Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
Maiden
QUOTE(Goldi69-PL- @ 17 06 2005, 07:52)
Soul, zacznij od Pinnacle Studio (taki troche malpiasty, ale szybko ogarniesz i w 100% wystarczy do calego montagu) potem mozesz zmienic na Adobe Premiere (ale uwazam ze nie ma sensu bo PS wystarczy).
Jak bedziesz w Wawie to wpadnij to Ci pokaze i przegram (triala wink.gif  )

Jak bys chcial karte to mam 1szt na zbyciu (Pixel View) za 50zl
*

Goldi to ja to zarezerwuje z bieniem smile.gif
Soul
Niestety Maiden ale ja to biore :> chocby zaraz Goldi:>

ps jak bede to chetnie zajze;]
Maiden
Niestety ale bylem pierwszy , i dogadalem sie juz ze zlotym tongue.gif
Goldi69-PL-
przeciez wszyscy jestescie @T wiec sie jakos podzielicie tongue.gif
Soul
Tak Maiden wszedlesh pierwsyz na forum i napisalesh ze bierzesh nie pytajac mnie o zdanie Goldi posta kierowal domnie....... dry.gif icon_evil.gif nie napisal chce sprzedac tylko napisal jak Chcesh .......
Flik
Soul napisal: tak maiden. wszedles pierwszy na forum i napisales ze bierzesz nie pytajac mnie o zdanie. goldi kierowal posta do mnie. nie napisal "chce sprzedac", tylko napisal "jak chcesz".
B0CZEK
QUOTE(Flik @ 19 06 2005, 18:57)
Soul napisal: tak maiden. wszedles pierwszy na forum i napisales ze bierzesz nie pytajac mnie o zdanie. goldi kierowal posta do mnie. nie napisal "chce sprzedac", tylko napisal "jak chcesz".
*

Filku... ty moze jakims tlumaczem zostanesz ninja.gif albo kims typu prof. Miodek bo sie czepiasz postow soula jak nikt wacko.gif

sry ze nie na temat ohmy.gif
Flik
@boczek bo jak ja widze takie posty co chwile to mi sie sieka z mozgu robi. po prostu po jakims czasie nie wiem jak sie poprawnie pisze niektore wyrazy. dzis przy pisaniu posta musialem sobie wlaczyc worda bo nie wiedzialem czy mam cos napisac przez F czy W. normalnie parodia i nie mowcie mi ze to moja prywatna sprawa, bo jesli ktos malo czyta ksiazek/pism itp to pozniej takie "jaja" zaczynaja sie dziac. wiec prosze o nie kasowanie moich postow lecz ewentualne przeklejenie ich tresci w miesjce postow soula bo nie wyrobie.
SIKI
Dobra Flik nie przesadzaj, jak nie chcesz to nie czytaj jego postów.
Maiden
Gadalem ze zlotym o tej karcie juz pare tyg temu ...

Flik:Robisz sie autentycznie nudny dry.gif
SIKI
Ja myśle, że 1 vs1 w Halo2 rozwiązało by tą sprawe cool.gif
Jędrek
Flik ma troche racji. Przez to, ze ludzie pisza tak na forum, coraz czesciej i ja zastanawiam sie jak napisac jakis wyraz.
Z drugiej strony uwazam, ze Soul jest niepowtarzalna osoba w 'Polskiej Scenie Konsolowych Graczy' i uwazam, ze sie poprawil (jezeli chodzio pisownie). Ale oczywiscie to go nieusprawiedliwia. I Regulamin jest i trzeba go przestrzegac.

BTW. My niedlugo tesh bendziemy nagryfac nashe mecze w Halo tongue.gif

SIKI - jezeli oni musieliby grac 1vs1 o taka blachostke to ja bym musial zagrac z Toba tysiace takich meczy tongue.gif (joke)
Flik
tylko nie 1v1 w h2. co prawda moze mnie nie byc na turnieju ale z calego serca odradzam. tak durnego trybu nie ma szczegolnie jak trafisz na o wiele lepszego gracza od siebie.

w h1 to zupelnie inna sprawa. zadowolenia siega zenitu szczegolnie przy grze na splicie i sprawdzaniu gdzie jest przeciwnik za pomoca kosy ;P
Goldi69-PL-
Soul, Maiden: to naprawde nie jest jakas promocja roku bo to normalna cena za ta karte, macie tu linka do allegro, do60zl na 100% kupicie identyczna:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54509621
Goldi69-PL-
Karte Łyka Maiden (transakcja wiazana, wymiana za inny sprzet) ale i tak grace razem na lanach wiec cos tam napewno sobie nagracie smile.gif
Maiden
MOL nie ja a ja i bienisław = O
-GLD-Uzny
JUZ WYSZEDL!!! DLUGO OCZEKIWANY!!!
Kapitalny i fenomenalny SilTSZYnt MONTASZ!!!
The Best Montage EVER!!!
QUOTE(Cichy @ forum halo pc, ktoras tam)
POLECAM!!!
*

_Bobek_
CICHY!!! Ja nie znalem cie od tej strony ohmy.gif Te FENOMENALNE powtorki w slow-mo (cale 5 fpsow), wartka akcja! CZEKAMY NA NASTEPNY MONTAGE!!! ninja.gif
-GLD-Cichy
Proponuje a raczej nalegam aby usunąć przedostatni post :[
kolejny yoke :[
Jędrek
Trzeba bylo powiedziec, ze to wersja na PC. Wtedy nawet bym tego nie sciagal. sad.gif
Soul
niedosc ze wersja PC to jeszcze Kicha totalna dry.gif
-GLD-Cichy
QUOTE(Soul @ 26 06 2005, 21:06)
niedosc ze wersja PC to jeszcze Kicha totalna dry.gif
*

Ach s0uL(blade)... wiem że ty owned w halo1 cool.gif
a gdzie twój montaż question.gif nie ukrywaj swoich skilli excl.gif

p.s.HPC i rape u, H1 i rape u too 101%
_Bobek_
Cichy jaki ty PRO (tak samo jak twoj montage) tongue.gif wszystkich bys tylko rapeowal xD
btw.soul jedziesz do Racka ??!! wink.gif
B0CZEK
ta cichy ty prosie... poprostu Soul napisal prawde... nie powiesz mi ze twoj montaz jest przecietny nawet... No ale to wkoncu twoja 1 produkcja nast powala nas na kolana cool.gif
Soul
Nie ..robota ..ps Cichy jak mi dash karte TV i poweish jak sie robi to zrobie:P cool.gif
<Oskarious>
Widzę, że kilka postów wcieło z tego tematu blink.gif ninja.gif Jeszcze raz sprzedaję więc Newsa, że skończyłem nowy montaż. Ma go Paweł. Powiedział, że gdzieś go wrzuci C Ya nOObs happy.gif wub.gif

Nie moja wina, ze jestescie SLEPI i nie widzieliscie wszech obecnego infa, ze wszystkie posty po 06.07.05 pojda w kosmos - przenosiny forum, wiec skad takie wielkie zdziwienie to nie wiem... - [Raptor]
-GLD-Uzny
Ano mam cool.gif I powiem ze jest (pipi) do kutasa (BaNaN wez cos napisz blush.gif ).
Tu go macie laugh.gif
<Qba>
Muszę przyznać że OSKARIOUS się postarał... ten montage jest najlepszy z jego dotychczasowych dokonań wielki pokłon dla sąsiada biggrin.gif
Maiden
Najbardziej podobały mi sie betraye laugh.gif
nb, mozecie we mnie rzucac BaNaNami ( biggrin.gif ) ale wolalem trzecia produkcje tongue.gif
JaCoR
No filmik zajefajny,ale chyba je,bne focha bo mialem zagrac w tym filmie wink.gif twisted.gif
Flaha
Widzialem film juz kilka razy. Specjalnie go nieocenialem odrazu chcialem zobaczyc czy po oglądnieciu go wczesniej bedzie mi sie chcialo go jeszcze raz zobaczyc. No i chcialo mi sie tongue.gif Film dobry. oceniam na 8/10 gdyby nie brak muzy w srodku filmu i kilka powtarzających sie akcji to dałbym 9/10 (ludzie ktorzy zobaczą tą produkcje jako twoją pierwszą pewnie bedą inaczej mowili). Wreszcie poządna jakosc, dobra muza (mowilem juz dawno zebys cos z U2 wybrał). No to tyle na temat filmu good job oski cool.gif
Mefisto
Totalne ścierwo . Rzadnego strzelania na oślep , brak współpracy z innymi graczami ( moze oni Cię chcieli zabic Oski ? Nie bądź samolubny i dałbyś innym też postrzelać ) , oszukańcze double melee ( on już był pewien że już Cię ma - a Ty takie numery odstawiasz ) i na dodatek używałeś granatów , pistola i snajpy że z grzeczności nie wspomnę o assaulcie i shotgunie - co ? Może needlera nie mogłeś znaleźć ??Reasumując : Twój najlepszy montaż : Gratulacje Oski biggrin.gif
<Oskarious>
QUOTE(JaCoR @ 16 07 2005, 10:30)
No filmik zajefajny,ale chyba je,bne focha bo mialem zagrac w tym filmie wink.gif  twisted.gif
*

Przeciez jeden stick na tobie jest cool.gif chill zgarnales go od sciany rolleyes.gif
W wersji beta miales wiecej do powiedzenia blush.gif

QUOTE(Mefisto @ 16 07 2005, 11:45)
Totalne ścierwo ... Reasumując : Twój najlepszy montaż : Gratulacje Oski  biggrin.gif
*

Maniaaaaaaak!!! wub.gif
JaCoR
QUOTE(<Oskarious> @ 16 07 2005, 11:53)
QUOTE(JaCoR @ 16 07 2005, 10:30)
No filmik zajefajny,ale chyba je,bne focha bo mialem zagrac w tym filmie wink.gif  twisted.gif
*

Przeciez jeden stick na tobie jest cool.gif chill zgarnales go od sciany rolleyes.gif
W wersji beta miales wiecej do powiedzenia blush.gif

Nawet niezwrocilem uwagi ze to bylem ja blush.gif ale to i tak zagralem najlepsza akcje w tym filmie bo pierwsze wrazenie bylo OMFG biggrin.gif

Good job wink.gif
Soul
Filmik Jest Mega KOSIOREM POLECAM!!!! icon_twisted.gif
Goldi69-PL-
Mi takze sie podobal, niezle trojki (ta w camo roomie i na prisonie w okieku rzadza) i nalepy (jakim cudem ta od nogi sie odlepila?)
Jędrek
Filmik bardzo dobry. Duzo swietnych akcji. Jest co ogladac.
Tylko troche za malo tego U2.
-GLD-Uzny
QUOTE(Goldi69-PL- @ 18 07 2005, 09:12)
Mi takze sie podobal, niezle trojki (ta w camo roomie i na prisonie w okieku rzadza) i nalepy (jakim cudem ta od nogi sie odlepila?)
*

Nie odlepila sie(odlepiaja sie od broni), tylko jest takie cos ze majac plazme na podeszwie i chodzac z nia, podeszwta "wtapia" sie troche w ziemie przez co granat wybuchl "pod" plansza. Sa tez sytuacje w ktorych majac nalepe mozna podejsc do sciany, walnac melee i liczyc na szczescie (a moze przeniknie).
Mam nadzieje ze w miare zrozumiale to napisalem tongue.gif
Flaha
QUOTE(-GLD-Uzny @ 18 07 2005, 10:05)
QUOTE(Goldi69-PL- @ 18 07 2005, 09:12)
*

Nie odlepila sie(odlepiaja sie od broni), tylko jest takie cos ze majac plazme na podeszwie i chodzac z nia, podeszwta "wtapia" sie troche w ziemie przez co granat wybuchl "pod" plansza. Sa tez sytuacje w ktorych majac nalepe mozna podejsc do sciany, walnac melee i liczyc na szczescie (a moze przeniknie).
Mam nadzieje ze w miare zrozumiale to napisalem tongue.gif
*

PRO Pawle PRO tongue.gif "perfekcyjnie" cool.gif
YETI
Two Rippon VS Dymdez gameplay video (2v2)
http://www.halo2forum.com/showthread.php?t=7600
-GLD-Uzny
Czesc HAMy!
Macie tutaj nowy montage:
GLD CZESC m0l smile.gif
Zapraszam do ogladania i komentowania (chetnie odpowiem na zazalenia mola i boczka).

PS. Jesli charczy wam muza w sluchawkach to zmiencie na glosniki sobie, a jesli dalej to samo (zdaza sie przy glosnikach 5.1 i sluchawkach)to zmiencie "tryb" grania na najwiecej 3 glosniki - powinno pomoc).

PS2. Dzieki Filipo za uploada happy.gif

Pozdrawiam i zycze milego ogladania smile.gif
_Bobek_
Muza jest do du.py laugh.gif (m0l), mam malo akcji no i remont w domu huh.gif (juz nie mowie o robocie calymi dniami) ale mimo wszystko - 9.9/10
m000000l biggrin.gif j/k
-Hp- BaNaN
Nie chce mi się mówić o dobrych stronach tego montage'u (bo można o tym trylogie napisać). Powiem o złych.

I to by było na tyle tych złch stron.
Mam jedno pytanie: Jakiego programu używałeś???

Ps. Jak ktoś znajdzie jakieś złe strony to będe w szoku.
-GLD-Uzny
Sony Vegas 6 smile.gif
Zimol
QUOTE(-GLD-Uzny @ 5 08 2005, 16:55)
Zapraszam do ogladania i komentowania (chetnie odpowiem na zazalenia mola i boczka).

Pawle nie bede ci sie zalil... fajny macie z bobkiem montaz cool.gif tylko czemu nie nazwales tego "Uzny & Bobek montage" ? huh.gif Niewiem po co dawales po 3 moje boczka cichego i maniaka akcje... skoro sami z bobkiem tam macie po 100 chyba po to zeby bylo smiesznie... closedeyes.gif No... i jest... Uzny i Bob godlike reszta... n00by biggrin.gif laugh.gif
-GLD-Uzny
Tak to jest jak sie na lany nie chodzi tylko w h2 gra. Co gralismy lany to na msnie: "dna silent is playing halo2". Ale jak wolisz...
Zimol
dobra my nie gralismy... ten montaz zrobiles ty i bobek wiec po co wypisywac reszte (chociarz tego nie chce) ?
Soul
Mega Kosior!!!!10/10:)))))))
-GLD-Uzny
Chociazby dlatego ze dopiero jak ukonczylem ten montage, to ty nagle oburzony ze masz malo killow, a mozna to chyba bylo wywnioskowac? Malo grasz = malo masz. A Uzny i Bobek mozntage nie robilem bo pare akcji macie tez wy wiec...
DEOT Mateusz
PS. Dzieki za komentarze smile.gif
Jędrek
O_O
Oooooo k.u.r.w.a jeden z najlepszych jak nie najlepszy montage, ktory widzialem.
Z.a.j.e.b.i.s.t.e akcje.

Good Job.

Nie daje dychy bo czekam na inne... ( takze na Oskara ;-)
9+/10
Najlepszy chyba...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.