Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
LEX
Widze ze GLD sie postarało.Montage jest super Ekstra.Więcej takich montagy . excl.gif excl.gif excl.gif Polecam excl.gif excl.gif excl.gif
B0CZEK
poprzednie 2 posty zimola napisalem ja (molo sie nie wylogowal a ja tego nie zauwazylem);/

ps mateusz zaraz sam skomentuje...
Zimol
Skoro to w końcu naprawdę ja piszę... (a nie Boczek) to wypadało by się wypowiedziec...
Najpierw co do mojego "udziału" i innych osób... nie wszyscy wiedzą, że na początku prawie wszyscy mieli dużo akcji (jak graliśmy jeszcze na lanach), tyle że w pewnym momencie zrobiło ci się za mało miejsca na HDD i postanowiłeś co "c.h.u.j.o.w.s.z.e akcje wywalic" (czyt. nasze), a później graliście ty i bob codziennie w nocy po 6-8 godz xbc, kiedy inni spali. closedeyes.gif Nie było już żadnych lanów wtedy!!! No nie licząc tych z Bikem LOL na ktorym byliście wy dwoje, bike i jeszcze jakis noob.
A to że nie przychodziłem to kwestia tego że K%@WA mam remont i pomagam w domu, a nie siedze u boczka i gram w halo2 icon_evil.gif Dzień przed wystawieniem linka montagu byłem u boczka i grałem w Halo2, a ty mówisz że ja gram nonstop H2 (kto to mówi happy.gif ) laugh.gif!!! Wykreśl mnie z tego bo mój udział jest znikomy dzięki twojemu pro editingu cool.gif .
Wiele akcji które są wasze były wykonane przeze mnie, boczka i innych poszły do kasacji mimo że były takie samej jakości jak wasze mellow.gif wacko.gif .
Wnioskuje że ktoś tym montażem po prostu chciał się dowartościowac rolleyes.gif
-GLD-Uzny
Skoro to w końcu naprawdę ja piszę... (a nie Boczek) to wypadało by się wypowiedziec...

Prosze bardzo...
Najpierw co do mojego "udziału" i innych osób... nie wszyscy wiedzą, że na początku prawie wszyscy mieli dużo akcji (jak graliśmy jeszcze na lanach), tyle że w pewnym momencie zrobiło ci się za mało miejsca na HDD i postanowiłeś co "c.h.u.j.o.w.s.z.e akcje wywalic" (czyt. nasze)

No tak, wywalilem wasze wszystkie akcje (podobno mateusz miales ich 50!). Ale nic, napisze to tak... Przed edytowaniem (wywaleniem) lista prezentowala sie tak:
ja: ok. 140
bobek: ok 130
ty: 19 wub.gif
boczek: 12
cichy: 11
Maniak: ok 10
A wiec, co gorsze akcje wywalilem (w tym 33 moje wiec stfu), pozostaly same najlepse, a to ze na lany nie chodziles to mnie nie interesuje, powinienes sam "zatrybic" ze skoro nie chodzisz to masz malo closedeyes.gif
Wiem ze jest to wina remontu i pracu no ale wiesz...
A to że nie przychodziłem to kwestia tego że K%@WA mam remont i pomagam w domu, a nie siedze u boczka i gram w halo2

No tak, szkoda tylko ze komunikat "DNA Sil3nt is playing h2" pojawial sie nad wyraz czesto (czyzby cichy? nie sadze).
Dzień przed wystawieniem linka montagu byłem u boczka i grałem w Halo2, a ty mówisz że ja gram nonstop H2 (kto to mówi  )

j/w
Wykreśl mnie z tego bo mój udział jest znikomy dzięki twojemu pro editingu

Niestety montaz byl juz skonczony jak dales mi o tym znac sad.gif

Wiele akcji które są wasze były wykonane przeze mnie, boczka i innych poszły do kasacji mimo że były takie samej jakości jak wasze

Przyjdz i powiedz mi ktore, mam jeszcze wszystko na HDD.
Wnioskuje że ktoś tym montażem po prostu chciał się dowartościowac

No nie moge Mateusz laugh.gif

Z mojej strony DEOT, chcesz cos jeszcze uzgodnic Mateusz to przyjdz i pogadaj wink.gif
_Bobek_
Molo ten twoj post to mega lol, a najbardziej mnie rozj.ebal ten txt
Wiele akcji które są wasze były wykonane przeze mnie

Przyjdz dzisiaj na lana (xa wez), pokazesz ktore sa "twoje" biggrin.gif
SIKI
QUOTE("Uzny")
No tak, szkoda tylko ze komunikat "DNA Sil3nt is playing h2" pojawial sie nad wyraz czesto (czyzby cichy? nie sadze).

Uzny z tego co pamiętam to jak ja grałem w h2 jeszcze to Boczek też często pogrywał na GT DNA Sil3nt ohmy.gif
KarCzoH
Moze przestaniecie wypisywac glupoty w tym topicu question.gif
Dogadajcie sie osobiscie smile.gif Nie psujcie klimatu.
KarCzoH
QUOTE(SIKI @ 6 08 2005, 17:20)
QUOTE("Uzny")

Uzny z tego co pamiętam to jak ja grałem w h2 jeszcze to Boczek też często pogrywał na GT DNA Sil3nt ohmy.gif
*

Pomagał koledze wink.gif
Maiden
Filmik mi sie bardzo podobał naprawde same + cool.gif
Na 100% best polish montage ever ( wliczajac ten niby "zagraniczny" zainteresowani wiedza o co chodzi )
A minusy hmmmm chyba otoczka ktora sie teraz wytwarza ... Uwazam ze podawanie liczby akcji danego członka przed rozpoczeciem montagu była lekko nie na miejscu closedeyes.gif

Tak czy siak Bobek & Uzny good work excl.gif [382]bow.gif
Siarex
Super montazyk. jeszcze go parę razy napewno obejrze. szczegolnie podoba mi sie double melee na nijakim PRO Pepe (znacie?? unsure.gif ) twisted.gif . chyba najdluzszy montaz jaki widzialem (20min), a najlepsze jest to, ze przez caly ten czas film dostarcza nam akcji najwyzszej jakoscie. po prostu PRO biggrin.gif
<Oskarious>
150MB komu (pipi)ać??? nastepny pewnie 5GB bedzie miał... Zasysam. wink.gif
AkUz
Najlepszy montage jaki w zyciu ogladalem smile.gif Pawel m0lu zarzadziles. Akcje POWALAJA, 20 minut esencji Halo. A wykonanie w Vegas - OMG jak Ty to zrobiles blink.gif Szacuken cool.gif
<Oskarious>
Jedno pytanie... Kogo zabić pierwszego z GLD? Było tak zarypiaście Ck)Oskarious ten to robi (pipi) montaże... najlepsze w Polsce... mówili... Było za dobrze... Za zarypiaście... Nie ma mocnych muszę ich pozabijać... Zacznę od Pawła... UrŻN(Y)ę mu palce... Tak to jest myśl!!! Oduczy się tak "dablmelowac"... i wogóle... Potem podłożę bombę... w odbycie psa Bobka... Bestia i tak powinna być dawno uśpiona... Pies zresztą też... mOl podpadł mi jush tym triple killtacularem w Gdańsku, a Boczek... Boczek za duzo gra w HALO 2... to wystarczy... moze nawet sędzia złagodzi karę... Sory Boczek mama moze i (pipi) gotuje (pozdro), ale obiad to zamało... Maniak wyrwie przy okazji... Moze akurat bedzie głaskał psa Bob'a... 20 min... zabawne, ale tyle trwa jeden odcinek Mody na Sukces... nastepny montage nazwijcie Moda na Wyqrwisty Pokaz Wy.j.e.banego Skill'a. Żegnam... wasz Ck(contract killah) Oskarious... Jakby jakiś nOOb nie załapał to ten film mnie zjadł
Wojtass
przed chwila obejrzałem wub.gif jestem pod wrażeniem bez wątpienia najlepszy montage jaki widziałem blink.gif 20 minut świetnych akcji. Mam nadzieje ze wyjdą jeszcze jakieś produkcje z pod znaku GLD cool.gif
Jędrek
Wojtass - nieoficjalnie dowiedzialem sie, ze to nie jest ostatni montage GLD i, ze Oskar nie dal ostatniego slowa (nie dal za wygrana)... ;-)

No wlasnie Uzny, planujecie cos jeszcze przed koncem wakacji wypuscic ? wink.gif A, Ty Oskar ? smile.gif
KarCzoH
QUOTE(Jędrek @ 7 08 2005, 13:35)
Wojtass - nieoficjalnie dowiedzialem sie, ze to nie jest ostatni montage GLD i, ze Oskar nie dal ostatniego slowa (nie dal za wygrana)... ;-)

No wlasnie Uzny, planujecie cos jeszcze przed koncem wakacji wypuscic ? wink.gif A, Ty Oskar ? smile.gif
*

Niewiem jak oni ale mój montage powinienen być dzisiaj już dostępny dla każdego wink.gif Przedpremierowy pokaz już był dla wybranych tongue.gif
Flik
wow 20 minut akcji, esencja halo :] nie wiem jakim cudem udalo wam sie cos takiego nagrac ale jestem pod wrazeniem. to co wczesniej widzialem jest niczym w stosunku do tego montagu. imo 10/10 z malym minusem za zbyt kolorowe napisy ;)
Jędrek
QUOTE(KarCzoH @ 7 08 2005, 16:50)
QUOTE(Jędrek @ 7 08 2005, 13:35)

*

Niewiem jak oni ale mój montage powinienen być dzisiaj już dostępny dla każdego wink.gif Przedpremierowy pokaz już był dla wybranych tongue.gif
*

Nie bylem wybranym ?! twisted.gif twisted.gif twisted.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dzis, dokladnie kiedy? Wieczorem ? :-)
Wojtass
QUOTE(KarCzoH @ 7 08 2005, 15:50)
Przedpremierowy pokaz już był dla wybranych tongue.gif
*

mówisz o tym z jednej gry ? czy zrobiłeś coś jeszcze dry.gif icon_evil.gif ?
KarCzoH
QUOTE(Wojtass @ 7 08 2005, 18:55)
QUOTE(KarCzoH @ 7 08 2005, 15:50)
Przedpremierowy pokaz już był dla wybranych tongue.gif
*

mówisz o tym z jednej gry ? czy zrobiłeś coś jeszcze dry.gif icon_evil.gif ?
*

Chyba zartujesz tongue.gif Z innych tez jest. Ale z tamtego meczu jest troszke smile.gif

Montage jest zrobiony z gier ktore nagrywalem tylko przez 2 dni smile.gif
Niektorzy moga to potwierdzic wink.gif
Ale warto go zobaczyc. Mysle ze montage od strony technicznej jak i doboru muzyki powinienen wam sie spodobac.

Montage powinienen byc jeszcze dzisiaj.

PS: Niestety to nie odemnie zalezy kiedy pojawi sie na serwerze. Gdyby to odemnie zalezalo to by byl juz od wczoraj wink.gif
Jędrek
Skad mozna go pociagnac ? wink.gif tez chce zobaczyc wink.gif
KarCzoH
QUOTE(Jędrek @ 7 08 2005, 19:05)
Skad mozna go pociagnac ? wink.gif tez chce zobaczyc wink.gif
*

Ma być wystawiony na xtina.pl, ale o ktorej godzinie sie pojawi to jeszcze sam niewiem wink.gif
Flik
karczoh a do ktorej czesci halo to bedzie?
-Hp- BaNaN
Ja nie wiem czemu wy tak narzekacie na wielkość tego montage'u mi on się w 20 minut ściągnął. Karczochu gdzie ten K.u.r.w.a montage ????????????????????????????
YETI
Halo2 Combat Evolved
ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20.../h2ce-demo3.avi
Halo2 "lekko" zmodyfikowane.
Polecam zassac smile.gif
KarCzoH
N2 ChoJJa Montage (Halo2).
Film skręcony z akcji które były nagrywane przez 2 dni.
Zapraszam do sciągania.
N2 ChoJJa Montage "Black & White" (prawy, zpisz element...).
Jędrek
KarCzoH - 'staki' masz z.a.j.e.b.i.s.t.e, ale pamietam te Oskara z Halo1 (wiesz co mam na mysli...). Szczerze - to widac, ze nagrywales to po kilku dniach tylko i to imo blad bo talent masz chlopaku, a nie pokazales tego wink.gif Akcje snajperkowe bardzo fajne niektore, ale sam nie dawalbym takich gdzie walisz 'no scope' 2 razy w typa. Podobalo mi sie, ze bralo w nim udzial duzo Polakow. Aha. I muza mi nie przypasowala. Przepraszam, ze tak 'jade', ale chce, aby twoj next montage byl bardziej wyczesany.
Ogolnie - nienajgorzej. wink.gif Good Job.

YETI - ciekawi mnie jak oni (autorzy tego filmiku) to zrobili? Jakis patch do Halo2, czy tylko zmodowane Halo1 ?
Maiden
Zgodze sie z jedrkiem , montage zrobiony zbyt pochopnie , niektore stucki sa godne uwagi , coniektore kille ze snajpy tez sa miłe ale inne juz nie tak dobre...Rushowanie z mieczem po sanctuary tez nie jest czyms wybitnym wink.gif (tzn godnym montage'u)

Ale jestem przekonany ze ponagrywasz ze 2 tyg i wypusisc cos naprawde fajnego...
No i mi muza nie podpasowała pomimo ze bardzo lubie prodigy excl.gif
Bartek ( nie uzny nie twoj a radomski tongue.gif ) trafnie kiedys stwierdzil ze nie kazdy gatunek muzyki pasuje do halo wink.gif

Keep up the good work wink.gif

PS= jakosc obrazu jest BARDZO przyzwoita
KarCzoH
Wiem, wiem ... przyzaje wam racje wink.gif Montage zrobilem z małej ilości materiału i robilem go 2 dni tongue.gif Ale wydaje mi sie ze ten montage moze pokazac na co mnie moze stac jezeli wezme sie na powaznie za montage.
Pozdro biggrin.gif
MOBDEEP
QUOTE(@-t M@iden @ 8 08 2005, 11:34)
PS= jakosc obrazu jest BARDZO przyzwoita
*

No wlasnie, jaka masz karte TV i na jakim programie robiles montage.

pyt:Czy kupując Karte TV PROLINK PLAY TV PRO NICAM ULTRA TXT będe miał podobno jakość obrazu jak choćby montage Karczocha lub Uznego ??
<Oskarious>
QUOTE(Jędrek @ 7 08 2005, 12:35)
Oskar nie dal ostatniego slowa (nie dal za wygrana)... ;-)

*

Jędrek ogarnij się! Ja za wygraną ? NIGDY!!! Napieprzam teraz non stop w pocie czoła ! moze do konca wakacji się wyrobię...
cool.gif
SIKI
Zassałem montage Karczoha i mi się bardzo podoba cool.gif
Kurde zadebuitowałem w motage'u ohmy.gif Fajne akcje, szczególnie te stucki na Wojtass'ie i headshoty bez zoom'a na niejakim SiKi PL icon_twisted.gif
Jedynym minusem jest podkład Prodigy (Dr. Dre mi przypasował). Dawaj rób następny montage niestety beze mnie tongue.gif Czekam
8/10
Jędrek
KarCzoH - wierzymy w Ciebie smile.gif Ale w nastepnym dobierz lepiej podklad muzyczny smile.gif

SIKI - powiem Ci, ze tak naprawde kazdy chcial, abys byl w jego montage tylko poprostu ludzie wstydza sie Ciebie poprosic abys odpalil XBL. A teraz... Szkoda.

Oskar - wiesz, 20 min samego Halo1 i jakis z.a.j.e.b.i.s.t.y poczatek by sie przydal wink.gif Nie mozesz sie tak latwo poddawac smile.gif
YETI
Mi podkład muzyczny przypasował, oczywiscie mozna bylo wybrac cos lepszego ;P
A co do samych akcji, te double kille snajperką bez zooma to jest to.
Stucky, wiadomo taki znak rozpoznawczy Karczocha smile.gif

Jedrek nie mam pojecia jak oni to zrobili (?)
Maiden kiedy mozna spodziewac sie montazu od AT, wspominałes cos o sierpniu smile.gif
Maiden
chyba go nie bedzie zarowno ja jak i bieniu pracujemy moze soulik sie ogarnie smile.gif
Choccccciaz kto wie tongue.gif
Soul
moze tylko ja niechce Kolejnego montage z Halo 2 poniewash Halo 2 Sux..."ta prawda" cool.gif Jezeli At RobiMontage ibedzie on z HALO to moze sie ogarne:P:P:P icon_twisted.gif
YETI
http://www.h2videos.com/Halo2Forum/P3mbyM2H2.mov
Polecam!!!
Ostatnio takie wrazenie zrobił na mnie montaz Rippona.
Soul
Smiech....niedosc ze to Halo 2 to jeszcze nic specjalnego niewiem poco ja to zasysalem tyle MB :>
YETI
Chyba sobie zartujesz.

PS. Miałem namysli montaz Rippona z Halo2.
Maiden
Filmik nie jest jakis rewelacyjny ale nie jest tez zly wink.gif
Mi sie podobał sam koniec ( juz po ENDzie wink.gif )
YETI
QUOTE(@-t M@iden @ 9 08 2005, 10:33)
Filmik nie jest jakis rewelacyjny ale nie jest tez zly wink.gif
Mi sie podobał sam koniec ( juz po ENDzie wink.gif )
*

Wychodzi na to ze jest bardzo dobry smile.gif
Koncowka z tymi "cziterami" ROTFL!!! laugh.gif
Soul
Yeti za duzo Halo2 i z mozgu jush Ci sie woda sodowa zrobila XD ten montage to Syf jak wszystkiego z Halo 2 dlaczego bardzo proste polowe takich akcji to i ja mialem jak nie lepszych w ta gre dziecko potrafi takie Head walic...... icon_twisted.gif
<Oskarious>
QUOTE(Soul @ 9 08 2005, 10:17)
Yeti za duzo Halo2 i z mozgu jush Ci sie woda sodowa zrobila XD ten montage to Syf jak wszystkiego z Halo 2 dlaczego bardzo proste polowe takich  akcji to i ja mialem jak nie lepszych w ta gre dziecko potrafi takie Head walic...... icon_twisted.gif
*

Podpisuję się pod tym... Ktoś jeszcze?
Jędrek
Ja sie podpisuje bez ogladania tego montage (nie dziala mi biggrin.gif). Wczoraj zalozylem Flikowi GT i zaczelismy grac na Splicie w Double Team. No spoko troche powygrywalismy, ale tez troche poprzegrywalismy. Nic w tym dziwnego nie bylo oprocz tego, ze tak naprawde w Slayerach wszystko sprowadza sie do Sworda. Zawsze na poczatku trzeba leciec po niego, a ze Flik nie gral w Halo2 juz dlugo to robil bledy wink.gif Pare razy wylaczylem konsole w czasie meczu i powiem Wam, ze tak jeszcze nie bylem wk.urw.iony na ta giere. Ja p.i.e.r.d.o.l.e. A snajperka - kupa. Wracam do tego bo ostatnio pograliusmy 2 h w Halo1 i kurde widac roznice, ktora jest OGROMNA.
Gdyby nie to, ze zalozylem Flikowi GT i chlopak chce pograc, a ja z nim to jeszcze nie sprzedaje Halo2...
Ta giera jest na maxa kijowa...
Flik
zgadzam sie w 100%. mieczyk to istna kupa w tej grze. gdyby nie on nawet daloby sie grac ale to wyglada mniej wiecej tak. start z smg/niebieska plasma. biegniesz po mieczyk... i w zaleznosci od mapy snajpe + br. stoisz i czekasz az ktos podejdzie i mecz praktycznie roztrzygniety jest w pierszych 3minutach 0_o
LEX
Ten Montage Śmierdzi Kupą .Nić ciekawego happy.gif huh.gif mellow.gif
KarCzoH
QUOTE(MOBDEEP @ 8 08 2005, 14:27)
No wlasnie, jaka masz karte TV i na jakim programie robiles montage.

pyt:Czy kupując Karte TV PROLINK PLAY TV PRO NICAM ULTRA TXT będe miał podobno jakość obrazu jak choćby montage Karczocha lub Uznego ??
*

Sry ze tak pozno odpisuje ... późno troszke jest i niechce mi sie szukac tej karty zeby zobaczyc jaki to model ale z tego co pamietam to karta jest Philipsa albo Pixel View smile.gif Sprawdze rano jak wstane wink.gif

Montage zrobilem Movie Makerem z Windowsa Media Center Edition 2005.

Mogłem mieć lepszą jakość ale za poźno sie skaplem biggrin.gif Next montage przeczesze moją karte TV twisted.gif
Cegla
Ostanio przegladajac stornke Fila natknalem sie na calkiem konkretny filmik i nie widzialem, zeby go ktos zamieszczal, wiec wklejam smile.gif

ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...TS_KozminV2.avi

Polecam mocno smile.gif
Soul
http://halo-pro.com/naka.html prawdziwy Montage by Nakamura hyh.gif Polecam to dopiero robi wrazenie:]
<Oskarious>
QUOTE(Soul @ 31 08 2005, 17:08)
http://halo-pro.com/naka.html  prawdziwy Montage by Nakamura hyh.gif Polecam to dopiero robi wrazenie:]
*

blink.gif blink.gif blink.gif Jednak w H2 też można robić ciekawe rzeczy happy.gif happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.