ktos jakis bezposredni link do darmowego sciagniecie Quick Time, bo jakos nie moge znalesc.

arrow.gif http://www.apple.com/quicktime/download/
Najprosciej bylo uzyc google.com albo wpisac sobie www.quicktime.com wink.gif
Ryo-San

8O 8O 8O 8O 8O nie mam kooorwa pytań....Oscar za montaż i skill 8O
Te rzuty granatami to mistrzostwo świata...
To nie są przypadkiem korenczycy :wink:
I wlasnie mam pytanko...nie wiecie skad sciagnac filmiki takich wymiataczy!
Rapti, Siwy, Fil, Juan, Siwy, Uzny i reszta naszych wymiataczy - jak mozecie to nagrajcie jakis Wasz meczyk na Live....chcialbym zobaczyc jak wygląda gra na takich wysokich levelach...przy takim skillu.
Raptor
Te rzuty granatami to mistrzostwo świata...

Rippon juz za Halo1 niezle granatami napierdzielal wink.gif
Rapti, Siwy, Fil, Juan, Siwy, Uzny i reszta naszych wymiataczy - jak mozecie to nagrajcie jakis Wasz meczyk na Live....chcialbym zobaczyc jak wygląda gra na takich wysokich levelach...przy takim skillu.

Juan w halo2 nie gra wink.gif. Ja zaczynam odkladac na urzadzonko do nagrywania wink.gif Przyjmuje datki wink.gif.
KarCzoH
Ja zaczynam odkladac na urzadzonko do nagrywania wink.gif Przyjmuje datki wink.gif.
Chyba myślimy o tym samym smile.gif Nie wydaje ci sie ,że najprostszym rozwiązaniem bedzie kupno nagrywarki DVD do TV ? Tylko jest jeszce jedno pytanie ... w jakim formacie taka nagrywarka nagrywa. Wie ktoś może question.gif
Raptor
Chyba myślimy o tym samym  :) Nie wydaje ci sie ,że najprostszym rozwiązaniem bedzie kupno nagrywarki DVD do TV ? Tylko jest jeszce jedno pytanie ... w jakim formacie taka nagrywarka nagrywa. Wie ktoś może question.gif

Zebym za kazdym razem sie cackal w ustawianie nagrywania, nagle mi braknie miejsca itp.? Wole bezposrednie zrzuty do PC, w ostatecznosci zawsze moge nagrac na nowa VHS (taniej wyjdzie mnie niz dvd nagrywarka) i wtedy zrzucac przez kostke... Chce sobie kupic taka zewnetrzna kostke (s-video, L/R/V chinch), ktora podlaczasz przez USB, tylko nie wiem jeszcze w jakiej rozdzialce ona zrzuca (oby 640x480 - bo 320x240 to mnie nie rajcuje za bardzo ;/).
Jak na razie nagralem jakies glitche aparatem tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.