Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubiona bron w Halo!
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2
artb1
BRONI BRONIE HALO I TYLKO HALO
Kazdy znajdzie cos dla siebie!! icon_twisted.gif
Cegla
Ostanio polubilem plasma rifle - wczesniej nie docenialem tej borni...
Ryo-San
Ja tam kocham SHOTGUNA M90.
Ölschmitz
Ja tez shotguna, ale lubię pistolet (ten zwykly) tez.
artb1
No bo plasma rifle to dobra broni ale mi najlepiej sie podobaja:
PISTOLET LUDZI I KARABIN PLASMOWY icon_twisted.gif
marshall
Ja uzywam najczescie Pistoletu, jedna z najlepszych broni smile.gif Obecnie trenuje celnosc ze snajperki icon_twisted.gif (narazie tak sobie idzie) :?
Flaha
Moją ulubioną bronią jest Sniper icon_twisted.gif ale, że na kazdej mapie sie nieda nim grac to ruwnierz pistolet rules!!!
siwy
Ja tam najbardziej cenie Pistoleta, który sprawdza sie w kazdej sytuacji zarówno z bliska jak i daleka, ale najbardziej lubie strzelać z
plasma rifle (można ładnie z kolby dobijać laugh.gif)
dee
Shotgunek.Jest wspaniały.Długi czas przeładowywania skutecznie szarpie nerwy i dodaje rozgrywce smaczku.Nie ma to jak wypalić jakiemuś bałwanowi w buźkę z odległości kroku.
WooKIE
Jak wyżej - Shotgun. smile.gif Jatka nieprzeciętna, ciała latają jak szmaty... icon_twisted.gif
-Sora-
M90 Shotgun-Human wystarczy że ktoś nasunie się na lufe i już ma wyrok śmierci ;)
Ck_Grisza
Ja najbardziej lubię pistolecik.... Jest naprawdę dobry
Raptor
Moje ulubione to 1) human pistol + 2) plasma rifle smile.gif
Jędrek
Po Halo vol 2 polubilem Pistol-Human. I to jest moja ulubiona bron smile.gif
maciek88
Pistol Human i Shotgun.
Walo
M90 Shotgun-Human to jest to
lolo99
A ja tam se lubie z assaulta postrzelać smile.gif
FiL4
Jak dla mnie numerem jeden są zwykłe granaty - czyli M9 HE-DP Grenade-Human, nieraz można nimi zdziałać cuda (szczególnie jak się potrafi je rzucać z bardzo dużym wyprzedzeniem).
CichyGrzmot
Pistolet to potęga 3 celne strzały (2 w korpus 1 w łep :wink: ) i po Cia cool.gif
artb1
Pistolet to potęga 3 celne strzały (2 w korpus 1 w łep :wink: ) i po Cia cool.gif

ej bobek nalezysz do klanu czy cos?
question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif question.gif
marshall
Tylko najpierw musisz trafic tak jak piszesz,wyprobuj ten sposob na Filu/juanie/Siwym/i paru innych biggrin.gif
artb1
Tylko najpierw musisz trafic tak jak piszesz,wyprobuj ten sposob na Filu/juanie/Siwym/i paru innych biggrin.gif

PRAWDE Marshall ci mówi !!! bo ja juz próbowalem !!
AkUz
Hehe no właśnie to wcale nie jest takie proste...
Uzny
M6D Pistol, M90 Shotgun,granaciki wink.gif
CichyGrzmot
Mashall napisał: Tylko najpierw musisz trafic tak jak piszesz,wyprobuj ten sposob na Filu/juanie/Siwym/i paru innych

Nie mówie o umiejętnościach gracza, tylko o możliwościach broni.
Fil i paru innych tak potrafi.
Ozi
"Kocham" Needlera. Na "Legendery" to zdecydowanie najlepsza broń - nie dział tylko na tych pedziów z tarczami. smile.gif

No i granaty. Klasa sama dla siebie. Właśnie za granaty kocham Halo. biggrin.gif
FiL4
\"Kocham\" Needlera.

Akurat w multiplayerze to NAJGORSZA broń ze wszystkich możliwych :oops:
Ölschmitz
ostatnio deceniłem granaty.
była taka sytuacja, ktora mnie nawet rozbawiła. otoz gralem z jakims kolesiem, a ten wbiegl po drabinie w taka małą "jamę" w górze (level Battle Creek, tam gdzie jest snajperka). Jak juz był na górze, to rzuciłem mu tam granat, a po chwili koleś wyleciał stamtąd z hukiem i przeleciał chyba cały etap biggrin.gif
R_L_S_
Plasma Rifle i Shotgun.
Raptor
\"Kocham\" Needlera.

Ale tutaj mowimy o ulubionej tongue.gif i Ozi pisal o Single. Needler jest najlepszy na te male (pipi) co zaczynaja cie masowo atakowac na reszte jak dla mnie sux wink.gif.
Cegla
jadyna zaleta needlera to chyba zaprojektowanie smile.gif na nic nie jest dobry jak dla mnie.. .
JaCoR
Podstawa to pistol human, moze tez byc shotgun i oczywiscie granaty biggrin.gif biggrin.gif
Ozi
\"Kocham\" Needlera.

Tego akurat nie kwestionuję. smile.gif

Ale w singlu się sprawdza. Mimo wszystko.
Flaha
SNIPER
[size=12][/size]to potęga
JuanMag
SNIPER
[size=12][/size]to potęga

Tak, potega ale tylko wtedy jezeli ktos naprawde umie sie nia poslugiwac wie kiedy i jak , bo to jest jednak zdradliwa bron , jak nie zabijesz kolesia 1-2 strzalami to po Tobie. Ja snajperke zaczalem uzywac od niedawna :oops: i mysle ze to przychodzi z czasem trzeba do niej dojrzec , zeby poslugiwac sie nia jak nalezy :!:.bo nie sztuka jest kolesia zdjac na BG z duzej odleglosci , zagraj na Chilout (FFA-TS) lub DERELICT i utrzymaj sie przy zyciu arrow.gif tu juz troche trudniej wink.gif
Klimas5
Plasma Rifle smile.gif No i czasem snajperka laugh.gif
sterna
Pistol dobry z bliska a i nie rzadko z dystansu lepiej mi idzie niz snajperka biggrin.gif
PIH
Na większości plansz najużyteczniejszą bronia z reguły okazuje się pistol, jednak kombo pistol+zwykłe granaty wykorzystane w odpowiedni sposoób daje zawsze gwarancję wielu fragów...
Anonymous
Assalut Rifle to bron wszechczasow pifpaf.gif
AkUz
Ja tam ze snajperką na razie sobie nie radze, ale z pistolem jest coraz lepiej. Trening czyni mistrza cool.gif
siwy
Assalut Rifle to bron wszechczasow pifpaf.gif

8O Chyba żartujesz.... 8O
Dlugi
Moja ulubiona bronia jest needler. normalnie needler rulez ;]
AkUz

Eee laugh.gif
_CrasH_
Pistol Human
Goldi69-PL-
Wlasnie nadzialem sie na stronke na ktorej sa materialy opublikowane przed wydaniem halo, oblukajcie te bronie i pojazdy:
http://www.free.of.pl/h/halo/html/bronie.htm

Niezla opcja Harpun smile.gif scorpion w halo
tk

hmmm .....

Jak dla mnie Human pistol nie ma sobie równych.
FiL4
hmmm .....

TekA mam nadzieje, ze zdolales zauwazyc ironiczny charakter wypowiedzi Simby? :wink:
Dlugi = Polska Czolowka Halo cool.gif
vfk
For real!. Jak to mawiał Ali G. Jak bardzo się cieszyliście jak widzieliście bardzo podobny samochód (jak nie identyczny) do Warthoga? Okazuje się, że w Halo nie wszystko jest zmyślone. Ponoć agenci SAS używają snajperki takiej jak w Halo. Nie wierzycie?
Enjoy wink.gif
a TUTAJ wiekszy obrazek biggrin.gif
Simba
łał biggrin.gif
_Bobek_
1.Pistol Human i granaciki biggrin.gif
2.sniper rifle
3.shotgun
4.rocket launcher
5.plasma-rifle
6.assault rifle i needler'a nie uzywam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.