Filmik daje rade nie ma co,strasznie mi sie podobal musialem dwa razy ogladnac bo za duzo sie dzieje zeby patrzec na 2 rownoczesnie

Co do samej gry na poszczegolnych mapach

Wiem, najchetniej bym poprawil pare rzeczy [b. dobry cegla mi pomysl podsunol - zastosuje go na 100% w przyszlosci! - cegla let it be our little secret - a kolejny filmik bedzie oryginalny

].
Dino zarzadzil na Hang Em z Shotgunem stary niezle dawales rade,Raptor defensywnie dobrze grasz nie ma co i z bliskiej odleglosci nie mieli z toba szans 8O
No i masz qrcze rozpracowal mnie

. Jak to Tam mowil - na krotkich odleglosciach i srednich jestem niebezpiczny [zwlaszcza jak mam shota

]
Co do Cegly niezle akcje miales nie mozna powiedziec tylko czasem leciales na \"JANA\" i dlatego niepotrzebnie traciles fragi moim zdaniem bez nich filmik bylby jeszcze lepszy :D
Niestety deathsy cegly sie zalapaly bo byly powiazane z jakimis moimi lepszymi akcjami

Tak to bym nie dawal takich rzeczy

.
niewazne I tak znakomita robota tak trzymac i czekam na wiecej takich akcji :D
Ogolnie w filmiku mi chodzilo aby byl fajny, a nie jakies PRO akcje etc. - bo nimi nie jestesmy

. Ma fajnie sie obraz z muzyka komponowac i mnie drazni jak mi czesc 'lepszych' kolegow fila liczy kazdy oddany strzal z pistola

.
PS.Raptor ty mi tu mow co kupic zeby miec bezposredni obraz z konsoli tez sprobuje cos nagrac

To juz chyba zalatwilismy na PRV?

.