<Oskarious>
16 03 2005, 15:01
Sam filimik sciagne jakos przy okazji bo zapowiada sie cos naprawde ciekawego

.
Ściągnij, ściągnij (chyba warto) :wink:
Aha mam prośbę nie wiem czy to za duży kłopot, ale proszę byście wystawili mi po 3 oceny (od 1 do 10) za:
-
Headshoty 1-10
-
Sticki 1-10
-
Reszta 1-10
Moglibyście też napisać czy taki
układ i proporcje się wam podobają.
Cały ten filmik zmontowałem po przerzuceniu sięz balona na eskę!!!
Goldi69-PL-
16 03 2005, 15:25
troche dziwne jest ocenianie tego ale powiem tak:
Hedy eleganckie (czyt. w tym filmiku wiecej ladnych hedow wsadziles, niz ja odkad gram w halo)
Sticki tez eleganckie (mi tez kilka podobnych weszlo niestety nie uwietrznionych, ale naprawde fajne)
Nie wiem co to reszta ale trikow (szkoda ze tak malo) to ja sam bym sie nie powstydzil (czyt. nie gorsze od moich)
oceny dopisz sobie sam :wink:
<Oskarious>
16 03 2005, 15:59
Hedy eleganckie (czyt. w tym filmiku wiecej ladnych hedow wsadziles, niz ja odkad gram w halo)
Jush nie przesadzaj. Takie tam
szarpaki...
http://prgk.xtina.pl/index.php
Wielki update. Sami zobaczcie co dla Was Fil przygotowal. Milego ogladania
http://prgk.xtina.pl/index.php
Wielki update. Sami zobaczcie co dla Was Fil przygotowal, Milego ogladania

Kurde niewie mczemu ale ja kzawsze mam problem z pobranie mtych filmikow :? :x
-------------------------
Headshoty- 7 na 10
Sticki - 9/10
Reszta- 8/10
ogulnie 8+ CZyli Bardzo Dobrze :wink:
mi tam wszystko dziala
Kurde niewie mczemu ale ja kzawsze mam problem z pobranie mtych filmikow :? :x
Mam to samo -_-'
mi tez sie niestety sciaga tylko 1 :cry:
Bo nie dajecie moze save as? Albo akurat jest wiecej ludzi sciagajacych i nie ma wolnych slotow (max 15 afair).
mi tez sie niestety sciaga tylko 1 :cry:
Mozesz miec tylko 1 sesje na FTP'ie. Gdy nacisniesz na jakis link (nawet bez zapisania go) to wchodzisz automatycznie na FTP. Pozniej juz nie mozesz zapisac nastepnego (ograniczenie), musisz poczekac okolo 10 minut zeby cie automatycznie wylogowalo. Potem mozesz juz zapisac kolejny link. Nie panikuj M@iden, zdazysz sciagnac wszystko ; )
btw Widzial juz ktos film mojego kolegi "Boga Halo"? IMO rzadzi po calosci
btw Widzial juz ktos film mojego kolegi \"Boga Halo\"? IMO rzadzi po calosci 8)
Byloby 10/10 gdyby nie zapomnial uzyc cholernego deinterlance.
Nie panikuj M@iden, zdazysz sciagnac wszystko ; )
btw Widzial juz ktos film mojego kolegi \"Boga Halo\"? IMO rzadzi po calosci 8)

Mozolnie od paru dni sciagam po jednym dziennie by se nie psuc zabawy
LoL. Dawno nie widzialem tak dobrego filmiku z Halo2.
PS. Mam pewnien problem, gdy chce zassac cos wiekszego z
http://prgk.xtina.pl/index.php plik sciaga sie np. do połowy i tak za kazdym razem.
Mam ktos podobny problem ?
Mam radę dla tych którzy mają problemy ze ściąganiem -> sprawcie sobie DOBRĄ przeglądarkę (np.
tą albo innego lisa).
Mam radę dla tych którzy mają problemy ze ściąganiem -> sprawcie sobie DOBRĄ przeglądarkę (np.
tą albo innego lisa).
Najlepiej wlasnie Operke
-GLD-Uzny
18 03 2005, 22:17
Wiadomo co PROsiaki uzywaja

Mi tam jakos zawsze idzie normalnie

A co do filmu... m0l ;P
Salwador
19 03 2005, 14:28
ftp://xtina.pl/filmiki/halo_multi/DraconMONTAGE.wmv <--moj montaz troche spory..niestety:/..155mb..Ale jakosc i dlugosc jest dobra:p..13min..HALO1..zapraszam tych co sie chce sciagac..
ftp://xtina.pl/filmiki/halo_multi/DraconMONTAGE.wmv <--moj montaz troche spory..niestety:/..155mb..Ale jakosc i dlugosc jest dobra:p..13min..HALO1..zapraszam tych co sie chce sciagac..
Obejzalem i...... Doceniam Szczere Checi ale niestety filmik na......4+ :cry:
ja tez obejrzałem . Fakt to jescze nic takiego ale nie ma sie czego wstydzic :wink:
Tez widzialem. Bardzo przyjemny filmik. Ale po tym co pokazal Oskarius nie byl to jakis oszalamiajacy montaz.
http://pdt.xtina.pl/modules.php?name=Downl...op=getit&lid=19
H1 oldschool. WGD2 - Battle Creek Team Slayer, PDT vs GLD (host)
Salwador
24 03 2005, 15:47
No cuz wiem co za filmiki Oskar montuje bo sam na paru znich jestem jak dostaje od niego klapsy:p..Co do mego filmu to montaz z 2tygodni gry:p..Od miecha zaczele meczyc snaipere:]...Oskar wedlog mnie jest i powinien byc uznany za najleprzego Sniper w Polsce;)
A wedlug mnie za malo widzialesh i Twoja decyzja jest zbyt pochopna to co Juan ostatnio robil to dopiero jest cos takie Double kill'e ze Snjapy mistrzostwo dwa HS

respect zato!!!
niedlugo zamieszcze(jeszcze nie wiem jak ,ale to zrobie ) moj wlasny montaz z halo2 i rozgrywek na xbc.

musze od kumpla zalatwic karte video (chyba ze ktos zna lepszy sposob jak zgrac film z kasety vhs na kompa) i przegladnac kasety. mam pare fajnych akcji wiec i film powinien byc ciekawy. narazie szukam osob chetnych do pomocy
marshall
24 03 2005, 22:24
B1ot skille fajne, ale sam filmik dla mnie ch/uj/owy a dlaczego

Juz wyjasniam:...
Po pierwsze chciales chyba nadac dramaturgi szybkoscia rozgrywki, ale odwrocilo sie to wobec ciebie, strasznie chaotycznie to wyszlo, moze to sie niektorym podobac dla mnie to straszny minus (wez przyklad z oskara jak powinien byc zmontowany klip)

Po drugie to muzyka O_x gorszej padaki nie slyszalem, wogole nie pasuje do klimatu.
B1ot skille fajne, ale sam filmik dla mnie ch/uj/owy a dlaczego

Juz wyjasniam:...
Po pierwsze chciales chyba nadac dramaturgi szybkoscia rozgrywki, ale odwrocilo sie to wobec ciebie, strasznie chaotycznie to wyszlo, moze to sie niektorym podobac dla mnie to straszny minus (wez przyklad z oskara jak powinien byc zmontowany klip)

Po drugie to muzyka O_x gorszej padaki nie slyszalem, wogole nie pasuje do klimatu.
No... pewnie B1ot zrozumial twoje rady

:wink:
kamson11
25 03 2005, 00:12
Napewno
Mi tam się filmik podoba, i właśnie fajnie, że jest tak przyśpieszony moim zdaniem...
Pomysl fajny, ale niestety filmik jest nudny. Ogoladanie ciaglych headow ze snajpy dosc szybko sie nudzi. Jednak to pierwszy jego montaz i mysle, ze kolejne beda lepsze.
marshall
25 03 2005, 12:34
No... pewnie B1ot zrozumial twoje rady
To ma pecha, niech sie uczy Polskiego

reszta rozumie
kamson11
26 03 2005, 02:12
Sorry za offtop, ale mam pytanie :oops:
Jakie sąsposoby nagrywania filmików z Halo, takich w miare porządnych
Trzeba niezłego kompa i porządną karte TV :roll:
No cuz wiem co za filmiki Oskar montuje bo sam na paru znich jestem jak dostaje od niego klapsy:p..Co do mego filmu to montaz z 2tygodni gry:p..Od miecha zaczele meczyc snaipere:]...Oskar wedlog mnie jest i powinien byc uznany za najleprzego Sniper w Polsce;)
Salwi to ze osciemu wyjdzie head bez lunety to nieznaczy ze jest najlepszy bo wiem jak gralismy w gdansku i niewchodziły mu takie heady bo gral ostroznie a gdyby zaczoł sie bawic to np. z nami na Hangemie niewyszli by z 20 :roll: (kosztem 1/2 ładych headow ze snipy o ile by ją wogule wzioł). Co i tak niezmienia faktu ze heady ma ładne
a tak na marginesie to polecam filmik regin of chaos. swietny montaz ,piekne akcje, czego wiecej trzeba
Lepszy imo jest Dust 2 Dust by TheHaloGod.
To jest best ever montage imo
AGREE!!(swietna jakosc przy okazji!!)..And another one goes...muza dobrana swietnie,a raczej sam tekst...troche sam koniec rozczarowuje,az chcialoby sie zobaczyc jakas spektakularna akcje,tzw.kropke nad "i"bo apetyt w miare ogladania rosl...i ,no czepiam sie...Swietna robota!
Dust 2 Dust by TheHaloGod (right click & save as)
Ktos sie mnie pytal o link...
KarCzoH
28 03 2005, 18:42
Dust 2 Dust by TheHaloGod (right click & save as)
Ktos sie mnie pytal o link...
Nie powiem ,ale fajnie zmontowany filmik. Fajnie się nakłada odgłos klaskania na head-shoty
Faktycznie filmik zmontowany bardzo dobrze niezły mjuzik, jakość też OK
Jednak jeśli chodzi o "treść" widziałem juz lepsze np. Ogre's montage czy OGRE1 gdzie zdobywa 41 fragów, zero!! razy przy tym ginąc i to wcale nie z n00bami
Czy jest możliwośc zassania filmików w WCG 2k4 (Halo)??
BTW : thx raptor za tego linka do dust 2 dust "Ktoś mnie pytał.." heh
czy montaz o ktorym mowisz to jest ten pierwszy montaz odrow gdzie film byl podzielony na gamplay pierwszego i drugiego "ogiera"
Ogre's montage to jest filmik, gdzie ogry grają w kolejności (2 potem 1) nie ma podzielonego ekranu.
Drugi filmik(o którym wspomniałem w poście powyżej) to jak Ogre1 gra na całym ekranie przez XBlive (pokazał klase)
Drugi filmik(o którym wspomniałem w poście powyżej) to jak Ogre1 gra na całym ekranie przez XBlive (pokazał klase)
sciagnelem juz wszystkie nowe filmiki, niestety nie natknelem sie na ten opisywany przez ciebie :roll: mozesz mi dac do niego jakis link
Siarex : na halo-pro sa te filmiki. Podam ci dokladnego linka
http://www.halo-pro.com/movies2.html (filmik z 10 lutego 2005)
W opisie pisze ze Ogre zrobil 41-0
Mam oba filmiki jusz od dluszeg oczasu i naprawde robia wrazenie rzadza na maxa!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.