Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najgorsza gra wyscigowa w jaka grales ?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
pioro2k4
STREET LEGAL
Ludzie omijajcie tą gre z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chester
Ej nooo... ja jeszcze raz o tym Ferrari 355. No bez przesady... ale jak tak jeździ Ferrari jak w tej grze to sory ale nawet kopnąć by mi się tego nie chciało. Ja rozumiem że fura ma kilkaset koni... ale żeby to była taaaka męczarnia z jazdą bez przesady?? A nie należę do amatorów kwaśnych jabłek. Jesteś chyba za wrażliwym fanem Ferrari. Trzeba było się do mnie zgłosić to byś tą gre (org) ode mnie dostał za darmo... ale innemu się trafiło.
F355 to wstyd położyć obok innych samochodówek smile.gif

Pozdro 600! Przeciwnicy F355 łączcie się smile.gif
BQG
Ja mam Ferrari na DC i nie mam zamiaru się go pozbyć, w końcu to Ferrari. cool.gif Ale nie lubię nim jeździć.
piroko
no na padzie masakra, ale pod kierownica to juz cos. jak mowilem... na automatach sie popyla najfajniej, a tak to dane mi bylo tylko troche podusic na makaronie kolegi... ale gra mnie urzekla od samego poczatku... eh. geekness tongue.gif
]Gangsta[
przykre ze tak slabo wam idzie w F355 - tak sie sklada ze jak poswieci sie mu trroche czasu (oczywiscie trzeba miec jakies umiejetnosci) to grywalnosc jaka z tego tytulu plynie jest nie do opisania.Na PS2 jest to (pipi) bo nie ma spustow do kontroli przyspieszania i zwalniania a to musi byc analogowe bo to symulator + grafika jest gorsza niz
DC.Tak czy inaczej wrzucacie na gre ktora jest legenda szanujacych sie graczy.Juz w recenzji napisali na IGN ze gracze niedzielni znienawidza ta gre w przeciwienstwie do ludzi ktorzy uwielbiaja walczyc ze swoimi czasami.Jeszcze jedno jesli graliscie na automaticu to grac sie nie da - ale jak wlaczycie manual to bedzie wam manuala brakowalo juz w kazdej nastepnej grze wyscigowej (tzn bedzie brakowalo tak wykonanego) - proponuje pojezdzic na treningu na manual.zreszta co ja wam mowie jesli gra wam sie nie podoba to wasz problem ale wrzucac ze to scierwo ...(pipi) (pipi)al bym ci w ryj za to czlowieku jakbys byl w odleglosci niewiekszej niz moja reka.Dla tej gry trzymam DC bo wiem ze zaden wyscig na zaden system tego nie przebije.Mam nadzieje ze sie myle
Chester
Zamknij jape buraku!
O co Ci chodzi? Temat jest 'najgorsza gra wyścigowa' więc wyraziłem swoje zdanie. I weź się ode mnie odpier... Nie wiem czy masz prawko i jeździsz w REALU bo z tym niby symulatorem to nic się nie da zrobić jak tylko powiesić na lusterku w samochodzie. Aaa i jeszcze jedno... czy to F355 to są wyścigi na lodzie?? Bo jak dobrze pamiętam gdy się hamowało to samochód jeeeeeechał se nie zważając na nic.
Po ukończeniu GT1, GT2 GT3 (80%) i większość lepszych wyścigów przyzwyczajenie do jazdy w F355 zajęło mi 2 dni. Po 2 dniach wyrzuciłem to 'ścierwo ' z konsoli bo szkoda na to lasera.

PS. a to ktoś z kącika wyścigowego jeździ na automacie???? Niemożliwe!!
]Gangsta[
ryj zamknij dzi,wko po przejsciu seri GT az do 10 czesci nie mialbys pojecia co to symulator psito jak za trudne to (pipi) lupac w pacmana na easy a f355 sobie mozesz powiesic nawet w kiblu hehe to tylko o tobie swiadczy bo sa i ludzie co na ff7 mowia (pipi) i na zelde i jedyne wyjscie to (pipi) na nich
jak ja(pipi) na ciebie kupo go,wna ..chester ty ku,rwa pi,zdo, niedo,je,bana
Chester
Krótka piłka:
Chwalisz się czy żalisz? Że to niby taki 'czif masta' jesteś.
Nara chłopaku!

I jeszcze raz powtarzam:
"Zamknij jape buraku!
O co Ci chodzi? Temat jest 'najgorsza gra wyścigowa' więc wyraziłem swoje zdanie. I weź się ode mnie odpier...
"
I tak ma być. Ja tak uważam i nic ci do tego! Ewentualnie można podyskutować ale chyba na to za głupi jesteś. Nie będziesz mi niczego narzucał. Możesz się tylko zamknąć w kiblu, szlochać i ubolewać że ktoś ma inne zdanie niż ty. Ale to już tfuj problem.

---------------------
[size=18]FIGHT THE POWER
---------------------
Diabeu
Gangsta[\"]ryj zamknij dzi,wko po przejsciu seri GT az do 10 czesci nie mialbys pojecia co to symulator psito jak za trudne to (pipi) lupac w pacmana na easy a f355 sobie mozesz powiesic nawet w kiblu hehe to tylko o tobie swiadczy bo sa i ludzie co na ff7 mowia (pipi) i na zelde i jedyne wyjscie to (pipi) na nich
jak ja(pipi) na ciebie  kupo go,wna ..chester ty ku,rwa pi,zdo, niedo,je,bana

icon_twisted.gif brawo, bana chcesz jak rozumiem? bo pewno się czytać regulaminu nie chciało icon_twisted.gif
]Gangsta[
fakt nie przeczytalem smile.gif
hehe
Diabeu
icon_twisted.gif dużo tego tam nie ma, zapoznaj się, za epitety jakich obaj użyliście można wylecieć z forum icon_twisted.gif
]Gangsta[
dzieki za info smile.gif
Garcia
MaluchPoldek Racer kapa nie z tej ziemi tongue.gif a co do konsol to sie nie spotkalem z chusteczkowym tytulem (gralem tylko w debesciaki :wink:)
Ins
Chester , jakby ktos najezdzal na Gran Turismo ze to syf jakich malo , w ogole tragiczna ta arcade'owa scigalka to co ? sam bys sie pewnie wzburzyl ;]

A jezeli chodzi o crapy to tak jak wyzej ;] Poldek Driver rox=] no wlasciwie pelno tego syfu jest , chyba zbyt duzo zeby wymieniac
dmlakers
Moje TOP 10 :

arrow.gif NFS Underground 2
arrow.gif Richard Burns Rally
arrow.gif Colin McRae 2005
arrow.gif NFS Underground
arrow.gif Rallisports Challenge
arrow.gif Colin Mc Rae 04
arrow.gif Poldek Racer
arrow.gif NFS Hot Pursuit 2
arrow.gif NFS Porsche
arrow.gif Xpand Rally
]Gangsta[
rallisport challenge?
dziwne ...bardzo dziwne smile.gif
Ciekawy jestem co uwazasz za wymiatacze smile.gif
dmlakers
Gangsta[\"]rallisport challenge?
dziwne ...bardzo dziwne smile.gif
Ciekawy jestem co uwazasz za wymiatacze smile.gif

Oto moje wymiatacze :
arrow.gif Gran Turismo
arrow.gif Gran Turismo 2
arrow.gif Gran Turismo 3
arrow.gif Gran Turismo 4
arrow.gif Colin McRae 2
arrow.gif Burnout 3 Takedown
arrow.gif Burnout 2 Point of impact
arrow.gif Burnout 1
arrow.gif Colin McRae 3
arrow.gif WRC 4
arrow.gif NFS 1
arrow.gif NFS 2
arrow.gif WRC 3
arrow.gif Street Racing Syndicate
arrow.gif Midnight Club 2

wystarczy question.gif Czy mam wymieniac dalej question.gif biggrin.gif
]Gangsta[
zdecydowanie wystarczy smile.gif wszystko jasne
pozdrawiam smile.gif
michal51
Nie mam takiej chyba... Po prostu nie mam kasy, żeby kupować gry które są cienkie i niszowe :roll: . A jak już bym musiał wybrać to demko WRC2, chociaż wcale nie uważam żeby było "do kitu" :roll: ...
Świrol
Formułki z EA są (były) najgorsze, animka chrupała, prowadzenie wozuff wyciagniete z kosmosu, bolidy f1 tak nie jezdza. Nie rozumiem dlaczego tylu luda tak sie zachwycala chociaz z kolei Superbikes na pc wypalily im bardzo, bardzo. Szkoda ze zaprzestali wypuszczac ta serie.
bartle
jak dla mnie to WRC Arcade na PSX, nieporozumienie jak dla mnie, przy colinie 2 to sie chowalo w kapcie... co innego teraz... Colin 2oo5 sie chowa przy WRC4...
(ale sam gram w colina 2oo5)
BIBIKING
Heh pewnie bedziecie mnie za to gnebic co napisze ale jak dla mnie kazda scigalka sie podoba wazna jest rywalizacja a reszta schodzi u mnie na dalszy plan chociaz sie liczy lecz nieznacznie.
CheeseOfTheDay
Heh pewnie bedziecie mnie za to gnebic co napisze ale jak dla mnie kazda scigalka sie podoba wazna jest rywalizacja  a reszta schodzi u mnie na dalszy plan chociaz sie liczy lecz nieznacznie.

Ja bym ci zapodał taką że na widok menu byś odruchowo pawia puścił. biggrin.gif
Najgorszą w jaką grałem to robiona przez amatorów polska gra dodana w jakimś numerze jakiegoś pisma o PC o tytule cośtamcośtam (nie pamiętam dokładnie), gra wyglądała jak by została napisana w 1 dzień przez 1 programistę.
A z "wielkich" tytułów najnowszy colin, jakoś mnie rozczarował, tym bardziej że dwie pierwsze części bardzo mi pasiły.
BIBIKING
Heh pewnie bedziecie mnie za to gnebic co napisze ale jak dla mnie kazda scigalka sie podoba wazna jest rywalizacja  a reszta schodzi u mnie na dalszy plan chociaz sie liczy lecz nieznacznie.

Ja bym ci zapodał taką że na widok menu byś odruchowo pawia puścił. biggrin.gif
Najgorszą w jaką grałem to robiona przez amatorów polska gra dodana w jakimś numerze jakiegoś pisma o PC o tytule cośtamcośtam (nie pamiętam dokładnie), gra wyglądała jak by została napisana w 1 dzień przez 1 programistę.
A z \"wielkich\" tytułów najnowszy colin, jakoś mnie rozczarował, tym bardziej że dwie pierwsze części bardzo mi pasiły.
Niebylo by tak zle biggrin.gif
CheeseOfTheDay
Gra nazywa się MaluchSim i uwierz mi było by :wink:
Anamoli
Buahaha, największy shit w jaki grałem, to Maluch Racer / Poldek Driver... Żenada. ;p
Yap
Niebardzo mam doświadczenie bo "jeździłem" tylko wszystkimi Colinami, WRC i Burnoutami, ale najgorszy był z nich wszystkich Colin 3.
kuba1000
Moja najgorsza wyścigówka w którą gralem hmm mysle ze Need Speed Underground nachwile w to pograłem i już mi się nie chciało grać.
Dzwonek
QUOTE(kuba1000 @ 21 06 2005, 11:14)
Moja najgorsza wyścigówka w którą gralem hmm mysle ze Need Speed Underground nachwile w to pograłem i już mi się nie chciało grać.
*

"Ander" byl spoko bo wprowadzil nowy styl w wyścigach samochodowych, mianowicie "tuning optyczny". No ale jeżeli chodzi o najgorszą grę wyścigową to oczywiście POLDEK RACER- BOSHE CO TO ZA SHIT JEST !!!
CichyGrzmot
Lotus
Firekage
Elo..
Zaczne od Collina Mc Rally 03..padaka totalna...model jazdy plastikowy...a zachowanie samochodu na asfalcie to szczyt idiotyzmu....zaraz po tym umiescze serie GT...sorki ale nudzi mnie to..w sumie oprocz grafy nie wiele nowosci....wole Juiceda albo NSF..szczegolnie Porshe Unleashed albo starego smile.gif NFSU1...bo 2 mnie nudzila w pewnym sensie.....kolejnym szitem byla stara formula 1-f199 na psx.....
POZDRO.
Il Capitano
QUOTE(Świrol @ 20 02 2005, 12:22)
Formułki z EA są (były) najgorsze, animka chrupała, prowadzenie wozuff wyciagniete z kosmosu, bolidy f1 tak nie jezdza. Nie rozumiem dlaczego tylu luda tak sie zachwycala chociaz z kolei Superbikes na pc wypalily im bardzo, bardzo. Szkoda ze zaprzestali wypuszczac ta serie.
*

Pisz co chcesz ale F1 Championship Season 2000 na PSXa byla najlepsza jak dla mnie scigalka na tamte lata! Nawet Gran Turisma pozostawaly w tyle za ta pozycja! W moim osobistym rankingu stawialem je nizej niz owa F1 i Colin2! Model jazdy, fizyka zachowania sie bolidu, rozumek oponentow, dobra graficzka...sam Gamera uznaje ja po dzis dzien za narodzonego krola wyscigow Formuly 1 i to od EA, ja sie pod tym podpisuje nogami, widac wiemy co dobre (-_-)
Zagraj w ta pozycje na poczciwym szaraczku i docen kunszt programistow!!! Jezeli uznasz ja za porazke, wsadz glowe w ziemie i nie wyjmuj przez najblizsze 10 godzin!!! Nastepnie polej ja mrozaca woda. Jezeli to nie pomoze i z uporem maniaka bedziesz twierdzil: TA formulka od EA to jeden wielki shit, strzel sobie w glowe ze strzelby gladkolufowej, jezeli nie dasz rady, pomoge... Przypominam - F1 Championship Season 2000 na (platforma docelowa PSX). Elektronicy splodzili w tym przypadku znakomita gre! Zanim mazniesz takie kwiatki, obczaj wszystkie formulki od Eelectronic Arts:- Nie bluzgaj z gory na wszystkie ich tytuly wyscigowe F1.

Najgorsza scigalka w jaka gralem...hmmm, moze Jeff Gordon na PC-ta. Porazka closedeyes.gif
Sito
C3 Racing, Normalnie masakra, A z tych dziwnych "ścigałek" to chocobo racing - poprostu z***ana na maxa... A w ogóle to było tyle krapów że szkoda gadać, poczynając od porsche challenge, kończąc na porsche 2000 (na psx, bo na kompie to całkiem inna gra była), reszta nfs'ów była spoko, tylko sterowanie i niewidzialne sciany znechęciły mnie do nfs p2000... wacko.gif a szkoda.
Sito
QUOTE(Firekage @ 22 06 2005, 10:57)
Elo..
Zaczne od Collina Mc Rally 03..padaka totalna...model jazdy plastikowy...a zachowanie samochodu na asfalcie to szczyt idiotyzmu....zaraz po tym umiescze serie GT...sorki ale nudzi mnie to..w sumie oprocz grafy nie wiele nowosci....wole Juiceda albo NSF..szczegolnie Porshe Unleashed albo starego smile.gif  NFSU1...bo 2 mnie nudzila w pewnym sensie.....kolejnym szitem byla stara formula 1-f199 na psx.....
POZDRO.
*

[zaraz po tym umiescze serie GT...sorki ale nudzi mnie to..] - Co ty ku*wa gadasz! głowa Cię nie boli? - chcesz powiedzieć że nigdy nie lubiłeś tej serii czy że Ci się znudziła, bo to jest wielka różnica. To że sie znudziła nie znaczy że jest najgorszą grą, a jak jest taka zła to uzasadnij to! Tymi słowami kaleczysz całą rzesze fanów serii, w tym mnie dry.gif
RaVeN86
Vanishing Point to była dla mnie totalna kapa smile.gif
GTmaster
QUOTE(toudi @ 28 01 2004, 19:16)
Vanishing Point na deceka
*

Chłopcze, idź się leczyć - tę grę spokojnie ocenić można na "7".
Totalna Padaka to Michael Schumacher Kart Racing, czy cuś...
n-name
Najgorsze w jakie ja grałem to Maluch Racer na PC- co za gó..o, i jeszcze kilka gierek na gba-atv quad power racing, mx 200, sx moto...no i jeszce kilka
gon i ...
heh-najgorsza była na psx'a:
Street Scuter Racing-czy jakos tak-nie pamietam
wiem ze były do wyboru 4ry skuterki ktore sie nicyzm nie rozniły
3 trasy-na ktorych budynek cyz góra nie były zadna przeszkodą dla wojowników ulicy-po co omijac skoro mozna przebic sie przez textury laugh.gif

No i grafika-przy graniu powyzej 15sto minutowym wiekszosc grajacych miala odruch wymiotny .....

do dziś nie wiem czy to byłą gra-niesmaczny zart,czy akt terroryzmu(prawdopodobnie te gre wydała alkaida) laugh.gif
pagan:D
ghe ghe....
Lego Racer [PSX]
Smurf Racer (czy jakoś tak) [PSX]
Harley (też tytułu do końca pewny nie jestem) [Amiga]
Maluch Racer [PC]

więcej shitów na razie nie jestem sobie w stanie przypomnieć

NFS:UG1/UG2 - nudzą się po 3 dniach, ale shity to nie są
SM1
QUOTE(pagan:D @ 27 07 2005, 13:25)
Harley (też tytułu do końca pewny nie jestem) [Amiga]
*

to był wypas heheh
a co do totalnego dna, to "gtc africa" nie wiem czym się chłopaki kierowali wydając ten tytuł???
Mr. Montana
Zdecydowanie NFSU2. Zbyt monotonna i nudna!!! closedeyes.gif
Dajnoł
nie pamiętam tytułu, ale wiem, że to była najgorsza gra wyścigowa w jaką grałem happy.gif
Sito
C3 Racing... no coment confused.gif
Re
NFS:U i druga część niby tam przełomowa. Tuning i te sprawy. Jednakże w porównaniu z Legal street racerem NFS to popłuczyny:/
ZABIELek
zdecydowanie Gran Tur... żartowałem wink.gif naturalnie że... nie mogę sobie przypomnieć smile.gif
mlokon
Speed Busters to (pipi). Wydane na pc. Click! dodało je do swojego czasopisma
Dzwonek
QUOTE(mlokon @ 4 08 2005, 22:00)
Speed Busters to (pipi). Wydane na pc. Click! dodało je do swojego czasopisma
*

Pamiętam biggrin.gif Mam tą grę... Notro łauje się cale po 3 sek laugh.gif
RaVeN86
Ostatnio odpaliłem maluch racer na Pc i myślałem że sie pożygam smile.gif
ako
Maluch Racer, Poldek Racer, Syrenka racer... fajne crapy, odpalilem z ciekawosci i juz nigdy wiecej tego nie zrobie.
Na konsoli to nie gralem w zadne crapiate wyscigi, bo szkoda kasy takie cos nawet kupowac, wybieram takie ktore dostaly pow. 8 w PE wink.gif
Michał(5wymiar)
maluch racer biggrin.gif:D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.