Skoro to w końcu naprawdę ja piszę... (a nie Boczek) to wypadało by się wypowiedziec...
Prosze bardzo...
Najpierw co do mojego "udziału" i innych osób... nie wszyscy wiedzą, że na początku prawie wszyscy mieli dużo akcji (jak graliśmy jeszcze na lanach), tyle że w pewnym momencie zrobiło ci się za mało miejsca na HDD i postanowiłeś co "c.h.u.j.o.w.s.z.e akcje wywalic" (czyt. nasze)
No tak, wywalilem wasze wszystkie akcje (podobno mateusz miales ich 50!). Ale nic, napisze to tak... Przed edytowaniem (wywaleniem) lista prezentowala sie tak:
ja: ok. 140
bobek: ok 130
ty: 19
boczek: 12
cichy: 11
Maniak: ok 10
A wiec, co gorsze akcje wywalilem (w tym 33 moje wiec stfu), pozostaly same najlepse, a to ze na lany nie chodziles to mnie nie interesuje, powinienes sam "zatrybic" ze skoro nie chodzisz to masz malo
Wiem ze jest to wina remontu i pracu no ale wiesz...
A to że nie przychodziłem to kwestia tego że K%@WA mam remont i pomagam w domu, a nie siedze u boczka i gram w halo2
No tak, szkoda tylko ze komunikat "DNA Sil3nt is playing h2" pojawial sie nad wyraz czesto (czyzby cichy? nie sadze).
Dzień przed wystawieniem linka montagu byłem u boczka i grałem w Halo2, a ty mówisz że ja gram nonstop H2 (kto to mówi )
j/w
Wykreśl mnie z tego bo mój udział jest znikomy dzięki twojemu pro editingu
Niestety montaz byl juz skonczony jak dales mi o tym znac
Wiele akcji które są wasze były wykonane przeze mnie, boczka i innych poszły do kasacji mimo że były takie samej jakości jak wasze
Przyjdz i powiedz mi ktore, mam jeszcze wszystko na HDD.
Wnioskuje że ktoś tym montażem po prostu chciał się dowartościowac
No nie moge Mateusz
Z mojej strony DEOT, chcesz cos jeszcze uzgodnic Mateusz to przyjdz i pogadaj