Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najgorsza gra wyscigowa w jaka grales ?
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Wyścigowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
WASKIBOOS
london racer 2 na psx normalnie na ten rok chyba 2000 to syf
mikes
już słysze głosy oburzenia:
Need for speed: underground 2
czemu? juz zaczynam:
Model kolizji.. ratujcie
model jazdy.. przeciez tym się jeżdzić nie da..
monotonia..
Na PC maluch recer który w pewniej gazecie dostał ocene koło 5+(na 6) a w reklamie pisze ze mozna od tej gry dostać orgazmu O_o
Pavlus
Maluch racer to crap, ale to nasz polski crap wiec mozna wybaczyc, a co do nfs 2, to model jazdy tych serial nigdy nie zachwycal taka jest prawda, no ale zeby nazywac ja najgorsza gra wyscigowa to lekka przesada.
Krychuone
NFS:U jest dobry jak na serie nfs przystało, ale U2 to faktycznie kapa :| mialbyc lepszy klimat przez te wszystkie sklepy ktore trzeba bylo samemu szukac i dojezdzac do nich, omg wrecz przeciwnie! przeszlem to na 100% raz i raczej nigdy wiecej tego nie zrobie hyh.gif ale bez przesady jesli dla kogos U2 jest najgorszym rejserem w jakiego gral to chyba w swoim zyciu nie gral w nic poza cudownymi GT smile.gif
rock lee
QUOTE(red2000 @ 28 01 2004, 20:13) *

najgorsza byla ta no...a! kurde ciezko pamietac slabe tytuly smile.gif slabe bylo dakar na ps2

najgorzsza gra w jaką grałem to napewno toca 2 shit jakich mało dry.gif dry.gif
Grzehoo
QUOTE(rock lee @ 29 11 2005, 21:30) *

QUOTE(red2000 @ 28 01 2004, 20:13) *

najgorsza byla ta no...a! kurde ciezko pamietac slabe tytuly smile.gif slabe bylo dakar na ps2

najgorzsza gra w jaką grałem to napewno toca 2 shit jakich mało dry.gif dry.gif

Ghem! Toca2? Zayebista gierka, ale o gustach sie nie duskutuje...
Loto
bylo takei cos na psx........ sie popindalalo postaciami z disneja... costam chyba kiedystam o sie czipem i dejlem w filizance na kolkach poginalo....o tyle pamietam i bylo najgorsze
majchaś
nie pamietam tylulu (gra na PSX) sciagnalem ja z jakiejs stronki (ok 100 MB) i to dopiero bylo g***o!! pamietam tylko tyle, ze mozna bylo jezdzic Oplem Astra ( w grze: Opal Astor) :-)
Loto
krejzi frog rejser

gral ktos?^^
nWo
Penny racer czy Penny RAcers jakos tak na psx'a takimi zminiaturyzowanymi samochodzikami sie poginało, była jdna trasa ostatnia jakas na któej zawsze zawsze miałeem 2 miejsce. Nie moglem jej skonczyc pomimo ze mi sie wówczas strasznie podobała, dziecinna strasznie ale jednak. Dzis uwazam wlasnie ze to crap jakich malo.
Mikes
NFS: MW sad.gif
ech, wogóle mi się nie podoba
Krychuone
ojoj Most Wanted jest wlasnie najlepszym NFS'em raczej smile.gif nie takie (pipi) jak U2 icon_twisted.gif czuc ten speed na szerokich trasach rolleyes.gif
Nismo
QUOTE(Krychuone @ 8 12 2005, 17:16) *

ojoj Most Wanted jest wlasnie najlepszym NFS'em raczej smile.gif nie takie (pipi) jak U2 icon_twisted.gif czuc ten speed na szerokich trasach rolleyes.gif

Żart? To chyba nie grałeś w GT4, B4 bądź Toce.

Najgorszą 'ścigałką' moim zdaniem są dwa tytuły:

- Maluch Racer;
- Poldek Racer.

Tłumaczyć nie trzeba dlaczego.
Krychuone
Nismo o co ci chodzi ?! napisałem ze MW jest najlepszym NFS'em a nie grą wyścigową happy.gif
a w GT4 grałem na stanowisku Logitech'a -fotel kubełkowy, kierownica i pedały, hmm raczej GT3 bardziej mi sie podoba
Faq
QUOTE(Greg @ 29 01 2004, 13:21) *

z tych co gralem : NFS 4, NFS : U

to ty jeszcze nie widziałeś knight rider 2 smile.gif
Grzehoo
QUOTE(Krychuone @ 8 12 2005, 19:16) *

Mówisz o wersji na PC? Bo w moim mniemaniu NFS:MW nie dorasta do pięt NFS:U2 w wersji na konsole (pomijam X360).
mlokon
MW na Ps2 nie jest wcale takie złe... Zależy jakie kto ma wymagania...
Pantani
Jak dla mnie najgorsze jest.....
RICHARD BURNS RALLY
wybacz Richard
choc paradoksalnie ma potencjał spory
scalibur
icon_evil.gif NFS most wanted. Takiej kaszany dawno nie było. A w dodatku grafika z przed 5 lat icon_evil.gif
scalibur
QUOTE(Pantani @ 6 03 2006, 04:13) *

Jak dla mnie najgorsze jest.....
RICHARD BURNS RALLY
wybacz Richard
choc paradoksalnie ma potencjał spory

Nie masz racji. RBR to mistrzostwo symulacji rajdowej. To że gra jest trudna w tym wypadku jest zaletą.
Żeby coś osiągnąć potrzebny jest intensywny i długotrwały trening. Jednak osiągnięcie sukcesu sprawia
niesamowitą frajdę i daje dużo satysfakcji.
hay
Jak dla mnie to najgorszą ścigałką jest Battle Gear 3 - fury szerokie w kija i model jazdy full karton ale ot niby arcade, zreszta gt4 tez nie lepsze zniszczen ani troche tez mi realizm...
...RAFI...
Najgorsza samochodówka to bez wątpienia STREET RACING SYNDICATE od NAMCO.

po prostu dno.......
Cr3aTiVe
NFSU2 co za porazka chłopaków z EA
Nascar2005 buhahaha co za dno wy się czepiacie grafiki NFS MW zobaczcie sobie to!!!

I musze przyznac otwarcie(wiem zjedziecie mnie) ale Burnout3 i Burnout Revange nei podobały mi się... Nie wiem czemu ale nie przypadły mi do gustu confused.gif
Dragoov
Najgorsza jak dla mnie to Maluch Racer na PC. To istna kaszanka!
Emet
Nie licząc Maluch, Poldek itp. racerów laugh.gif chyba najgorszymi gry wyścigowymi w jakie grałem są "Automobili Lamborghini" oraz "F-1 Pole Position 64" z N64 (dopiero niedawno je zobaczyłem na emulatorze bo N64 nie posiadam), chociaż widziałem też straszną (może nawet gorszą) kaszanę na PSX'a ale już nie pamiętam tytułu.
Re
Most Wanted <- powtórka z NFSu2, pomarańczowe barwy, kolizje i nuda po kilkudziesięciu odbytych wyścigach.
Mikes
Offroad na PC, gra dodana do jakiejś gazet(ksgry bodaj) jezuuu jakie (pipi), gra jest dosyć szybka(zwłasza na górksich trasach z górki) ale jedzczie tylko w 30 fps'ach rpzec co efekt jest potworny. Grafika paskuna(ale i gra lekko stara) auta każde takie samo i bodaj 5 tras. syyyyf
Firekage
Juiced....i wszystko jasne,po prostu brak komentarza,jest zbedny.
xdeadly
Colin 3, Skopany model jazdy że grać się odrazu odechciewa... No i Juiced tylko ze wersja na PC... podobny powód co w CMR 3
wortigern
NFS MW, za wchodzenie w 90 stopniowy zakret z przedkoscia 150km/h przy uzyciu bullet time.
Amatorek
Oj wiele takowych było.
Z tych ostatnich to Riding Spirits 2 na PS2 (chyba tak to się pisze). I to nie tylko za sprawą grafiki, ale przedewszystkim prowadzenia motocykli. A do kupna zacheciła mnie recka mad.gif rolleyes.gif
Emet
Niektórzy narzekają NFS:MW. Ot choćby wortigern. Szanuję Twoje zdanie ale NFS to nie symulator i nie ma co się tu dziwć ze są takie "kfiatki" Osobiście nie używałem tego w ogóle. Podobnie jest choćby np. w Midnight Club. Mi się obie gry bardzo podobają. No ale każdy wyraża własną opinię wink.gif A co do najgorszych gier to grałem kiedyśw taką jedną na PSX'ie. Nie pamiętam nazwy. Wiem, że można było wybierać auta typu WRC, normalne oraz coś w stylu buggy czy (rajdowych formółek - nie wiem jak sie to wabi). Grafika tragiczna (szczególnie modele aut, które nie tyle były jakośszczególnie kanciaste ale były strasznie niewymiarowe, a były na licencji), ale przy modelu jazdy to była ona chyba ósmym cudem świata wink.gif
wortigern
Niektórzy narzekają NFS:MW. Ot choćby wortigern. Szanuję Twoje zdanie ale NFS to nie symulator i nie ma co się tu dziwć ze są takie "kfiatki" Osobiście nie używałem tego w ogóle.

tylko ze to cos nie powinno zerowac na marce NFS ktora i tak juz jest zeszmacona przez andergrandy
Krychuone
jak ci sie podoba to nie graj pajacu!
NFS:U jest bdb nfs'em! a twierdzisz ze szmaci serie
kazdy kto sie zna na grach moze potwierdzic, a ty szalony 13latku idz pograj w troche wiecej tytułów, skoro uwazasz MW za najgorszego racera
grabczas
jak dla mnie najgorszy jest MW z serii NFS a ogólem rzecz biorąc to dosyć dupną grą jest SRS
nWo
MW i cała ta seria z wiejskim tunningiem Underground jaka nastała po filmach 2 Fast 2 Furious w NFS znacznie odstaje od tego co mozna bylo uswiadczyć w serii NFS.

High Stakes

i Hot Pursuit.

Pamiętam otwarte autostrady w słoneczne dni i supersportowe furki a nie tuningowane WV i ulice miasta nocą przejezdzane w koło. dry.gif seria NFS chyba poszła w inną strone niż niektórzy z nas.
Krychuone
racja, Undergroundy znacznie różnią sie od poprzednich NFS, gdyby EA wypusciła jako chocby Underground of Races nie byłoby tego problemu smile.gif

HIGH STAKES to wybitna część! mmmmmmm na PSX coś wspaniałego, pamietam do dzis!
Porsche Unleashed tez dobre, co ciekawe wersja PSX wiele lepsza niz na kompa biggrin.gif
Amatorek
QUOTE(Krychuone @ 10 08 2006, 23:24) *

racja, Undergroundy znacznie różnią sie od poprzednich NFS,

Ja tylko dodam, że to całkiem inne gry. Jednym sie to podoba, a innym nie specjalnie albo wcale. Tak było, jest i bedzie.... ale odkryłem, nie?

Szanuje zdanie innych, lecz dla mnie NFS skończył się i wypalił. Owszem, pograłem trochę w NFS Underground 1 i 2, i zawsze rozwalał mnie dzwięk maszyn..... THX, pieknie... to wszystko.
Grzehoo
QUOTE(Amatorek @ 11 08 2006, 00:18) *

QUOTE(Krychuone @ 10 08 2006, 23:24) *

racja, Undergroundy znacznie różnią sie od poprzednich NFS,

Ja tylko dodam, że to całkiem inne gry. Jednym sie to podoba, a innym nie specjalnie albo wcale. Tak było, jest i bedzie.... ale odkryłem, nie?

Szanuje zdanie innych, lecz dla mnie NFS skończył się i wypalił. Owszem, pograłem trochę w NFS Underground 1 i 2, i zawsze rozwalał mnie dzwięk maszyn..... THX, pieknie... to wszystko.

Dokładnie, w andegrandy (a także w Most Wanted)gra się tylko po to, żeby usłyszeć dźwięk fur, reszta jest mierna, a szczególnie model jazdy. Ciekawe, co Carbon przyniesie. Osobiście wątpię, żeby to było coś dobrego (przynajmniej wersje na current-geny)...
condom
Chyba najgorszy był Test Drive 6.... a zaraz po nim Nfs mw :f
CHINDOOS
Ja grałem w coś takiego jak Castrol Honda Motorbike i byłem pod ogromnym wrażeniem że ta gra mogla przejśc kontrolę jakości:|
Firekage
QUOTE(condom @ 12 08 2006, 17:09) *

a zaraz po nim Nfs mw :f

Jesli psioczysz na MW to chyba nie grales w wyscigi od Namco pod tytulem SRS albo w porazke roku czyli Juiced. Namco tak dalo ciala z modelem jazdy i sterownoscia ze MW zasluguje na nobla...za odkrycie jakim jest model jazdy i miodnosc ninja.gif

A jesli chodzi o rozpacz to polecam wynalazki playa czyly Maluch/Poldek/Syrenka Racer albo innego Czeskiego Rajda. (pipi) i to okropnym jest takze ( a jak ) Xpand Rally ( model jazdy , gdzie jadac lagodnym zakretem z predkoscia 100km/h wypadamy z trasy) albo padaka o nazwie Flat Out.
jurget
A mnie wkurzała mała realistyczność PitStop2

icon_evil.gif
Amatorek
NFS MW sterowanie ma niezłe, akadowe ale to powinno sie podobać. Poślizgi, dym z opon, dżwieki - to wszystko ujdzie! Jednak od kilku lat nie wnosi w tej kwestii nic nowego. Fakt, po co zmieniać to co dobre, ale z drugiej strony EA nie wysila się za wiele. Jedzie cały czas na tym samym silniku graficznym! Bleee... (sorki, to moje odczucia po porównaniach do innych gier tego gatunku).

SRS i Juised.... hmmm, bardzo kontrowersyjne tytuły. Graficznie na pewno niezłe, brak tych rozmyć ala NFS Uderground(feee). Juised ma fajne dzwieki i model jazdy, SRS juz nie.

Nie chce zmieniać tematu, ale w innych grach tego gatunku czuje sie przynajmniej jakis powiew świerzości(choć mogą sie nudzić), a NFS stoi w miejscu (nie we wszystkich aspektach, ale jednak).

Owszem, seria od EA ma w sobie taki potencjał, który można polubic albo znienawidzieć. Tak jak można kochać F1 i odwrotnie.

PS: Carbon - taki "mocny" wyraz. Nie ma to jak narobić hałasu co roku, "spece" od marketingu nerd.gif

Acha: i nie chodzi mi o wstawki filmowe czy intra przedpremierowe, którymi to MW tam mami potencjalnych graczy. Tak, omamia! Bo dzieciak widzacy taki trailer MW wyda kazdy zł. aby mieć tę grę. Choc nie tylko dzieciak zapewne.
Tak, znów spece od marketingu nerd.gif . Tylko ja wolę po kilku latach zmienić w swoim aucie zawieszenie albo silnik, a nie dokładac kolejne alusy, gdy kasta juz rdzewieje..... hehe, proszę nie brać tego do siebie.
mozi
Dziwia mnie opinie ze need mw to najgorzsza gra? Chyba jak sie ma od roku ps2 to wtedy tak smile.gif
Prosze nie osmieszajcie sie.
TEDI
Nie pamiętam tytulu ale była to gra na PSX'a po włoczeniu jej osłupiałem z przerażenia.
W tej gre nic nie było ani pożądnej grafy, ani dobrej muzyki.
Po prostu jedna wielka kicha!!!!
raven_raven
CO wy gadacie? NFS MW??? Bardzo dobra, arcade'owa gra, z świetnymi zamochodami i całkiem ładną grafiką i fajnymi motywami jeśli chodzi o policję. Ta gra wcale nie jest zła, owszem, zupełnie inna jak NFS na PSX, ale skoro seria tak diametralnie się zmieniła to chyba nie można porównywać jej poszczególnych częći...
Figlarz
a moim zdaniem najgorsze wyścigi to Gran Turismo 4. nie chodzi mi o to ze takie słabe są, tylko po prostu już mam dosyć wyciągania kasy i baaardzo sie wkurzyłem na GT. wiem, ze zaraz dojdzie do linczu, ale cos mam poradzic. taka jest prawda. czemu kolejne GT są takie same? nic się nie zmienia, moze tylko dodają samochody. i tyle. zreszta teraz Polyphony chyba sie polapało o co chodzi i przestali kontynuowac GTHD. i dobrze, bo to juz bylby totalny szczyt szczytów. o nfsach nie bede ani pisal, bo szkoda palców na pisanie. jedno jest pewne -> dzisiejsze nfsy nie dorastaja do piet tym starszym ( bez jakichś gównianych nazw, tylko numerek). no, moze pierwszy Underground cos tam pokazał. reszta odpada.
raven_raven
Aha, temu panu już podziękujemy confused.gif huh.gif.

Najgorszy racer: Maluch, Syrenka, Warszawka, Poldek Racer. Dno totalne.
kat_robert
.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.