Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Tak sie bawi elita ;)
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
marshall
Tu kilka fotek z rozgrywanych meczy biggrin.gif

http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...razki/walka.jpg

http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...azki/walka2.jpg

http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...azki/walka3.jpg

http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...azki/walka4.jpg

Te fotki robilem aparatem w telefonie wiec ich jakosc nie jest najlepsza :?

http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...Fil%20rape1.jpg

http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...tle%20creek.JPG --->druzyna Dje The Kinga, ktory wygral Halo Game Tournament - tak w dupe dostala

Narazie to wszystko mam nadzieje ze niektorzy sie nawroca i sprobuja swoich sil online smile.gif
PS.Te moje wyniki nie swiadcza ze jestem taki dobry,mialem tylko dobry dzien naprawde biggrin.gif
JuanMag
lol Marshall , normalnie mnie zadziwiasz fil przeczuwal ze wrzucisz takie FOTKI wink.gif biggrin.gif
marshall
Pojedynek tytanow smile.gif (oczywiscie nie o mnie mowa,ja bylem statysta)
http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...ki/40KJ0045.jpg
siwy
Marshall nie przesadzaj laugh.gif , mielismy farta z juanem smile.gif wystarczy popatrzec na wyniki z począdku tematu....
Raptor
No ten tego... ja wam pokaze tutaj, ze fil nie zawsze wygrywa wink.gif
Gralismy u siwego FFA wink.gif fotka z wynikiem tutaj
ofkorz to bylo juz jakis czas temu wink.gif
marshall
Team Slayer
marshall&siwy kontra Juanmag&Jacor

Pierwszy mecz:Wins:marshall&siwy
http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr.../Teamslayer.jpg

Drugi mecz:Wins:marshall&siwy
http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...Teamslayer1.jpg

Trzeci mecz:Wins:Juanmag&Jacor
http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...Teamslayer2.jpg

Ten mecz to mistrzostwo smile.gif dawno nie bylo tak zacietego pojedynku icon_twisted.gif
GG ALL biggrin.gif
siwy
2vs2 Team Slayer

Siwy chyba wiedzial kiedy zrezygnowac wiec musielismy zakonczyc mecze,bo Fil&Pih zaczynali sie zgrywac (dawno nie grali ze soba w team-ie)bo w ostatnich meczach niestety pokazywali gdzie nasze miejsce w szeregu  :?

Nie tylko ja wiedziałem kiedy zrezygnować marshall :wink: .
To były naprawde GG tongue.gif
marshall
O to nastepne meczyki z nowymi twarzami biggrin.gif Coraz wiecej osob dolacza do gry z czego sie ciesze wink.gif
Dwa razy Chilli Out:...
/
http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...ki/my&siwy2.jpg

http://marshall82.w.interia.pl/szablon_obr...ki/my&siwy3.jpg

PS.Siwy to nie bylo ukartowane ze ja jestem na 1 miejscu ale innych nie mam z tych meczow zabraklo mi miejsca w tel.musze stare zdjecia wyrzucic biggrin.gif
FiL4

No ładnie, w końcu doczekaliśmy się Marshall'a wygrywającego FFA na swoim hoscie nawet z udziałem takich gwiazd jak lider SmeRf KlaUnu aka Siwy smile.gif , za "czasów" używania przez Ciebie tylko assaulta na Hang Em to byłoby nie do pomyślenia :roll: (osławiona porażka z USA własnie na HH, 3vs3 TS m. in. z moim udziałem icon_evil.gif), "wyrobiłeś się". cool.gif
marshall
A ty ile bedziesz mi wypominal te HH biggrin.gif to byly poczatki mojego grania online w Halo,teraz mysle ze bysmy im d.o.j.e.b.a.l.i icon_twisted.gif
Niedlugo zrobie update fotek z nowych meczy, jest tego sporo i niezle statsy, jak twoje 97 fragow na BG zmodyfikowanej 3vs4 z ziomolami siwego biggrin.gif PAMIETASZ question.gif icon_twisted.gif
FiL4
Jakbym mógł zapomnieć o takim meczu :!: question.gif :roll:. Murzyni Siwego roxxx :!:

a tak btw ->
3 vs 3 - 2 girls (Aga i Ania) & 1 PRO vs -SK- clan_Wizard cool.gif
[img]http://prgk.xtina.pl/temp/2%20girls%20&%201%20PRO%20vs%20-SK-%20clan.jpeg[/img]
marshall
Ej a co to za kolezanki biggrin.gif Moze poznal bys co :wink: (fajne?) biggrin.gif
FiL4
Jezeli mowisz o Ich urodzie to jest ona wprost odwrotnie proporcjonalna do wynikow osiagnietych na fotce :wink:
siwy
Jezeli chodzi Ci o \"urode\" to jest ona wprost odwrotnie proporcjonalna do wynikow z fotki :wink:

FIL dał mi zdjęcia, o dziwno trochę dziwne ujęcie :roll: (FIL wie o co chodzi :wink: ), ale z tego co widziałem mogę potwierdzić literki Fila :wink: laugh.gif .
marshall
To dlaczego ja jeszcze go nie mam ??? biggrin.gif Ogloszenia matrymonialne sle a tu kolega nawet slowa nie powie ze fajne kolezanki do domu zaprasza :? biggrin.gif
JaCoR
Ej a co to za kolezanki  :D Moze poznal bys co  :wink: (fajne?) biggrin.gif

Ja tez chcialem zeby fil mnie z nimi zapoznal ale jakos on nie bardzo pali sie do tego. sad.gif przesłał zdjecie i mysli ze wystarczy :.
FIL JEZUS KAZAŁ SIE DZIELIC laugh.gif laugh.gif :!: :!: :!:
Raptor
A mnie ciekawi czemu tylko same 'tylki' fil obcykal wink.gif - chyba, ze to ja jakies wersje specialne dostalem wink.gif.
siwy
Własnie ja tą samą fote dostałem laugh.gif , chciałem jakąs "normalną" to nie dostałem, ciekawe czemu :wink:
Raptor
Własnie ja tą samą fote dostałem laugh.gif , chciałem jakąs \"normalną\" to nie dostałem, ciekawe czemu :wink:

Wiesz... rozni ludzie, rozne potrzeby i rozne zboczenia maja wink.gif
JaCoR
Na tych co ja dostalem fajnie nogi widac laugh.gif
Jędrek
Na tych co ja dostalem fajnie nogi widac laugh.gif

Ty tam cokolwiek widzisz? wink.gif
JaCoR
Ty tam cokolwiek widzisz? wink.gif

No widze tylko nogi niestety nie widac co jest miedzy nimi laugh.gif
Jędrek
:oops:
marshall
Raptor&Cegla and marshall

2vs1

Chilli Out

Ciezki mecz, mysle ze jeden z moich lepszych :wink:
Raptor
TV 16cali panorama - dla porownania przylozony pad wink.gif

Wynik Team Slayera [bardzo ciekawy wink.gif] na hoscie marshalla:

Prawda taka, ze z cegla w(pipi)lismy to 2v1 [pomijam lekkie lagi] wink.gif. No Offence, ale ci sie po prostu poszczescilo wink.gif. No sam przyznasz, ze tragicznie zagralismy tongue.gif. Wystarczy popatrzec chociazby na moja liczbe deathsow wink.gif.

Jak juz jestemy przy pokazywaniu jak nam idzie to wink.gif
marshall
16 cali nie przeszkodzilo wam roz.je.bac nas jak leszczy :wink: Nie mi sie poszczescilo tylko wy daliscie (pipi) biggrin.gif Ja to wykorzystalem i wynik mowi sam za siebie, wiec na turnieju w Kietrzu musicie sie lepiej starac icon_twisted.gif Jesli o lagi chodzi to mysle ze nie bylo tak zle ping byl w normie (60) u Juana gralem bylo troche ponad 100 i gralo sie niezle. Wiec chlopaki bierzcie sie do roboty, bo turniej juz niedlugo biggrin.gif
Raptor
16 cali nie przeszkodzilo wam roz.je.bac nas jak leszczy :wink:

Po prostu pozadnie w miare zagralismy poruszajac sie z sensem, ale naprawde bylo ciezko pomimo tego - zagraj sobie na 16calowym panoramicznym tv na splicie - powodzenia. Ja to bym sie wstydzil tego TS'a... tongue.gif przegrac do 51 wink.gif
Nie mi sie poszczescilo tylko wy daliscie (pipi)  :D Ja to wykorzystalem i wynik mowi sam za siebie,

Owszem, nasza gra byla wtedy na maxa chaotyczna i 'odpuszczalska'. Miales duzo szczescia wielokrotnie, ale owszem dobrze wykorzystales - po prostu ci sie udalo tym razem wink.gif. Taki jest jak ktos fatalnie na maxa zagra, a komus dobrze pojdzie przy odrobinie szczescia wink.gif.
wiec na turnieju w Kietrzu musicie sie lepiej starac  :twisted:

Jak ciebie nie bedzie to po co? wink.gif
Jesli o lagi chodzi to mysle ze nie bylo tak zle ping byl w normie (60) u Juana gralem bylo troche ponad 100 i gralo sie niezle.

Jest to zawsze jakas przewaga wink.gif. Juz nie przesadzaj ze ponad 100 i gralo sie niezle... mr. Andersen wink.gif.
Wiec chlopaki bierzcie sie do roboty bo turniej juz niedlugo biggrin.gif

Ja moge bez rozgrzewki tongue.gif
marshall
Majac tak duza przewage, siedzac kolo siebie nie dac sobie rady z one player to naprawde wstyd, masz racje biggrin.gif Niestety nie bede mial okazji dac wam lekcji bo bede w Polsce dopiero 7.04 :? Juan potwierdzi, bo sam jeszcze mi pisal czy jestem pewny zaczynac ta gre :wink: Po drugie siostra ma Andersson wiec nie myl nazwisk na przyszlosc biggrin.gif
Raptor
Szczerze... to dla mnie sie troche zbyt podniecasz ta przegrana? tongue.gif Kto by sie cieszyl z przegranej wink.gif. Ale nawet z Filem wygrasz jak bedzie sie opierdzialal i wyjatkowo nie bedzie mu szlo [a nawet jak bedzie srednio gral - wiem bo z nim raz wygralem pol roku temu tongue.gif]. Ale przyznaje - zagralismy wrecz fatalnie [zwlaszcza ja]. Raz na wozie, a raz pod wozem tongue.gif.
Z tym nazwskiem... to trafilem LOL ? tongue.gif [chodzilo mi bardziej o Andersena tongue.gif].
marshall
W pewnym stopniu pewnie ze sie podniecal przeciez nie przegralem z byle kim biggrin.gif Wkleilem fotke do tematu ktory sam zalozylem - proste, trzeba odswiezac stare smieci icon_twisted.gif Odpisales, wywiazala sie dyskusja, mysle ze to ty troche zle podchodzisz do tematu, zawsze u ciebie znajdzie sie jakies "ale" jak przegrasz (dla mnie to byla wasza przegrana) wiem ze raz na wozie raz pod wozem, ale moim zdaniem (nie miej za zle) ten team jest kiepski. Jeszcze troche wam brakuje, bedac w TDT (imo) najlepszej 4 w Polsce trzeba zawsze byc na najwyzszym poziomie :wink:

PS. Niestety bajkopisarzem nie jestem :?
Raptor
Jak grasz ze soba raz na pol roku to sie dziw...
Nie martw sie, do piet mi nie dorastasz wink.gif [joke]. A win is a win. Rowniez powinienes brac pod uwage ze to XBC, nie LAN + to ze cegla 2gi raz w zyciu gral po sieci w halo [wiec i tak mu dobrze poszlo]. Jak Ja & Cegla jestesmy kiepscy to reszta [od 3ciego miejsca] to zenada twoim zdaniem? [wlaczajac ciebie badz co badz]. Nie kazdy mecz zawsze wygrasz - Fil tu jest swietnym przykladem.
marshall
Wiec jesli Cegla drugi raz gral na sieci to dowodzi ze niestety nie dajesz sobie rady takze ty :? Nie pierwszy raz gramy ze soba biggrin.gif Fotki robie z kazdego meczu wiec wiem jak na nich wypadasz :? Ale ty i tak swoje wiesz i nie dasz za wygrana smile.gif

PS. Potraktuj to jako przyjacielska klotnie biggrin.gif kolezko bo widze nerwy cie ponosza icon_twisted.gif
Cegla
Moze ja wypowiem sie tak

My:

- Telewizor, ktroy mozna zakryc dwoma dloniami
- Przyciecia pod czas walki, ktore troche przeszkadzaly
- Ja prawie w ogole nie umiem grac z opoznieniami wiec pistolet byl bezuzyteczny
- Dalismy troche (pipi) w porownaniu do poprzedniego meczu
- Przeciez i tak wygralismy wiec o co chodzi...
- Bylismy nie na swoim hoscie

Marshall:

- Poprostu dobrze zagral i mowie to z pokora bo taka prawda, chyba nie ma co sie klocic, ze mial szczescie czy cos, bo rownie dobrze moze powiedziec, ze my wtedy mielismy szczescie. GG Marshall.

That's all
FiL4
Be quiet my practice newbs! cool.gif
Raptor
Napisze moze o tej grze ja (fil bedzie happy wink.gif).
Krotka zabawa (opisanych tylko 3 mecze z wielu) PAYOT (od wieczora do bialego rana biggrin.gif) smile.gif.
Game 01. 3v3 CTF - Battle Creek:
arrow.gif Raptor, FIL4 & Pops vs TAM, RedDemon & Dark (foto)
Jesli mnie pamiec nie myli gralismy na BC. Gra byla w miare krotka i szybka (fil swoja stala miejscowka) a ja z Popsem po flage - widac po liczbcie fragow wink.gif.

Game 02. 3v3 CTF - Longest:
arrow.gif Raptor, FIL4 & Tam vs Pops, Benny & Dark (foto)
Tutaj byla wyjatkowo ladna praca zespolowa (fil jak zwykle w swoim zywiole - zabijanie przeciwnikow), ja cichaczem podpierdzielanie przeciwnikowi flagi (sie udawalo tongue.gif) plus dobra obrona wlasnej flagi, Tam swietna gra (widac po fragach) i flagi - najbardziej elastyczny wink.gif. Gra nie byla za dluga - full domination wink.gif.

Game 03. 3v3 CTF - Hang'em High:
arrow.gif Raptor, FIL4 & Pops (podobno ktos inny gral pod jego nickiem - fil popraw mnie tongue.gif) vs Tam, RedDemon & Dark (no foto - nie zdazylem cyknac).
Ze tak powiem JA PIERDZ,IELE :!: Walka naprawde wyjatkowo zacieta, gralismy przeszlo 1h20min, niestety druzyna przeciwna miala 2ch (pipi)ch snajperow ktorzy umozliwili wielokrotnie zdobycie naszej flagi przez Tama. Dla nas jedna flage zdobyl FIL4, mi pare razy udalo sie przejsc polowe drogi (2 razy juz przed nasza wlasna flaga dobijali mnie confused.gif) i raz przykwasilem strasznie (delay confused.gif) nie mogac 3x wskoczyc na glupi slupek aby wskoczyc i zaliczyc pkt confused.gif - nawet nie wiecie jak sie wscieklem wink.gif. Koniec, koncem mecz zakonczyl sie jak juz wspominalem po ponad 1h20min wynikiem 5:1 dla druzyny przeciwnej. Bardzo zaluje, ze nie zdazylem zrobic fotki bo fragi liczylo sie w setkach smile.gif.
GG dla calego PAYOT! smile.gif

Dzis troche potrenowalismy u Juana na hoscie (Ja, Juan, JaCoR, Osa i Osa Jr.):
Fotke znajdziecie tutaj wink.gif
Gralismy na Dammy smile.gif Mecz dosc wyrownany. A o reszcie juz pisalem w temacie o kietrzu (nawet mi sie przeklejac nie chce wink.gif). GG Guys i THX za trening! smile.gif
Raptor
Dzis zagralem sobie chwilke z nutte na jego serwie 2v2 oddball wink.gif
Gralismy na troche duzej mapce (goscie chcieli ja i jeszcze bez indicatora - sami chcieli tongue.gif) - damnation.

Rowniez zagralismy standardowego OB na chillout - wynik byl podobny wink.gif.
Ofcorz podlapalem 'ciekawy' pomysl fila na nick'a wink.gif.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.