Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
FiL4
Jesli juz rozmawiacie o Ograch to zdradze wam sekret. Na dniach wypuszczaja nowy film. Zainteresowani? cool.gif
TomDaBomb107: "best video ever made"
Soul
Czekam z niecierpliwoscia OGRES MONTAG dzielo sztuki wiec ten filmik tehs urwie mi glowe no i ta muzyak:D
<Oskarious>
Oskar wedlog mnie jest i powinien byc uznany za najleprzego Sniper w Polsce;)

Co za alkohol mają w Anglii? Chyba za mocny, ale Chris naprawdę dzięki. Fumflu. Pracuj tam, pracuj, a jak wrócisz to poćwiczymy nad twoją snajpą :roll: biggrin.gif
marshall
Oskar ziomus wzialbys cos nowego nakrecil bo ostatnio nie mam co ogladac biggrin.gif
FiL4
Oskar ziomus wzialbys cos nowego nakrecil bo ostatnio nie mam co ogladac biggrin.gif

http://www.halo2forum.com/movies/RipponM4H1.wmv
Nowy film Rippona.
Raptor
Jak sie prezentuje wzgledem poprzednich czesci i w porownaniu do ostatnich produkcji ThaHaloGod i ogrow?
FiL4
Najlepszy, mistrzostwo swiata. Chyba tylko moj montage bedzie lepszy 8O
Raptor
Najlepszy, mistrzostwo swiata. Chyba tylko moj montage bedzie lepszy  8O

Twoj? 8O
Przeciez ty noob jestes... no skill at all tongue.gif
siwy
WoW Filip ale ty skromny jestes :roll: :oops:
Flik
szczerze nie wiem czym tu sie jarac -_- dust 2 dust to raczej takie sobie. nadal czekam na ogre montage killera...
FiL4
WoW Filip ale ty skromny jestes :roll:  :oops:

Po miesiacach oczekiwania w koncu go macie. Jeszcze HOT -> uber sick elite Filip montage movie! ENJOY cool.gif
Flaha
WoW Filip ale ty skromny jestes :roll:  :oops:

Po miesiacach oczekiwania w koncu go macie. Jeszcze HOT -> uber sick elite Filip montage movie! ENJOY cool.gif
No fil niespodziwałem sie naprawde Rippon sux przy filipie, jak filip zrobi montaz to niema h u j a we wsi biggrin.gif :!:
Jędrek
Rippon - rzadzi. Koles ma niezla plazme 8O Niezla akcja na Derelict. Fajna muzyczka... Jeden z lepszych filmow jakie widzialem, jezeli chodzi o Halo1.

FIL - nie mam pytan 8O . Filmik zostawian na hdd dla tych podziekowan wink.gif
Maiden

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Niezle sie ubawilem laugh.gif :wink:

================================================
wlasnie jestem po filmiku rippona . w te gre chyba jush sie lepiej nie da 8O Jezusienku z taka plazma co on by na midhipie robił , chryste az sie boje 8O
Flaha

Nowy film Rippona.
powiem tylko tyle jak zobaczylem te heady to niewiedzialem czy zbierac z podłogi najpierw szczęke czy ręce ktore opadły na ten widok question.gif question.gif question.gif :!: Co to było k u r w a jesli ten koles tak gra to mega lol niewiem jak on te heady sprzedaje 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O sciągajcie ludzie :!:
Raptor
Bede szczery (juz jest po 1szym kwietnia), ale po obejrzeniu 'montazu' filipa (made by uzny - fajnie ci to wyszlo) mialem przez chwile ochote poszarpac troche w halo wink.gif.
Flaha
Bede szczery (juz jest po 1szym kwietnia), ale po obejrzeniu 'montazu' filipa (made by uzny - fajnie ci to wyszlo) mialem przez chwile ochote poszarpac troche w halo wink.gif.
ostatnio modne w niektorych kręgach powiedzenie "stara miłość nierdzewieje" :wink:
Mefisto

Po miesiacach oczekiwania w koncu go macie. Jeszcze HOT -> uber sick elite Filip montage movie! ENJOY  8)

Warto było czekać. :wink: ten film zatrzymam dla wizerunku twojej siostry biggrin.gif
<Oskarious>

W sumie to jush mam... Trochę w święta pograłem. Oczopląs (almost) no replays, dynamiczny montaż, najbardziej hc-owe heady jakie robiłem + kilka akcji z ostatniego filmiku dla tych, którzy nie zassali. Ok.5 min pure Halo. biggrin.gif
W tygodniu zagadem z pro-Filem. biggrin.gif
Mefisto

W sumie to jush mam... Trochę w święta pograłem. Oczopląs (almost) no replays, dynamiczny montaż, najbardziej hc-owe heady jakie robiłem + kilka akcji z ostatniego filmiku dla tych, którzy nie zassali. Ok.5 min pure Halo. biggrin.gif  
W tygodniu zagadem z pro-Filem.  :D

A powiem szczerze że jest na co czekać....Tak dobrego montażu to chyba nigdy ni widziałem ohmy.gif (dobranie muzy+zmiany obrazu) Taki noob a takie akcje odstawia... biggrin.gif
-GLD-Uzny

Taaa.. Windown Movie PRO Maker ROX confused.gif laugh.gif Ale ze zachcialo ci sie pograc w H1... to jest naprawde wazne cool.gif

Nowy film Rippona.

Nie mam pytań do tego filmiku a jak zobaczyłem te plazmy od sciany to po prostu wymiękłem 8O 8O 8O 8O Najlepszy filmik jaki widzialem w życiu 8O
KarCzoH

Po miesiacach oczekiwania w koncu go macie. Jeszcze HOT -> uber sick elite Filip montage movie! ENJOY  8)

Nice :wink:. Pośmiać zawsze się można. Sound track 10 / 10 biggrin.gif
-Hp- BaNaN
Ej Fil masz może gdzieś film z pierwszego meczu na Chill oucie Fil4 & Juan vs Zimol & Bobek????? (ten przegrany przez PDT) Jak tak to weź zamieśćw internecie bo chętnie bym obejżał.
FiL4
Nie mam. Spytaj JuanMaga...
Raptor
Ogres Halo2 Montage 2 (55mb)
Grac potrafia, ale o wypuszczaniu filmow to nie maja pojecia... (pie.rdzielony zip - w .rar jak juz cos, eh).
Anwayz zapraszam do sciagania smile.gif
B0CZEK
Ej Fil masz może gdzieś film z pierwszego meczu na Chill oucie Fil4 & Juan vs Zimol & Bobek????? (ten przegrany przez PDT) Jak tak to weź zamieśćw internecie bo chętnie bym obejżał.

Uzny ma wink.gif
Flik

link nie dziala... -_-
B0CZEK

link nie dziala... -_-

http://www.combovideos.com/page.php?id=627 8O
YETI

...moze ktos mi napisac jak mam to otworzyc (czym)?
-_-'
Jędrek
Otwierasz www normalnie, a potem dajesz download now.
Jak juz masz rozpakowujesz rarem i ogladasz.
YETI
thx
trzeba przyznac ze "kilka" ciekawych akcji mozna zobaczyc

o_O
daelk

Nowy film Rippona.

Nie mam pytań do tego filmiku a jak zobaczyłem te plazmy od sciany to po prostu wymiękłem 8O 8O 8O 8O Najlepszy filmik jaki widzialem w życiu 8O

Wlasnie obejrzalem...wszystko wymieka...napisalem o tamtym filmie by halogod,ze swietna robota,ale tutaj dopiero zobaczylem boga halo....juz nie taka jakosc montazu ,ale to co wyprawia ten koles,wprost brak slow..no i w koncu halo ce...Czy te akcje to aby na pewno nie byly "nagrane"(albo gral z mega noobami,albo jest po prostu bogiem)
Soul
Nowu Filmik Ripona to poprstu mistrzstow Swiata kwitensencjia Samku HALO wszystko co mozna Sobie bylo wyobrazic i to czego nie dalem rady pojac znalazlosie na tym Montazu wielki RESPECT dla tego Typa jest poprostu HALOfreak'em!!!!!!! 8O 8O

PS Nakamura...cos ciekawgo nam szykuje icon_twisted.gif icon_twisted.gif a raczej cos Horego Fil jak ten montage bedzie Kotowy zapodawja odrazu link albo odeziwj sie na gg icon_twisted.gif

PS2 nowy Montage Ograsow taki sobie..... :wink: no moze byc:P
Siarex
mam maly problem. otoz mam karte video(pixel view), lecz niestety nie wiem jakie kable sa mi potrzebne i gdzie je mam podlanczyc. sprawa wyglada tak: film ktory chce zgrac na cepa znajduje sie na kasecie vhs w video, ktore jest podlanczone kablem antenowym do telewizora. czy moge podlanczyc ta taka kostka do telewizora i poprowadzic z niej kabel do cepa?? cos mi sie nie wydaje ze tekst jest napisany jasno....whatewer.. laugh.gif prosze o pomoc gdyz w innym przypadku moj "wspanialy montaz nie ujrzy swiatla dziennego... laugh.gif icon_twisted.gif
CichyGrzmot
Co do montażu Rippona, to żeczywiście bije wszystko z palcem w ...akcje z snipom i pistolem są świetne, tylko tak naprawde połowie ludzi z tego forum takie akcje sie zdażały(może nie licząc tych double melli 8O ) ,tak jak pisał Goldi.Mojim zdaniem akcje nie były wyreżyserowane, nie te z snipom, pistolem i mellami, ale mam wątpliwości co do tych plazm.Raczej nie zdaża się, żebyś ktoś żucał plazme na respowna, a po chwili rodził się tam gość.
Mimo tego jest to zdecydowanie najlepszy montaż,który oglądam z przyjemnością.I ta muza biggrin.gif
NiXoN
Nie wiem może ten film już był, ale zapodam go w razie czego :wink: http://mogle.8m.com/movies/2ndOgreMontage.wmv
Jędrek
Bylo juz. Cala dyskusja o tym sie toczy...
NiXoN
to skasujcie ten post włącznie z tym.
<Oskarious>
Podjąłem decyzję by film wypuścić na światło dzienne za jakiś czas. Dodanie starych akcji do nowego filmu to tak nie zabardzo. Jeszcze troche przy okazji poćwiczę... :roll:

Z ostatniej chwili -
nowy film jest właśnie transferowany do Filipa, teraz wszystko w jego rękach... biggrin.gif
<Oskarious>
ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...k)Oskarious.wmv

Dla wszystkich , którym montaże H2 sie znudziły... biggrin.gif
kamson11
Z.a.j.e.b.i.s.t.y. montaż, brawo Oskarious ;]
marshall
Oskar sciagnac tego nie moge confused.gif Chyba sepy rzucily sie na padline bo dawno niczego nowego nie widzialy biggrin.gif
Siarex
normalnie prodkcja na miare rippona. ja nawet jednej takiej akcji nie mialem, a tu caly filmik 8O .
Jędrek
Oskar rzadzisz, jak ty to robisz ?
<Oskarious>
Oskar rzadzisz, jak ty to robisz ?

Trening, trening, trening (najl. z dobrymi graczami (Hi Qba, Maniak, Dracon))

Właśnie troche z kuzynami i z Qbą pograłem (cała miejscowość w sieci) i kurna teraz jak nazłość mi dopiero dobre akcje wychodzą, a tu jush filmik krąży po necie :wink:

p.s. Jush powoli zaczynam montaż nowego wstępna data premiery to - 20.05.05 to bedzie najlepszy montaż ever. (no moze zraz po mr. Rip'ie (H1God IMO)
MOBDEEP
http://www.xbox.com/en-US/xboxtv/default.h...2266&bw=hi<n=
No proszę, nie tylko zwykłe szaraki pocinają w Halo 2 ale i gwiazdy.
-Hp- BaNaN
No proszę, nie tylko zwykłe szaraki pocinają w Halo 2 ale i gwiazdy.
powiem nawet więcej w Halo jeden był turniej zespołów rockowych tylko nie pamiętam już kto wygrał.
<Oskarious>
Powiedziałem sobie przed zrobieniem ostatniego montażu ze jeżeli nie obejrzy go +30 osób to nie ma sensu marnować czasu. :wink: Teraz widze, ze to była moja ostatnia produkcja. laugh.gif
marshall
Dobra, dobra nie sciemniaj...Myslisz ze ktos cie tu bedzie prosil o nastepne question.gif icon_twisted.gif

PS.Jak nic nie nagrasz przez najblizsze 2 tygodnie, to bana wlasnorecznie ci podaruje heheee
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.