Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PL Halo Clan
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2, 3, 4
JuanMag
Z tego co wiem ta sa jakies klany w polsce ja znam dwa wink.gif,
Jezeli takie klany istnieja ujawnijcie sie smile.gif
Strona www / nazwa klanu / i kontakt biggrin.gif
Flaha
Ja z kolegami z "podwórka" zalozylismy klan contract killers Ck) i mamy nadzieje ze w Polsce HALO stanie sie bardziej popularne i wreszcie ktos zrobi turniej w WLKP. bo wszendzie indziej zadaleko. podaje moje gg 1043285 jak ktos chce dolonczyc albo pogadac. Strona w ukonczeniu.
marshall
Po 1 Halo jest popularne,jest duzo ludzi ktorzy graja,trzeba sie tylko zakrecic :)po to powstal ten dzial.
Po 2 widze hardcorowiec z ciebie,moze jeszcze maja zrobic specjalnie dla ciebie turniej co question.gif Jestes obrotny question.gif Zorganizuj turniej z prawdziwego zdarzenia,rusz tylek i dzialaj.Najlepiej powiedziec "E za daleko"(chyba ze masz z 12lat i mama nie pusci to zrozumiem)A jesli nie dasz rady niczego zorganizowac to wsiadaj w pociag i http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=12487 pokaz na co cie stac.
artb1
Ja jestem liderem Klanu nie POLSKIEGO ale jak ktos chce sie dolonczyc
do mnie oto nr.6368259 to jest klan r6 ale i tak gram w halo!!
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
a nazwa to [-B{G}F-] pelna to BRUTAL GROUND FORCE
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
[HUZARIA]_clan
No jest jeszcze taki jeden klan heheheh...[HUZARIA] się nazywa, chociaz nie wiem czy jest aby nie za mały i za mało doświadczony, żeby to klanem nazwać.... biggrin.gif Zagramy z każdym (no prawie z każdym), oczywiście jeśli nasze warunki techniczne nam na to pozwolą ... kontakt przez gg:
whistle : 5206854
FiL4
[HUZAR,IA] clan rulezzz icon_twisted.gif
[HUZARIA]_clan
Fil4 również rulezzz ... cool.gif
JaCoR
Niezapominajmy ze jest jeszcze jeden klan. :!:
tylko niewiem jak sie nazywa wkoncu :!: question.gif
SIWY ujawnij sie icon_twisted.gif icon_twisted.gif
siwy
Ten klan już nie istnieje :? , zakończył swoją działalnosć kilka dni po powstaniu icon_twisted.gif
marshall
Jak to nie istnieje :? question.gif moj nick SmeRf_KlaUn_Mr_marshall biggrin.gif Siwy jak nie istnieje to czemu skladki pobierasz question.gif icon_evil.gif
SeJo
Siwy jak nie istnieje to czemu skladki pobierasz question.gif  icon_evil.gif

LOL
siwy
Siwy jak nie istnieje to czemu skladki pobierasz question.gif  icon_evil.gif

I sie wydało.... :? :wink:
JaCoR
Siwy chyba cos przed nami ukrywasz :!: :!: :!: :!: :!: question.gif question.gif
Bardzo nieładnie icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif :!:
FiL4
Siwy arrow.gif to już nie mogę mojego klanowego nicka SmeRf_KlaUn_Mr_FIL4 na xbconnect używać question.gif :roll:
siwy
Siwy  arrow.gif  to już nie mogę mojego klanowego nicka SmeRf_KlaUn_Mr_FIL4 na xbconnect używać question.gif  :roll:

Możesz, ale ten nick nie jest już tak prestiżowy jak kiedyś :wink: laugh.gif
Goldi69-PL-
Wlasnie powstal nowy klan.
..::{G|D}::.. czyli <...::: GOLDEN DUCK :::... > (nazwa sie wziela z nick'ow zalozycieli czyli Goldi69[PL] i DaX)

Logo naszego Klanu ponizej.
Zapisy u mnie smile.gif
wszyscy mile widziani

Strona juz niebawem.
Cel klanu: byc znanym i to nie tylko za sprawa dobrej gry ale i (sam to wymyslilem) z posiadania najlepszej strony z poradami (w tym Halo Tricks).

Aktuali czlonkowie:
Goldi69[PL]
DaX
Psycho
Dark
Otek
Slepy

<Center>
siwy
Hehe ładne logo laugh.gif . Golden - to od goldiego, a Duck od Daxa? laugh.gif
Goldi69-PL-
Hehe ładne logo laugh.gif . Golden - to od goldiego, a Duck od Daxa? laugh.gif

Sam Robilem laugh.gif (2 godz. w pracy)
Teraz robie maskotke (domysl sie jaka?)
siwy
Znaczy Daxa question.gif :wink: (duck) laugh.gif
Raptor
Wszystko fajnie i pieknie - podoba mi sie logo, ale [nie odbierz tego zle] takie samozwanie sie... The Best Polish Clan [nasuwa mi sie na mysl ten beznadziejny filmik co Fil ostatnio dal w halo videos]. W sumie fajnie, ze cos zaczynacie w tym kierunku robic. Bez tego ze best by bylo (pipi). Takie moje odczucia. Tylko zebyscie za duzo nie przyjeli ludzi wink.gif. Ja tam jestem PAYOT ;]
Goldi69-PL-
Znaczy Daxa question.gif  :wink:  (duck) laugh.gif

No prawie trafiles, Zlota Kaczke smile.gif w uniformie marines

Rapi: co do The Best Polish Clan to z tego co tutaj wyczytalem sa ....2
[HUZARIA] i Ck bo [-B{G}F-] podobno nie jest Polski
Nie wydaje mi sie zeby az tak trudno bylo zdobyc miano najlepszego klanu. Jesli w Kietrzu jakis klanowy team (polskiego klanu) pojedzie nas to specialnie dla Ciebie zmienie ok?

A tak na marginesie ile jest prawdy w tym ze czlonkowie waszego klanu dostaja kaktusy PAYOT'ty za free laugh.gif

Jędrek Join to ..::{G|D}::.. Witamy
Raptor
Rapi: co do The Best Polish Clan to z tego co tutaj wyczytalem sa ....2 [HUZARIA]   i   Ck   bo  [-B{G}F-] podobno nie jest Polski
Nie wydaje mi sie zeby az tak trudno bylo zdobyc miano najlepszego klanu. Jesli w Kietrzu jakis klanowy team (polskiego klanu) pojedzie nas to specialnie dla Ciebie zmienie ok?

Chodzi mi tylko o odgorne zakladanie wink.gif. Mowilem abys nie odbieral tego zle tongue.gif.
A tak na marginesie ile jest prawdy w tym ze czlonkowie waszego klanu dostaja kaktusy PAYOT'ty za free   laugh.gif

A o to to sie tama lub fila zapytaj wink.gif Ja nie wiem wink.gif. Wiem, ze do swojego nicka [PAY#8]Rapi sie przyzwyczailem i nawet nie wiem za bardzo ile jest osob w teamie wink.gif.
Jędrek
[quote]

Jędrek Join to ..::{G|D}::.. Witamy

Tez witam.
marshall
Dniem 18.03.04 wchodzi w zycie nowy klan ktorego zalorzycielem jestem JA biggrin.gif Klan nazywa sie -Drink Team- przyjmuje tylko Anonimowych Alkoholikow do skladu, reszte dowiecie sie na PW jesli beda chetni biggrin.gif
PS. Oczywiscie jest to "The Best Polish Clan" icon_twisted.gif

PS2. Goldi najpierw w Kietrzu pojedz te klany a pozniej sie tak pieknie nazwij, nigdy w druga strone troche skromnosci :wink:
FiL4
Od dnia dzisiejszego nastepuje reaktywacja The Dream Team'u (przed rozpadem byl to najlepszy team w USA - Darkman, Alex, Zyos i Shizz wygrali m. in. AGP1 & 2 oraz Halo50k, niestety ich druzyna rozleciala sie na dobre jakies 2 miesiace temu - powodem byly pierwsze przegrane oraz narastajaca niezgodnosc w pogladach, tak mi to tlumaczyl Zyos). Do polskiego TDT naleza:
- JuanMag
- Siwy
- Raptor
- FILn00b

Mam nadzieje, ze na najblizszym turnieju w Kietrzu bedziemy mieli przyjemnosc pograc 4vs4 z "The Best Polish Halo Clan" Goldiego oraz z -GLD- Uznego cool.gif

ps. TDT nie jest klanem.
Flaha
Yoyoyoyo strona mojego klanu jest już w fazie testów jest gotowa w 30% jutro będzie gotowa w 80% tu macie linka http://republika.pl/ck_klan/ wypowiedzcie sie na jej temat. Powiedzcie co powinna mieć a czego sobie darowac strona w 100% powstanie dopiero za jakis miesiąc, przez ten czas będzie upiękrzana (zdjęciami itp.). Mam nadzieje ze wiele osob pojdzie moim przykładem i zacznie tworzyc swoje strony. Gdyby ktos potrzebowal malej pomocy to walic śmiało :!: :!: biggrin.gif Aha najlepiej aby miec czciąke z Halo. Daje to lepszy efekt :!: :!: smile.gif Stronka robiona przez kumpla z Klanu, BIG thx za strone Maciej :!: biggrin.gif
Goldi69-PL-
Powywalaj te latajace napisy a i wylacznik tej muzy by sie przydal.

Nie dlugo powstanie stronka Golden Duck'ów.
Juz mam karte TV, kabelki do zrzucania obrazu z TV dzis jade po szybszy procek i mysle ze do konca Kwietnia bedzie juz stronka gotowa smile.gif
Flaha
Spoko goldi tylko ten napis "the best polish Halo clan" troszke niektorych drażni (mi to osobiscie wisi, ze sie uważacie za lepszych od nas biggrin.gif ) więc moze sobie dacie z tym spokoj i napiszecie cos w stylu "jeden z 2 najlepszych klanów w Polsce" tongue.gif A tak pozatym to odezwij sie na GG 1043285 to pogadamy o buttonach na naszych stronach biggrin.gif Peace :!:
Raptor
Nie dlugo powstanie stronka Golden Duck'ów.

Przydalaby sie chociaz jakas prowizorka na dzien dobry smile.gif.
Juz mam karte TV, kabelki do zrzucania obrazu z TV dzis jade po szybszy procek i mysle ze do konca Kwietnia bedzie juz stronka gotowa smile.gif

Ze tak spytam, jaka i za ile? smile.gif Zamawiam jako pierwszy jaki kolwiek mecz nagrany smile.gif - chce zobaczyc po prostu jakosc smile.gif. Bo filmowanie kamera jednak ma wiele wad... sad.gif.
Goldi69-PL-
Jeszcze grafiki nie zrobilem ale widze ze jestem juz zaleniwy a i czasu juz tyle co kiedys nie mam wiec raczej przerobie jakas stara stronke.

Karta zwykly PixelView Pro za 84zl (allegro) juz zrzucalem jakosc ok tylko lipa byla bo mi po ok 10sek klatki zaczynal gubic (PIII 700) ale juz mam Celerona 2,4 wiec powinno byc troche lepiej.
Tylko jeszce musze poinstalowac wszystko. Jak jakims cudem uda mi sie dotrzec do Kietrza to dostaniesz plytke i oblukasz.
Raptor
tylko lipa byla bo mi po ok 10sek klatki zaczynal gubic (PIII 700) ale juz mam Celerona 2,4 wiec powinno byc troche lepiej.
Tylko jeszce musze poinstalowac wszystko.

Hmm... a na 1466 daloby to rade bez gubienia klatek? wink.gif
Jak jakims cudem uda mi sie dotrzec do Kietrza to dostaniesz plytke i oblukasz.

Nie jakims cudem, tylko po prostu dotrzec tongue.gif 4v4 czeka... tongue.gif
Goldi69-PL-
tylko lipa byla bo mi po ok 10sek klatki zaczynal gubic (PIII 700) ale juz mam Celerona 2,4 wiec powinno byc troche lepiej.
Tylko jeszce musze poinstalowac wszystko.

Hmm... a na 1466 daloby to rade bez gubienia klatek? wink.gif
Jak jakims cudem uda mi sie dotrzec do Kietrza to dostaniesz plytke i oblukasz.

Nie jakims cudem, tylko po prostu dotrzec tongue.gif 4v4 czeka... tongue.gif

Zalezy jaki procek jak jakis AMD to kiepsko jak PIV to spox (mysle ze na starej 700 tez by dalo rade ale mialem za bardzo zasmiecony komp) a i Nagrywarke DVD kupilem to i po to lepszy procek potrzebowalem.

A Kietrz to juz jest tylko i wylacznie od DaXa uzalezniony (kiepsko u niego z kasa) a sam pociagiem na samo 1vs1 to mi sie nie widzi sad.gif
JuanMag
Jak ma cienko z kasa, to jako teamowy kolezka pozycz mu cash napewno Ci odda, szkoda by bylo jakbyscie nie przyjechali sad.gif
Raptor
Jak ma cienko z kasa, to jako teamowy kolezka pozycz mu cash napewno Ci odda, szkoda by bylo jakbyscie nie przyjechali sad.gif

Dokladnie. Jak mozesz to czemu nie pozyczyc kumplowi na jakis czas? 4v4 czeka... wink.gif.
Raptor
No, nareszcie jakis mecz Teamowy/klanowy z prawdziwego zdazenia sie odbyl [wielkie dzieki dla calego -GLD- za wspolna gre!]. Wielka szkoda, ze nie doszlo do skutku spotkanie z G|D... :?
Oto fotka z wynikiem:
PDT vs -GLD- on Rat Race [Team Slayer, No Radar, 10sec respawn] (50:32)

Filmik znajdziecie tutaj (57mb).
Milego ogladania.
Moje osobiste odczucia odnosnie -GLD-... oni sa naprawde bardzo dobrzy.
-GLD-Uzny
Szkoda wyniku... mogło być o wiele lepiej :? Nastepnym razem sie odgryziemy :wink:
siwy
Nastepnym razem sie odgryziemy  :wink:

Czyli przyjedziecie do wawy question.gif :wink:
FiL4
Mam pytanie - w jakim teamie/klanie jest Pan Simba? Moze ktos wie? :roll:

ps. Slyszalem, ze jest dobry cool.gif
Simba
Ja wiem. W zadnym.
siwy
A Hakuna Matata question.gif 8O
Chyba sie nie wypierasz question.gif :!: icon_evil.gif
Simba
Jaaa? Hakuna Matata to byl Fil+ PIH
siwy
Ale Fil porzucił PIHa... :? , słyszałem że teraz Hakuna Matata to jest Simba i Ein2 8O
Simba
To chyba zle slyszales :>
FiL4
Jaaa?

Tak, Ty jestes podobno dobry! Slyszalem nawet, ze wygrales pierwszy polski turniej Halo gdzies ponad rok temu (takie plotki chodza).

Hakuna Matata to byl  Fil+ PIH

Hakuna byla i sie zmyla (a raczej Pih sie zmyl) :?
siwy
Mam wiarygodne źródło... cool.gif Nie wykręcisz sie... icon_twisted.gif
FiL4
Siwy przekupil Malego Lola dwoma snickersami - nie sluchaj go :oops:
Simba
Tak, Ty jestes podobno dobry! Slyszalem nawet, ze wygrales pierwszy polski turniej Halo gdzies ponad rok temu (takie plotki chodza).

E tam, taki 10000% nubs nol pros turniej to sie nie liczy wink.gif

Hakuna byla i sie zmyla (a raczej Pih sie zmyl)  

A dlaczego PIH sie zmyl? confused.gif
Simba
Mam wiarygodne źródło...  8)  Nie wykręcisz sie...  :twisted:

Jakie? ;>
siwy
Siwy przekupil Malego Lola dwoma snickersami - nie sluchaj go :oops:

Fil zdradze Ci ze złego informatora posiadasz... icon_twisted.gif
A simba niech sobie już lepiej adwokata szuka za wypiaranie sie Hakuna Matata icon_evil.gif , Ein2 cie załatwi... icon_twisted.gif
FiL4
E tam, taki 10000% nubs nol pros turniej to sie nie liczy wink.gif

Trudno sie z Panem nie zgodzic. Bunch of n00bs = Extreme2003 i w koncu prawda wyszla na jaw 8O

A dlaczego PIH sie zmyl? confused.gif

Bylo kilka powodow:
- zapomnial sie wczesniej umyc
- reprezentowal dosc konserwatywne poglady na temat Halo, ja jestem raczej liberalem
- w Vol4 zaliczyl niezlego "strike'a" w postaci 7 przegranych meczow z rzedzu (zalamka, n00b)
- sprawy prywatne miedzy nami - chcial byc Pumba :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.