Napisze moze o tej grze ja (fil bedzie happy

).
Krotka zabawa (opisanych tylko 3 mecze z wielu) PAYOT (od wieczora do bialego rana

)

.
Game 01. 3v3 CTF - Battle Creek:
Raptor, FIL4 & Pops vs TAM, RedDemon & Dark (foto)
Jesli mnie pamiec nie myli gralismy na BC. Gra byla w miare krotka i szybka (fil swoja stala miejscowka) a ja z Popsem po flage - widac po liczbcie fragow

.
Game 02. 3v3 CTF - Longest:
Raptor, FIL4 & Tam vs Pops, Benny & Dark (foto)
Tutaj byla wyjatkowo ladna praca zespolowa (fil jak zwykle w swoim zywiole - zabijanie przeciwnikow), ja cichaczem podpierdzielanie przeciwnikowi flagi (sie udawalo

) plus dobra obrona wlasnej flagi, Tam swietna gra (widac po fragach) i flagi - najbardziej elastyczny

. Gra nie byla za dluga - full domination

.
Game 03. 3v3 CTF - Hang'em High:
Raptor, FIL4 & Pops (podobno ktos inny gral pod jego nickiem - fil popraw mnie
) vs Tam, RedDemon & Dark (no foto - nie zdazylem cyknac).
Ze tak powiem JA PIERDZ,IELE :!: Walka naprawde wyjatkowo zacieta, gralismy przeszlo 1h20min, niestety druzyna przeciwna miala 2ch (pipi)ch snajperow ktorzy umozliwili wielokrotnie zdobycie naszej flagi przez Tama. Dla nas jedna flage zdobyl FIL4, mi pare razy udalo sie przejsc polowe drogi (2 razy juz przed nasza wlasna flaga dobijali mnie

) i raz przykwasilem strasznie (delay

) nie mogac 3x wskoczyc na glupi slupek aby wskoczyc i zaliczyc pkt

- nawet nie wiecie jak sie wscieklem

. Koniec, koncem mecz zakonczyl sie jak juz wspominalem po ponad 1h20min wynikiem 5:1 dla druzyny przeciwnej. Bardzo zaluje, ze nie zdazylem zrobic fotki bo fragi liczylo sie w setkach

.
GG dla calego PAYOT!
Dzis troche potrenowalismy u Juana na hoscie (Ja, Juan, JaCoR, Osa i Osa Jr.):
Fotke znajdziecie
tutaj
Gralismy na Dammy

Mecz dosc wyrownany. A o reszcie juz pisalem w temacie o kietrzu (nawet mi sie przeklejac nie chce

). GG Guys i THX za trening!