Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Goldi69-PL-
Mi tam nie szlo skakanie z duckiem, poczym zobaczylem na jakims filmiku ze typ wyraznie kika razy duckuje w powietrzu i faktycznie w ten sposob wyraznie wyzej sie skacze, ale mozliwe ze jest tam jakas klatka czy kilka w ktorych jak przydackujesz to wyzej jumpniesz.
Jednak chyba nigdy nie bede PRO w H2 wink.gif
Raptor
Wlasnie jest... dlatego zwie sie to afaik pixel perfect jump.
Soul
QUOTE(Goldi69-PL- @ 20 05 2005, 01:51)
Soul 2vs2 tak?
zakladzik?

rozomiem ze ty z Maidenem i wybierz mi tylko teameta i gramy wink.gif
powiedzmy gramy do 5 wygranych meczy, host na zmiane, o co to zadecyduj ty.

*

Tak chcesh partnera oka Banan hyh.gif icon_twisted.gif
JaCoR
QUOTE(Soul @ 20 05 2005, 13:24)
QUOTE(Goldi69-PL- @ 20 05 2005, 01:51)
Soul 2vs2 tak?
zakladzik?

rozomiem ze ty z Maidenem i wybierz mi tylko teameta i gramy wink.gif
powiedzmy gramy do 5 wygranych meczy, host na zmiane, o co to zadecyduj ty.

*

Tak chcesh partnera oka Banan hyh.gif icon_twisted.gif
*

Ja w h2 nOOb moge byc team matem dla goldiego w tym zakladzie jesli tylko bedzie chcial ofkoz cool.gif rolleyes.gif
Goldi69-PL-
No racej JaCoR smile.gif

Ostatnio razem gralismy u Cegly w Teamie na BC to Cegla i Psycho chyba 20 fraglesow nie zobaczyli w tym meczu.

Ok Soulik napisz tylko gdzie i kiedy, i co chcecie przegrac smile.gif
Soul
tylko male ale ja W Halo (1) jusz nie gram:]
daelk
Acha,jak juz sie umowicie,to zrobcie o tym film..albo taki zwykly "montage" icon_evil.gif
Ja przepraszam za "nienatemat" cool.gif
Goldi69-PL-
wsumie to nie wiem dlaczego nigdy nie nagrywamy meczy na lanach, karta lezy w szufladzie i sie kurzy sad.gif
FiL4
http://www.putfile.com/media.php?n=h2in
Zobaczcie to, po prostu WOW. Halo 2 to zart wacko.gif
Buli83
Dokladnie! Nic dodac, nic ujac! Halo 2 to zart dry.gif
KILa
Obejrzalem filmik i tylko sie utrwiedzilem w tym dlaczego nie gram w HALO 2. Nic dodac, nic ujac.
Jędrek
Niestety taka jest prawda.
Flaha
QUOTE(-Hp-FIL4 @ 24 05 2005, 11:17)
Zobaczcie to, po prostu WOW. Halo 2 to zart  wacko.gif
*

True true
JaCoR
QUOTE(-Hp-FIL4 @ 24 05 2005, 11:17)
Zobaczcie to, po prostu WOW. Halo 2 to zart  wacko.gif
*

Brak mi słow by to skomentowac , ale to bylo wiadome od dawna!
-GLD-Uzny
Przecie to wiadome je ;P m0l
H2 = 101% skilla wink.gif
YETI
Moge sie założyć ze Bungie w Halo3 tego nie poprawi. Bedzie(H3) tak jak jest teraz(H2).
Jezeli H3 wymagało by wiekszego skilla to spora czesc graczy pewnie by sie zniechceciała, a tego Microsoft($$$) nie chce.
Mefisto
O snajpie dawno już wspominałem ale reszta....szok blink.gif Brak słów . Takiego porównania się niespodziewałem .
Jędrek
No, porownanie naprawde dalo do myslenia. Roznica miedzy gierkami jest ogromna.
Co do postu YETIego to mysle, ze jest jeszcze za wczesnie, aby mowic w jaka strone Bungie pojdzie. Mysle, ze oni zdaja sobie sprawe, z tego co zrobili, ale jezeli gra bedzie trudna do opanowania, to malo bedzie gralo w nia osob, czyli mniejszy zysk. Bedzie ciekawie.
Raptor
Dupa tam, a nie zmniejszy zysk. HALO3 sie sprzeda nawet jak okaze sie najwiekszym crapem - ta gra juz sie sprzedala - taka prawda. Nawet negatywne recenzje ludzi nie odstrasza, bo nie beda wierzyli i beda chcieli sami sprawdzic. Wiec rownie dobrze moglaby isc w strone wiekszych wymagan.
-GLD-Uzny
http://halo-hq.com/modules.php?name=Downlo...op=getit&lid=71
Halo1 NtG Complete cool.gif CHORE hedy laugh.gif
http://www.halo2forum.com/showthread.php?t=1066
Troche montazy z hujo... ładne akcje i dobra realizacja jest w klipie dymdez.
Bryan
Halo 2 is t3h suck mad.gif but i rape!!! A clip from my montage Fil4 said it was leet so he put in on his video's page! smile.gif Im pretty happy about that. Tell me what you think! biggrin.gif
Hubi
A czy ktos ma linka do filmiku z Halo 2 (jakis montage) w ktorym leciala piosenka Linking Park i byly pokazane rozne fajne akcje (np. wyskakiwanie z pojazdu poloczone z lotem przez kilkanascie metrow, albo celowanie ze snajperki podczas spadania)?
Flaha
Siemka mozecie sie niedlugo spodziewac mojego WRESZCIE PRAWDZIWEGO MONTAGE excl.gif excl.gif Cała reszta filmow była robiona w niespełna 1 dzien kazdy i były robione 4fun z akcjami z 1 lana wacko.gif Teraz juz tak niebedzie bedzie to pełna produkcja o mam nadzieje wysokim poziomie excl.gif excl.gif Więc juz sie szykujcie... (to be conntinue)
Soul
QUOTE(Bryan @ 25 05 2005, 05:09)
Halo 2 is t3h suck  mad.gif  but i rape!!! A clip from my montage Fil4 said it was leet so he put in on his video's page!  smile.gif  Im pretty happy about that. Tell me what you think!  biggrin.gif
*

HALOfreak your Sniper rifle ROX cool.gif
Bryan
Thanks smile.gif
Ck_Sick
QUOTE(Ck_Flash @ 25 05 2005, 20:25)
Siemka mozecie sie niedlugo spodziewac mojego WRESZCIE PRAWDZIWEGO MONTAGE  excl.gif  excl.gif Cała reszta filmow była robiona w niespełna 1 dzien kazdy i były robione 4fun z akcjami z 1 lana  wacko.gif Teraz juz tak niebedzie bedzie to pełna produkcja o mam nadzieje wysokim poziomie  excl.gif  excl.gif Więc juz sie szykujcie... (to be conntinue)
*

Ludzie Flash to poprostu złodziej !! smile.gif Beszczelnie kradnie moją muze to filmu :| icon_evil.gif MYNDA !! MYNDA !! MYNDA !!
Maiden
QUOTE(Bryan @ 25 05 2005, 04:09)
Halo 2 is t3h suck  mad.gif  but i rape!!! A clip from my montage Fil4 said it was leet so he put in on his video's page!  smile.gif  Im pretty happy about that. Tell me what you think!  biggrin.gif
*

Good game happy.gif
It's a pitty that u were killed
Raptor
Flash: Ze zniecierpliwieniem czekam na filmik i mam nadzieje, ze wypuscisz go przed 15tym czerwca wink.gif.
Ck_Sick
QUOTE(Raptor @ 26 05 2005, 10:54)
Flash: Ze zniecierpliwieniem czekam na filmik i mam nadzieje, ze wypuscisz go przed 15tym czerwca wink.gif.
*

Niemartw się Flash siedzi dzien i noc kombinuje majstruje oglada inne produkcje kradnie co popadnie. Jednym słowem stara sie smile.gifsmile.gifsmile.gif
Hubi
A czy ktos ma linka do filmiku z Halo 2 (jakis montage) w ktorym leciala piosenka Linking Park i byly pokazane rozne fajne akcje (np. wyskakiwanie z pojazdu poloczone z lotem przez kilkanascie metrow, albo celowanie ze snajperki podczas spadania)?
Ck_Sick
QUOTE(Hubi @ 26 05 2005, 22:03)
*

E tam H2 lepsze sa filmy z H1 te maja klase smile.gif
Jędrek
Sick - mam mala prosbe - zacznij korzystac ze znakow interpunkcyjnych, bo sam musze musze sobie je wstawiac jak czytam twoje posty.
Hubi
QUOTE(Ck_Sick @ 26 05 2005, 23:09)
QUOTE(Hubi @ 26 05 2005, 22:03)
*

E tam H2 lepsze sa filmy z H1 te maja klase smile.gif
*

W sumie to nie jestem pewnien czy w tym filmiku nie bylo fragmentow z Halo 1. A moze caly filmik byl z Halo? Nie moge tego teraz powiedziec... Ale jezeli ktos kojarzy taki filmik to bede bardzo wdzieczny za linka.
Flaha
QUOTE(Jędrek @ 27 05 2005, 09:49)
Sick - mam mala prosbe - zacznij korzystac ze znakow interpunkcyjnych, bo sam musze musze sobie je wstawiac jak czytam twoje posty.
*

lol wiesz ortografie zniose bo powinno sie ją wytykac ale znaki interpunkcyjne excl.gif excl.gif Co wy sie niemacie czego czepiac?????
Jędrek
Czepiam sie bo zaczyna mnie to denerwowac, jak nie wiem o co komu chodzi wink.gif

Dam Ci maly przyklad:
Nie czekamy na rozkaz.
Nie, czekamy na rozkaz.

Widzisz przecinek zmienil sens zdania smile.gif
Mefisto
QUOTE(Ck_Sick @ 26 05 2005, 10:14)
QUOTE(Ck_Flash @ 25 05 2005, 20:25)
Siemka mozecie sie niedlugo spodziewac mojego WRESZCIE PRAWDZIWEGO MONTAGE  excl.gif  excl.gif Cała reszta filmow była robiona w niespełna 1 dzien kazdy i były robione 4fun z akcjami z 1 lana  wacko.gif Teraz juz tak niebedzie bedzie to pełna produkcja o mam nadzieje wysokim poziomie  excl.gif  excl.gif Więc juz sie szykujcie... (to be conntinue)
*

Ludzie Flash to poprostu złodziej !! smile.gif Beszczelnie kradnie moją muze to filmu :| icon_evil.gif MYNDA !! MYNDA !! MYNDA !!
*

Daj mu 2 browarki i każ mu zagrać twisted.gif Te dodatkowe akcje dorzućcie do filmiku a dzięki temu montage flasha będzie kompletny smile.gif Flash , co do znaków interpunkcyjnych Jędrek ma rację - na przykład wyobraź sobie że piszesz w ten sposób posta :

Nie lubię grać halo w przeciwieństwie do halo 2 ! laugh.gif

Ps: Z niecierpliwością czekam na Twoją produkcję wink.gif
Maiden
W wakacje powstanie także Atomic troopers Montage twisted.gif
YETI
QUOTE(@-t M@iden @ 27 05 2005, 13:00)
W wakacje powstanie także Atomic troopers Montage twisted.gif
*

No zobaczymy co tam zmontujecie smile.gif

PS. Podkład muzyczny to pewnie Iron Maiden wink.gif heh
Maiden
QUOTE(YETI @ 29 05 2005, 09:29)

PS. Podkład muzyczny to pewnie Iron Maiden wink.gif heh
*

A własnie że nie tongue.gif
Soul
Niebawem mam urodzinki mysle ze uda mi sie naciagnac matule na dobra karte Televizyjna i swoj materila przywioze z najciekawszymi akcjamii to zmontujemy hyh.gif bedzie ciekawie;] oby nam sie to udalo!!! ps i musze grac chyba wiecej na XBC to co wczrja tam wyczynialem bylo chore!!!!!! Wojtass wie oczym mowie:D
Maiden
QUOTE(Soul @ 29 05 2005, 11:31)
Niebawem mam urodzinki mysle ze uda mi sie naciagnac matule na dobra karte Televizyjna i swoj materila przywioze z najciekawszymi akcjamii to zmontujemy hyh.gif bedzie ciekawie;]
*

Oj bedzie szouiliku , bedzie sie dzialo cool.gif
YETI
Maiden a ty nie w Chorzowie na Iron Maiden ???
KILa
QUOTE(YETI @ 24 05 2005, 15:13)
Moge sie założyć ze Bungie w Halo3 tego nie poprawi. Bedzie(H3) tak jak jest teraz(H2).
Jezeli H3 wymagało by wiekszego skilla to spora czesc graczy pewnie by sie zniechceciała, a tego Microsoft($$$) nie chce.
*

Mam wielką nadzieje, że BUNGIE zapoznało się z petycją graczy i HALO3 bedzie naprawde wielkie. Oby pojawił się jakiś konkurencyjny tytuł coś jak Perfect Dark Zero aby dać po tyłku i kieszeni twórcą HALO. Wtedy może zaczną myśleć że to gracze są najważniejsi a nie gruby portfel. Bo gdyby nie my i cała rzesza użytkowników konsol takie bungie było by nic nie warte.
-GLD-Uzny
Macie tutaj troche akcji z jednego lana.
Teraz pora sie zabrac za fulla smile.gif
FiL4
QUOTE(-GLD-Uzny @ 2 06 2005, 21:05)
Teraz pora sie zabrac za fulla  smile.gif
*

"Skromne, ale tresciwe" -> winner_second_h4h.gif
Maiden
Good job smile.gif Fajnie muzyka sie zlewa z " Trójkami " smile.gif
Mefisto
QUOTE(-GLD-Uzny @ 2 06 2005, 21:05)
Teraz pora sie zabrac za fulla  smile.gif
*

Nice . Fajnie się ogląda smile.gif Pełna produkcja pewnie zabije icon_twisted.gif Lany H1 4ever wink.gif
Flik
sliczny filimik. jak sie uda zmontowac jakis sprzet to tez wam cos kiedys nakrece wink.gif mozecie podac tytul i wykonawce utworu? smile.gif
Jędrek
Bardzo dobry filmik wink.gif GJ.

Oskar - co z twoja najnowsza produkcja ?
-GLD-Uzny
System of a Down = Chop Suey tongue.gif
Ja i tak chcialem dac "U can't take me" - Adamsa blush.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.