ja mysle ze odwalili kawal dobej roboty
siwy, FIL4, juan, raptor, marshal, jestescie
The Besciaki
BO TO FORUM JEST SUPER :mrgreen:
gowniany przez o z kreska :roll:
Anonymous
22 01 2004, 21:59
Moim zdaniem super :!:
Uważam że jest bardzo dobre !!!
Uwazam, ze forum jest na dobry-, nie jest rewelacyjne ani nie jest zle. Jeszcze troche malo ludzi je odwiedza, powoli sie rozkreca. Jak dla mnie dobry poczatek. Zobaczymy jak bedzie sie rozwijalo

- to wszystko glownie od was zalezy i kolejnych osob pojawiajacych sie tutaj

.
marshall
22 01 2004, 22:53
Rozkreci sie zobaczysz coraz wiecej osob nie grajacych wczesniej deklaruje ze zacznie

co mnie bardzo cieszy (swieze miecho) :wink: A nie dlugo jakby nie patrzec wychodzi Halo2 to dopiero sie zacznie tu kotlowac
Nie ma co na sile pisac bez zadnego sensu i zakladac byle jakie tematy,wszystko przyjdzie z czasem
Rozkreci sie zobaczysz coraz wiecej osob nie grajacych wczesniej deklaruje ze zacznie :D co mnie bardzo cieszy (swieze miecho) :wink: A nie dlugo jakby nie patrzec wychodzi Halo2 to dopiero sie zacznie tu kotlowac :twisted:
Nie ma co na sile pisac bez zadnego sensu i zakladac byle jakie tematy,wszystko przyjdzie z czasem :D
Moze jak bedzie xb oficialnie to sie zrobi jakis BIG TURNIEJ w halo2 w polsce

taki prawdziwy

- przynajmniej bedzie trzeba sie jakos postrac

. Powoli w robieniu turniejow [na zywo

] nabieramy wprawy...

A do 2v2 i nagrody beda 'wieksze'

- cholera znowu fil zgarnie
Forum dopiero sie rozkreca , ale widać już że cojś z tego będzie
Dobrze jest...
Na razie w miare dobrze;>
Ryo-San
23 01 2004, 13:09
Jestem jak najbardziej
ZA
ciekawe jak sie będzie nazywać forum jak wyjdzie już Halo 2
Jestem jak najbardziej
ZA
ciekawe jak sie będzie nazywać forum jak wyjdzie już Halo 2

A jak sie ma nazywac? Tak samo? Tylko dojdzie opis ze o halo2 tez?
A co tu oceniać? Pozbieraliście do kupy tematy z działu Xbox, założyliście parę nowych a ja co? Mam się z tej radości popluć?
Za wcześnie na taki temat. Jak mam oceniać Waszą działalność po jednym dniu? 8O Poczekajcie z miesiąc - wtedy się zobaczy.
Hmmm skoro ci ludzie interesuja sie Halo, sympatyzuja ze soba grajac kilka(nascie) godzin tygodniowo w sieci, tworza swojego rodzaju spolecznosc - co wiecej szerza to na cala Polske (vice turnieje), a nawet na szersza skale(hulance Fila po Europie, z Pihem), to dlaczego nie mieli by zalozyc topicu? Jesli ktos nie jest zainteresowany, odwiedzac nie musi.
marshall
24 01 2004, 01:31
Dobrze powiedziane
Ozi widze ze ci nie pasuje ze taki dzial powstal i wielu innym napewno tez,ale pokaz mi gre z ponad 2-letnim stazem ktora do tej pory jest tak szeroko komentowana,przeciez te wszystkie tematy (duzo ich) nie spadly z nieba :wink: Ostatnio wyczytalem zeby zrobic dzial o Manhunt bo "ONI" maja o Halo dlaczego

Dla tego ze zobacz ilu jest ludzi ktorzy w to szarpia na okraglo (ja

) Sluchaj odkad poznalem Fil-a ta gra nie lezy na polce praktycznie,nonstop w czytniku,pamietam jak zaczalem baty nie milosierne dostawalem hehe nie bylo taryfy ulgowej,dzisiaj daje sobie jakos rade (ale i tak dalej leszcz) mase z.a.j.e.b.i.s.t.y.c.h ludzi poznalem,gralem praktycznie z wiekszoscia z czolowki,ta gra laczy ludzi (ku/rwa rozczulilem sie)

Ten co nie sprobuje dluzej pograc online,ten nie bedzie wiedzial dlaczego ta gra nas tak rajcuje
Ozi widze ze ci nie pasuje ze taki dzial powstal i wielu innym napewno tez,ale pokaz mi gre z ponad 2-letnim stazem ktora do tej pory jest tak szeroko komentowana
FFVII . Masz grę siedmioletnia , która ma takie komentarze odkąd sie pokazała. Ale pomysł z HALO nie jest zły.
Jak tak bardzo was boli, ze Halo ma swoj dzial, to piszcie do Yohko, uderzajcie do Fenixa, zorganizujcie kilka osob, modow, wymyslcie jakas konwencje, pozbierajcie topici do kupy i wtedy sie deklarujcie... slowa na wiatr latwo jest rzucac.
Jak tak bardzo was boli, ze Halo ma swoj dzial, to piszcie do Yohko, uderzajcie do Fenixa, zorganizujcie kilka osob, modow, wymyslcie jakas konwencje, pozbierajcie topici do kupy i wtedy sie deklarujcie... slowa na wiatr latwo jest rzucac.
Zaraz kazdy tak zrobi. I kazda gra bedzie miala swoj dzial.
Ozi widze ze ci nie pasuje ze taki dzial powstal i wielu innym napewno tez,ale pokaz mi gre z ponad 2-letnim stazem ktora do tej pory jest tak szeroko komentowana,przeciez te wszystkie tematy (duzo ich) nie spadly z nieba :wink:
Zacytuj proszę tą część mojej wypowiedzi z której wynika, iż nie podoba mi się pomysł stworzenia tego działu. Przecież napisałem wyraźnie: jest za wcześnie, żeby oceniać to Forum!!!
Co mi się nie podoba to napis: 99% to multiplayer. Z całym szacunkiem - to nie multi było tym co zrobiło z Halo grę kultową. To genialny scenariusz singleplayer (no i świetna fizyka świata gry). Znam kilka gier w które mi osobiście lepiej gra się w multi - ot, chociażby stary Unreal Tournament. Ale to moja opinia.
A Halo i tak rozsławił single.

No i cooperative.
Ryo-San
26 01 2004, 12:39
Ja jeszcze nie grałem w multi, ale jak tak gadam z Filem4, Marshallem o grze online to napradwe single moze sie schować. Gdyby nie multi to na chwile obecną o grze naprawde pamiętali by nieliczni. To tryb online zrobił z tej gry nieśmiertelny tytuł. Ja sam katuje po raz enty single tylko po to, żeby niedługo pograć sobie na multi. Grałem online w dużo shooterów( Rainbow 6, Quake 3) i w każdym przypadku DOBRY tryb online decydował o żywotności danego tytułu.
Co mi się nie podoba to napis: 99% to multiplayer. Z całym szacunkiem - to nie multi było tym co zrobiło z Halo grę kultową. To genialny scenariusz singleplayer (no i świetna fizyka świata gry). Znam kilka gier w które mi osobiście lepiej gra się w multi - ot, chociażby stary Unreal Tournament. Ale to moja opinia.
A Halo i tak rozsławił single.

No i cooperative.

Gdyby nie multiplayler w halo to woule pewnie nie było by tego forum, i tylko dzieki multi halo stało sie gra kultowa , sam singiel to nic , po jednem przejściu można odstawić na pułke

.
A tak wogule to grałeś w halo na multi?

nie mówie o splicie tylko o LANie albo xbc
jest bardzo dobrze i taki tez glos oddalem

byl sens by poswiecic tej grze osobny temat i tak sie stalo :> pozdro.
A tak wogule to grałeś w halo na multi?

nie mówie o splicie tylko o LANie albo xbc
Grałem - styknie?
Siwy ma racje bez multi nie bylo by tego Forum nic by nie bylo jak mówisz ze za wczesnie oceniam to forum OZI to nie glosuj
Proste Nie!!!!!

:!: :!:
marshall
27 01 2004, 19:04
Co to nagonka na Ozi-ego czy jak???przeciez ma prawo wyrazac swoja opinie nie

Napisal ze oceni po dluzszym czasie trwania tego dzialu wiec zakonczmy juz ta bezsensowna dyskusje
Co tu duzo bełkotać... na to forum czekałem
Forum juz jakis czas funkcjonuje, wiec postanowilem odgrzebac ten topic. Moja ocena na dzien dzisiejszy dla forum to bardzo dobry [z wczesniejszego dobry-], podchodzacy na bardzo dobry+ wrecz. Przez ten czas wszystko ulegro zmianom na plus, rozroslo sie i przybylo troche nowych uzytkownikow. Dzieki temu forum rosnie Polish Halo Community

Jednak trzeba sie jeszcze bardziej postarac o zwiekszenie popularnosci Halo w polsce...

.
Wielkie gratsy i thx'y dla fila za stworzenie/pomysl tego forum

.
Moim zdaniem Forum jest bardzo dobre, a jak dalej będzie tak prowadzone to będzie super
Anonymous
9 04 2004, 21:45
Czy wy sie zastanawialiscie co wybrac?? Ja tam jak zobaczylem "super" to zaraz kliknalem :wink:
Około 4 miesiące działania forum za nami, cóż można powiedzieć... 3600 postów, ciągle przybywająca liczba odwiedzających, już jest dobrze a wszystko dopiero raczkuje :wink: . To forum powstało dopiero, ponad 2 lata po wydaniu Halo, tak naprawdę tworzymy grunt pod Halo2, po wydaniu którego, mam nadzieje że tu już będzie niezła zadyma

.
Mr_SPYDER
15 04 2004, 16:37
To Forum jest spox a co bedzie jak halo 2 wpadnie w nasze lapska, oj bedzie jazda~!!!
Ponizej dzisiejszy news z www.Halo.fpp.pl :
Największa (czytaj. Najlepsze) forum o Halo:CE oraz HALO 2!
- 21:31 - Liv3sMack - -
Oj tak... nie dawno, bo około dwa miesiące temu, powstał za pośrednictwem PSX EXTREME FORUM, dział HALO:CE a w nim zawarty dział HALO 2. Wrezultacie są na nim wszystkie najważniejsze tematy dotyczące owych produkcji oraz informacje traktujące o turniejach organizowanych przez Xbox"owych maniaków. Moderatorami na forum są:
Marshall
JuanMag
-Hp-FIL4
Raptor
Siwy
Panowie zawsze służą pomocną dłonią i można do nich walić w każdej chwili i poże wkładając odpowiednie posty na forum. Jednym, ważnym sukcesem forum HALO jest fakt, iż w ciągu dwóch miesięcy przybyło aż cztery tysiące postów co daje im powody do radości i przypisania sobie etykietki „centrum polskiego halo”
! Życzymy powodzenia ekipie z HALO PSX EXTREME FORUM i mamy nadzieję znaleźć u was wspracie i pomoc chodźby w prowadzeniu naszego serwisu.
ps. Moze dzieki temu przybedzie nam jeszcze kilku nowych userow, kto wie...
_Bobek_
14 05 2004, 10:41
forum (pippi]ste :wink: etc..
kamson11
14 05 2004, 11:46
A zobaczcie te drugie pod Halo.
P A R A N O J A
Śmietnik jak (pipi) :? I na dodatek jest związany tylko z PES/WE na kompa
A forum Halo bardzo dobre jest.
A zobaczcie te drugie pod Halo.
P A R A N O J A
Śmietnik jak (pipipi) :? I na dodatek jest związany tylko z PES/WE na kompa :evil: :fuck:
Paranoja, paranoja... no slabe jest raczej i rzeczywiscie niezly chlewik maja, nie mowiac o ilosci odp. do tematow, ale wez pod uwage, ze inni podobnie moga sadzic o naszym

. Co do kompa... weird...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.