Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
siwy
arrow.gif Raptor & Cegla vs Dax & Psycho na Hang 'em High w formacie Real One [wazy 39mb]

Jakimi kodekami, albo jakim programem to odtwarzać question.gif :roll:
Raptor
Jakimi kodekami, albo jakim programem to odtwarzać question.gif  :roll:

RealOne Playerem.
FiL4
Mały update:
arrow.gif /fil4_rap_pih_BC_FFA_divx.avi]ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...BC_FFA_divx.avi (49.61 MB)
Free For All na Battle Creek z udziałem Piha, Rapa oraz moim. Mecz rozgrywany był jeden dzień przed Halo Arena W-wa n 40 calowym TV (jeśli się pomyliłem - popraw mnie Raptor... :wink:).

arrow.gif ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20.../STKvsAP_HH.mp4 (41.35 MB)
"Halo tournaments - Jedna z finałowych gier (Hang Em, Team Slayer) pomiędzy StK i AP na niedawno zakończonych Halo Nationals, polecam"
Raptor
arrow.gif Raptor & Cegla TeamPlay Movie (30mb) - Zmontowalem, krotki filmik z paroma moimi i cegly akcjami - fragmenty sa z gry u DaXa.
Filmik rowniez w formacie Real One Player
siwy
Pierwszy polski Halo Montage :wink:.Bardzo dobrze zrobiony, dobra jakosc, swietna muza tongue.gif . Oby tak dalej Raptor tongue.gif biggrin.gif
JuanMag
Uwazam ze fimik zostal wykonany SUPER , podklad muzyczny ladnie sie komponuje z akcja na ekranie .
Brawo i czekamy na nastepne.
Raptor
Pierwszy polski Halo Montage :wink:.Bardzo dobrze zrobiony, dobra jakosc, swietna muza tongue.gif . Oby tak dalej Raptor tongue.gif  :D

Ja to bym chcial miec bezposredni obraz z konsoli zamiast sfilmowanego TV - jeszcze lepiej by wygladalo. No i pare bugow jest wink.gif. Dziekuje za opinie smile.gif.
siwy
Dziekuje za opinie smile.gif.

No ja już czekam na następny taki montaż :wink:
Cegla
Moze wypowiedzcie sie cos o grze ten teges... wiecie o co ho... wink.gif
FiL4
Cegla na Chill Oucie ownz!!! cool.gif
marshall
Filmik daje rade nie ma co,strasznie mi sie podobal musialem dwa razy ogladnac bo za duzo sie dzieje zeby patrzec na 2 rownoczesnie smile.gif Co do samej gry na poszczegolnych mapach smile.gif Dino zarzadzil na Hang Em z Shotgunem stary niezle dawales rade,Raptor defensywnie dobrze grasz nie ma co i z bliskiej odleglosci nie mieli z toba szans 8O Co do Cegly niezle akcje miales nie mozna powiedziec tylko czasem leciales na "JANA" i dlatego niepotrzebnie traciles fragi moim zdaniem bez nich filmik bylby jeszcze lepszy biggrin.gif niewazne I tak znakomita robota tak trzymac i czekam na wiecej takich akcji biggrin.gif
PS.Raptor ty mi tu mow co kupic zeby miec bezposredni obraz z konsoli tez sprobuje cos nagrac biggrin.gif
Raptor
Filmik daje rade nie ma co,strasznie mi sie podobal musialem dwa razy ogladnac bo za duzo sie dzieje zeby patrzec na 2 rownoczesnie smile.gif Co do samej gry na poszczegolnych mapach smile.gif

Wiem, najchetniej bym poprawil pare rzeczy [b. dobry cegla mi pomysl podsunol - zastosuje go na 100% w przyszlosci! - cegla let it be our little secret - a kolejny filmik bedzie oryginalny wink.gif].
Dino zarzadzil na Hang Em z Shotgunem stary niezle dawales rade,Raptor defensywnie dobrze grasz nie ma co i z bliskiej odleglosci nie mieli z toba szans  8O

No i masz qrcze rozpracowal mnie wink.gif. Jak to Tam mowil - na krotkich odleglosciach i srednich jestem niebezpiczny [zwlaszcza jak mam shota wink.gif]
Co do Cegly niezle akcje miales nie mozna powiedziec tylko czasem leciales na \"JANA\" i dlatego niepotrzebnie traciles fragi moim zdaniem bez nich filmik bylby jeszcze lepszy  :D

Niestety deathsy cegly sie zalapaly bo byly powiazane z jakimis moimi lepszymi akcjami confused.gif Tak to bym nie dawal takich rzeczy wink.gif.
niewazne I tak znakomita robota tak trzymac i czekam na wiecej takich akcji  :D

Ogolnie w filmiku mi chodzilo aby byl fajny, a nie jakies PRO akcje etc. - bo nimi nie jestesmy tongue.gif. Ma fajnie sie obraz z muzyka komponowac i mnie drazni jak mi czesc 'lepszych' kolegow fila liczy kazdy oddany strzal z pistola tongue.gif.
PS.Raptor ty mi tu mow co kupic zeby miec bezposredni obraz z konsoli tez sprobuje cos nagrac biggrin.gif

To juz chyba zalatwilismy na PRV? wink.gif.
[PAYOT]TAM-ARN
hi
this clip is very good coz:
-great letterz like ]-[/{_[]
-very good skillz for my friends raptor and cegla,they really have good teamwork and play a lot with shotgun like i used to do wink.gif
-music is good choice icon_twisted.gif
-its the first clip, nexts will be amazing smile.gifsmile.gif

so thx to [pay]#8 rapi and cegla,and opponents,to show us greats moments like this
Goldi69-PL-
Fajny filmik chlopaki.
Skad macie ta czcionke (koncowe napisy)? Tez chce taka tongue.gif

Do zobaczenia w sobote u DaXa
Cegla
dzieki za mile slowa ;] To walenie na pale to nawyk z singla w ktorego kiedys baaaardzo duzo gralem... staram sie odzwyczajac ;]

Raptor: no problem wink.gif
Raptor
dzieki za mile slowa ;] To walenie na pale to nawyk z singla w ktorego kiedys baaaardzo duzo gralem... staram sie odzwyczajac ;]

Dlatego bedziemy sie starali to stopniowo wyleczyc wink.gif
Raptor: no problem wink.gif

with what? wink.gif
Cegla
with our secret smile.gif
FiL4
Update:
arrow.gif XtournametsDay_HaloNationals.rm (55.57 MB)
Relacja z niedawno zakończonych Halo Nationals. Dosc mało jest tam pokazane samej gry, raczej cała reszta - jak to wygląda od kuchni. Filmik by Xtournament.

arrow.gif halogt7_mods.mp4 (36.17 MB)
Jeden z najlepszych, jeśli nienajlepszy filmik ukazujący hacking - praktycznie mozna tu ujrzec wszystkie mody jakie do Halo xb (multi) kiedykolwiek stworzono.

arrow.gif 3vs31-24-04.wmv (39.9 MB)
Halo tournaments - mini relacja z turnieju 3vs3 z Nowego Jorku hostowanego by Xtournament & The Game.

arrow.gif STKvsAP_BAsnipers.mp4 (70.61 MB)
Halo tournaments - Kolejny (drugi) z finałowych meczy z Halo Nationals pomiędzy StK, a AP. Tym razem pojedynek jest rozgrywany na planszy, która praktycznie nigdy nie jest grana na turniejach - Boarding Action (!) w trybie Snipers (!!!). Sczegolnie warto patrzec na ekran Ogre1 - gorny lewy rog, polecam.

arrow.gif t_halo_evolution.wmv (70.1 MB)
Ewolucja Halo, od RTSa, przez TPP, do FPS.

arrow.gif TRBvsTUA.wmv (65.7 MB)
Najgorszy film Halo jaki widzialem w calym swoim zyciu (w formie klipu) autorstwa europejskiego klanu TRB, ktory uwaza sie za elite, jesli ktos chce sie posmiac to warto sciagnac.
Raptor
Holly shit! ile tego tongue.gif Nastawie sobie to na noc i zdam jutro relacje wink.gif
update:
TRB vs TUA:
!!!LOL!!!
Naprawde brak mi slow... :? Efekty w filmiku niektore ok, ale wykonanie techniczne jest wrecz zalosne. Gra tych 2ch gosci... chyba JA bym ich nawet pokonal w 1v2 na ich hoscie. Nie wiem co takiego rewelacyjnego jest we wladowaniu calego magazynka z pistolu potem ze snajperki [chybiajac!]? Pelno beznadziejnych i wrecz kompromitujacych akcji. Rozumiem, ze to jest filmik z serii HOW NOT TO PLAY HALO and HOW TO KNOW YOU MADE A SHITTY VIDEO [if it looks like this one]? Zenada straszna, nie wiem jak mozna zasmiecac xtine czyms tak beznadziejnym. Jedynym plusem filmiku to jest jego bardzo dobra jakosc i w maire maly rozmiar. Naprawde fatalnie, normalnie zenua [© by M1sza] wink.gif. Az mi odeszla ochota na granie w halo na jakis czas. To nawet nie jest smieszne.
FiL4
Jeszcze jeden filmik na deser (tnx marshall):

arrow.gif thevisitor.mov (16.62 MB)
Halo LOL - siedzibę Bungie odwiedza prawdziwy Master Chief 8O

ps. Raptor jesli jestes jeszcze wciaz zainteresowany tematem TRB vs TUA (masz niedosyt) to zapraszam na to forum - toczy sie tam burzliwa dyskusja o tym filmie laugh.gif
Moja opinia na ten temat wyglada nastepujaco (pozwole sobie przekleic swoj post z tamtego forum :wink:):

I just watched that video and I feel really sick. Damn, its the worse halo video what i saw in my whole life. Owned!!! :roll:
TUA = 101% n00bs
TRB = semi n00bs

...and btw im angry cuz they re european like me, and...on this video is shitty PAL version too, discusting.
If these guys think they are better than James2k10 or "Wakun" (both from UK) lol, in my opinion they arent. Thats all what i want to say, peace.

greetz
FILn00b
Raptor
ps. Raptor jesli jestes jeszcze wciaz zainteresowany tematem TRB vs TUA (masz niedosyt)  to zapraszam na to forum - toczy sie tam burzliwa dyskusja o tym filmie laugh.gif

Nie chce mi sie tam rejestrowac i czegokolwiek pisac bo zara pewnie mnie zmieszaja z blotem zem n00b [i co z tego biggrin.gif n00b grajacy z PRO wink.gif] i jakies duperele mnie nie interesujace. Tutaj napisalem, ze to istny crap i robienie z siebie debila filmujac to i tyle tongue.gif.
marshall
Polecam filmik "Hanneshamlap" z xtina naprawde niezle nakrecony, a i gra tego pana niczego sobie biggrin.gif (1vs2 nobbs) ale nie szkodzi :wink:
FiL4
Dzisiaj wyjatkowo skromny update (ale za to jaki!):

arrow.gif ShizzpwnsBG.mp4 (95 mb)
Prawdziwa gratka dla halo freakow! tongue.gif Mecz pomiedzy AP i DM (obie druzyny sa w Top5 w USA) z AGP3 (pool play) na planszy Blood Gulch (!) ze wszystkimi pojazdami (!!!). Ex TDT member Shizz (na filmie jako KillerS) zalicza 14 killsow, 1 asyste i 0 death 8O Polecam, swietny mecz! cool.gif
Simba
Hmm. Wy naprawde ogladacie te wszystkie filmiki, nagrane mecze od poczatku do konca? Bo to trzeba byc naprawde zmaniaczonym, mi wystarcza to, ze sam gram, nie musze patrze jak inni to robia biggrin.gif
Jędrek
No po to sa te filmiki zeby je ogladnac cale... wink.gif
Raptor
Hmm. Wy naprawde ogladacie te wszystkie filmiki, nagrane mecze od poczatku do konca? Bo to trzeba byc naprawde zmaniaczonym, mi wystarcza to, ze sam gram, nie musze patrze jak inni to robia biggrin.gif

Jasne, sam nagrywam swoje niektore mecze. Ogladanie takich filmikow to jest naprawde dobra lekcja. Mimo, ze nie beirzesz udzialu w grze widzisz jakie strategie ludzie stosuja i jak sie poruszaja. Co sie sprawdza na jakiej mapce, rozne tricki etc. Uczysz sie lepszej i skuteczniejszej gry. Ogladajac wlasne filmiki widze jakei bledy robie etc. A czasem mozna porobic wow uh i ah jak ci kolesie graja wink.gif.
Simba
Pewnie tak smile.gif. Ale ja wole np. czas ogladania poswiecic na 1 meczyk biggrin.gif. Sam sobie wymysle moja super, wlasna taktyke. biggrin.gif. Tzn. swoje jeszcze moglbym ogladac i szukac bledow, ale cudze, hmm, nudza mnie ;]
Jędrek
Dokladnie, dzieki tym nagranym meczom jestem lepszy w Halo (ofkoz nie taki dobry jak Wy). Wiem jak szybko wziasc to, jak pojsc tam. Jak grac na jakiej planszy. To bardzo pomaga szczegolnie osobom zaczynajacym granie w Halo.
No i mozna sie troszke posmiac np. przy ogladaniu meczy (koniecznie trzeba sie wsluchac w glosy graczy):
- FIL vs PIH
- FFA: Fil, Raptor, PIH
- jeszcze mecz Raptora&Cegly vs DaX&Psycho- tego meczu nie mozna sluchac w obecnosci rodzicow, bo jest pare niecenzuralnych slow laugh.gif
Raptor
- jeszcze mecz Raptora&Cegly vs DaX&Psycho- tego meczu nie mozna sluchac w obecnosci rodzicow, bo jest pare niecenzuralnych slow  :lol:

Jeszcze byl jeden FFA na Prisoner - gdzie puscilem "Ja (pipi)ie, Ja pier,dole!" wink.gif niezle brechty byly z tego wink.gif.
Jędrek
To widac, tego nie mam na kompie. Jest na xtinie?
FiL4
Jest na xtinie?

juan_cegla_FFA_prisoner
Jędrek
Dzieki FIL.
Dobre... Slyszalem... Polewka. Akurat jakis byl cichy moment gry (bez przeklenstw) i jakis typek (Raptor) "No ja (pipi)ie,eeeee ja (pipi)i,eeee" - dla tych ktorzy chca usyszec, a nie chcce im sie ogladac calego meczu jest to minuta (okolo) 6.18 - 6.20
Powiem ze caly mecz jest pelen przeklenst... O ile sie nie myle to najwiecej klnie JuanMag...
Niektore akcje sa dobre...
FiL4
N/p Jedrek.
A tak w ogole to teksty Gienislawa na tym filmiku rulezzz ("Czemu ja tego (pipi) nie wzialem!?" ) !!!
Raptor
Albo grozby i narzekania Juana lecace w strone Cegly wink.gif
Jedrek: to ty chyba wyciszales sie w wielu grach jak PSYCHO puszczal ostre wiachy wink.gif.
JuanMag
Moje przeklenstwa byly uzasadnione (pamietasz jak przyszedl Psycho i chcial koniecznie prisoner ile wtedy bylo ???? :roll: ja 50 drugi mial cos okolo 30) ja ten mecz poprostu zwalilem i tyle, a Cegle nie grozilem tylko obejrzyjcie se jeszcze raz mialem 2 razy rakiety i 2 razy z bliska sie (pipi)alem przez niego wink.gif
Ogolnie to byl mecz do (pipi) w moim wykonaniu co nie zmienia faktu ze polewa z txt jest wink.gif
Txt "Ja (pipi)ie Ja (pipi)ie" Raptora RULEzzzzz biggrin.gif
Jędrek
Jedrek: to ty chyba wyciszales sie w wielu grach jak PSYCHO puszczal ostre wiachy wink.gif

:oops: laugh.gif

a Cegle nie grozilem tylko obejrzyjcie se jeszcze raz mialem 2 razy rakiety i 2 razy z bliska sie (pipipi) przez niego

"Znowu kur,wa to samo, Cegla won ode mnie!"

Najlpesze to, ze 2 razy zabiles go praktycznie w tym samym miejscu...
Raptor
Moje  przeklenstwa byly uzasadnione ( pamietasz jak przyszedl Psycho i chcial koniecznie  prisoner ile wtedy bylo ???? :roll:  ja 50 drugi mial cos okolo 30) ja ten mecz poprostu zwalilem i tyle

No poczatek nie miales za rewelacyjny [pierwsze 'o boze' jak ci sie magazynek w pistolu skonczyl], ale sam sobies winien ze go wczesniej jak nie byles pod ostrzalem nie przeladowales wink.gif. No i celnosc slaba rzeczywiscie wink.gif. Plus kto by lecial przeladowywujac magazynek w zawiruche? wink.gif wylazac z bezpiecznego miejsca biggrin.gif. No, ale i pare double killi ci sie trafilo. W FFA nigdy dlugo nie zyjesz wink.gif. W dodatku to ty sie na Celge uwzieles [wlasnie ponownie ogladam wink.gif] laugh.gif.
Co do wyniku... ja mialem 42 fragi (no tak, ale kolo 30 wink.gif) smile.gif.
Ogolnie  to byl mecz do (pipi) w moim wykonaniu co nie zmienia faktu ze polewa z txt  jest wink.gif
Txt \"Ja (pipipi) Ja (pipi)ie\" Raptora RULEzzzzz biggrin.gif

Raz lepiej a raz gorzej wink.gif. No bo sie troche zirytowalem wink.gif
Jędrek
Fajnie ktos podsumowal ten mecz "ide kur,wa spac" wink.gif
Cegla
Ee tam, i tak zarzadzilo psycha no kurrrr,wa i sie z(pipi),alem - ROXXXX
JuanMag
Co do wyniku... ja mialem 42 fragi (no tak, ale kolo 30 wink.gif) smile.gif.

LOL Raptor, nie chodzi mi o ten mecz co jest nagrany, a tylko o 1-wszy mecz jak dopiero co Psycho przyszedl i chcial Prisoner - to jaki byl wynik ??? :roll: Przypomnij sobie wink.gif Ja pamietam smile.gif
FiL4
arrow.gif t2 chilly.wmv (26.04 MB)
Tsquared pokazuje, że nie na darmo należy do amerykańskiej elity, pwnz.
JuanMag
Szczerze to dla mnie nie pokazal tam nic nadzwyczajnego :roll:
siwy
Ja wychodzę z założenia ze w halo gra się jak przeciwnik pozwala, a nie wydaje mi się żeby ci goście co grają przeciwko niemu byli dobrzy, z tego co widziałem to byli średniacy icon_twisted.gif albo zwykli n00bs :wink: , to tez Tsquared mogł zaprezentować pełnie swoich możliwości tongue.gif i wyszło to naprawdę nieźle smile.gif (tylko początek cos nietego)
FiL4
Lol, nie sadze, ze jego przeciwnicy byli nubami (raczej "srednia elita"). Zauwaz jak szybko neiraz ginal (szczegolnie w poczatkowej fazie meczu), dopiero pozniej gdy zaczal kontrolwoac mape (camo) nabil sobie dosc duzo latwych fragow...
Raptor
Fil: mowisz o n00bach, sredniej elicie, elicie, pro... jakie w ogole sa 'poziomy'?
FiL4
Mam nadzieje, ze to bylo pytanie retoryczne? tongue.gif
ps. Zapomniales o g0ds jeszcze :wink:
FiL4
Udpate -> Filmy z finałów Turnieju w Kietrzu + fotki:

arrow.gif PDT_vs_GLD.avi (54.53 MB)
Free play miedzy Polish Dream Team, a -GLD-. Jest to pierwszy polskie video 4vs4 - sami ocencie poziom :wink:

arrow.gif1st Game ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...Uzny_final1.avi (53.9 MB)
Pierwsza z finalwoych gier pomiedzy Filem, a Uznym. Srednia jakosc nagrania, hostuje Fil.

arrow.gif2nd Game ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...Uzny_final2.avi (52.19 MB)
Druga z finalowych gier. Oboje zaprezentowalismy zdecydowanie lepszy poziom niz w pierwszym meczu. Hostuje Uzny, jakosc nagrania rowniez duzo lepsza niz pierwszym przypadku. Moim zdaniem swietny, zaciety pojedynek. Warto sciagnac.

arrow.gif FFA_Kietrz [2004].zip ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...rz%20[2004].zip (590.98 KB)
Sa na nich uwiecznione prawie wszystkie moje mecze z turnieju 1vs1 + 3 x FFA Derelict 8 graczy (eleminacje, warto oblukac).

arrow.gif 2vs2_Kietrz [2004].zip ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...rz%20[2004].zip (321.58 KB)
Wyniki PDT (ja + siwy) z turnieju 2vs2 (tak na oko udalo sie uwiecznic 50% wszystkich meczow). Najciekawsza fotka jest chyba ta z meczu, w ktorym przegrywalsmy 20-3 na Chill Out grajac przeciwko Cichemu i Maniakowi. Skonczylo sie "tylko" 25-12 dla nich, co dawalo nam 1 frag przewagi w bezpsorednim pojedynku (na BC wygralismy 25-11).

arrow.gif Kietrz 2004.zip ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...etrz%202004.zip (5.35 MB)
Wyniki meczów i zdjęcia z turnieju by JuanMag.

ps. Tnx dla Juana za zdjecia.
ps2. Tnx dla Raptora za szybkie zrzucenie filmow.
ps3. Przez jakis czas nie bedzie mnie online (2-3 tygodnie, nauka, zaliczenia i te sprawy...).
stefan-badyl
Niedlugo beda moje filmiki z meczow GLD laugh.gif
FiL4
Niedlugo beda moje filmiki z meczow GLD laugh.gif

Tzn. kiedy? 8O
vfk
Brzmi jak tytuł gry z serii Dance Dance Revolution? No prawie. Kolejny stunt movie tylko tym razem w tle leci sobie muzyczka a na ekranie tańczy MC i lecą kombinacje klawiszy. Fajny filmik arrow.gif ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...L0L/haloddr.avi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.