Goldi69-PL-
20 05 2005, 08:07
Mi tam nie szlo skakanie z duckiem, poczym zobaczylem na jakims filmiku ze typ wyraznie kika razy duckuje w powietrzu i faktycznie w ten sposob wyraznie wyzej sie skacze, ale mozliwe ze jest tam jakas klatka czy kilka w ktorych jak przydackujesz to wyzej jumpniesz.
Jednak chyba nigdy nie bede PRO w H2
Wlasnie jest... dlatego zwie sie to afaik pixel perfect jump.
QUOTE(Goldi69-PL- @ 20 05 2005, 01:51)
Soul 2vs2 tak?
zakladzik?
rozomiem ze ty z Maidenem i wybierz mi tylko teameta i gramy

powiedzmy gramy do 5 wygranych meczy, host na zmiane, o co to zadecyduj ty.
Tak chcesh partnera oka Banan
QUOTE(Soul @ 20 05 2005, 13:24)
QUOTE(Goldi69-PL- @ 20 05 2005, 01:51)
Soul 2vs2 tak?
zakladzik?
rozomiem ze ty z Maidenem i wybierz mi tylko teameta i gramy

powiedzmy gramy do 5 wygranych meczy, host na zmiane, o co to zadecyduj ty.
Tak chcesh partnera oka Banan

Ja w h2 nOOb moge byc team matem dla goldiego w tym zakladzie jesli tylko bedzie chcial ofkoz
Goldi69-PL-
21 05 2005, 14:21
No racej JaCoR

Ostatnio razem gralismy u Cegly w Teamie na BC to Cegla i Psycho chyba 20 fraglesow nie zobaczyli w tym meczu.
Ok Soulik napisz tylko gdzie i kiedy, i co chcecie przegrac
tylko male ale ja W Halo (1) jusz nie gram:]
Acha,jak juz sie umowicie,to zrobcie o tym film..albo taki zwykly "montage"
Ja przepraszam za "nienatemat"
Goldi69-PL-
23 05 2005, 08:23
wsumie to nie wiem dlaczego nigdy nie nagrywamy meczy na lanach, karta lezy w szufladzie i sie kurzy
http://www.putfile.com/media.php?n=h2inZobaczcie to, po prostu WOW. Halo 2 to zart
Dokladnie! Nic dodac, nic ujac! Halo 2 to zart
Obejrzalem filmik i tylko sie utrwiedzilem w tym dlaczego nie gram w HALO 2. Nic dodac, nic ujac.
Niestety taka jest prawda.
QUOTE(-Hp-FIL4 @ 24 05 2005, 11:17)
http://www.putfile.com/media.php?n=h2inZobaczcie to, po prostu WOW. Halo 2 to zart

True true
QUOTE(-Hp-FIL4 @ 24 05 2005, 11:17)

Brak mi słow by to skomentowac , ale to bylo wiadome od dawna!
-GLD-Uzny
24 05 2005, 13:57
Przecie to wiadome je ;P m0l
H2 = 101% skilla
Moge sie założyć ze Bungie w Halo3 tego nie poprawi. Bedzie(H3) tak jak jest teraz(H2).
Jezeli H3 wymagało by wiekszego skilla to spora czesc graczy pewnie by sie zniechceciała, a tego Microsoft($$$) nie chce.
Mefisto
24 05 2005, 15:41
O snajpie dawno już wspominałem ale reszta....szok

Brak słów . Takiego porównania się niespodziewałem .
No, porownanie naprawde dalo do myslenia. Roznica miedzy gierkami jest ogromna.
Co do postu YETIego to mysle, ze jest jeszcze za wczesnie, aby mowic w jaka strone Bungie pojdzie. Mysle, ze oni zdaja sobie sprawe, z tego co zrobili, ale jezeli gra bedzie trudna do opanowania, to malo bedzie gralo w nia osob, czyli mniejszy zysk. Bedzie ciekawie.
Dupa tam, a nie zmniejszy zysk. HALO3 sie sprzeda nawet jak okaze sie najwiekszym crapem - ta gra juz sie sprzedala - taka prawda. Nawet negatywne recenzje ludzi nie odstrasza, bo nie beda wierzyli i beda chcieli sami sprawdzic. Wiec rownie dobrze moglaby isc w strone wiekszych wymagan.
-GLD-Uzny
24 05 2005, 18:10
http://halo-hq.com/modules.php?name=Downlo...op=getit&lid=71Halo1 NtG Complete

CHORE hedy
http://www.halo2forum.com/showthread.php?t=1066Troche montazy z hujo... ładne akcje i dobra realizacja jest w klipie dymdez.
Halo 2 is t3h suck

but i rape!!!
A clip from my montage Fil4 said it was leet so he put in on his video's page!

Im pretty happy about that. Tell me what you think!
A czy ktos ma linka do filmiku z Halo 2 (jakis montage) w ktorym leciala piosenka Linking Park i byly pokazane rozne fajne akcje (np. wyskakiwanie z pojazdu poloczone z lotem przez kilkanascie metrow, albo celowanie ze snajperki podczas spadania)?
Siemka mozecie sie niedlugo spodziewac mojego WRESZCIE PRAWDZIWEGO MONTAGE

Cała reszta filmow była robiona w niespełna 1 dzien kazdy i były robione 4fun z akcjami z 1 lana

Teraz juz tak niebedzie bedzie to pełna produkcja o mam nadzieje wysokim poziomie

Więc juz sie szykujcie... (to be conntinue)
QUOTE(Bryan @ 25 05 2005, 05:09)
Halo 2 is t3h suck

but i rape!!!

HALOfreak your Sniper rifle ROX
Thanks
Ck_Sick
26 05 2005, 10:14
QUOTE(Ck_Flash @ 25 05 2005, 20:25)

Cała reszta filmow była robiona w niespełna 1 dzien kazdy i były robione 4fun z akcjami z 1 lana

Teraz juz tak niebedzie bedzie to pełna produkcja o mam nadzieje wysokim poziomie

Ludzie Flash to poprostu złodziej !!

Beszczelnie kradnie moją muze to filmu :|

MYNDA !! MYNDA !! MYNDA !!
QUOTE(Bryan @ 25 05 2005, 04:09)
Halo 2 is t3h suck

but i rape!!!

Good game
It's a pitty that u were killed
Flash: Ze zniecierpliwieniem czekam na filmik i mam nadzieje, ze wypuscisz go przed 15tym czerwca

.
Ck_Sick
26 05 2005, 21:01
QUOTE(Raptor @ 26 05 2005, 10:54)
Flash: Ze zniecierpliwieniem czekam na filmik i mam nadzieje, ze wypuscisz go przed 15tym czerwca

.
Niemartw się Flash siedzi dzien i noc kombinuje majstruje oglada inne produkcje kradnie co popadnie. Jednym słowem stara sie

A czy ktos ma linka do filmiku z Halo 2 (jakis montage) w ktorym leciala piosenka Linking Park i byly pokazane rozne fajne akcje (np. wyskakiwanie z pojazdu poloczone z lotem przez kilkanascie metrow, albo celowanie ze snajperki podczas spadania)?
Ck_Sick
26 05 2005, 23:09
QUOTE(Hubi @ 26 05 2005, 22:03)
E tam H2 lepsze sa filmy z H1 te maja klase
Sick - mam mala prosbe - zacznij korzystac ze znakow interpunkcyjnych, bo sam musze musze sobie je wstawiac jak czytam twoje posty.
QUOTE(Ck_Sick @ 26 05 2005, 23:09)
QUOTE(Hubi @ 26 05 2005, 22:03)
E tam H2 lepsze sa filmy z H1 te maja klase

W sumie to nie jestem pewnien czy w tym filmiku nie bylo fragmentow z Halo 1. A moze caly filmik byl z Halo? Nie moge tego teraz powiedziec... Ale jezeli ktos kojarzy taki filmik to bede bardzo wdzieczny za linka.
QUOTE(Jędrek @ 27 05 2005, 09:49)
Sick - mam mala prosbe - zacznij korzystac ze znakow interpunkcyjnych, bo sam musze musze sobie je wstawiac jak czytam twoje posty.
lol wiesz ortografie zniose bo powinno sie ją wytykac ale znaki interpunkcyjne

Co wy sie niemacie czego czepiac?????
Czepiam sie bo zaczyna mnie to denerwowac, jak nie wiem o co komu chodzi

Dam Ci maly przyklad:
Nie czekamy na rozkaz.
Nie, czekamy na rozkaz.
Widzisz przecinek zmienil sens zdania
Mefisto
27 05 2005, 11:32
QUOTE(Ck_Sick @ 26 05 2005, 10:14)
QUOTE(Ck_Flash @ 25 05 2005, 20:25)

Ludzie Flash to poprostu złodziej !!

Beszczelnie kradnie moją muze to filmu :|

MYNDA !! MYNDA !! MYNDA !!
Daj mu 2 browarki i każ mu zagrać

Te dodatkowe akcje dorzućcie do filmiku a dzięki temu montage flasha będzie kompletny

Flash , co do znaków interpunkcyjnych Jędrek ma rację - na przykład wyobraź sobie że piszesz w ten sposób posta :
Nie lubię grać halo w przeciwieństwie do halo 2 !
Ps: Z niecierpliwością czekam na Twoją produkcję
W wakacje powstanie także Atomic troopers Montage
QUOTE(@-t M@iden @ 27 05 2005, 13:00)
W wakacje powstanie także Atomic troopers Montage

No zobaczymy co tam zmontujecie

PS. Podkład muzyczny to pewnie Iron Maiden

heh
QUOTE(YETI @ 29 05 2005, 09:29)
PS. Podkład muzyczny to pewnie Iron Maiden

heh
A własnie że nie
Niebawem mam urodzinki mysle ze uda mi sie naciagnac matule na dobra karte Televizyjna i swoj materila przywioze z najciekawszymi akcjamii to zmontujemy

bedzie ciekawie;] oby nam sie to udalo!!! ps i musze grac chyba wiecej na XBC to co wczrja tam wyczynialem bylo chore!!!!!! Wojtass wie oczym mowie:D
QUOTE(Soul @ 29 05 2005, 11:31)
Niebawem mam urodzinki mysle ze uda mi sie naciagnac matule na dobra karte Televizyjna i swoj materila przywioze z najciekawszymi akcjamii to zmontujemy

bedzie ciekawie;]
Oj bedzie szouiliku , bedzie sie dzialo
Maiden a ty nie w Chorzowie na Iron Maiden ???
QUOTE(YETI @ 24 05 2005, 15:13)
Moge sie założyć ze Bungie w Halo3 tego nie poprawi. Bedzie(H3) tak jak jest teraz(H2).
Jezeli H3 wymagało by wiekszego skilla to spora czesc graczy pewnie by sie zniechceciała, a tego Microsoft($$$) nie chce.
Mam wielką nadzieje, że BUNGIE zapoznało się z petycją graczy i HALO3 bedzie naprawde wielkie. Oby pojawił się jakiś konkurencyjny tytuł coś jak Perfect Dark Zero aby dać po tyłku i kieszeni twórcą HALO. Wtedy może zaczną myśleć że to gracze są najważniejsi a nie gruby portfel. Bo gdyby nie my i cała rzesza użytkowników konsol takie bungie było by nic nie warte.
-GLD-Uzny
2 06 2005, 21:05
Macie
tutaj troche akcji z jednego lana.
Teraz pora sie zabrac za fulla
QUOTE(-GLD-Uzny @ 2 06 2005, 21:05)
Macie

"Skromne, ale tresciwe" ->
Good job

Fajnie muzyka sie zlewa z " Trójkami "
QUOTE(-GLD-Uzny @ 2 06 2005, 21:05)
Macie

Nice . Fajnie się ogląda

Pełna produkcja pewnie zabije

Lany H1 4ever
sliczny filimik. jak sie uda zmontowac jakis sprzet to tez wam cos kiedys nakrece

mozecie podac tytul i wykonawce utworu?
Bardzo dobry filmik

GJ.
Oskar - co z twoja najnowsza produkcja ?
-GLD-Uzny
5 06 2005, 11:34
System of a Down = Chop Suey

Ja i tak chcialem dac "U can't take me" - Adamsa
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.