Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: | - | /-\ |_ (()) - V I D E O S
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
FiL4
Najlepsze strony z filmami HeyLow:
-> MLG Video on Demand
-> MLG Game Room
-> Halo Professional Resource
-> Halo 3 Forum
-> Halo 1 vidz @ FileFront
Cegla
Mam pare z tych filmikow, wszystkim polecam Fil vs Pih -(pipi)i,sta gra...
siwy
Polecam finałowe starcie w Korei na World Cyber Games, pomiędzy
Zyosem z USA a Matem Loganem z Francji , goscie wymiatają nieprzeciętnie. I musicie też obczaić Halo hack 8O .
Jędrek
Finalowe starcie WCG jest zaj,ebiste... Polecam wszystkim!
marshall
Mecz pomiedzy Fil vs Pih jest niezly tylko ta kopia troche mnie denerwowala ogladajac ten filmik :cry:
PS.Fil z turnieju z Wawy tez mam nadzieje cos bedzie smile.gif
Flaha
Juz niedlugo z filmów z meczy z mojego klanu powstanie AVI z muzą i kilkoma fajnymi patentami jak wszystko dobrze pójdzie to za jakis miesiąc bedzie je mozna sciągnąc skądś (jeszcze niewiem ale to sie zalatwi) i wtedy ktos kto sie zna to oceni. NOOOOOOOOOOOOOOO
(Edytuj posty, a nie piszesz nastepnego)-marshall
Ölschmitz
[quote]Juz niedlugo z filmuw
teraz juz wiem dlaczego rodzice posłali mnie do szkoły ;p
SeJo
Filmik z finalu i pojedynek FILa z PIHem r0x! Heh zmobilizowaliscie mnie, ciagne z torrentu Halo i jadziem z koksem ;p
Flaha
Zawsze bylem dobry z POLSKIEGO biggrin.gif :oops:
marshall
To chociaz bys to poprawil bo czytac sie nie da :?
Sejo:Sciagaj pogramy smile.gif
SeJo

Sejo:Sciagaj pogramy smile.gif

Hmmm narazie jakies przypadkowe lepki z Niemiec kopia mi tylek w PALa, ale pocwiczyc musze ;p
btw singla nie skonczylem nawet ;p
AkUz
Hmmm narazie jakies przypadkowe lepki z Niemiec kopia mi tylek w PALa, ale pocwiczyc musze ;p
btw singla nie skonczylem nawet ;p

Ja się na easy mordowałem nawet laugh.gif :wink: Wymiatam. icon_twisted.gif
SeJo
Ja się na easy mordowałem nawet laugh.gif  :wink: Wymiatam. icon_twisted.gif

Bez przesady... na Normalu koncze bez wiekszych problemow ;p
siwy
Musicie to zobaczyć :!: w dziale multiplayler jest film HaloMontage2 ściagnijcie i popatrzcie na te akcje , poezja.....
A może zmobilizuje ten film kogojś do grania online w Halo? tongue.gif
PS: SeJo ściągnij halo ntsc i daj znać na gg to pogramy biggrin.gif
AkUz
Bez przesady... na Normalu koncze bez wiekszych problemow ;p

Heh, na Normalu to nawet nie próbowałem laugh.gif Heh a może ja grałem na normalu biggrin.gif Bo jakoś dużo przeciwników na ekranie cały czas było - momentami nie dało sie prawie ruszać! biggrin.gif I ta animacja - chrupała że hej! Czasami ekran prawie że stawał w miejscu! cool.gif :? Tak, tak za dużo było przeciwników.... icon_twisted.gif
SeJo
Dobra DST mi jutro da Halo NTSC, pocwicze z tydzien i odezwe sie do was, mam neo+ niedzielona wiec powinno byc ok smile.gif
marshall
Dobra DST mi jutro do Halo NTSC, pocwicze z tydzien i odezwe sie do was, mam neo+ niedzielona wiec powinno byc ok smile.gif
SeJo to daj znac na gadu...kiedy bedziesz gotowy :wink:
FiL4
Zrobiłem własnie mały update na http://prgk.xtina.pl/ (tnx Diz za pomoc) arrow.gif
"Filmy z turniejów Halo, podesłał ... uwaga ... niespodzianka ... FIL4.
A do bazy dodane zostały pliki z katalogu Halo.

awesome double kill by Nutte.mpg (3.65 MB)
Halo multiplayer gameplay

damny glass.wmv (5.71 MB)
Halo hack

iGames Nationals 4v4 Finals - TA[SDK] vs NT - Game 1.wmv (53.57 MB)
Halo tournaments

iGames Nationals 4v4 Finals - TA[SDK] vs NT - Game 2.wmv (28.71 MB)
Halo tournaments

ogrevid1.wmv (57.58 MB)
Halo multiplayer gameplay - najlepsza para 2vs2, filmy z dwóch meczy

hybr1d and epiph vs ghandi and anarchy.mpeg (106.29 MB)
Halo multiplayer gameplay"

Szczególnie polecam filmik Ogrów - oni są naprawdę chorzy cool.gif
FiL4
Dobra DST mi jutro da Halo NTSC

To DST jeszcze w ogóle żyje ? :roll:
SeJo
To DST jeszcze w ogóle żyje ? :roll:

Wczoraj jeszcze zyl ;p
FiL4
2 vs 2 Chill Out arrow.gif http://www.0m3n.com/Videos/chillout2.avi (37 mb). Kolesie z klanu 0m3n (Xeno wygrał ostatnio FFA na iGames Nationals) prezentują na tym filmiku naprawdę niezłą taktykę i kontrolę mapy, ale niestety grają z jakimis leszczami (jeden ma nicka "walla walla" - defaultowy nick w Halo, jak się nie ma stworzonego profilu :roll:). Nie zmienia to faktu, że warto to sciągnąć :wink:
Flaha
Właśnie widzialem film ogrevid1 i musze powiedziec ze jest naprawde dobry, najlepsza akcja jest na samym koncu jak jacys goscie wylączyli server jak dostawali do 0 wielkie LOL biggrin.gif
FiL4
Mały update na http://prgk.xtina.pl/index.php :wink:
arrow.gif BC Teaser.mpg (75.79 MB)
"Halo multiplayer gameplay - akcje najlepszego gracza ze Szwecji (Nutte)."

arrow.gif FFA12404.wmv (25.63 MB)
"Halo tournaments - finały turnieju FFA by xtournaments w Nowym Jorku."

Polecam oba cool.gif
JuanMag
FFA12404.wmv (25.63 MB) 
\"Halo tournaments - finały turnieju FFA by xtournaments w Nowym Jorku.\" 

Zobacznie na tym filmiku jest koles I`m 5yrsOld , chlopak ledwo co pada w dloni trzyma a kopie zady naprawde niezlym graczom !!!
FiL4
Zobacznie na tym filmiku jest koles I`m 5yrsOld , chlopak ledwo co pada w dloni trzyma a kopie zady naprawde niezlym graczom !!!

Hehe no niezły jest, ale Osa JR by go i tak rozklepał w 1vs1 cool.gif
marshall
Mi ostatnio spodobaly sie dwa filmiki z moim skandynawskim kolezka w roli glownej czyli niejakiego Nutte biggrin.gif koles niezle wymiata a po za tym ma z.a.j.e.b.i.s.c.i.e zmontowane te filmy. Polecam ogladnac, naprawde biggrin.gif
Cegla
ksywke tez ma niezla - kto zna troche niemiecki wie o co chodzi
marshall
Ja nie znam, wiec..... biggrin.gif
FiL4
http://www.mogle.8m.com/Movies/walshyclock.wmv
Ps Walshy vs StK Clockwork - Wizard, slayer pro, półfinał AGP3
Polecam cool.gif
Cegla
arrow.gif ftp://xtina.pl/Halo%20Combat%20Evolved%20...ts/stkvstdt.wmv - Niezly filmik 4vs4 na Chill Out (custom) pomiedzy StK i TDT z AGP3, pare niezlych akcji z rakieta i kilka ladnych headshotow z "camperki". Polecam, warto sciagnac.
Cegla
Ja nie znam, wiec..... biggrin.gif

Nutte to ku,rwa po niemiecku, tylko ze pisana chyba przez jedno "t", ale pewien nie jestem - zadna roznica smile.gif
kontra88
Twoje filmiki Fil są naprawde spokie, nauczyły mnie nieco jak grać "machaj bronią", ale jakość... icon_evil.gif
FiL4
ale jakość... icon_evil.gif

Dinozaur :roll:
marshall
A co z tym filmikiem od Raptora, krazy juz po sieci czy jeszcze nie wrzucil na dysk ??
Raptor
A co z tym filmikiem od Raptora, krazy juz po sieci czy jeszcze nie wrzucil na dysk ??

Ktory filmik? tongue.gif
Powiem tak: Bedzie kiedy zostanie ukonczony tongue.gif.
Narazie nie mam weny tworczej i filmiku ot tak nie zrobie - czeka mnie dokladne przejrzenie materialow i zaznaczenie ciekawszych fragmentow, dobranie muzyki, zmontowanie tego pod muzyke. A do tego jeszcze musze miec wene tworcza tongue.gif. Tym razem Fil bedzie ostatnia osoba, ktora obejrzy ten filmik tongue.gif
Btw. ma ktos czcionki z Halo? - przydalyby mi sie.
Raptor
ale jakość... icon_evil.gif

Dinozaur :roll:

Ich jakosc jest taka gowniana z winy... Fila smile.gif Za kare olalem zrobienie lepszej jakosociowo wersji [jesli mowa o tym samym filmiku, bo widze tu jakis odnosnik do mnie...].
Uzny
http://www.mogle.8m.com/Movies/walshyclock.wmv 
Ps Walshy vs StK Clockwork - Wizard, slayer pro, półfinał AGP3 
Polecam  cool.gif

Mam co do tego filmiku kilka własnych spostrzeżeń...
Oglądam filmik po raz pierwszy, mecz się zaczyna... Gościu ciska plazmówkami 8O myśle sobie "co to ma być?!" dokładniejszy zerk na ekran.. oki radar, miał prawo :wink: . Później dochodzi do konfrontacji, typ niewiem co zrobił i zamiast okrążyć gościa paraliżując go plazmówką, ten postrzelał i schował się za róg przy okazji wdepnął w granat. Zdarza się, później zrobił jednak konkretny już błąd, wszedł na 2gi granat który było widać nawet na tej zjechanej kopii. Na szczeście w dalszej grze koleś się rozkręca i pokazuje świetną grę! Mecz był zacięty aż do samego końca i było widać że poziom był naprawdę wyrównany.
PS. Czy mi się zdawało? Czy rzeczywiście jeden z graczy używał timera?
Cegla
Mały update:

arrow.gif Juan & Raptor vs Cegla, Dax & Psycho - ChillOut 2v3

arrow.gif Juan, Cegla, Raptor, Dax & Psycho - Prisoner FFA [1- Juan, 2- Cegla]

//edit// Filmiki pochodzą z ostaniego lan party u Dax'a (3 tv, 3 xb, 5 osób - Juan, Raptor, Dax, Psycho i Cegła). Szczególnie fajny jest Chill Out 3vs2 - poelcam :wink: [FIL4]
//edit2// Fil na poczatku niby mial wpadac ale jakos sie wykruszyl ale to dobrze w sumie bo pogralismy na poziomie wink.gif [Raptor]
Cegla
Dupa, ja polecam Prisonera wink.gif - ladne, wyrowane FFA

Obejrzalem jeszcze raz Chill Out i wyglada to inaczej niz sobie zapamietalem z tamtej nocki - Juan z Raptorem nas niezle pojechali, z mojej strony ten mecz to totalna porazka, duzo bledow i nie mogelm sie zbytnio odnalezc w tym meczu, co zreszta widac po deathsach.
JuanMag
Ja to samo moge powiedziec o Prisonerze wink.gif, zreszta slychac w tle jak jestesm zadowolony z mojej gry biggrin.gif
Raptor
Obejrzalem jeszcze raz Chill Out i wyglada to inaczej niz sobie zapamietalem z tamtej nocki - Juan z Raptorem nas niezle pojechali, z mojej strony ten mecz to totalna porazka, duzo bledow i nie mogelm sie zbytnio odnalezc w tym meczu, co zreszta widac po deathsach.

Ja na chill out mialem bardzo slabiutki poczatek - zreszta widac to wink.gif. Pare ladnych akcji zaliczylem [2 z rakieta wink.gif jak afair Psycho dostal prosto w jape w cammo room wink.gif]. Za to ladny mecz rozegrales na hang em high [podzielilismy sie fragami po 25 hyhyhy wink.gif - mialem tylko 5 deathsow biggrin.gif]. Na rat race tez niezle. Najbardziej zaluje ze nie nagralo sie moje szalenie na derelict [braklo tasmy juz], a tak super o dziwo mi szlo... . Co do Prsionera, kurcze przez polowe gry bylem 1st wink.gif. I tak naprawde dobre txty lecialy na tym prisonerze laugh.gif smile.gif
marshall
co jest grane chcem sciagnac Prisoner i nie moge bo pyta mnie o haslo lol smile.gif
Raptor
co jest grane chcem sciagnac Prisoner i nie moge bo pyta mnie o haslo lol smile.gif

Daj po prostu zapisz jako, calosc jest anonimowa... jezeli pyta o login i haslo to takto podaj:
user/login: anonymous haslo: podaj swoj e-mail
marshall
Dobra jestem po seansie z chilli out smile.gif sciagam drugi meczyk, jutro wrazenia opisze :)mam tylko male "ALE" czemu koncowe wyniki tak szybko zniknely :? biggrin.gif
Raptor
1. Widac je co chwila bo sprawdzamy czesto punktacje.
2. Widac je po zdobyciu ostatniego fraga.
3. Przez chwile na niebieskim ekranie.
Dlaczego? Bo lepiej miec do sciagniecia/wyslania o ten 1mb mniej? tongue.gif Jak chcesz sie dokladnie przyjrzec to dajesz pauze wink.gif.
marshall
1. Widac je tylko ze sa strasznie rozmyte.
2. Patrz punkt 1 biggrin.gif
3. Patrz punkt 1 i 2 biggrin.gif
Dlatego wole sciagnac o ten 1 mb wiecej niz na szybkiego dawac pauze i nadwyrezac moje oczeta biggrin.gif :wink:
siwy
Dlatego wole sciagnac o ten 1 mb wiecej niz na szybkiego dawac pauze i nadwyrezac moje oczeta biggrin.gif  :wink:

Marshall my nie mamy łącz 2,5mb, jak Ty :roll: :wink:
Raptor
1. Widac je tylko ze sa strasznie rozmyte.
2. Patrz punkt 1 biggrin.gif  
3. Patrz punkt 1 i 2 biggrin.gif  
Dlatego wole sciagnac o ten 1 mb wiecej niz na szybkiego dawac pauze i nadwyrezac moje oczeta biggrin.gif  :wink:

Prosze bardzo... pojdziemy wszyscy na kompromis. Filmiki beda wypuszczane w formacie Real One. Wygladaja rownie dobrze (jak nie ciut lepiej - wyniki sa super widoczne na 1x i 2x - na full jesli sie blyszcza to juz nie, ale to nie wina zadnego z kodekow ale tego ze jest to NAGRYWANY OBRAZ Z TV) i zamiast np. 63,5mb wazy 39mb!
Co do lacza... i tak na xtinie jest limit 32kB/s na IP wink.gif
JuanMag
Ja jestem za tym aby filmiki wiecej wazyly , ale jakosc byla lepsza :roll:
Raptor
Ja jestem za tym aby filmiki wiecej wazyly , ale jakosc byla lepsza  :roll:

arrow.gif Raptor & Cegla vs Dax & Psycho na Hang 'em High w formacie Real One [wazy 39mb]. Najlepiej sie oglada imo w obrazie 2x. Bede jeszcze pozniej eksperymentowal z rozdzialka etc. przy nastepnych filmikach.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.