Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pojazdy z HALO
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
artb1
MI sie najbardziej podoba Ghost jest szybki i zabujczy!!! biggrin.gif

asthanos.gif asthanos.gif a wasze ? asthanos.gif asthanos.gif
Ryo-San
scorpion robi niezly roz(pipi)el, dlatego stawiam na niego icon_twisted.gif
Ölschmitz
warthog jest klimatyczny (świetne sie rzuca na zakretach), lubię tez Banshee bo mozna latac ;p
artb1
warthog jest klimatyczny (świetne sie rzuca na zakretach), lubię tez Banshee bo mozna latac ;p

Ale Banshee nie ma jest tylko na Misje!
siwy
Jak dla mnie najlepszy jest Warthog, swietnie sprawdza sie w CTF na BG, ma niesamowicie opracowaną fizyke i model jazdy, większość racerow moze sie wstydzić przy Warthogu laugh.gif
WooKIE
Warthog rządzi... biggrin.gif Lubie tą furą się bujać... biggrin.gif
Jędrek
Warthog rzadzi na calej lini... Nadaje sie do kazdego typu gry.
-Sora-
Warthog + wjazd w baze obcych to po prostu kocham icon_twisted.gif
Walo
Ghost - ma spox wygląd (wg.mnie) i to kopnięcie icon_twisted.gif I LOVE Ghost laugh.gif
artb1
Jednak zmienilem zdanie, warthog jest super icon_twisted.gif
Uzny
Ghost zdecydowanie (bardzo sie przydaje i na BG jak i na SW, ale to tylko do znalezienia odp pozycji...wink.gif) Warhlak też conieco potrafi... biggrin.gif
FiL4
Kiedyś kochałem Warthog'a arrow.gif póżniej Ghost'a, ale obecnie arrow.gif najbardziej jara mnie "lamerski" Scorpion. Czemu ?
Nie ma chyba nic lepszego jak robienie nim "mayhemu" na respawnach na Blood Gulch - szczególnie jak się gra 3vs3 / 4vs4 Team Slayer - tank wtedy przy odrobinie szczęscia i dobrej taktyce zespołowej potrafi nabić masę łatwych fragów (nawet z najlepszymi graczami). :wink:
R_L_S_
Ghost- fachowa sprawa.
Bartez
Ghost ma powera... Gdyby tylko nie lecial jak kloda po wyskoku z jakiejs gorki, to chyba bym sobie takiego kupil biggrin.gif. A jeszcze jak dobrze bedziesz manewrowal to Cie nie ustrzela. To lubie :!:
Klimas5
Ghost i Scorpion :!:
sterna
Ghost - ma od frontu pancerz dzięki czemu ciezej go trafic w multi biggrin.gif
Anonymous
Nie ma to jak Warthog pifpaf.gif
FiL4
Early concept sketch of the Covenant Shadow
tk
Early concept sketch of the Covenant Shadow

Ekhmmm ... to ma byc w dwójce ???? 8O 8O 8O
Jędrek
Pojazd jest naprawde fajny. Juz to widze w akcji!!! Zastanawia mnie tylko fizyka...
Mr_SPYDER
Moim zdaniem ten pojazd jest bardzo podobny do warthoga!!! :wink:
tk
Pojazd jest naprawde fajny. Juz to widze w akcji!!! Zastanawia mnie tylko fizyka...

Pewnie bedzia latal jak Ghost ..... ale fajnie by było gdyby zrobili jakąs " maszyne człapiąca " obcych ... coś ala ich wieżyczka z singla tylko , żę z nogami biggrin.gif
_Bobek_
Warthog wymiata icon_twisted.gif co prawda ghost tez jest (pipi)sty.
-GLD-Uzny
Warthog wymiata icon_twisted.gif co prawda ghost tez jest (pipi)sty.

Oj prawda :!: Ostatnia akcja z Warhlakiem zarządziła icon_twisted.gif Pomiot :wink:
CichyGrzmot
Warthog rządzi na całej lini. Ogólnie sterowanie pojazdami wymiata.
look
Warthog rządzi na całej lini. Ogólnie sterowanie pojazdami wymiata.

Całkowicie zgadzam sie z przedmówcą :!: smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.