Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
KarCzoH
a widzieliscie to ----->http://scgerber.fileburst.com/wolf4.wmv

A obok Good Shit (dobry kawałek stuffu) pod postacią ShooK dostaliśmy Merde (z j.ita g.ó.w.n.o) pod postacią w/w linka. Jedynie co mi sie spodobało to podkład muzyczny ,a to pewnie dlatego ,bo słuchałem RageAgainst the Machine za mało lata. Miło mi było ponownie ich usłyszeć. Dziękuje laugh.gif.
<Oskarious>
Panowie mam problem cool.gif Kieruję się w waszą stronę z prośbą o pomoc w odnalezieniu 2-3ech (pipi)ch kawałków do mojego nowego filmiku. biggrin.gif Akcji coraz więcej a motaz utknął w miejscu własnie z tego powodu. Zapodajcie mi tytuły, a ja sobie je ściągnę. Dziękuję. tongue.gif
Goldi69-PL-
Z jakiego gatunku chcesz to ci podam kilka.
Flaha
QUOTE(Goldi69-PL- @ 7 05 2005, 15:19)
*

Rock dawaj rocka (najlepiej taki amerykanski bo pasuje klimatem do halo) oraz jakiekolwiek RYTMICZNE kawałki
excl.gif
Soul
Polecam TRUSTcompany albo 36 Crazyfists
pinkfan
Moim zdaniem pasowały by punkowe kawałki Offspringa z płyty "Americana", albo "faint" z Meteory Linkin Parku.

P.S. Przy okazji też jesteśmy z kumplami z Gdańska.Mieszkamy w akademiku DS 11 na Brzeźnie i jest tutaj spory "fanklub" Twoich wyczynów biggrin.gif. Inspirują nas Twoje zagrania i marzymy by kiedyś osiągnąć Twój poziom biggrin.gif
Twoje montaże widziało tutaj już przeszło 15 osób i wszyscy byli pod wielkim wrażeniem. Również chętniej gramy w jedynkę

Może odstajemy trochę poziomem od Waszego klanu, ale staramy sie to nadrobić nawet kosztem nauki do egzaminów i naszym wielkim marzeniem jest mecz z Tobą
Flaha
QUOTE(pinkfan @ 8 05 2005, 04:29)
Moim zdaniem pasowały by punkowe kawałki Offspringa z płyty "Americana", albo "faint" z Meteory Linkin Parku.

P.S. Przy okazji też jesteśmy z kumplami z Gdańska.Mieszkamy w akademiku DS 11 na Brzeźnie i jest tutaj spory "fanklub" Twoich wyczynów  biggrin.gif. Inspirują nas Twoje zagrania i marzymy by kiedyś osiągnąć Twój poziom  biggrin.gif
Twoje montaże widziało tutaj już przeszło 15 osób i wszyscy byli pod wielkim wrażeniem. Również chętniej gramy w jedynkę

Może odstajemy trochę poziomem od Waszego klanu, ale staramy sie to nadrobić nawet kosztem nauki do egzaminów i naszym wielkim marzeniem jest mecz z Tobą
*

blink.gif Nizle chłopaki bedziecie na turenieju w gdansku ?? wpadajcie !! bedzie ostro !! excl.gif excl.gif excl.gif excl.gif Dobrze ze są tacy ludzie jak wy excl.gif excl.gif excl.gif
<Oskarious>
QUOTE(Goldi69-PL- @ 7 05 2005, 15:19)
*

Wszystko pod co ławo mozna podłozyc (pipi) akcje. Pasujące do halo.

QUOTE(Soul @ 7 05 2005, 23:15)
Polecam TRUSTcompany albo 36 Crazyfists
*

Obadam. Thx.

QUOTE(pinkfan @ 8 05 2005, 04:29)

P.S. Przy okazji też jesteśmy z kumplami z Gdańska.Mieszkamy w akademiku DS 11 na Brzeźnie i jest tutaj spory "fanklub" Twoich wyczynów  biggrin.gif. Inspirują nas Twoje zagrania i marzymy by kiedyś osiągnąć Twój poziom  biggrin.gif

*

Jush masz ode mnie priva.
cool.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif To kiedy i gdzie gramy ?
daelk
sluchaj Oskarious...Sprobuj podlozyc kawalek Satchmo(L.Armstrong)"IT'S A WONDERFUL WORLD"...(bez kpiny,sam chcialem tak zmontowac,ale po pierwsze moje akcje raczej w kierunku komediowym podazaja wink.gif a i roboty z tym duzo,bo raczej uklada sie do tekstu niz do rytmu...)Jesli widziales kiedys filmy "sk8'owe",np:Propaganda,albo PlanB to wiesz co chce powiedziec...Szacunek!Czekam jak wszyscy tutaj na Twoj montaz!!
<Oskarious>
Panowie ja nie chce zasmiecac tego topicu pytaniami o muze do swojego filmiku... więc zakładam topic o swoich montazach... chyba moge sobie na to pozwolic cool.gif
<Oskarious>
Otwieram temat. Wszelkie pytania odnośnie premier kolejnych produkcji, a takze słowa otuchy i "krytyki" zostawiajcie w tym miejscu. Będe was nie jednokrotnie prosił o pomoc. Moje filmy bedziemy tworzyc razem. Nigdy nie robiłem ich dla siebie i nie mam zamiaru zmieniac swoich zamiarów. Podrzucajcie swoje złote mysli, smieszne pomysły.

P.S. Utworzyłem ten temat głównie po to, aby nie zasmiecac tematu Halo Videos. Uwazam bowiem, ze za duza ilosc postów nie związanych z nowymi produkcjami moze zniechecic innych do wyszukiwania nowych filmików.
Siarex
moze sie nie znam ale mi sie wydaje ze pasuje memory remains metallicy rolleyes.gif
-Hp- BaNaN
Oskar wsadź do montage'a jakieś nieudane akcje żeby trochę śmiechu było.
Flaha
QUOTE(-Hp- BaNaN @ 8 05 2005, 18:55)
*

Niech wsadzi caly mecz bedzie smiesznie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif ninja.gif
Dragen
Oskar, a może jakiś naprawde dobry kawałek Trance, nie jakaś tupanka tylko kawałek z charakterem?? mam duuzo takich..jakbyś chciał jakiś przetestować wal na priva, nie zawiedziesz sie..mam nadzieje ze wiesz jak brzmi real trance, wielu ludzi myli pojęcia i typ muzy cool.gif
<Oskarious>
*

Kilka pięknych betray'ów mojego teammate'a Qby się znajdzie napewno. twisted.gif

P.S. Soul dziękuję za doradzenie w sprawie muzyki. Znalazłem dwa (pipi) kawałki.

smile.gif
<Oskarious>
QUOTE(Dragen @ 8 05 2005, 20:00)
Oskar, a może jakiś naprawde dobry kawałek Trance, nie jakaś tupanka tylko kawałek z charakterem?? mam duuzo takich..jakbyś chciał jakiś przetestować wal na priva, nie zawiedziesz sie..mam nadzieje ze wiesz jak brzmi real trance, wielu ludzi myli pojęcia i typ muzy cool.gif
*

Panowie dzieki za porady, Tylko prosze piszcoe teraz w moim nowo załozonym temacie. THX happy.gif Albo i nie. Thx Rap. biggrin.gif smile.gif tongue.gif T.H.X.
Raptor
Nie ma oddzielnych tematow, zara kazdy zacznie zakladac bo na to zasluguje... sorry no bonus.
Jest jeden temat na filmy.
<Oskarious>
QUOTE(Raptor @ 8 05 2005, 20:09)
Nie ma oddzielnych tematow, zara kazdy zacznie zakladac bo na to zasluguje... sorry no bonus.
Jest jeden temat na filmy.
*

O.K. Kumam. T.H.X Raptor biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif ... DOBRANOC
Soul
QUOTE(<Oskarious> @ 8 05 2005, 21:05)
*

Kilka pięknych betray'ów mojego teammate'a Qby się znajdzie napewno. twisted.gif

P.S. Soul dziękuję za doradzenie w sprawie muzyki. Znalazłem dwa (pipi) kawałki.

smile.gif
*

Niema Sprawki ps ktore Ci sie dwa podobaly?smile.gif
<Oskarious>
QUOTE(Soul @ 9 05 2005, 00:11)

Niema Sprawki ps ktore Ci sie dwa podobaly?smile.gif
*

Nie wiem bo ich nazwe zmieniłem sad.gif
Soul
Spoko uslysze na kolejnym z Twoich Montage cool.gif
xrumcajsx
QUOTE(-Hp-FIL4 @ 1 04 2005, 23:54)
WoW Filip ale ty skromny jestes :roll:  :oops:

Po miesiacach oczekiwania w koncu go macie. Jeszcze HOT -> uber sick elite Filip montage movie! ENJOY cool.gif
*

heh no ludzie obejrzyjcie sobie ten filmik jak to jeszcze nie widzał, fajnie sobie powspominać oglądając filmy z halo number one...pierwsza myśl jaka mi naszła po obejrzeniu to "co tam u badyla?!" biggrin.gif
<Oskarious>
Nowy montaż jush jest gotowy cool.gif Czekamy teraz aż zrzuce ProFilowi IV, a on umieści go na FTP. 27mb. twisted.gif początek zaskoczy wszystkich wink.gif tongue.gif
Soul
Fil niewiehs moze czy ten caly Nakamura wypuscil Swoj Montage?smile.gif
sildar
Wypuscil. I gdzies tam na wczesniejszych stronach dalem link. Taki sobie ten filmik
Soul
Jakos niemoge znalesc...
FiL4
QUOTE(Soul @ 15 05 2005, 19:44)
Fil niewiehs moze czy ten caly Nakamura wypuscil Swoj Montage?smile.gif
*

http://www.mogle.8m.com/movies/Naka.wmv
Maiden
ZAWÓD . Po pierwsze coś mi tu nie gra , nie ma tych kosmicznych akcji Nakamury widocznych na filmiku rippona . Oczywiscie snajperke ma znakomita ale ... Nabija fragi w team treningu wiec ...

Ale przyznac trzeba że pan o ksywie szhotgan ładnie " popływał " kraulikiem na ascension tongue.gif
Soul
Popierwsze nie shotgun tylko shogun tongue.gif po drugie mozei team trening ale heady sa swietne hyh.gif dobry choc spodziewalem sie czegos lepszego ;|
sildar
Ja tez... Tyle czekalem na ten filmik a tu taki sredniak unsure.gif
<Oskarious>
Nowy film wyjedzie dopiero po wakacjach. Musicie jednak poczekać... Sorki za wcześniejsze posty. excl.gif blush.gif
Ck_Sick
Oskar ja ci proponuje żeby twoj film był z akcjami z turniejów i pozadnych lanow zeby na filmiku gineli bdb gracze tacy jak fill farm uzna flash & inni, a no i daj to komus do zrobienia moze wreszcie film bedzie mial sens klimat i wogole
Flaha
QUOTE(<Oskarious> @ 16 05 2005, 15:59)
Nowy film wyjedzie dopiero po wakacjach. Musicie jednak poczekać... Sorki za wcześniejsze posty.    excl.gif  blush.gif
*

Mozna powiedziec ze narazie to co oskar dał to bardzo wczesna Beta filmu ninja.gif
evilcrusader
ZROBIE MAMY OFFTOP w hola dopiero zaczynam grac i po zobaczeniu niektorych filmiko mysle jak q.r.w.a oni to robia !!Czy te wszytkie akcje sa robione na padach czy moze na przesciówka+mysz+kalwiatura bo sam nie wiem co myslec jak widze te filmiki normalny cs biggrin.gif
Flaha
QUOTE(evilcrusader @ 18 05 2005, 09:01)
ZROBIE MAMY OFFTOP  w hola dopiero zaczynam grac i po zobaczeniu niektorych filmiko mysle jak q.r.w.a oni to robia !!Czy te wszytkie akcje sa robione na padach czy moze na przesciówka+mysz+kalwiatura  bo sam nie wiem co myslec jak widze te filmiki normalny cs biggrin.gif
*

Jesli chodzi ci o halo 2 to powiem ze latwiej jest robic takie akcje dzięki wiekszemu auto aimowi ale jesli chodzi o halo 1 to naprawde gramy na padach tongue.gif
evilcrusader
second litle offtop czy granie na myszce jest w jakis sposob nielegalne nieakceptowane banowane lub cos w tym stylu ,ja bym wolał grac na nor;malnym sprzecie do grania w fpp mysz+klawiaturs bo na padzie nie che mi sie troche uczyc.
Raptor
Grac sobie mozesz, ale w uczestniczeniu w turniejach z tym sprzetem zapomnij. Rowniez (ja np. tak uwazam) ludzie grajacy na tym sprzecie sa toche gorzej traktowani (gorszej kategorii) - co za problem grac na klawie i myszcze?
M.in. umiejetnosci licza sie z tego co potrafia ci ludzie za pomoca pada zrobic.
Na poczatku gra na padzie moze wydawac sie dziwna i nie wygodna, ale z czasem jak sie juz przyzwyczaisz nie bedzie ci to tak przeszkadzalo. A pady sa troche mniej precyzyjne (co jest naturalne) od myszki i klawy (stad wiekszy autoaim w grach - chociaz w h1 byl idealny imo).
Soul
TypyGraja Onlyna padach inaprawde wyrabiaja na nich strshne rzeczy sam widzialesh:)

QUOTE(Ck_Flash @ 18 05 2005, 10:14)
Jesli chodzi ci o halo 2 to powiem ze latwiej jest robic takie akcje dzięki wiekszemu auto aimowi ale jesli chodzi o halo 1 to naprawde gramy na padach tongue.gif
*

Jak zwykle przesadzash zeby robic takie akcjie tesh trzeba umie grac w ta gre i posiadac jakis Skill icon_twisted.gif tak samych z Siebie Headshotow nikt nie robi icon_twisted.gif
Raptor
Jeszcze sie nie przyzwyczailes, ze flash ma klapki na oczach i nie do konca wie jak wyglada gra po patchu, ale i tak wie swoje? Ale to juz jego sprawa...
Flaha
QUOTE(Raptor @ 18 05 2005, 13:05)
Jeszcze sie nie przyzwyczailes, ze flash ma klapki na oczach i nie do konca wie jak wyglada gra po patchu, ale i tak wie swoje? Ale to juz jego sprawa...
*

Raptor wiem jak sie gra na patchu i wiem ze nadal jest owiele łatwiej niz w halo 1 o to mi tylko chodziło (co niezmienia faktu ze jest trudniej rolleyes.gif )
Maiden
QUOTE(Ck_Flash @ 18 05 2005, 13:23)
QUOTE(Raptor @ 18 05 2005, 13:05)
*

Raptor wiem jak sie gra na patchu i wiem ze nadal jest owiele łatwiej niz w halo 1 o to mi tylko chodziło (co niezmienia faktu ze jest trudniej rolleyes.gif )
*

Po paru dniach spokoju znowu sie zaczyna biggrin.gif

Wejdzie tu i se załóżcie topic : www.stfu.wedb.pl

Bo na dłuszą mete pare osób robi sie tu cholernie nudnych dry.gif
Goldi69-PL-
QUOTE(Raptor @ 18 05 2005, 14:05)
*

Gralem juz przeszlo 100meczy na wer. 1.1 i nie widze zednej roznicy co do auto aimu, hedy jak wchodzily tak wchodza, tak samo nalepy.
W Halo nigdy mi sie nie udalo zrobic trypla trzema strzalami ze snajpy (a wszyscy wiedza ze raczej hu%#@y jestem ze snajpy), a tutaj mi kilka razy wyszlo (w H2 gralem z 10 razy mniej niz w H)

Moze jestem noobem ale poza melami i bulami nic sie nie zmienilo.

Nie wiem dlaczego nie moga dodac np duckowania przy spadaniu czy normalnych wyzszych skokow (z duckiem) a nie jakies bezsensowne napier%#@ie w galke.
Raptor
Goldi: No niestety nie dostrzegasz roznic prawie w ogole ani ich nie czujesz, bo skoki z duckiem sa (pewnie ich nie potrafisz robic po prostu - musi byc tzw. pixel perfect jump na odpowiednie miejsce), co rozumiesz poprzez bezsensowne nap.....ie w galke? Ze snajperki juz tak banalnie jak bylo nie jest, nadal jest latwo, ale az nie tak jak bylo (moze sie podciagneles po prostu? wink.gif). Rowniez pamietaj o 'przypadku' i fuksie wink.gif.
Soul
Chyba jak to pisalesh mialesh zamkniete oczy isie rozmazylesh Ty tripel killa ze nsjapy w Zyciu w to nie uwieze poki nie zobacz:f
Maiden
QUOTE(Soul @ 19 05 2005, 15:56)
Chyba jak to pisalesh mialesh zamkniete oczy isie rozmazylesh Ty tripel killa ze nsjapy w Zyciu w to nie uwieze poki nie zobacz:f
*

Nie gadaj goldi jest PRO , ostatnio psycho na jednej kresce życia go zabił gdy goldi miał OESA ohmy.gif

(Delerict )
Ck_Sick
QUOTE(@-t M@iden @ 19 05 2005, 19:38)
QUOTE(Soul @ 19 05 2005, 15:56)
*

Nie gadaj goldi jest PRO , ostatnio psycho na jednej kresce życia go zabił gdy goldi miał OESA ohmy.gif

(Delerict )
*

Hmm Soul & @-t M@iden a czy wy byscie pojechali Goldiego69 ?? ?? ??
Soul
Halo 1na1 -nie
Halo 2na2-tak
Halo 2 1na1 - tak
Halo 2 2na2 - tak

ps nie lubie 1na1 tongue.gif
Goldi69-PL-
Soul 2vs2 tak?
zakladzik?

rozomiem ze ty z Maidenem i wybierz mi tylko teameta i gramy wink.gif
powiedzmy gramy do 5 wygranych meczy, host na zmiane, o co to zadecyduj ty.

Rapti w Halo2 wyzej sie skacze jak sie wcisnie duck kilka razy szybko podczas skoku (o to mi chodzilo) no chyba ze sie myle.
Raptor
Goldi: Ja tam zawsze tylko raz wciskam duck i wskakuje tam gdzie potrzebuje huh.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.