Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Raptor
Coz, Oskar... mysle, ze mozesz spokojnie dalej w takim razie krecic jak masz takie wymagania wink.gif
Ck)Oskarious.wmv - 174hits
Ck)Oskarious_Final_.wmv - 157hits
still_learnin'_-_Ck)Oskarious.wmv - 73hits
I to tylko w samym kwietniu (wczesniejsze maja WIECEJ np. 643 ma Final).
-GLD-Uzny
Sorki za tak pozny "komentarz" ale problemy z netem byly :oops: Film Oscara jest WYPAS xD Oby wiecej taki montazy smile.gif Mniej powtorej i spowolnien - wiecej akcji biggrin.gif GJ ;]
Flaha
Yo nygusy specjalnie dla Pawła (juz dwa tygodnie mnie meczy o akcje biggrin.gif ) i reszty n00bow z sceny Ck)Flash montage ŚCIĄGAĆ!!!!
<Oskarious>
Prawie się popłakałem na koniec... :cry: Jestem dumny Andrew.
Siarex
kurcze a ja wejsc w ogole na xtine nie moge :roll: widac duzy popyt na filmik jest biggrin.gif
_Bobek_
god job Flash naprawde zaj.je.bisty montage, ale za duzo tych 3jek lepsze sa HS ze snajpy a zdjecia tez naprawde super ale widac po tym montage jaki PRO jest Flash cool.gif
Flaha
god job Flash naprawde zaj.je.bisty montage, ale za duzo tych 3jek lepsze sa HS ze snajpy a zdjecia tez naprawde super ale widac po tym montage jaki PRO jest Flash cool.gif
LUDZIE OGLĄDAJCIE TEN FILM BEZ PRZEWIJANIA OD POCZĄTKU DO KONCA!!!!!!!!!!!!
Jędrek
Mysle, ze wlasnie na tym nie widac jaki Pros jest z Flasha. Dobry montage, kilka fajnych akcji, fajnie, ze dales zdjecia, ale nastepnym razem mam nadzieje, ze bedzie duzo fajnych akcji. Muzyka spoko, fajnie jest obejrzec taki montage w Halo1, jak caly czas spedza sie przy Halo2. Oby kazdy nastepny twoj monatge byl coraz lepszy. Musze powiedziec, ze na filmikach Oskara lepiej sie bawilem... Flash - prosze wiecej snajperki i plasmy smile.gif Najwazniejsze, ze montaz w dobrej jakosci...

Oskar - czemu tak dlugo trzeba czekac ? smile.gif
-Hp- BaNaN
Flashu (pipi) montage. Muzyka pasuje idealnie a przy zdjęciach (zwłaszcza tych z grającym psycholem) się pośmiałem. Flash powiem ci tyle jesteś Halo freak.
Maiden
BRWO FLASH BRAWO :!: icon_twisted.gif B-R-A-W-O
Raptor
Jedyne co szkoda, ze przeciwko nie za dobrym graczom, ale ogolnie fajny filmik.
Flaha
Ojj raptor o ile girsza moze za dobry niejest ale to co teraz moj brat wyrabia ze snipy to sie w pale niemiesci zrobie jemu montage to sie zdziwicie 8O 8O 8O 8O 8O
Raptor
Maiden nie dubluj postow.
Mowie: Przeciwko nie za dobrym i zdania nie zmienie - nawet po paru grach na xbc. Bardzo podoba mi sie motyw wspomnienia.

ps. Zreszta swietnie wiesz co oznacza montage i jak mozna go robic... zrobic z 100 gier gdzie po jednej akcji jakiejs wyszlo... i nie chodzi mi o twoje akcje bo wiem, ze potrafisz. Ale nigdy nie bede spogladal i mowil jaki za.je.bi.st.y montage przeciwko srednim przeciwnikom i tyle. Dlatego tylko OK.
CheeseOfTheDay
Bo tak się właśnie takie filmiki robi. Mają być widowiskowe. Jak by to wyglądało gdyby koleś np chciał drugiego z kolby trzepnąć a ten by się cofnął i go sfragował. (trochę głupi przykład tongue.gif)
No a filmik dobry.
Goldi69-PL-
Ojj raptor o ile girsza moze za dobry niejest ale to co teraz moj brat wyrabia ze snipy to sie w pale niemiesci zrobie jemu montage to sie zdziwicie 8O 8O 8O 8O 8O

Grisha dobry nie jest?

Nie wiem Rapti why nie sa to za dobrzy przeciwnicy?

Moge sie o flache zalozyc ze np. Ck_Sick zje Cie na wiz 1vs1, no chyba ze ty tez jestes "nie za dobry".

Jak pierwszy raz pojechalem do CK to tylko z Tomem wygralem 1vs1 na wiz :oops:
Raptor

Nigdy nie byli.
Moge sie o flache zalozyc ze np. Ck_Sick zje Cie na wiz 1vs1, no chyba ze ty tez jestes \"nie za dobry\".

W tej chwili w Halo1? Mysle, ze ma szanse i to calkiem spore wygrac, ale nie zjesc. Od listopada (3tyg. temu z 2h pogralem) w H1 nie gralem - oni nonstop.
Jak pierwszy raz pojechalem do CK to tylko z Tomem wygralem  1vs1 na wiz :oops:

Sam wiesz jaki ty poziom miales/masz :oops:.
Goldi69-PL-

Nigdy nie byli.

Jasne laugh.gif

Teraz stukam z roboty gdzie mi videos nie chodza, a w domu mam kompa zwalonego, ale jak tylko bede mial sposobnosc to napisze cosik o filmiku.
<Oskarious>

Oskar - czemu tak dlugo trzeba czekac ? smile.gif

Powiem tak : Od nie dawna zaczęłem grać na xbc. Staram sie wiekszość wolnego czasu poświęcać na pranie dupsk panom z (n)OO(B).S.A niesamowicie trudno jest wyczesać jakies zaj,ebiste akcje na pingu 150-250ms (co najwyżej 1-2 na mecz) dlatego teraz w celu odstawienia wręcz niewyobrażalnie efektownego widowiska :roll: zdecydowałem dac sobie wiecej czasu m.in. na naprawde dobre zmontowanie wszystkich akcji. Ten film poprostu was zmiażdży... icon_twisted.gif A post raptora informujący o ilośći downloadów poprostu DODAŁ MI SKRZYDEŁ. :!: biggrin.gif
Raptor
Powiedzcie mi co sadzicie o tym filmie (tylko szczerze!): http://venus.walagata.com/w/nomaderwho/Nom...aderwho_002.wmv
Ty Filip siedz cicho tongue.gif podchwytliwe...
Prosilbym o dokladne ocenienie i przyjrzenie sie wszystkiemu - masa argumentow, pozniej sam podsumuje i cos powiem o nim.
SIKI
halo1 czu halo2?
Raptor
Sciagnij i sie dowiesz... zalezy mi glownie na ocenie wiekszosci (wylaczajac filow, uznych, boczkow - ich opinie mnie za barzdo nie interesuja).
-Hp- BaNaN
Powiem tak koleś ma sporo kumacji ale musi trochę nad skilem popracować. Ogólnie ma pare ładnych akcji ze snajpy ale za mało. Na filmie jest też trochę noobowskich akcji pokazanych. Poza tym sporo headów ze snajpy jest na kolesiach stojących w miejscu. Muzyka jest dobrze dobrana ale mogło być lepiej. Jakość filmu nie jest najlepsza. tworząc film koleś kożystał z dość prymitywnego programu podejrzewam. Koleś nie jest noobem to widać.
SIKI
raptor jak chcesz mojej opinii to musze wiedziec, czy to h1 czy h2 icon_twisted.gif
Raptor
raptor jak chcesz mojej opinii to musze wiedziec, czy to h1 czy h2  :twisted:

LOL - sciagnij po prostu. Nie rozumiem takich ludzi jak ty.
HALO2 - happy now?
Siarex
nie wiem kto wystepowal w tym filmie , ale jakis pro to z niego napewno nie jest. dosc przecietne akcje, heady na stojacych. takie akcje to w tej grze sa na porzdku dziennym dlatego nie umieszczalbym ich w montazu. slaba jakosc obrazu i muzyka nie zgrywajaca sie z wydarzeniami na ekranie. ogolnie - nic ciekawego :roll:
Soul
Cowy od niego chcecie dobry swirus z niego moze to 12 letni Brat Ograsow....OGRE 4 8O 8O
revolver_ocelot
Powiedzcie mi co sadzicie o tym filmie (tylko szczerze!): http://venus.walagata.com/w/nomaderwho/Nom...aderwho_002.wmv
Ty Filip siedz cicho tongue.gif podchwytliwe...
Prosilbym o dokladne ocenienie i przyjrzenie sie wszystkiemu - masa argumentow, pozniej sam podsumuje i cos powiem o nim.

Całkiem spoko montaż, przyjemnie sie to oglada, pare fajnych akcji bylo. Goscie z ktorymi gra sa jacys tacy zmuleni albo tak mi sie wydaje.
<Oskarious>

Całkiem spoko montaż, przyjemnie sie to oglada, pare fajnych akcji bylo.

Przyznaję sie bez bicia, ze o halo 2 wiem tylo co o bezkofeinowej kawie -tzn. tyle że jest gorsza od kofeinowej (jak ktoś znajdzie w tym sens to niech mi o nim napisze, bo jestem 36h na nogach) - ale naoglądałem sie sporo filmików różnych graczy z Hejlo 2 i o ile w większości filmików dostrzegałem "mniej" lub "więcej" ew. SAME (pipi) akcje to w tym... :roll: REVOLVER czy aby napewno ściągnęłeś ten sam filmik arrow.gif question.gif laugh.gif
Jędrek
A moze to sa poczatki FILa w Halo2 :roll: wink.gif
KarCzoH
8O A cóż to za c.i.p.a. question.gif Koleś może i umie grać ,ale tym co pokazał w swoim montage wydaje mi się śmieszne. Według mnie w tym montage nie ma ani jednej akcji ,którą warto by było szczegulnie wyróżnić. Koleś sobie chyba robił jaja robiąć ten montage. Nie będe mówił o sobie ,ale gdyby każdy z was miał możliwość nagrywania swoich gier to nie jeden z was po jednym dniu grania w Halo2 zrobił by lepszy montage ze swoich akcji.

PS:
Znacie jakiegoś dobrego gracza co gra na sensitivity 3 question.gif.
revolver_ocelot

Całkiem spoko montaż, przyjemnie sie to oglada, pare fajnych akcji bylo.

Przyznaję sie bez bicia, ze o halo 2 wiem tylo co o bezkofeinowej kawie -tzn. tyle że jest gorsza od kofeinowej (jak ktoś znajdzie w tym sens to niech mi o nim napisze, bo jestem 36h na nogach) - ale naoglądałem sie sporo filmików różnych graczy z Hejlo 2 i o ile w większości filmików dostrzegałem \"mniej\" lub \"więcej\" ew. SAME (pipipi) akcje to w tym... :roll: REVOLVER czy aby napewno ściągnęłeś ten sam filmik arrow.gif question.gif laugh.gif

Też oglądałem wiele filmikow halo a moze nawet wszystkie :wink: i ten nie jest pro ale gosc na poczatku to zaznaczyl. Wcale nie trzeba byc (pipi)m zeby sobie montaż zrobić. ,może gość ma 10 lat??
Siarex

PS:
Znacie jakiegoś dobrego gracza co gra na sensitivity 3 question.gif.

ja gram na sensitivity 5 laugh.gif
<Oskarious>
A mi sie wydaje, że to kobieta gra na tym filmiku... :roll:
Siarex
dobra teraz zdradźcie tajemniece...kto to gra??? biggrin.gif
Raptor
Na tym filmiku gra koles co ma lv18 laugh.gif wink.gif
Montaz sam w sobie jest po prostu nudny, tragiczny, malo oryginalny i same 'hity' zamiast odrobinki z samego gameplayu (widac nie bylo czego dac). Koles gra przeciwko 101% noobom, bah nawet nie noobom tylko niedzielnym graczom (zaprosil kolegow;)). Jego 'super' akcje i wyniki sa po prostu smieszne (jakies FFA na snajperki on 43 a najblizsza osoba z 9). Celnosc to on ma beznadziejna (problemy z wcelowaniem w stojacych przeciwnikow). Niby super triple kille na no shields laugh.gif. Przeciwnikow 3ch z carabine strzela do niego a on kazdego zdazy w lini prostej walnac ze snajperki/BR - i on jest taki super, ze ich zabil? 8O. Jego pistol to tragedia, w ogole wszystko to co na tym filmie to tragedia, a to co lepiej wyglada to czysty fart. Po wyjsciu patcha to on nikogo nie ustrzeli dual pistolem.
Czemu dalem tutaj ten filmik? Na bungie.net zamiescil go koles i bylem w szoku, ze 80% ludziom ten montaz podobal sie, a z 40% uwazalo go za 'PRO' co mnie po prostu przerazilo. Bylem ciekaw jak moi rodzimi gracze na niego zareaguja... i mniej wiecej wyszlo to czego sie spodziewalem i osoby juz troche bardziej obeznane z halo1 czy halo2 zauwazyly jak beznadziejny jest ten montaz. Osoby z jeszcze nie za duza wiedza o grze znalazly cos dobrego w nim (no, ok muzyka spoko w tle leci, ale i tak montaz ssie), ale tez wylapaly pare 'ale'. Rowniez ten filmik obrazuje to ze wielu lepszych graczy w ogole zaprzestalo gry w matchmaking skoro takie osoby dochodza do takich poziomow. No i kolejne kazdy moze wygladac pro trafiajac na swoim montazu jakies heady i zabijajac jakis nieznanych kolesi. Bylem bardzo ciekaw czy tylko bedziecie zwracac uwage na sam celownik czy rowniez na to co sie dzieje w tle. Ogolnie to cieszy mnie to, ze ludzie potrafia tutaj dostrzec takie kwiatki wink.gif. A za stracony czas przeznaczony na ogladanie tego montazu przepraszam wink.gif.
KarCzoH
Raptor jestem tego samego zdania :wink:. Masz stu procentową rację.
Jędrek
To byl jeden z gorszych montazy jakie widzialem z Halo2. Myslalem, ze to montaz FILa, ktory tak jest przez wszystkich wyczekiwany, a on zeby zrobic nam kawal dal swoje poczatki w Halo2 8O laugh.gif
Jezeli ktos juz robi montage to niech te akcje beda jakies dobre. Stracilem tylko czas, aby to obejrzec wink.gif
<Oskarious>
a on zeby zrobic nam kawal dal swoje poczatki w Halo2  8

Jędrek, człowiek obeznany tak jak Filip z halo 1 jush na samym starcie w H2 powinien odstawiac 20000000x razy lepsze akcje 8O A ten typ... 18level mówisz Raper?? arrow.gif question.gif :!:
Jędrek
No w sumie tak, ale zaznaczam moze chcial zrobic nam kawal... smile.gif
Nie wazne.

Jesli ten koles faktycznie ma 18, to ja nie mam pytan :|
Raptor
Jak najbardziej lv18 i 0%.
Salwador

Trening, trening, trening (najl. z dobrymi graczami (Hi Qba, Maniak, Dracon))

Właśnie troche z kuzynami i z Qbą pograłem (cała miejscowość w sieci) i kurna teraz jak nazłość mi dopiero dobre akcje wychodzą, a tu jush filmik krąży po necie  :wink: 

Dzieki Tobie Oskar tez sie wiele nauczylem..wink.gif.............Ale jak to sie mawia...nawet jesli jest sie dobrym to tym bardzie musisz sie uczyc..wink.gif))))Ps:Z tego co wiem ....to ten filmik jest niczym w porownaniu co ty wyprawiasz podczas gry....:>
zaqwsx
Widzialem teraz i ten filmik to poprostu jakby pokazac jakis cały mecz zwykly a nie najlepsze akcje.

Ten gosc musi byc naprawde cienki skoro daje do montazu akcje w ktorych goscia stojącego w miejscu nie moze trafic ze snajpy.

nie mowiac juz ze przeciwnuikow ma pbeznadziejnych ktorzy chodzą jeszcze elitą.
FiL4
http://www.tharealdeal.com/videos/shook.mpg
Yooo ludzie. Shook on3 wypuscil wlasnie swoj nowy film. W roli glownej wystepuje niejaki Fil. Montaz jest zaj,ebistyyyyyyyyyyyy, warto sciagnac. GOOD SHIT!
B0CZEK
szczegolnie fajne killsy na koniec wink.gif
Jędrek
Filmik troche wazy, ale oplacalo sie ciagnac.
Fajne akcje, ogolnie swietny montaz. Co do koncowki filmiku to nie chce sie wypowiadac :roll: laugh.gif
Dragen
No, co chłopakowi nie wyszedl respown..zdaza sie:) i tak dzielnie walczył...parę sekund:)) w porównaniu z innymi 1 -2 sec 8O ..hehe..dobry film.
sildar
a widzieliscie to -----> http://scgerber.fileburst.com/wolf4.wmv
KarCzoH
http://www.tharealdeal.com/videos/shook.mpg
Yooo ludzie. Shook on3 wypuscil wlasnie swoj  nowy film. W  roli glownej wystepuje niejaki  Fil. Montaz jest zaj,ebistyyyyyyyyyyyy, warto sciagnac. GOOD SHIT!

Ładnie zakończyłeś ten filmik tongue.gif.
Raptor
Soczystymi pudlami ze snajpy i BR wink.gif Ale glupiego mial respa tak naprawde, bo kazdy by zglupial a wtedy duzo ciezej trafic ;P
SIKI
Obczaiłem filmik i jestem pod dużym wrażeniem gry shook'a...
Headshoty koleś ładnie łąduje... Szczególnie podobał mi się Killtacular na Midshipie :> Ogólnie to koleś tego całego Zyosa (z bazooką) jechał shotgunem 8O A FIL ładnie zakończył cały film ;P
ogółem goooooood shit
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.