Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Goldi69-PL-
Chce sobie kupic taka zewnetrzna kostke (s-video, L/R/V chinch), ktora podlaczasz przez USB, tylko nie wiem jeszcze w jakiej rozdzialce ona zrzuca (oby 640x480 - bo 320x240 to mnie nie rajcuje za bardzo ;/).

look this:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38708485
720x576 przy 25fps
KarCzoH
Zebym za kazdym razem sie cackal w ustawianie nagrywania, nagle mi braknie miejsca itp.? Wole bezposrednie zrzuty do PC, w ostatecznosci zawsze moge nagrac na nowa VHS (taniej wyjdzie mnie niz dvd nagrywarka) i wtedy zrzucac przez kostke... Chce sobie kupic taka zewnetrzna kostke (s-video, L/R/V chinch), ktora podlaczasz przez USB, tylko nie wiem jeszcze w jakiej rozdzialce ona zrzuca (oby 640x480 - bo 320x240 to mnie nie rajcuje za bardzo ;/).
Jak na razie nagralem jakies glitche aparatem tongue.gif
Znalazłem coś podobnego o czym mówisz . Zgrywa z rozdzielczością (720x576). Taka kostka to świetne rozwiązanie (uniwersalne) :!: Bo zarówno z wideo mozna zgrywac jak i dvd bądź kamery video 8O Tylko cena :? nie kazdemu moze się spodobać sad.gif http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38620706
Flik
majstrujecie jeszcze jakies filmiki? z checia obejrzal bym cos do HALO smile.gif
FiL4
checia obejrzal bym cos do HALO smile.gif

ftp://xtina.pl/filmiki/halo2/speyside's%2...2%20Montage.wmv
Chill
wiecej takich filmikow. najlepiej z jakimis szalonymi, swietnymi akcjami. czekam
-GLD-Uzny
Poszukaj na tych 30 str. laugh.gif
Chill
tylko ze filmiki z kilkunastu poprzednich stron nie chca sie juz sciagac
Uzny
A to sorry sad.gif Ja mam "pare" filmikow ;P Jak bys chcial to moge Ci przeslac smile.gif
PS. Cinek i Piki OWNS B3 ROX xD
Chill
To przeslij mi je na maila money_@op.pl jesli mozesz albo daj linki w tym temacie
<Oskarious>
ja już mam teoretycznie gotowy filmik ale czekam jeszcze na wieści od MANIAKA bo chciałbym domontować coś np. 3vs3 zamiast samych -ffa na trzech lub 1vs1. A tylko u niego miałbym taką możliwość. (Maniak wpadaćz kompem?) U maniaka zawsze dobrze idzie mi na dammy... premiera w połowie ferii. icon_twisted.gif
Raptor
Jak bede mial sprzet do nagrywania to troche niedlugo pomontuje smile.gif A zanosi sie ze w przeciagu miesiaca bede mial smile.gif.
Raptor
Parodia Ripp0ns Halo2 montage
http://www.pigwater.com/halo2/sniper-parody.wmv
laugh.gif LOL laugh.gif
Chill
Calkiem calkiem ten filmik, tylko niepotrzebna ta rozmowa na koncu...
Flik

:? :? :?
a ogladales rippon montage? jesli nie to...
Chill
Kiedys ogladalem, ale juz nie pamietam. Moze link na odzwiezenie pamieci biggrin.gif
Flik

LOL to zeczywiscie skapowales o co chodzilo...
Kiedys ogladalem, ale juz nie pamietam. Moze link na odzwiezenie pamieci  biggrin.gif

Chill
Racja Flik. Ten filmik jest lepszy, tylko dobral bym inna muzyke, zywiolowsza.
Flik
chill ty naprawde nic nie zrozumiales? :? ten sniper pardy to jest parodia rippon montage... 8O
Chill
Myslalem ze ten filmik to to samo, tylko inaczej to nazywasz. Prosilem o linka do tego rippon montage. Ale ten filmik ktory dales tez jest niezly...
Flik
sorry... moj blad... raptor badz tak mily i skasuj ta bezmyslna gadanine...

Nie widze potrzeby... jest ok - [Raptor]
<Oskarious>
God save the FIL !!! Zapomniałem przeczytać priva od niego i mój filmik leżał na TINIE od 2 tygodni. Ściągajcie mój filmik!
Ck)Oskarious - still learnin'
http://prgk.xtina.pl/
-GLD-Uzny
Ogladalem juz z 10 razy xD Super videło smile.gif Nie chce tu wyjsc na jakiegos Yode ale Ck)Oscarious zrobil BARDZO duze postepy biggrin.gif Tak 3maj ;P
Flaha
God save the FIL !!! Zapomniałem przeczytać priva od niego i mój filmik leżał na TINIE od 2 tygodni. Ściągajcie mój filmik!
Ck)Oskarious - still learnin' http://prgk.xtina.pl/
Tu macie bezposredniego linka bo jak zmienią newsy to wątpie zeby sie komus chciało szukac :wink: Still learnin'.wmv (prawy zapisz jako...)
Goldi69-PL-
takie pojedyncze akcjie nie sa wcale fajne, z tego co widzialem to na wiekszosci graliscie na same snajpy, takie akcje kazdemu wychodza. Filmiki takie jak Orga na Pisonerze to jest naprawde niezly gameplay.
Zreszta juz nie kracze bo jeszcze spanie mi kilka raz beret za tydzien w Gdansku i bede sie tylko wstydzil :oops: :wink:
-GLD-Uzny
Ale to sa akcje meczowe wink.gif A nie montazowe smile.gif Chocby popatrz na ostatnia - to nie sa przypadki! xD
Goldi69-PL-
Wiem ze nie sa, ale jak sie gra caly mecz na snajpy do np 50 to minimum 3 ladne heady Ci wejda, zagrasz tak z 10 meczow to juz masz 500 fragow a z tego nie trudno wybrac 5 naprawde fajnych akcji.
Zeby byly to jakies dubelki lub tripelki to bylo by sie czym podniecac a tak to kilka pojedynczych (nie mowie ze zlych) akcji.
Filmik podobny poziomem do tego co kiedys Flash wrzucil (tam zreszta pisalem to samo). Choc przyznam ze jak graliscie u mnie na turnieju to chyba tylko snily wam sie takie akcje :wink:
<Qba>
Gwoli sprostowania : nie graliśmy tylko na snajperki, dowodem jest chociaż ten running riot, a poza tym trudno jest zrobić dubelki i tripelki jak się gra 1vs1 lub ffa na 3 osoby więc mając ten fakt na uwadze uważam że filmik jest świetny.
Mefisto
Wiem ze nie sa, ale jak sie gra caly mecz na snajpy do np 50 to minimum 3 ladne heady Ci wejda, zagrasz tak z 10 meczow to juz masz 500 fragow a z tego nie trudno wybrac 5 naprawde fajnych akcji.
Zeby byly to jakies dubelki lub tripelki to bylo by sie czym podniecac a tak to kilka pojedynczych (nie mowie ze zlych) akcji.
Filmik podobny poziomem do tego co kiedys Flash wrzucil (tam zreszta pisalem to samo). Choc przyznam ze jak graliscie u mnie na turnieju to chyba tylko snily wam sie takie akcje  :wink:

Heh.No nie wiem stary...Gram z oskim już kawałek czasu na lanach (z 6 miechów się tak spotykamy ) i te "przypadki" z snajpy są u niego nagminne :roll: co do dubelków i tripelków to częściej bywają na lanach niż "przypadkowe" strzały oskara z snajpy.A więc patrząc za i przeciw uważam że oski pokazał nizłego skilla jak na noobika z naszego 3city...Ale jeśli każdemu takie akcje wychodzą to nOOby w naszym kraju są naprawdę na wysokim poziomie 8O
Salwador
Filmik podobny poziomem do tego co kiedys Flash wrzucil (tam zreszta pisalem to samo). Choc przyznam ze jak graliscie u mnie na turnieju to chyba tylko snily wam sie takie akcje  :wink:

Jak zwykle starasz się wywyższyć...Mam nadzieję że sie pochwalisz swoimi umiejętnościami w Gdańsku..a my to sobie nagramy...i umieścimy na stronie..tongue.gif...,jako ten co najlepiej krytykuje zagrania innych graczy.. icon_twisted.gif
Goldi69-PL-
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Po pierwsze to nie owiedzialem ze akcje sa kiepskie tylko ze pojedyncze fraglesy takie jak na tym filmiku wszystkim sie zdarzaja (jednym czesciej innym rzadziej).
Po drugie nie krytykuje tylko wyrazam swoja opinie, ze duzo wieksze wrarzenie robi na mnie filmik np Juana gdzie jest nagrane 30sek. czystego gameplayu i co chwile ladny frag.
Po trzecie przyjade to chetnie zagram z Toba Salwador 1vs1 i pokaze Ci pare fajnych fraglesow icon_twisted.gif
Salwador
lol...ale ja jestem noobem... :roll: ...Nabijanie fragów na takich ludkach jak ja jest mało przyjemne..tongue.gif...Chodzi mi oto że pamiętam Ciebie dobrze z dawnych komentów na temat video..Ale przyznam rację że ze wszyskich meczów sam mógłbym nagrać super filmik..;p..Ale to nie zmienia faktu że Oskarius ma talent..wink.gif
Goldi69-PL-
Ale to nie zmienia faktu że Oskarius ma talent..wink.gif

Nigdy w to nie watpilem, wsumie nie widzialem Qby i Oskara prawie rok a przez ten czas mozna naprwde poczynic ogromne postepy (zreszta widzac wyniki z ostatnich turniejow to juz dawno te postepy poczynili).
Mefisto

Nigdy w to nie watpilem, wsumie nie widzialem Qby i Oskara prawie rok a przez ten czas mozna naprwde poczynic ogromne postepy (zreszta widzac wyniki z ostatnich turniejow to juz dawno te postepy poczynili).

Umiejętności i Talent ?? Heh....mało powiedziane - powiedz przy nim PLAYSTATION icon_twisted.gif
Flaha

Umiejętności i Talent ?? Heh....mało powiedziane - powiedz przy nim PLAYSTATION icon_twisted.gif
Ja mam juz 10 :cry: maniak ratuj :!: :!:
Mefisto
   Ja mam juz 10  :cry: maniak ratuj :!:  :!:

Wiedziałeś co czynisz smile.gif A Oski utrzymuje że masz 11 playstation na liście.........Kup wazelinę...Będzie łatwiej laugh.gif
Freak.
Dajcie jakies filmiki z wyczynami z Halo 2
Pozdr
FiL4
Dajcie jakies filmiki z wyczynami z Halo 2
Pozdr

http://prgk.xtina.pl/
Prosisz i masz.
-GLD-Uzny
To sie nazywa SZTUKA SKOKOW (Jump Tactics II) - Lockout 8O To co oni tam wyprawiaja jest NIESAMOWITE 8O 8O 8O
FiL4
arrow.gif a giant elite's Halo 2 Montage Video
Flik
To sie nazywa SZTUKA SKOKOW (Jump Tactics II) - Lockout  8O To co oni tam wyprawiaja jest NIESAMOWITE  8O  8O  8O

no ale h2 to przeciez taka noobowsa gra tongue.gif
nie wiecie skad mozna zassac Episode I ?
Soul
Ripon Final ten filmik rzadzi ;> to sa dopiero HS wink.gif
Hunter_2005

A moze jakis link?
Goldi69-PL-

A moze jakis link?

No problem:
[img]http://images.google.pl/images?q=tbn:wtj3vz9rvxgJ:www.planetnintendo.com/zelda/games_mainseries/zelda9/artwork/link.jpg[/img]
Soul

A moze jakis link?

http://prgk.xtina.pl/ :wink:
Raptor
Taka mala ciekawostka... - nawet ludzie z Microsoftu (Eidos, idSoftware itp. tez costam sciagali tongue.gif) sciagaja filmiki z halo (powaznie smile.gif).
Wiem, ze dzis ktos z MS sciagal Rip Final halo1.wmv wink.gif
Maiden
I czemu tu sie dziwic biggrin.gif To seria jest tak piekna ze nie zdiwiłbym sie gdybym sa ben laden zasuwał w halosika icon_twisted.gif
FiL4
http://www.boomerica.com/synide/OGRE1_41-0.wmv
Dan dal mi linka do jego pierwszego filmu z H2. Sami zobaczcie...

ps. Wiekszosc z Was nie zdobylaby nawet fraga z przeciwnikami, z ktorymi OGRE 1 gral.
marshall
Nie mam pytan O_O
JaCoR
No jestem w ciezkim szoku jak ten koles gra 8O
Raptor
Naprawde milo ogladac takie filmiki, taki teamwork itp. Bardzo fajny meczyk.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.