Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
YETI
No...fajnie

41-0 8O
zaqwsx
dajcie dobry link bo ten nie dziala sad.gif
B0CZEK
Film (pipi) 41 killsow i 0 smierci przy takich przeciwnikach 8O
Goldi69-PL-
Cos kiepsko mu to KOTH wyszlo, tylko 4sek. do Sterny to troche chlopakowi brakuje.

A tak na powaznie to nie powalil mnie ten fimik, bylo pare fajnych akcji, ale polowe z Campy przy tym (nie wiem jak to nazwac, teleporcie), a to ze nie pal ani razu, to glownie dlatego ze spier#@$l jak tylko mu robili (cos jak granie w singlu na legendary.
Zreszta granie z radarem to lipa niemilosierna.

Podsumowujac moje wypociny, ogladajac ten film czuje sie jak bym ogladal wieczorynke (nawet fajna ale "zero" emocji), jak ogladalem filmiki z Halo to po 10 razy puszczalem niekture akcjie a tu... moze jeszcze z raz oblukam.
W sobote daje ostatnia szanse Halo2 (turniej) do przekonania mnie ze da sie w to grac.
JaCoR
Cos kiepsko mu to KOTH wyszlo, tylko 4sek. do Sterny to troche chlopakowi brakuje.

A tak na powaznie to nie powalil mnie ten fimik, bylo pare fajnych akcji, ale polowe z Campy przy tym (nie wiem jak to nazwac, teleporcie), a to ze nie pal ani razu, to glownie dlatego ze (pipi)#@$l jak tylko mu robili (cos jak granie w singlu na legendary.

Podsumowujac moje wypociny, ogladajac ten film czuje sie jak bym ogladal wieczorynke (nawet fajna ale \"zero\" emocji), jak ogladalem filmiki z Halo to po 10 razy puszczalem niekture akcjie a tu... moze jeszcze z raz oblukam.
W sobote daje ostatnia szanse Halo2 (turniej) do przekonania mnie ze da sie w to grac.

Wiesz ja niemusze sie przekonywac bo wiem ze i tak nic z tego ta gra dla mnie to lipa i to campowanie tez jest wqurwiajace a w h2 niestety bez campowania niema gry, ale ogladajac ten filmik po prostu zobaczylem jak koles zaj,ebiscie gra co widac rowniez po statsach i nie chodzi mi tu nawet o fajne akcje tylko o całoksztalt jego gry i mimo tego ze gra mi sie nie podoba to i tak przyjemnie mi sie ogladalo.
marshall
Dokladnie w tym filmiku nie chodzilo o widowiskowosc tylko o spokoj w jaki typ rozgrywa partie, nie jeden przy niektorych akcjach nie wiedzial by co zrobic i po prostu nerwy by go zjadly.
Goldi69-PL-
Dokladnie w tym filmiku nie chodzilo o widowiskowosc tylko o spokoj w jaki typ rozgrywa partie, nie jeden przy niektorych akcjach nie wiedzial by co zrobic i po prostu nerwy by go zjadly.

Nie na tego ze ma obcykana mape to, tego mu nie zarzuce.
A ten spokoj to mu raczej jeszcze z halo zostal.

ps. zreszta kto inny mogl by to poddac krytyce jak nie ja :wink:
marshall
ps. zreszta kto inny mogl by to poddac krytyce jak nie ja  :wink:
Dokladnie biggrin.gif
FiL4
dajcie dobry link bo ten nie dziala sad.gif

http://www.combovideos.com/page.php?id=365
Salwador

A tak na powaznie to nie powalil mnie ten fimik, bylo pare fajnych akcji, ale polowe z Campy przy tym (nie wiem jak to nazwac, teleporcie), a to ze nie pal ani razu, to glownie dlatego ze (pipi)#@$l jak tylko mu robili (cos jak granie w singlu na legendary.

Podsumowujac moje wypociny, ogladajac ten film czuje sie jak bym ogladal wieczorynke (nawet fajna ale \"zero\" emocji), jak ogladalem filmiki z Halo to po 10 razy puszczalem niekture akcjie a tu... moze jeszcze z raz oblukam.

Za to Tobie Respect.. :wink: ..Popieram w 100%..tu nie ma takich samych emocji co w H1..sad.gif
Raptor
Za to Tobie Respect..  :wink: ..Popieram w 100%..tu nie ma takich samych emocji co w H1..sad.gif

E... przy wyniku 49-49 sa naprawde SPORE emocje, wiec sie nie zgadzam wink.gif
(1 more win to lv24 cool.gif)
-GLD-Uzny
Dzisiaj pogralem troche 4fun na nowym BG.. I co? Grzybow sto ;p
Dowiedzialem sie ze Raper (w swiacie przestepczym znany jako Raptor PL) potrafi latac 8O
Czek dis ałt:
Koles w banshee mial \"zonka\" ;p
Fruwańsko 8O
Butcher
Nie wiem czy ten link juz tu bywal, ale w temacie niezlych lotow w ciekawe miejsca polecam www.jukesbox.com icon_twisted.gif
FiL4
http://www.svtrider.com/modules.php?name=D...op=getit&lid=23
OGRES montage. Mam cos jeszcze dodawac?
Jędrek
Mam cos jeszcze dodawac?

Twoj komentarz bedzie zbedny smile.gif

Koles naprawde wymiata, fajne akcje 'snajperkowe' na Lockout. Fajnie tez na Midshipie ze swordem. Ogolnie bardzo fajny filmik.
Flaha
http://www.svtrider.com/modules.php?name=D...etit&lid=23
OGRES montage. Mam cos jeszcze dodawac?
Fajne akcje nudny film :roll: niechciało mi sie ogladac tego wogule prawie brakuje drugiej broni z ktorej mozna było by wymiatac czyli pistola tongue.gif
B0CZEK
dobry filmik 1 czesc lepsza wink.gif ale troszke mnotonny :roll:
Raptor
dobry filmik 1 czesc lepsza wink.gif ale troszke mnotonny :roll:

Rowniez duzo bardziej podoba mi sie czesc z akcjami Ogre 2. Sam montaz jest fajny (pod wzgledem ich umiejetnosci i taktyki - tego co i jak robia).
Salwador
Z góry przepraszam za kiepską jakość filmu..Ale niestety niemogłem tak się niektóre mecze nagrały..confused.gif
Są to skrawki mecyz..oraz jeden cały mecz.. icon_twisted.gif
Ale zapraszam do ściągania..smile.gif

-->>ftp://xtina.pl/filmiki/halo_multi/DRACON_demo.wmv<<--link:p
Jędrek
Jakos filmiku faktycznie fatalna, ale ciekawsze akcje widac. Good job.
FiL4
http://utikisama.com/hosted/hotshymontage.zip - Walshy's montage
Flik

Walshy gra w PS? filmik sciagne pozniej... oby spelnil moje oczekiwania.
Goldi69-PL-
Tragedia, najgorszy ze wszystkich filmikow jakie chyba tu zostaly umieszczone.
Mysle ze Walshy powinien jeszcze troche pograc a potem montowac.
Kiedys pamietam jak ogladajac jego akcje szczeki szukalem przez 2h a teraz ....az nie chce mi sie pisac.
Flaha
LoL goldi co chcesz question.gif przecierz dobry film jest koles pokazał troche normalnej gry a nie wybranych akcji ktorych ty nielubisz bo kazdy takie ma :roll: Nierozumiem czemu ty zawsze nazekasz koles według mnie zrobił dobry film i chwała mu za to. I niekrytykuj go bo sam nieumiesz tak grac (bez urazy).
Goldi69-PL-
nie wiem, moze nie ten film zessalem co trzeba :oops:
Flik
obejrzalem i w stosunku do Ogre's Montage to kiespko niestety... confused.gif
FiL4
http://halo-pro.com/movies/str8rippin.wmv
New montage by WaLKa
<Oskarious>

Mi się nie podoba... :?
Maiden
mi tez ten walkowy.
Jędrek
Mi sie podoba, ale akcje z Halo1 to jakies chyba pod filmik robione... Koles strzela do innego co ma nick New001 dla mnie troche dziwne, ale niektore akcje z Halo2 robia wrazenia. Ogolnie tak jak mowie - spoko.
Flik
Ogres Montage to normalnie ogien. Ogladam sobie to juz ktorys raz i nie moge po prostu jak ten koles masteruje. Kilka akcji udalo mi sie nauczyc. Jakbyscie mieli jakies info o nastepnych produkcjach to podajcie link. Ja ide jeszcze raz obejrzec wink.gif
FiL4
ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...%20Final%20.wmv
Nowy film Oskariusa, swietna robota cool.gif
marshall
Swietny filmik...BRAWO biggrin.gif
-GLD-Uzny
Fajowo sie oglada biggrin.gif GJ!
Flik
Ten filmik Oskariusa jest do H2 czy H1?
bartiz
HALO1

Filmik jest wysmienity !!! A szczegolnie te sticky z plasmą po prostu roxxxx gosciu gra zaje.biscie;p
Jędrek
Czlowieku jak ty to robisz ta plazma wink.gif Zaje,bisty filmik. Super sie ogladalo. GG wink.gif
NiXoN
ja powiem to tak: coś wspaniałego !!!
AkUz
O_o to naprawde Oskarious tak wymiata?
Maiden
no coosh...film kosior icon_idea.gif
Jędrek
Oskar czekamy na kolejne produkcje wink.gif
Raptor
Nowe dwie mapy do Halo2
http://www.putfile.com/media.php?n=Halo2Trenches

Oczywiscie Fake wink.gif
Jędrek
Jakies takie Unreal'owskie :oops:
<Oskarious>
Oskar czekamy na kolejne produkcje wink.gif

Wysłałem Filowi nowiutki, świeżutki stuff... Teraz pozostaje czekać...
FiL4

Oskar na co chcesz czekac? Masz jeszcze jakis inny film? 8O
<Oskarious>

Oskar na co chcesz czekac? Masz jeszcze jakis inny film?  8O

Przepraszam nie wiedziałem, że jush dałeś. THX!!!
Dzięki ludziska za takie oceny!!!
Człowiek dzięki temu wie, że trud się opłaca... biggrin.gif
Goldi69-PL-
im impress 8O
wkoncu filmik gdzie zlego slowa nie powiem, to jest wlasnie cala esencja Halo Multi.
Jak ktos jeszcze nie widzial to sciagac ....>>>
Flaha
im impress  8O 
wkoncu filmik gdzie zlego slowa nie powiem, to jest wlasnie cala esencja Halo Multi.
Jak ktos jeszcze nie widzial to sciagac ....>>>
Uuuuuuuu jak goldiemu sie podoba to WSZYSCY SCIĄGAMY nawet 10 razy byle by oglądnąc biggrin.gif Goldi powiedzial ze dobre ohmy.gif normalnie jestem zdziwiony tongue.gif Wedle mnie bardzo dobre akcje tylko za mało troszke za duzo tych powturek i mogłes oskar przewinąc to jak robisz ten trick na dammy ze snipą bo za duzo czasu zajmoje ale kurna po za tym to jestem pod wrazeniem ten duble kill ze snipery powala :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Raptor
Flash: Nie przesadzaj z tym nabijaniem sie z Goldiego, a zamiast tego popracuj... zreszta Ty wiesz nad czym icon_twisted.gif. Kazdy ma inny gust a o nich sie nie dyskutuje.
Sam filimik sciagne jakos przy okazji bo zapowiada sie cos naprawde ciekawego smile.gif.
Flaha
Flash: Nie przesadzaj z tym nabijaniem sie z Goldiego, a zamiast tego popracuj... zreszta Ty wiesz nad czym icon_twisted.gif. Kazdy ma inny gust a o nich sie nie dyskutuje.
Sam filimik sciagne jakos przy okazji bo zapowiada sie cos naprawde ciekawego smile.gif.
Raptor jaja se robie biggrin.gif bo ostatnio tak jakos smutno na naszym forum :wink: (goldi czasem niebierz tego na serio)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.